Internetowa znajomość - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-12-27, 10:42   #61
limonka1983
Zakorzenienie

GG do limonka1983
Dot.: Internetowa znajomość

A ja nie zdziwiłabym się, gdyby ta kobieta miała męża, może dziecko, a przez neta udawała kogoś innego i traktowała Cię jako wirtualnego przyjaciela. Może pisać nawet, że cię kocha, czy coś, ale... przez neta można być każdym, prawda?
limonka1983 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-27, 10:46   #62
Merys
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czarnulka19 Pokaż wiadomość
Ale po co ciągnąć tą znajomość .. Miną 3 lata ... 5 lat , a oni dalej będą się wymieniać meilami i dzwonić do siebie wieczorami.Nie uważasz ,że szkoda czasu na coś takiego ? Bo Ja miałabym poczucie ,że marnuję swój czas i rozglądałabym się za kimś innym. I jestem pewna ,że ona właśnie ma takie podejście. On siedzi w domu , rozmyślając ciągle o niej , a ona się świetnie bawi i nie traktuję poważnie tej znajomości...
Naprawdę tak ciężko się spotkać w realnym świecie ? Nawet gdyby facet ani razu nie zaproponowałby mi spotkania , to sama bym mu zasugerowała .......
Gdybym poświęciła na taką znajomość DWA LATA , to chciałabym czegoś więcej . I piszę to ja , osoba , która ma 19 lat.
Wydawałoby się ,że 26-latka powinna być nieco dojrzalsza
Dziewczyny w tym wieku przeważnie rozglądają się już za potencjalnymi kandydatami na męża , a nie bawią się w internetowe znajomości...
Także ,nie dziw się ,że na samym początku padły pytania-ile macie lat- bo wasze zachowanie naprawdę nie jest dojrzałe.
Doris ma racje. Skoro rozmawiali ze soba 2 lata, to wypadaloby razem pogadac i wszystko sobie wyjasnic, a nie tylko spekulowac. Lepiej pozniej zalowac ze sie tego nie zrobilo? Rozmowa nic nie kosztuje, a przynajmniej bedzie w 100% pewien na czym stoi.
Merys jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-27, 10:52   #63
Czarnulka19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez limonka1983 Pokaż wiadomość
A ja nie zdziwiłabym się, gdyby ta kobieta miała męża, może dziecko, a przez neta udawała kogoś innego i traktowała Cię jako wirtualnego przyjaciela. Może pisać nawet, że cię kocha, czy coś, ale... przez neta można być każdym, prawda?
Dokładnie. On i tak tego nie sprawdzi ...

---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ----------

Cytat:
Napisane przez Merys Pokaż wiadomość
Doris ma racje. Skoro rozmawiali ze soba 2 lata, to wypadaloby razem pogadac i wszystko sobie wyjasnic, a nie tylko spekulowac. Lepiej pozniej zalowac ze sie tego nie zrobilo? Rozmowa nic nie kosztuje, a przynajmniej bedzie w 100% pewien na czym stoi.
Porozmawiać można , ale podejrzewam ,że i tak to nic nie zmieni.
Było tyle okazji , obydwoje mogli wyjść z inicjatywą , a do tej pory tego nie zrobili. Ale masz rację niech postawi sprawę jasno i poprosi o spotkanie ,bo nie ma nic gorszego niż myślenie "co by było gdyby (...) " a jeśli dalej będzie się wykręcać ,to na prawdę dobrze najlepiej dać sobie spokój.Szkoda czasu.

Edytowane przez Czarnulka19
Czas edycji: 2009-12-27 o 10:56
Czarnulka19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-27, 11:01   #64
MMB
Raczkowanie

