![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Internetowa znajomość
A ja nie zdziwiłabym się, gdyby ta kobieta miała męża, może dziecko, a przez neta udawała kogoś innego i traktowała Cię jako wirtualnego przyjaciela. Może pisać nawet, że cię kocha, czy coś, ale... przez neta można być każdym, prawda?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- Cytat:
Było tyle okazji , obydwoje mogli wyjść z inicjatywą , a do tej pory tego nie zrobili. Ale masz rację niech postawi sprawę jasno i poprosi o spotkanie ,bo nie ma nic gorszego niż myślenie "co by było gdyby (...) " a jeśli dalej będzie się wykręcać ,to na prawdę dobrze najlepiej dać sobie spokój.Szkoda czasu. Edytowane przez Czarnulka19 Czas edycji: 2009-12-27 o 10:56 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Raczkowanie
|
Doris nie poddałem się szybko.Przecież cały czas próbowałem ale ile można?Nic złego na Nią nie powiem bo od zawsze mi się tylko kojarzy dobrze.Nawet teraz gdy nic nie pisze.Widocznie miałyście racje pisząc, że to tylko internet.Ja sobie wmawiałem, że taki związek ma szanse.Jej koleżanka z tego co mi wiadomo była do mnie nastawiona pozytywnie więc pewnie też namawiała.A "jaja" mam bo przecież wiele razy proponowałem.Chyba nadszedł ten moment, że już nie mam sił próbować.A wystarczył jeden znak i wsiadam w pociąg aby pojechać.To chyba nie za dużo oczekiwałem po takim czasie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
Doris o jaką reklame chodzi?Nie przesadzasz??Chciałem się poradzić,jeszcze odpisywała na sms-y.Po Wigilii cisza.Pomyślałem, ze pewnie rodzina itp(chociaż w tamtym roku pisała do mnie nawet przy stole).I tak do dzisiaj.Wiec co mam zadzwonić i zapytać czy jednak sie spotkamy??Tak zależy mi na Niej ale nie będe walczył skoro widze, że nic to nie daje.Rozumiem gdybyśmy sie pokłócili i jest na mnie zła,nie odzywa się wiec pisze dzwonie i próbuje przeprosić ale tak nagle cisza??Chyba nalezy się mi chociaż wiadomość, że ma kogoś i abym nie zawracał Jej głowy.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Czy któregoś dnia zakończyliście rozmowę i od tej pory się nie odzywa ? Jeśli ta druga opcja , to pewnie czeka na jakiś Twój ruch , chce się przekonać ,że Tobie na niej zależy .. W sumie nic Ci nie szkodzi odezwać się do niej . Zapytaj , jak tam święta minęły ,czy coś w tym stylu .. Postaraj nawiązać się z nią kontakt. Jeżeli okaże się ,że wszystko jest Ok to zaproponuj spotkanie.... Jeśli traktuję Cię poważnie i wiążę z Tobą jakieś większe plany i nadzieje , to się zgodzi , a jeśli nie to przynajmniej będziesz wiedział jaki ma do Ciebie stosunek i ,że z tej znajomości już nic raczej nie będzie. No chyba ,że bardzo boisz się odrzucenia ... Edytowane przez Czarnulka19 Czas edycji: 2009-12-27 o 14:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Raczkowanie
|
Napisałem Jej sms-a w Wigilie...cisza...napisał em dzisiaj..cisza.Tak jestem uparciuchem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz,że smsy dochodzą (tzn.dostajesz raporty?), próbowałeś dzwonić (odrzuca,nie odbiera?) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
MMB, z caym szacunkiem, ale ta znajomość zrobiła Ci budyń z mózgu. Wyjdź na zewnątrz. Jest mnóstwo REALNYCH kobiet. To wasze "uczucie" płynie przez kable już 2 lata i cisza. Spójrzmy na to z innej strony. To jest Twoja dziewczyna? Jesteście razem, mimo tego, że się nie widzieliście w realu? Kiedy ostatnio uprawiałeś seks? 2 lata temu, zanim "zaczęliście ze sobą być"? Jakbyś się spotkał z jakąś dziewczyną i tej internetowej o tym powiedział, to byłaby to zdrada? Chłopie, masz 28 lat, jesteś o 2 lata ode mnie starszy. Spójrz za okno, a nie ciągle w monitor. Laska ma swoją rodzinę, swoje życie, z Tobą tylko sobie pisze. A pisze rożne rzeczy, bo właśnie to jest cecha internetu - możesz być każdym, stwarzać własną biografię, posyłać zdjęcia modelek i twierdzić, że wyglądasz identycznie, tylko masz biust Pameli.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Masz w 100 % rację! ![]() ![]() Dodam jeszcze ,że dla mnie tj. śmieszne , żeby 28-letni facet dał się wkręcić w coś takiego ! Nie przyznawałabym się wśród znajomych , bo to straszny obciach.Nie mam nic przeciwko internetowym znajomościom , jeżeli w późniejszym czasie sprowadzają się one do realnego świata.A tak to zwykła dziecinada. Edytowane przez Czarnulka19 Czas edycji: 2009-12-27 o 15:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moze daj sobie z nia spokoj i zacznij ogladac sie za pannami. Chociaz dla mnie i tak sprawa nie jest wyjasniona do konca. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Raczkowanie
