Studniowka:(:( - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-12-04, 20:15   #61
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Dot.: Studniowka:(:(

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Szczerze? Jakbym miała beznadziejną klasę i nie miałabym znajomych w innych klasach, to bym nie szła na studniówkę. Dla mnie to się mija z celem.
Iść na studniówkę (impreza szkolna) żeby się bawić z chłopakiem? To bym wolała sobie prywatnie z nim gdzieś pójść.
Zgadzam się Też bym nie poszła.

A klasy nie miałam wcale a wcale zgranej, mniej więcej 80% z tych ludzi wcale nie mam ochoty już nigdy w życiu oglądać na oczy Ale miałam swoją "paczkę" koleżanek, z którymi było fajnie spędzić czas. Tylko jedna z nich miała chłopaka i przyszła na studniówkę z nim, w efekcie prawie cały czas się nim zajmowała, bo nikogo nie znał

Edytowane przez Lexie
Czas edycji: 2009-12-04 o 20:16
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-04, 20:39   #62
larva
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez rapifen Pokaż wiadomość
Idź z psem. (albo koleżanką)
Było 2309752937589239747981239 takich tematów.

dooookładnie.

Dla mnie to trochę wiocha zabierać kuzyna tylko po to żeby iść z kimś! Pokazać się! Mam chłopaka, to co że to mój bliski kuzyn, ale ma prącie i jest lans
nie no po prostu
Wiocha nie wiocha, ja poszłam z kuzynem, bo chciałam sobie z nim potańczyć .
Wszyscy wiedzieli, ze to mój kuzyn, więc lansu nie było . W zasadzie było wiele osób z bratem/siostrą/kuzynem.
larva jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-04, 23:09   #63
CoffeeWithMilk
Wtajemniczenie

a może ktoś z Twojej klasy też nie ma z kim iść? Jakiś chłopak? Ja też miałam wielki problem z kim iść na studniówkę, akurat wtedy z nikim się nie spotykałam, nie chciałam też się z nikim spotykać... Na jakiejś imprezie poznałam kolegę mojej koleżanki, potem spotkaliśmy się na drugiej imprezie, ale tylko jak kolega-koleżanka i w końcu nie miałam z kim iść to zaprosiłam jego nie dość, że mi się upił to jeszcze zostawił mnie o 23 i poszedł sobie z inną, która była z moim kolegą z klasy A ja wtedy pół studniówki przegadałam przez telefon z moim obecnym TŻem, którego poznałam tydzień przed studniówką

Nie masz jakiegoś kolegi, żeby zaprosić? U mnie pamiętam w klasie, parę dziewczyn też nie miało z kim iść, to jedna drugiej załatwiała jakiś kuzynów itp w sumie, to jedni są parą do dziś prawie jak randka w ciemno

Nie martw się, zapłać za dwie osoby, na pewno kogoś znajdziesz, pomyśl o wszystkich znajomych, nie musi być przecież nie wiadomo jak przystojny, wygadany itp. ważne, żebyś dobrze się bawiła i miała z kim tańczyć

Trzymam kciuki i napisz jak było
CoffeeWithMilk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-04, 23:15   #64
Sondrina
BAN stały

A ja bym wzięła przyjaciółkę I nie przejmowala z tym, co ludzie powiedzą, bo naprawdę z moimi ladies swietnie się zawsze bawię na parkiecie i nie tylko.
Ważne, by była to osoba sprawdzona. I się nie okazało, że popsuła Ci cały wieczór.
Ja miałam iść z psiapsiółą z klasy równoległej, ale tydzień przed w końcu spiknęłam się z jej kolegą z klasy i byliśmy potem przez jakiś czas parą.
Sondrina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-07, 13:57   #65
Sen Si
Przyczajenie