Doris nie poddałem się szybko.Przecież cały czas próbowałem ale ile można?Nic złego na Nią nie powiem bo od zawsze mi się tylko kojarzy dobrze.Nawet teraz gdy nic nie pisze.Widocznie miałyście racje pisząc, że to tylko internet.Ja sobie wmawiałem, że taki związek ma szanse.Jej koleżanka z tego co mi wiadomo była do mnie nastawiona pozytywnie więc pewnie też namawiała.A "jaja" mam bo przecież wiele razy proponowałem.Chyba nadszedł ten moment, że już nie mam sił próbować.A wystarczył jeden znak i wsiadam w pociąg aby pojechać.To chyba nie za dużo oczekiwałem po takim czasie.
MMB jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-27, 11:09   #65
Czarnulka19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MMB Pokaż wiadomość
Doris nie poddałem się szybko.Przecież cały czas próbowałem ale ile można?Nic złego na Nią nie powiem bo od zawsze mi się tylko kojarzy dobrze.Nawet teraz gdy nic nie pisze.Widocznie miałyście racje pisząc, że to tylko internet.Ja sobie wmawiałem, że taki związek ma szanse.Jej koleżanka z tego co mi wiadomo była do mnie nastawiona pozytywnie więc pewnie też namawiała.A "jaja" mam bo przecież wiele razy proponowałem.Chyba nadszedł ten moment, że już nie mam sił próbować.A wystarczył jeden znak i wsiadam w pociąg aby pojechać.To chyba nie za dużo oczekiwałem po takim czasie.
Najlepsze co możesz zrobić ,to po prostu zapomnieć .. Widać ,że ona sama nie wie czego chce.
Stary 2009-12-27, 11:47   #66
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
A co Ci szkodzi ostatni raz zadzwonić i pogadać przynajmniej "głos w głos", skoro 'face to face' nie jest możliwe? Założyłeś ten wątek, aby się poradzić "co dalej", ale w sumie to "dalej" nie nastąpiło. Sam pisałeś, że kiedyś proponowałeś, nie ostatnio. Rozmowa telefoniczna jest aż tak droga? Dwa lata sam chciałeś z nią rozmawiać, poświęcić jej tyle czasu, więc sorry - dla mnie to dziwne, że od tak odpuszczasz. Ja Ci nie doradzam poświęcania następnego miesiąca, czy nawet tygodnia, ale ostatnią rozmowę, wyjaśnienie sobie może czegoś, zapytanie wprost o kilka rzeczy. Bo na razie to wygląda tak, że zrobiłeś sobie fajną reklamę przez ten wątek, a tamtą znajomość - rzekomo cenną dla Ciebie - sobie odpuszczasz bez dopisania kropki nad "i". Równie dobrze, to ona może być w szpitalu, albo mieć pogrzeb w rodzinie i dlatego się nie odzywa.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-27, 14:03   #67
MMB
Raczkowanie

Doris o jaką reklame chodzi?Nie przesadzasz??Chciałem się poradzić,jeszcze odpisywała na sms-y.Po Wigilii cisza.Pomyślałem, ze pewnie rodzina itp(chociaż w tamtym roku pisała do mnie nawet przy stole).I tak do dzisiaj.Wiec co mam zadzwonić i zapytać czy jednak sie spotkamy??Tak zależy mi na Niej ale nie będe walczył skoro widze, że nic to nie daje.Rozumiem gdybyśmy sie pokłócili i jest na mnie zła,nie odzywa się wiec pisze dzwonie i próbuje przeprosić ale tak nagle cisza??Chyba nalezy się mi chociaż wiadomość, że ma kogoś i abym nie zawracał Jej głowy.
Stary 2009-12-27, 14:27   #68
Czarnulka19
Zadomowienie

Cytat:
Doris o jaką reklame chodzi?Nie przesadzasz??Chciałem się poradzić,jeszcze odpisywała na sms-y.Po Wigilii cisza.Pomyślałem, ze pewnie rodzina itp(chociaż w tamtym roku pisała do mnie nawet przy stole).I tak do dzisiaj.Wiec co mam zadzwonić i zapytać czy jednak sie spotkamy??Tak zależy mi na Niej ale nie będe walczył skoro widze, że nic to nie daje.Rozumiem gdybyśmy sie pokłócili i jest na mnie zła,nie odzywa się wiec pisze dzwonie i próbuje przeprosić ale tak nagle cisza??Chyba nalezy się mi chociaż wiadomość, że ma kogoś i abym nie zawracał Jej głowy.
Ale to było tak ,że odezwałeś się do niej , a ona nie odpisała , nie oddzwoniła ..?
Czy któregoś dnia zakończyliście rozmowę i od tej pory się nie odzywa ?
Jeśli ta druga opcja , to pewnie czeka na jakiś Twój ruch , chce się przekonać ,że Tobie na niej zależy ..
W sumie nic Ci nie szkodzi odezwać się do niej .
Zapytaj , jak tam święta minęły ,czy coś w tym stylu .. Postaraj nawiązać się z nią kontakt. Jeżeli okaże się ,że wszystko jest Ok to zaproponuj spotkanie.... Jeśli traktuję Cię poważnie i wiążę z Tobą jakieś większe plany i nadzieje , to się zgodzi , a jeśli nie to przynajmniej będziesz wiedział jaki ma do Ciebie stosunek i ,że z tej znajomości już nic raczej nie będzie.
No chyba ,że bardzo boisz się odrzucenia ...

