![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: wakacje 2010
wiesz teoretycznie to do wszystkich krajow UE i krajow prowadzacych z nia polityke gospodarcza wystarczy dowod osobisty,ale w praktyce to wymagaja paszportu,przynajmniej zawsze jak gdzies z rodzicami jechalam to wymagali paszportu,a nie dowodu,ale w ofercie powinno pisac np.paszport obowiazkowy czy cos w tym stylu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Przyczajenie
|
tylko kurcze, jadac do Bulgarii przejezdza sie przez Serbiie, tak? a Serbia w unii nie jest ..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#65 |
Przyczajenie
|
Mogłabym również jechać w lipcu, ale niestety w lipcu mają jedynie Chorwację i Czarnogórę. Może znasz jakieś inne biuro albo organizatora wyjazdów typowo studenckich?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
własnie narazie nie wpadło mi nic takiego nom almatur bd miał napewno jakies oferty obozów studenckich
![]() |
#67 |
Przyczajenie
|
![]()
Hej a do Turcji nikt się w lipcu nie wybiera...?;P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
Cześć!
Planujemy ze znajomymi pojechać w tym roku do Grecji na obóz studencki bądź wczasy (autokarem). Jakie byście polecili sprawdzone i tanie ( ![]() Myślałam może o funclubie, ale nigdy z nimi nie byłam, fajne wydaje się też Ok-Service, ale o nich strasznie dużo negatywów czytałam... No i nie wiem! :p Będę wdzięczna za pomoc ![]()
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
może rego-bis ?
![]()
![]() |
#70 |
Raczkowanie
|
No właśnie przeglądałam ich ofertę i mają całkiem niezłą. A ty byłaś kiedyś z nimi gdzieś? Ktoś słyszał o hotelu Stella w Parlii?
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
tak byłam na obozie właśnie w Paralii
![]() ^^w hotelu osobiście nie byłam, ale tu masz kilka przydatnych opinii http://forum.travelway.pl/topic-1278.html
impossible is nothing ! Edytowane przez justine333 Czas edycji: 2010-01-24 o 10:24 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Wtajemniczenie
|
a koniecznie jestescie nastawieni na Grecje ?
![]() Bo wydaje mi się że widoki np w Chorwacji są porównywalnie pieknie no i dodatkowo wycieczki są tańsze (tu mam na mysli oferowane przez biura studenckie) i naprawde warto jechac i jeszcze pomyslec nad krajem ![]() ![]() Z biur oferujących Grecje to skłanialabym się do wyjazdu z PW z AZSu ![]() Edytowane przez vanadis Czas edycji: 2010-01-24 o 10:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Raczkowanie
|
Hmm przejrzałam tą ofertę AZSu i powiem, że jest również ciekawa
![]() ![]() ![]() Czekam na jeszcze ![]()
![]() |
#74 |
Wtajemniczenie
|
z tego co wiem to jest możliwośc doplaty do 2posilków, ale to być musiała sie wczytać w to wszystko. Ja nawet nie zauwazyłam ze juz wystawili tyle ofert na wakacje
![]() Wyjazdy z PW nie ważne czy to AZS, student.travel, studenckiewyjazdy są naprawde godne polecenia. Byłam z tej ostatniej strony w te wakacje i no coż powiedzieć: doskonała organizacja, świetni ludzie, ladne mieszkanka, cena wyjazdu i wycieczek bardzo atrakcyjna. AZS niewątpliwie oferuje droższe wycieczki co mnie troche wystraszyło bo ja wydalam niecale 70e za 5wycieczek ![]() Ale jeśli Ci pasuje oferta to mozesz jechać spokojnie, nie obawiając się o nic ![]() Ja jeszcze poczekam na oferte dwóch pozostalych stron i coś wybiore ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Raczkowanie
|
powiem wam, ze ja bym sie bała jechać z jakimś mało znanym biurem podróży - wolę te sieciowe biura z prawdziwego zdarzenia. w zeszłym roku byłam w Turcji ze scan holiday i było wszystko ok - hotel ładny, dobre jedzonko, spoko wycieczki. w tym roku też mam zamiar z nimi jechać, ale jeszcze się zastanawiam dokąd - może do Tunezji. był ktoś ze scan holiday w Tunezji?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#77 |
Przyczajenie
|
Ja wybieram się w sierpniu do Hiszpanii (Lloret de Mar) właśnie z PW AZS. Oferta jest naprawdę świetna! Polecam http://www.latostudenta.pl/
Ktoś chętny? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Raczkowanie
|
Ja strasznie żałuje że PW AZS nie ma wyjazdu do Paralii w lipcu!
![]()
![]() |
#79 |
Raczkowanie
|
hej
![]() W tamtym roku byłam na wakacjach w Lloret de mar i było naprawdę cudownie. W tym roku myślałam o Bułgarii. Czy ktoś był w obu tych miejscach? Czy złote piaski są równie imprezowe jak lloret? Jak wyglądają dyskoteki? A, i jakie biuro polecacie? Pozdrawiam!
![]() |
#80 |
Raczkowanie
|
W Bułgarii byłam 2 latat temu, a Lloret w tamtym roku i muszę stwierdzi, że mimo wszystko bardziej imprezowym miastem je Lloret. Oczywiście w Bułgarii też można znaleźć fajne kluby, ale w Hiszpanii jest ich zdecydowanie więcej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zadomowienie
|
W te wakacje mam zamiar jechać do Lloret de mar , a dokładnie do hotelu goya , jedzie ktoś może
![]() justine ja też się wybieram do Lloret , ale nie wiem jeszcze z jakiego biura. Czytałam , że hotel Copacabana [czy jak go zwali] albo Eugenia jest dobry.. zamierzam się wybrać w lipcu lub początku sierpnia Kto jedzie ? ;D |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#83 |
Zadomowienie
|
Właśnie mi siostra proponowała wyjazd z nią do Alicante (costa blanca) , bo ona jedzie do pracy w hiszpanii w ramach kursu językowego i ja też mogłabym być na tym kursie itp ale jakoś nie widzi mi się to , chyba wolę obóz ^^
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zadomowienie
|
polecam funclub
![]() ![]() ![]()
![]() |
#86 |
Zadomowienie
|
włąśnie nie wiem , bo różne chodzą opinie o tym Funclubie .. ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Przyczajenie
|
-> DearWhoever
Funclub zbiera coraz lepsze opinie. Ja byłam z ok-tours a później już tylko z funclubem, który teraz zaczął się specjalizować w obozach do Hiszpanii, a szczególnie do Lloret de Mar. Ja dostałam w tym roku zniżki i znów z nimi jadę. Llorte jest świetne, bo to jest typowe miejsce na imprezki dla młodych i nie zabierją tam starych, bo by się tam źle czuli. Jak masz jakieś pytania to wal śmiało - odpowiem. pozdro |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Rozeznanie
|
jeśli chodzi o HUT PLUS to mogę powiedzieć, że było całkiem nieźle. Świetni opiekunowie, no i Grecja piękna
![]() Generalnie biuro podróży fajne ![]() ale i tak nic nie przebije mojej ITALII !!! ![]() ![]() ![]() Wracam tam w tym roku, innej opcji nie widzę ![]() ![]() Ciao! <3
![]() |
#89 |
Zadomowienie
|
ja jednak jade z funclubu do Bułgarii
![]() ![]() ![]()
![]() |
#90 | |
Przyczajenie
|
bedziesz zadowolona
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:05.