|
|
#61 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: W ramach przedświątecznego oszczędzania :)
Cytat:
, nie dość, że przełoży wszystkie produkty, to jeszcze je bezczelnie poukłada w piramidkę lub równiutko pod kątem prostym ![]() Cytat:
|
|
|
#62 |
|
Raczkowanie
|
Elish, boski avatar ;-) uwielbiam Motoko :P
Też to w tesco zauważyłam. Pomyłki dotyczyły różnicy w cenach? czy miałaś podublowane jakieś produkty? Dzustam "Często ten chamski klient , nie dość, że przełoży wszystkie produkty, to jeszcze je bezczelnie poukłada w piramidkę lub równiutko pod kątem prostym " Zamordowałaś mnie tym
|
|
#63 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Mieszkam na przedmieściach Krakowa i jakoś gazetki reklamowe do mnie nie docierają. Przed zakupami i tak wertuję oferty na stronach internetowych sklepów: lidla, tesco, jyska, ikei itp. A na hiperpromo, jak widać, wszystko w pigułce. I można ceny porównać do tych z allegro, czy normalnych cen w sklepach, w porównywarce cenowej.Niestety, na świętach nigdy nie udaje mi się zaoszczędzić. Zawsze, w ostatniej chwili, pojawiają się jakieś nieprzewidziane wydatki Ale za to kupuję mniej żarcia, bo w moim domu mama zawsze kupowała za dużo i potem podjadaliśmy świąteczne pozostałości przez kolejny tydzień...
|
||
|
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
Doris1981; szczelne okna to tez oszczednosc na ogrzewaniu
Tesco sie reklamuje jako takie tanie a u mnie w katowicach jest bardzo drogie (moze przez ta lokalizacje, ze jest w duzym centrum handlowym, nie mam pojecia) Ale jak porownalam ceny z auchanem to sie za glowe zlapalam. I tez mnie rozwalaja ludzie ktorzy wiecej wydadza na benzyne niz na zakupach zaoszczedza Trzeba to sobie przekalkulowac.
|
|
|
|
|
#65 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#66 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tylko, że to to akurat mi się zawsze podobało (do momentu wejścia na wagę oczywiście)... |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:34.

, nie dość, że przełoży wszystkie produkty, to jeszcze je bezczelnie poukłada w piramidkę lub równiutko pod kątem prostym