|
|
#61 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 sagi cz. XIII
Cytat:
a co do swieczek, to tez lubie, ale dawno juz nie robilam takiego nastroju.. Cytat:
|
||
|
|
|
#62 |
|
po prostu Em :)
|
Ee, do Malagi to i za 20 zł można czasem lecieć. Tak jak do Alicante i na Ibizę.
ville, co do piosenek, to prawda. Moja dzisiejsza serialowa: http://www.youtube.com/watch?v=sxh80cf3ZG0
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
z Warszawy do Malagi za 20 zl to malo kedy sie zdarza:P ale pewnie, ze mozna.. i do Jordanii za 1 euro
|
|
|
|
#64 |
|
|
Z Warszawy nie, ale z Krk, Katowic, Wrocławia z przesiadką w Londynie lub Oslo nie tak rzadko.
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
no w sumie ze moze z Krk to przemknelo mi przez mysl.. ja latam tylko z Warszawy, rodzina z Londynu lata jeszcze czasem z Gdnaska.. no ale zwracam honor
![]() ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- bardzo ciekawe i szczegolowe wyszczegolnienie, co mozna zabrac do smaolotu i jako jaki typ bagazu: http://www.ulc.gov.pl/_download/ochr...e_10082009.pdf moze sie komus kiedys przydac.. |
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
czemu mnie pkp uwięziło w domu?
![]() bo w niedzielę otwieramy sobie drzwi, a tam ludzie siedzą na progu, otwieramy inne - to samo to była zwykła niedziela, nie wiem czemu ich tyle, zwłaszcza, że wsiadaliśmy na drugiej stacji ![]() więc stwierdziłam, że pojedziemy w poniedziałek, aleee.. samochód się zepsuł i niestety nie udało się go zmusić do dalszej jazdy a pojechałam - a raczej został zaciągnięty - do mechanika :X dotarłam do wrocławia dzisiaj o 11, o 12 miałam koło z makro, już poo ;d jeszcze tylko jedno zaliczenie w poniedziałek i koniec na ten rok [i chyba jedna poprawa;p]a w weekend idę do pracy, będę hostessować ![]() i wylukałam właśnie ogłoszenie, że szukają studentów, żeby byli kontrolerami biletów i się zastanawiam czy zadzwonić byłabym dobrym kontrolerem, nikt by się nie spodziewał, że właśnie jaa!
|
#67 |
|
|
Vill, czemu nikt by się nie spodziewał?
W Krk też są kanarami młode studentki.
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
w polskiej służbie zdrowia gdyby nie znajomości to nic by się nie załatwiło tak szybko....
niestety tzn. w moim przypadku ok, bo znajomości się znalazły ale gdyby nie to to ja nie wiem;/ |
|
|
|
#69 |
|
|
Znajomości i pieniądze, dokładnie to się liczy.
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
dostalam dzis 5 i 4+
posprzatalam czesc mieszkania, zaraz obejrze plotkare i skoncze
|
#71 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale w sumie fajna praca
|
|
#72 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Póki co zakochuje się w Chrurgach i tam jest super muzyka np. http://www.youtube.com/watch?v=E8FwefQgieY A ja sobie nastrój robię często, uwielbiam pozapalane świeczki jak się uczę, albo jak mam ochotę na wieczór romantico z tż ![]() Cytat:
![]() Zostałam wytypowana do testowania pasty i szczoteczki na wizażu ![]() Muszę uczyć się na koło z pracy, które jest jutro, ale już mi się tak strasznie nie chceeeee
|
||
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
gdzie Wy to wszystkie testowania znajdujecie?
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
Na głównej stronie wyświetlane informacje o konkursach i możliwości zgłaszania się do testowania produktów
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
Vill testowanie szczoteczki było akurat na wizażu. Nie wiem, gdzie są podane wyniki ;>
marta ja oglądam chirurgów jak lecą na polsacie ale jakoś nie mogę się skupić na tym serialu
|
|
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
h2o0 - ja właśnie wyników też nie mogę znaleźć, ale dostałam informację o przyjęciu mnie na PW i skrzynkę.
|
|
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
tez nie widze siebie w roli osoby kontrolujacej posiadanie biletow
![]() no i szczoteczek nie testuje, nie mozna wszystkeiog testowac :P |
|
|
|
#79 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie wysmarowałam się acne i szczypie mnie skóra. Mam własnie przerwę w nauce i jakoś całkiem nieźle mi idzie, wątpię jednak żebym zdąrzyła wszystkiego się nauczyć na jutro, no coż, ale na poprawę będzie już mniej
|
|
|
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
Marta, znajac Ciebie to pieknie zaliczysz.. a w akcjach warto brac udzial
![]() w ogole to mialam dzis tylko 10 minut cwiczen ( ale zdazylam napisac uchwale razem z kolezanka) piszemy nasze uchwaly, a tu bah.. ciemnosci. siedzialam najblizej wyjscia, wiec wyszlam na korytarz ( kobitka wyszla z sali), a tam co 4 lampa zapalona.. okazalo sie, za na moim wydziale i na ekonomii nie ma pradu- poszliwmy do domu
|
|
|
|
#81 |
|
|
Okropna.
