![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki . Głównie perfumy ;)
A może da radę tak:
7ml CK, 5ml Słonika( ![]() ![]() ![]() za 10ml Pumy i balsam Kylie?? Dam ci gratis kilka próbek kremów ![]() Jeśli zgadzasz się zapraszam na PW.
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
A to pech
![]() ![]() Masz jakieś propozycje?.. ![]() Wiadomo,że większa wymiana zawsze bardziej się opłaca..
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Chyba z wymianki nici
![]() W tej chwili kosmetyków mam dosyć-zależy mi jedynie na zapachach ![]() Kurczę,naprawdę nie mam atomizerów.Nawet nie mam do czego poprzelewać,bo wszystko jest pełne ![]() Może jednak poszukasz i wymyślisz coś? Jeśli nie-mówi się trudno... Do zobaczenia i pozdrawiam również ![]() ---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- Aha-jest jescze jedno wyjście. 5 ml pumy,1-2ml L Lolity Lemplickiej(sama mam resztę),kilka próbek kremów za 5ml Słonia,1ml CK,kolczyki z kulką. Co ty na to?Ta wersja jest biedniejsza od podstawowej,ale jak to się mówi-lepszy rydz niż nic ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#72 |
Zadomowienie
|
Dot.: Kosmetyki i perfumy :)
upp. ;]
![]() |
![]() |
#74 |
Wtajemniczenie
|
niestey nic nie znalazlma, moze masz cos z mojej wish listy?
![]() |
#75 |
Raczkowanie
|
Nic dla siebie nie widzę
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
niestety nic nie znalazłam dla siebie
![]()
![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
niestety nic z tych rzeczy nie jest mi potrzebne
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#86 |
BAN stały
|
dwa flakony po Christina Aguilera, Christina Aguilera EDP 50 ml. Wymienię i detalicznie i hurtowo :P. Stan taki jak na zdjęciu.
a) Szampon + odżywka bez spłukiwania Joanna Sweet fantasy o zapachu czekolady, początkowa pojemność szamponu 250 ml, zużycie takie jak na zdjęciu, początkowa pojemność odżywki 150 g, teraz jest już końcówka.Data ważności szamponu: 04.2011 , odżywki : nie ma. Odżywkę dorzucę jako gratis do szamponu ;P . Od nakrętki do szamponu oderwał się jeden ząbek trzymający, wieczko nadal się zamyka, ale do kosmetyczki radziłabym wkładac w jednorazówce ![]() ![]() b)Szampon+ odżywka Oriflame Coconut&ricemilk . Pojemności to 200 ml. Szamponu została 1/4, odżywki tak 3/5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
BAN stały
|
niestety soli nie mam zapomniałam zaznaczyć ale moze uda mi sie zdobyć inna jak jestes zinteresowana
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:44.