Czas edycji: 2009-12-27 o 14:32
Stary 2009-12-27, 14:30   #69
Wroclovianka
Zakorzenienie

Cytat:
No, ale była w ogóle na gg? Czy gdzie jej to napisałeś. Może nie pisze, bo są święta, jest u rodziny i nie ma jak odczytać?

Wizaż rządzi, Wizaż radzi, Wizaż nigdy Cię nie zdradzi
Wroclovianka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-27, 14:32   #70
Merys
Zakorzenienie

Cytat:
Czemu unosisz sie honorem? Chyba lepiej zadzwonic/napisac/pogadac szczerze, a nie spekulowac. Ona rownie dobrze moze myslec tak samo jak ty Uparciuchu
Stary 2009-12-27, 14:36   #71
MMB
Raczkowanie

Napisałem Jej sms-a w Wigilie...cisza...napisał em dzisiaj..cisza.Tak jestem uparciuchem.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-27, 14:42   #72
Czarnulka19
Zadomowienie

Cytat:
Napisałem Jej sms-a w Wigilie...cisza...napisał em dzisiaj..cisza.Tak jestem uparciuchem.
ee.. to faktycznie nie ma co.
Stary 2009-12-27, 14:43   #73
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Może coś się stało (tfu tfu)?
Wiesz,że smsy dochodzą (tzn.dostajesz raporty?), próbowałeś dzwonić (odrzuca,nie odbiera?)
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-27, 14:55   #74
limonka1983
Zakorzenienie

GG do limonka1983

MMB, z caym szacunkiem, ale ta znajomość zrobiła Ci budyń z mózgu. Wyjdź na zewnątrz. Jest mnóstwo REALNYCH kobiet. To wasze "uczucie" płynie przez kable już 2 lata i cisza. Spójrzmy na to z innej strony. To jest Twoja dziewczyna? Jesteście razem, mimo tego, że się nie widzieliście w realu? Kiedy ostatnio uprawiałeś seks? 2 lata temu, zanim "zaczęliście ze sobą być"? Jakbyś się spotkał z jakąś dziewczyną i tej internetowej o tym powiedział, to byłaby to zdrada? Chłopie, masz 28 lat, jesteś o 2 lata ode mnie starszy. Spójrz za okno, a nie ciągle w monitor. Laska ma swoją rodzinę, swoje życie, z Tobą tylko sobie pisze. A pisze rożne rzeczy, bo właśnie to jest cecha internetu - możesz być każdym, stwarzać własną biografię, posyłać zdjęcia modelek i twierdzić, że wyglądasz identycznie, tylko masz biust Pameli.
Stary 2009-12-27, 15:03   #75
Czarnulka19
Zadomowienie

Cytat:
MMB, z caym szacunkiem, ale ta znajomość zrobiła Ci budyń z mózgu. Wyjdź na zewnątrz. Jest mnóstwo REALNYCH kobiet. To wasze "uczucie" płynie przez kable już 2 lata i cisza. Spójrzmy na to z innej strony. To jest Twoja dziewczyna? Jesteście razem, mimo tego, że się nie widzieliście w realu? Kiedy ostatnio uprawiałeś seks? 2 lata temu, zanim "zaczęliście ze sobą być"? Jakbyś się spotkał z jakąś dziewczyną i tej internetowej o tym powiedział, to byłaby to zdrada? Chłopie, masz 28 lat, jesteś o 2 lata ode mnie starszy. Spójrz za okno, a nie ciągle w monitor. Laska ma swoją rodzinę, swoje życie, z Tobą tylko sobie pisze. A pisze rożne rzeczy, bo właśnie to jest cecha internetu - możesz być każdym, stwarzać własną biografię, posyłać zdjęcia modelek i twierdzić, że wyglądasz identycznie, tylko masz biust Pameli.

Masz w 100 % rację! . Mam nadzieje ,że to w końcu przemówi do niego , a przynajmniej da wiele do myślenia
Dodam jeszcze ,że dla mnie tj. śmieszne , żeby 28-letni facet dał się wkręcić w coś takiego !
Nie przyznawałabym się wśród znajomych , bo to straszny obciach.Nie mam nic przeciwko internetowym znajomościom , jeżeli w późniejszym czasie sprowadzają się one do realnego świata.A tak to zwykła dziecinada.

