![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: zabiegi poprawiające jędrnośc i owal twarzy. odmładzające
Wypełniacza bym sobie nie zafundowała, boje się igieł zwłaszcza na twarzy, jakieś delikatne zabiegi światłem czy inne tego typu cuda już prędzej, ale i tak uważam, że lepiej zamiast tych wszystkich zabiegów zainwestować w jakiś dobry, regenerujący, przeciwzmarszczkowy krem. Jak stosujemy regularnie to naprawdę widać efekty i to nawet dość szybko. I tak musimy nawilżać twarz, bo na wysuszonej predzej czy pozniej sie zmarszczki pojawiają, wolę wiec kupić leszpy krem, ktory wiem, ze podziala długofalowo niż iść na zabieg dający natychmiastowy efekt ale raczej krótkotrway
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Raczkowanie
|
Za kilka dni wychodzą nowe serie kosmetyków do kompleksowej pielęgnacji. Cofają oznaki starzenia. Serie składają się z kremu na dzień, na noc pod oczy, serum, mleczko do twarzy i tonik. Dobierane są nie do wieku tylko do wyglądu skóry.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
Nie jest tajemnicą, że na naszej twarzy widać nasze życie - pierwszą rzeczą, którą powinno się zrobić, aby poprawić jędrność i owal twarzy jest przyjrzenie się swoim nawykom - ile czasu śpisz, co jesz, ile pijesz wody (czy przypadkiem twoja skóra nie jest sucha, bo za mało pijesz) i do tego dołożyłabym kosmetyki.
Też bym nie poszła na wypełniacz, jakoś wolę bardziej naturalne i wypróbowane sposoby - nowe kosmetyki niech testują inni, jak wolę coś sprawdzonego. Sama stosuję krem na bazie naturalnego colostrum - serum2h, dodatkowo wspomagam się domową mezoterapią - razem z kremem kupiłam mezoroller i od czasu do czasu tym pobudzam swoją cerę. Do kosmetyczki chodzę głównie na depilację, bo z cerą nie mam żadnych kłopotów. Blackdrees - nie znam tej książki - napisz może o niej coś więcej, jest w niej wytłumaczone może co za co odpowiada? Jeśli tylko opisuje zabiegi, to chyba mnie nie wkręci, ale jeśli tłumaczy dlaczego, to chętnie bym się jej dokładniej przyjrzała... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Pumiasta
|
Czy próbowałyście zabieg na twarz DermaPen ( mikrofrakcyjne nakłuwanie skóry )
Podobno efekty są lepsze niż po mezoterapii ? Widziałam promocje w jedynym z warszawskich gabinetów i mocno się nad tym zastanawiam. ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
A czym się różni mikrofrakcyjne nakłuwanie skóry od mezoterapii? Jestem raczej sceptycznie nastawiona do nowości, zawsze jest przy nich dużo większe ryzyko podrażnienia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Przyczajenie
|
Jeśli chodzi o zabiegi kosmetyczne, to polecam (w oparciu o doświadczenia mojej mamy) wampirzy lifting. Wampirzy lifting polega na mało inwazyjnych i w zasadzie bezbolesnych działaniach, z wykorzystaniem osocza bogatopłytkowego, uzyskiwanego z próbki krwi pobranej od pacjenta.Więcej o zabiegu można przeczytać tutaj: xxx
Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2017-04-03 o 11:29 Powód: link |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny ja zanim zaczęłam stosować inwazyjne zabiegi to zaprzyjaźniłam z mega przyjemnym zabiegiem NIR! bardzo fajny efekt szczegółnie na twarzy i szyji (na ciało nie próbowałam) skóra stała sie bardziej jędrna i napięta !
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Przyczajenie
|
Też mam podobny problem, nie chce już stosować botoxu ( tak już sie wczesniej skusiłam) szukam jakiegoś urządzenia albo hiper kremu ? albo to i to do stosowania. wole więcej czasu poswiecić i mieć dłuższy efekt coś poelcacie ? dziękuej za każda odp całusy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny! Ja chcę się wybrać na zabieg ZAFFIRO do Madame Art w Poznaniu. Jestem tutaj częstym gościem bo chodzę tutaj na pazurki, brwi i dużo innych
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Przyczajenie
|
czy któras miała lipolize na podbródek? Skóra nie wisi po tym, sa jakies efekty?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Przyczajenie
|
Sorry, ale nie zgodzę się, że regularne stosowanie kremów jest w stanie odmłodzić twarz. Może spowolnić starzenie się ale jakim cudem ma odmłodzić twarz i usunąć zmarszczki? Nie znam osobiście nikogo, komu pomogłoby jedynie stosowanie kremów. Ja byłam na jednym (!) zabiegu o nazwie Thermage w klinice <ciach> i uważam że dał o wiele lepsze efekty niż te wszystkie kremy i to owszem odmładza twarz. JaK? Bo fale radiowe docierają głębiej niż pierwszy lepszy krem
Edytowane przez 61a08125505a341f1365cc627294330b05bf0ff7_5eb5e47234ae2 Czas edycji: 2018-10-28 o 16:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:40.