|
Sms-y dochodzą(raporty otrzymuje).Oczywiście, że sprawa nie jest wyjaśniona i jeżeli Ona nie napisze nie będzie wyjaśnienia.Limonka to nie jest tak ,że siedze cały czas przy kompie i czekam aż Ona napisze.Fakt sporo czasu spędzałem na rozmowach z Nią ale jak gdzieś miałem okazje to wychodziłem. Co do dziewczyn ok poznawałem ale miałem zakodowane, że chce spotkać się z tą z którą pisze.Być może nie zauwazyłem jak jakaś dziewczyna była mną zainteresowana bo skupiałem się w innym kierunku.Pewnie, że nie byliśmy razem bo i jak skoro taka odległość ale chciałem być wobec Niej w porządku i się nie umawiałem.Zbliża się Nowy Rok więc i nowe znajomości się pojawią.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Edytowane przez Czarnulka19 Czas edycji: 2009-12-27 o 15:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#80 |
Raczkowanie
|
Czarnulka a czego tu nie rozumieć i co jest chore??Miałem nadzieje, że będe się spotykał z tą dziewczyną.Poczułem coś do Niej wiec to chyba normalne, że nie szuka się kogoś na zastępstwo prawda??Co miałem sobie tłumaczyć, że do momentu aż się z Nią nie spotkam mogę się umawiać z innymi??To był mój wybór i dla mnie nie jest on chory.Sam tak postanowiłem i nie mam pretensji.Zresztą nie jestem nawet zły na tą dziewczynę z internetu...przekonałem się o tym, że przez internet to można jedynie porozmawiać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Teraz przynajmniej wiesz ,że nie warto angażować się w takie wirtualne znajomości , gdyż w późniejszym czasie można się bardzo rozczarować ![]() Edytowane przez Czarnulka19 Czas edycji: 2009-12-27 o 15:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
No i super, ale minęły 2 lata. Pora się obudzić. W sumie pobudka powinna nastąpić maks pół roku po zapoznaniu się. Przez parę miesięcy ktoś może mieć opory. nie mieć czasu, zastanawiać się, chcieć lepiej poznać 2 osobę. Wiadomo, że mnóstwo psycholi czai się w necie i trzeba ostrożnie podchodzić do takich spotkań. Ale 2 lata? Bez jaj.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Raczkowanie
|
No i jeszcze mi się dostało
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Czarnulka19 Czas edycji: 2009-12-27 o 16:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
pierwsza,to taka,że dziewczyna ma niskie mniemanie op sobie i normalnie się wstydzi swojego wyglądu. druga-obawia się rozczarowania tobą i twoim wyglądem.pamiętaj,że obawy są w dwie strony. trzecia-jest zajęta i dobrze się bawi zabijajc nudę.może się wciągłą we flirt i nie wie,jak się wyplątać.być może jest żoną i matką,ktorej mąż jest za granica w pracy,lub wiecznie go nie ma w domu. po czwarte.może być samotną matką i boi się twojej reakcji na dziecko. piata-ostatnia-nie można jej wykluczyc,bo i takie przypadki znam.być może jest to facet,ktory podaje się za kobiete.być może chce nią być (trans),lub dla zabawy. od ciebie zależy,jaką metode wybierzesz,aby ją przekonać.daj jej trochę czau i oceń,czy warto czekać. zapomniałam dodać,że być może była kiedyś skrzywdzona i dlatego boi się angażować. jesli wiesz,gdzie mieszka pojadź tam i przekonaj się kim ona jest i czy warto!! Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2009-12-27 o 17:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
Też przemknęło mi przez myśl, że to może być facet
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
miałam kolegę trans ,ktory czesto podawał się za kobietę.nie było to żartem z jego strony.on chciał poznac jakiego faceta ,ktory dałby mu szansę.to jego słowa nie moje. uwazał,że każdy facet na dzien dobry skreślał go za płeć,a on mentalnie czuł się kobieta i za taką uchodził. mowiłam mu,że to oszustwo i może zranić wiele osob. on twierdził,że powie prawdę,ale w odpowiednim momencie. więc,internet naprawdę może zaszokowac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
Kobity nie dokuczajcie autorowi
![]() ![]() Tak jak sam napisales nowy rok sie zbliza nowe znajomosci. Łowy czas zaczac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:06.