Witam
Szczerze to radzę idź sama!!!
Ja żałuje ,że nie poszłam na studniówkę sama, dużo lepiej bym się bawiła niż z kolega ,którego wziełam z braku innego , lepszego zamiennika .Niestety czasu nie da się cofnąc a swoją studniówkę miałam 6 lat temu
Jestem pewna ,ze znajdzie się paru fajnych facetów którzy przyjdą sami może nawet z twojej klasy!!
Swiat należy do odważnych
POwodzenia
Stary 2009-12-07, 14:50   #66
hello goodbye
Przyczajenie

ja też mam w tym roku studniówke i idę sama i nie robie z tego problemu. Nie chcę jak desperatka szukać kogoś na siłę, bo nie mam żadnego fajnego kompla z którym chciałabym iść. Natomiast widzę jak np, jedna z moich koleżanek wpłaciła za dwie osoby " a nóż sobie kogoś znajdę" i teraz ma problem, bo chłopak nie spadł jej cudownie z nieba i kombinuje żeby iść z kimś kompletnie obcym, co jest dla mnie bez sensu. No a za osobe towrztsząca płąci się w mojej szkole 125 zł więc jest to jak dla mnie spora suma i nie chciałam ryzykowac, że wyrzucę te pieniądzę w błoto lub zapłacę za jakas kulę u nogi. No sorry nie jestem desperatką, potrafier się pobawić sama, nie jest mi potrzebna ozdoba do sukienki w postaci chłopaka. Tak więc radzę nie prosić się i nie rwać włosów z gołowy tylko iśc samemu.
hello goodbye jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-09, 22:22   #67
Loczek90
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez hello goodbye Pokaż wiadomość
ja też mam w tym roku studniówke i idę sama i nie robie z tego problemu. Nie chcę jak desperatka szukać kogoś na siłę, bo nie mam żadnego fajnego kompla z którym chciałabym iść. Natomiast widzę jak np, jedna z moich koleżanek wpłaciła za dwie osoby " a nóż sobie kogoś znajdę" i teraz ma problem, bo chłopak nie spadł jej cudownie z nieba i kombinuje żeby iść z kimś kompletnie obcym, co jest dla mnie bez sensu. No a za osobe towrztsząca płąci się w mojej szkole 125 zł więc jest to jak dla mnie spora suma i nie chciałam ryzykowac, że wyrzucę te pieniądzę w błoto lub zapłacę za jakas kulę u nogi. No sorry nie jestem desperatką, potrafier się pobawić sama, nie jest mi potrzebna ozdoba do sukienki w postaci chłopaka. Tak więc radzę nie prosić się i nie rwać włosów z gołowy tylko iśc samemu.
Ja mam podobnie z tym, że mam z kim iść, ale zwyczajnie z dziewczynami umówiłyśmy się, że idziemy same.

'..This time, this place... misused, mistakes.
Loczek90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-09, 22:29   #68
krolowakiczu
Zakorzenienie

a kuzyna nie masz żadnego?a jak już naprawde nie masz z kim to sama idź, masz koleżanki to wspólnie wszyscy dobrze się bawcie ;*

28.09.2010

krolowakiczu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-10, 23:14   #69
zuzanuss
Rozeznanie

bylam na studniowce z moim wymarzonym facetem, w ktorym sie podkochiwalam. nie wiedzial on wczesniej o moim istnieniu, zalatwila mi go przyjaciolka. to nic,ze czulam sie idiotycznie, ja taka wpatrzona w niego, on mily,ale nic z tych rzeczy;p ajj tej studniowkowej nocy nigdy nie zapomne;0 bylo swietnie, a bardzo duzo ryzykowalam
siłownia
zuzanuss jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-11, 07:15   #70
WampirkaMilva
Raczkowanie

Moja przyjaciółka też panicznie szukała kogoś, kto by z nią poszedł, bo przecież sama nie pójdzie... albo z kimś albo w ogóle. i znajomi znaleźli kumpla, który powiedział, że spoko pójdzie z nią... ona zadowolona, bo go zna i może iść. na imprezie okazało się, że nie jest tak fajnie... niby koleś fajny, ale bawił się nie z nią, lecz z tymi swoimi kumplami. ona siedziała sama przy stole i smuciła się, bo nie chciała iść sama na parkiet-on siedział ciągle przy stole i pił przemycony alkohol była tak załamana, że ciężko było ją wyciągnąć na parkiet z nami... jakby przyszła sama to nie miałaby raczej oporów, bo tak nie chciała go zostawiać samego przy stole... pod koniec on zniknął ze swoimi znajomymi a ona została sama i nawet nie wiedziała, kiedy się zmył... także nie polecam kolegi kumpla, którego się nie zna... lepiej ktoś znajomy lub sama

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości