![]() |
#61 | |
... choć nie Westwood
|
Dot.: Nowy serial MAJKA Tvn
Cytat:
Bez sensu :P
nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów Stanisław Lem Edytowane przez Vivienne Czas edycji: 2009-12-22 o 19:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
No właśnie, dzięki temu krakowskie szpitale to ja już będę omijała z daleka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Rozeznanie
|
Pomijam fakt w jakim świetle to stawia lekarzy...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Rozeznanie
|
dla mnie to takie dziwne trochę. no, ale zobaczymy jak pójdzie dalej, na razie nie wiele można powiedzieć, oprócz tego, że
facet był przystojny ![]() ona ni chu chu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
no wlasnie- skutek moze byc odwrotny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
oj ten blondyn boski jest
![]() ![]()
![]() |
#67 |
Rozeznanie
|
Wg mnie to drugie...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Na pewno nie facet, bo coś tam mówiła, że na nich czasu nie ma.
Trochę sztuczne to wszystko, ale to dopiero pilot, więc przekonamy się w styczniu, czy warto ![]()
![]() |
#69 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chcąc porównać "BrzudUlę" i " Majkę": Julia Kaminska jest bardziej naturalna przed kamerą, może dlatego że nie jest profesjonalna aktorką ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
ale trzeba przyznac ze wiedza jak zachecic do ogladania. ale jak tylko weszla do gabinetu to juz wiedzialam ze sie pomyla
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
Wiecie może, czy będzie powtórka tego odcinka Majki? Z ciekawości chciałabym obejrzeć.
![]()
![]() |
#73 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
powtórka będzie w czwartek o 8 rano
Świat jest mały. Ostatecznie wszyscy kiedyś spotkamy się w łóżku. ![]() Edytowane przez hejYou Czas edycji: 2009-12-22 o 18:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
co jest tez smieszne- mowila ze to jej pierwsze badanie, faceta nie ma. gdyby tylko zalozyc ze jest dziewica (oczywiscie to hipoteza ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
zapewne okaże się dziewicą
![]()
![]() |
#76 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Pewnie się okaże, przecież w oryginale to właśnie o to chodziło, że 17-letnia dziewica przypadkiem zachodzi w ciążę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zadomowienie
|
Bez urazy dla Twórców tego "serialu"
ale dawno się tak nie urechotałam.... tia.... inseminacja w państwowym wypasionym szpitalu ![]() skąd oni taki szpital wytrzasnęli????? za bardzo wypasiony obsługa zdecydowanie za sympatyczna... takie zabiegi to się w prywatnych klinikach robi a nie w państwówce a już widzę darmową cytologię w prywatnej klinice... co za brednie nie mówiąc o tym, że w takiej sytuacji lekarz natychmiast może zadziałać, przepłukać pochwę i podac tabletkę postinor czy inną tego typu... no co za brednie ja wiem, że te seriale zbyt mądre nie są Brzydula też jakoś nie mordowała intelektualnie ale to już są jaja jak balony dziewica zapłodniona wiatropylnie ![]() troszkę przesadzili jak by ktoś na Intymnie z takim tekstem wyjechał to ma 100% postów z tekstem, że to prowokacja ![]() co za bzdura ps. matka Majki ładniejsza od córki ![]() wygląda tak jakby miała 10 lat jak ją rodzila chyba, że ją też zapłodnili przypadkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ale z tą matką to fakt, wygląda młodo, choć widziałam ją w ten weekend w Dzień dobry tvn i z bliska już tak dobrze nie jest. Podobnie Beata Rybotycka wyglądała fajnie w filmie. Edytowane przez Velvetrope Czas edycji: 2009-12-22 o 18:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() wygląda na max 35 lat ![]() no ale git ![]() juz widzę jak w panstwowym szpitalu robią takie zabiegi w ciągu dnia w przerwie między cytologiami ![]() byłam kilka razy w Krakowie w szpitalu (rodziłam córkę i w czasie ciąży i jeszcze zabieg miałam, troszkę tam posiedziałam) i już widzę jak w państwówce robią zabieg który do końca nie jest uregulowany prawnie w Polsce, na pewno nie jest na kasę chorych.... aj straszne bzdety mogli tak troszkę może urealnić temat.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Rozeznanie