![]() Super, ja ostatnio testowałam prostownicę, a wcześniej kosmetyki Dove. ![]() Mariolcia, gratuluję.
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
dlaczego
![]() strasznie śmiesznie musi być ![]() do tego zero wysiłku robię sobie egzaminy z płytki teorytyczne na prawko, i porażka, tylko 2 razy zaliczyłam na ileś tam [zwykle zapominam o jakiejś odpowiedzi albo robię jedną za dużo ]więc nie idę jutro na wewnętrzny, bo szkoda się wygłupiać ![]() ![]() a o wewnętrznym dowiedziałam się w piątek i sobie powoli robię testy, ale trochę rzeczy jest dla mnie całkowicie nielogicznych ;d że niby mam sprawdzić przytomność człowieka łapiąc go za barki i krzycząc "co się stało?"
nazywaj mnie Vill Edytowane przez ViLLeMkA Czas edycji: 2009-12-08 o 22:41 |
|
|
|
#83 |
|
|
Vill, pogadaj z jakimś kanarem i zapytaj jak to jest "strasznie śmiesznie" pracować w tym zawodzie.
Podobno był okres gdy kanarom towarzyszył ktoś z ochrony, incognito.
|
|
#84 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a) palec umieszczę w sterylnej gazie, suchym worku foliowym, a ten w wodzie z lodem b) zamrożę ![]() c) pozostawię bez zabezpieczenia na miejscu wypadku Też bym nie pracowała jako kanar - ze względów bezpieczeństwa.
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
Nija, pamietam to pytanie
|
|
|
|
#86 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co prawda uczę się, bardzo dużo, zostaje po kilka godzin dłużej w bibliotece i się uczę, ale to i tak za mało, bo mamy ogrom zajęć, co chwila jakieś koło, wejściówka, wyjściówka itd... do tego praca i nie mam czasu na nic ![]() Tak więc byle do świąt, a pewnie po świętach będzie byle było po sesji ![]() Cytat:
![]() Czy tylko ja nie potrafię uczyć się nocami, wieczorami? Najlepiej nauka wchodzi mi rano i do wieczora, a później to mogę co najwyżej notatki przepisywać bo i tak nie zapamietam nic, tak więc tym sposobem za chwilę kładę się spać co by wstać o 6 i sobie pouczyć się z prawa pracy
|
||
|
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
u nas spokojnie.. ale w sesji bedzie masakra, bo to co teraz mamy to duzo szczegolikow.. niby trzy przedmioty, ale duuuzo materialu.
ja za to nie moge sie rano skupic.. w sumie im pozniej tym lepiej, czasami moge wejsc w taka faze po polnocy, ze az czuje, ze chlone wiedze.. i faktycznie pamietam. |
|
|
|
#88 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja może taka naiwna, bo nigdy mi nikt krzywdy zrobić nie chciał, a ludzie podejrzanie wyglądający zwykle byli mili, czasem nawet baaardzo mili. tylko pewnie wywaliliby mnie z pracy, bo bym ludziom niektórym mówiła "no dobrze, tym razem nie, ale następnym już na pewno "Cytat:
![]() niektóre te pytania są z kosmosu wg mnie i ludzie którzy jeżdżą lata mówią, że nie pamiętają odpowiedzi, a przecież powinni tego używać na co dzień
|
|
#89 |
|
|
Vill, nie tyle by Cię wywalili co byś nic nie zarobiła.
Może nikt nie chciał Ci jeszcze nic zrobić, bo nikomu jeszcze nie miałaś okazji wlepić mandatu.
|
|
#90 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:51.

Przedostatni epizod miał jeden z najładniejszych momentów, jakie oglądałam w serialach. Ale muzyka odgrywała dużą rolę.
wujek czesto lata wiec chyba on bedzie musial zalatwic formalnosci

[i chyba jedna poprawa;p]
W Krk też są kanarami młode studentki.