|
|
#61 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Droga do ołtarza
Cytat:
Wiesz, mnie się wydaje, że to Parze Młodej ma pasować a nie gościom czy teściom. To Ty masz być szczęśliwa Jeśli chcesz brata bo jest dla Ciebie ważną osobą, to nie powinnaś się zastanawiać. U nas też było gadanie, że młody jest (miał niecałe 16 lat), że jak to nie Para Młoda razem? Wejście bez księdza???? No i BRAT???? Nawet ksiądz się podśmiewywał, odradzał, gdy w kancelarii to zgłaszałam. Ale ja jestem z tych co łamią reguły i stawiają na swoim Poza tym, choć u mnie w rodzinie nigdy ojcowie do ołtarza nie prowadzili córek, to raptem na każdym kolejnym ślubie tak było Więc chyba fajnie wyszło |
|
|
|
|
|
#62 |
|
Zadomowienie
|
Zastanawiałam się nad tym, żeby brat mnie odprowadził, tato nie może bo nie żyje. Ale, że mam dwóch braci, to nie chciałabym żadnego wyróżniać i zdecydowałam, że wejdziemy z tż razem
|
|
#63 |
|
Rozeznanie
|
Ja też nie mam taty, dlatego idę razem z TŻ, ale jakby tata żył to na pewno bym go poprosiła o odprowadzenie.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:22.

Wiesz, mnie się wydaje, że to Parze Młodej ma pasować a nie gościom czy teściom. To Ty masz być szczęśliwa
Jeśli chcesz brata bo jest dla Ciebie ważną osobą, to nie powinnaś się zastanawiać. U nas też było gadanie, że młody jest (miał niecałe 16 lat), że jak to nie Para Młoda razem? Wejście bez księdza???? No i BRAT???? Nawet ksiądz się podśmiewywał, odradzał, gdy w kancelarii to zgłaszałam. Ale ja jestem z tych co łamią reguły i stawiają na swoim 

30.08.2014