|
Obejrzałam ten pilotowy odcinek. Nie wiem czy jestem uprzedzona czy nie, ale nie podobało mi się to. Słabe. Majka i jej koleżanka, a także kolega są słabymi aktorami. Nie mówię,że Julka jest jakaś super och i ach, ale pamiętam,że jak oglądałam "Brzydulę" (na początku nie zawsze wszystko, dopiero potem się wciągnęłam) to ona zrobiła na mnie pozytywne wrażenie. Ten wątek z pomylonym zapłodnieniem, sorry ale od razu wyobraziłam sobie siebie samą w tej sytuacji
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#82 |
Raczkowanie
|
A ja obejrzałam ten pierwszy odcinek i mam zamiar oglądać
![]() już od dłuższego czasu miałam ochotę na jakąś telenowelkę a tu proszę polska się trafiła ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
![]()
Obejrzałam pierwszy odciek z czystej ciekawości i coś czuję, że moje zainteresowanie tym serialem skończy się po paru odcinkach. To ciągłe gadanie o tej cytologii.. przesadzili. No i to zapłodnienie.. Porażka.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
Majka średniawa;p końcówka ciekawa ;D Mam nadzieję ze się rozkręci;D
![]() |
#85 |
BAN stały
|
ale skąd Wy w ogole wiecie, że ta inseminacja to niby miałaby nie być od razu klinika, zabieg nie za pieniądze itd. Pojęcia ''szpital'' nie słyszalam.
![]() ![]() serial po prostu ladny. co do aktorów nie uderzyła mnie sztuczność. troche nachalny ten lans estetyki. Doskonałe ciuchy Majki, doskonała matka, doskonale ciuchy matki (córki ;-)), urocze przytulne mieszkanko, przepiękny Kraków, boski aparat, brakuje tylko wysmakowanych rowerów holenderek (w sensie;-): wyłącznie), a np. chodzenia na zakupy wyłącznie z koszykami zamiast z siatunią;-), za dużo ideału jak dla mnie. Już widze oczami wyobraźni Teraz albo nigdy 2. ![]() Ogladać nie planuję, 21letnia dziewczyneczka zakochana w panu wyglądającym, jakby się urwał z photoshopa ![]() ![]() ![]() ![]() ale bardzo mi się podobała jego żonka. ![]() Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2009-12-22 o 18:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Rzeczywiście trochę za bardzo podkolorowali... Takie rzeczy to w telenowelach z Am. Pd. bym zrozumiała, ale w Polsce? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zadomowienie
|
Mi się bardzo podobał pierwszy odcinek, będę oglądać
![]() ![]() No i ten blondyn jest fajny, trzeba przyznać ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#88 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Edytowane przez Velvetrope Czas edycji: 2009-12-22 o 19:11 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Przyczajenie
|
nudaa
Czy polscy scenarzyści nie potrafią nic sami wymyślić? Kolejny badziew wzorowany na wenezuelskim szajsie. Wiadomo jak się dalej historia Majki potoczy. Nie pojedzie nigdzie i będzie w ciąży dzięki jakiejś głupiej niekompetentnej pielęgniarce; pani ginekolog wstrzyknęła jej plemniki pana, który omało co jej nie przejechał. Dziwny zbieg okoliczności. Zakochająsie w sobie i po wielu komplikacjacvh i przeżyciach będą razem. NUDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Brzydule lubiłam, ale to opada...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
co wy dziewczyny jaki lans? Majka wygladala ...beznadziejnie... ciuchy chyba jej po ciemku wybierali:/
Blondas-pikny ale ciut mlodo wyglada na super kasiastego architekta:/ motyw z zaplodnieniem-do rozwiazania w 1 dzien-postinor, poza tym sam motyw --> ROTFL
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:38.