![]() |
#61 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zapachów i pustych flakonów :)
Cytat:
![]() ![]() Czyli wysyłam we wtorek Oilily i dwie miniaturki L'instant i Samsary ![]() ![]() Edytowane przez CatchyKathy Czas edycji: 2010-02-14 o 15:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kasiu, mam fiolki, mam atomki - wybieraj co Ci tam w oko wpadnie. A szczegóły już podam Ci na PW. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Bardzo dziękuję za możliwość wymianki ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Czesc! co chcialabys za Ralph Lauren Rocks?
![]() ![]()
![]() |
#65 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
Madziu,dzisiaj trafiły do mnie odleweczki od Ciebie--bardzo dziękuje
![]() PS.mam nadzieje ze jeszcze kiedyś coś wymienimy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Polecam sie "flakonikowej" pamieci ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
ʞɐɯǝuɐ
|
Magdulenko, odebrałam dziś z poczty przesyłkę od Ciebie, bardzo, bardzo dziękuję
![]() ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba mi sie napis nie zmiescil ![]() Ciesze sie, ze dotarlo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
ʞɐɯǝuɐ
|
bo w pierwszej chwili zgłupłam - na kwiatowy zapach to nie wyglądało
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Konto usunięte
|
![]()
Witam
![]() *Kylie Minogue-Sweet Darling 15ml. *YSL Cinema 50ml. *Kate Moss 15ml. Zainteresowana ? Edytowane przez 6ea7c67d3d5db57261b65fd1cb7def92a60e7b7a_611c3f7282485 Czas edycji: 2010-03-16 o 17:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
[1=6ea7c67d3d5db57261b65fd 1cb7def92a60e7b7a_611c3f7 282485;17927289]Witam
![]() *Kylie Minogue-Sweet Darling 15ml. *YSL Cinema 50ml. *Kate Moss 15ml. Zainteresowana ?[/QUOTE] Zaciekawiona ![]() Byłabym wdzięczna za zdjęcia butelek ![]() Lub chociażby linki do KWC Bo wydaje mi się, że wszystkie mam, ale może któraś w innym kolorze, albo z innym wzorem - to będzie interesujące ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...s-Kate-EDT.htm https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-8...Cinema-EDP.htm Mam tylko jedne zdjęcie ale linki przesyłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie mam tylko Ferre Rose, ten flakon przygarnę z radością. I mam jeszcze pytanie - czy Mania to nowa czy stara wersja? Bo jeśli to stara (czarna mańka) - to też chętnie ![]() A co interesuje Cię w zamian? ---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- [1=6ea7c67d3d5db57261b65fd 1cb7def92a60e7b7a_611c3f7 282485;17928191]https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...s-Kate-EDT.htm https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-8...Cinema-EDP.htm Mam tylko jedne zdjęcie ale linki przesyłam ![]() Dziękuję Ci bardzo za fatygę ![]() Niestety, tak jak przypuszczałam - wszystkie mam ![]() Pozdrawiam! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=magdulenka;17928224]Oj jak się cieszę, że wreszcie jakieś zainteresowanie moimi poszukiwaniami
![]() Nie mam tylko Ferre Rose, ten flakon przygarnę z radością. I mam jeszcze pytanie - czy Mania to nowa czy stara wersja? Bo jeśli to stara (czarna mańka) - to też chętnie ![]() A co interesuje Cię w zamian? Mania - nowa. Chętnie przygarnę: Lalique - Amethyst i J. del Pozo In Black ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Za flakon Ferre Rose - 5ml Amethyst i 5ml In Black. Czy możemy na wysyłkę umówić się po 29.03? (ja dopiero wtedy będę w PL...) Jeśli może tak być czekam na PW z adresm ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zadomowienie
|
Magdulenko, właśnie natknęłam się przy sprzątaniu na 3 puste flakoniki. Więc uderzam z zapytaniem czy nie chciałabyś ich? Mam:
- 212 Carolina Herrera 30 ml (mały nabój), - Escada Island Kiss 50 ml, - T girl Tommy Hilfiger 50 ml Czekam z wyrzuceniem na Twój cynk ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję za propozycje ![]() Chętnie T Girl T.Hilfigera przygarnę ![]() Co chciałabyś w zamian? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam, bo przegapiłam
![]() Niestety podziękuję. Mam po babci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lisku, czym mogłabym się odwdzięczyć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mogę odlać do plastikowych samplerków po 2,5ml, albo np. 5ml In Black i 1ml Habanity. Napisz jak wolisz i PW z adresem, ja wyślę swoje dane pod wieczór, bo teraz już muszę wyjść. Dziękuję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Konto usunięte
|
Witam ponownie
![]() Posiadam flakon co prawda jeszcze trochę jest ale jak się skończy to zarezerwuje go jeżeli będziesz chętna. Link do KWC: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-9...-Woman-EDP.htm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
[1=6ea7c67d3d5db57261b65fd 1cb7def92a60e7b7a_611c3f7 282485;18182863]Witam ponownie
![]() Posiadam flakon co prawda jeszcze trochę jest ale jak się skończy to zarezerwuje go jeżeli będziesz chętna. Link do KWC: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-9...-Woman-EDP.htm[/QUOTE] Witaj! Dziękuję za pamięć ![]() Teraz jestem na "urlopie" - ale po powrocie sprawdzę swoją listę i dam Ci znać, bo wydaje mi się, że i tą Sonię już mam ![]() ![]() Szukam na pewno tych: |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:03.