Czas edycji: 2009-12-27 o 15:11
Stary 2009-12-27, 15:12   #76
Merys
Zakorzenienie

Cytat:
Wybacz, ale tego akurat w poscie nie napisales, wiec trudno sie domyslec. Sam stwierdziles ze sie do niej nie odezwiesz.
Moze daj sobie z nia spokoj i zacznij ogladac sie za pannami. Chociaz dla mnie i tak sprawa nie jest wyjasniona do konca.
Stary 2009-12-27, 15:17   #77
limonka1983
Zakorzenienie

GG do limonka1983

Cytat:
Napisane przez Czarnulka19 Pokaż wiadomość
Masz w 100 % rację! . Mam nadzieje ,że to w końcu przemówi do niego , a przynajmniej da wiele do myślenia
Dodam jeszcze ,że dla mnie tj. śmieszne , żeby 28-letni facet dał się wkręcić w coś takiego !
Nie przyznawałabym się wśród znajomych , bo to straszny obciach.Nie mam nic przeciwko internetowym znajomościom , jeżeli w późniejszym czasie sprowadzają się one do realnego świata.A tak to zwykła dziecinada.
Również nie mam nic do internetowych znajomości. W końcu jest to taki sam sposób poznania się, jak każdy inny. Tzn. zapoznania się. Jednak jest to zdrowe tylko i wyłącznie wtedy, gdy przenosi się do reala. Ewentualnie jest to znajomość przez internet, ale wtedy na pewno nie jest to twór związkopodobny. Sama mam "koleżanki" z netu, które "poznałam" na portalu, gdzie pisałam bloga lub w podobnych "sytuacjach". Nigdy się nie spotkałyśmy, ale dzwonimy do siebie lub klachamy przez skypa. Jednak wiadomo, ze nie można uważać tego za przyjaźń, tylko takie internetowe pogaduchy. I tyle. Ale nasz bohater wkręcił się w to uczuciowo i dlatego jest to już niebezpieczne.
Stary 2009-12-27, 15:20   #78
MMB
Raczkowanie

Sms-y dochodzą(raporty otrzymuje).Oczywiście, że sprawa nie jest wyjaśniona i jeżeli Ona nie napisze nie będzie wyjaśnienia.Limonka to nie jest tak ,że siedze cały czas przy kompie i czekam aż Ona napisze.Fakt sporo czasu spędzałem na rozmowach z Nią ale jak gdzieś miałem okazje to wychodziłem. Co do dziewczyn ok poznawałem ale miałem zakodowane, że chce spotkać się z tą z którą pisze.Być może nie zauwazyłem jak jakaś dziewczyna była mną zainteresowana bo skupiałem się w innym kierunku.Pewnie, że nie byliśmy razem bo i jak skoro taka odległość ale chciałem być wobec Niej w porządku i się nie umawiałem.Zbliża się Nowy Rok więc i nowe znajomości się pojawią.
Stary 2009-12-27, 15:26   #79
Czarnulka19
Zadomowienie

Cytat:
Sms-y dochodzą(raporty otrzymuje).Oczywiście, że sprawa nie jest wyjaśniona i jeżeli Ona nie napisze nie będzie wyjaśnienia.Limonka to nie jest tak ,że siedze cały czas przy kompie i czekam aż Ona napisze.Fakt sporo czasu spędzałem na rozmowach z Nią ale jak gdzieś miałem okazje to wychodziłem. Co do dziewczyn ok poznawałem ale miałem zakodowane, że chce spotkać się z tą z którą pisze.Być może nie zauwazyłem jak jakaś dziewczyna była mną zainteresowana bo skupiałem się w innym kierunku.Pewnie, że nie byliśmy razem bo i jak skoro taka odległość ale chciałem być wobec Niej w porządku i się nie umawiałem.Zbliża się Nowy Rok więc i nowe znajomości się pojawią.
I to jest dla mnie kompletnie niezrozumiałe i wg. mnie chore ....Nie jesteście parą , i nie masz względem niej żadnych obowiązków.Najwyższy czas przestać żyć złudzeniami .

Czas edycji: 2009-12-27 o 15:47

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-27, 15:39   #80
MMB
Raczkowanie

Czarnulka a czego tu nie rozumieć i co jest chore??Miałem nadzieje, że będe się spotykał z tą dziewczyną.Poczułem coś do Niej wiec to chyba normalne, że nie szuka się kogoś na zastępstwo prawda??Co miałem sobie tłumaczyć, że do momentu aż się z Nią nie spotkam mogę się umawiać z innymi??To był mój wybór i dla mnie nie jest on chory.Sam tak postanowiłem i nie mam pretensji.Zresztą nie jestem nawet zły na tą dziewczynę z internetu...przekonałem się o tym, że przez internet to można jedynie porozmawiać
Stary 2009-12-27, 15:46   #81
Czarnulka19
Zadomowienie

Cytat:
Czarnulka a czego tu nie rozumieć i co jest chore??Miałem nadzieje, że będe się spotykał z tą dziewczyną.Poczułem coś do Niej wiec to chyba normalne, że nie szuka się kogoś na zastępstwo prawda??Co miałem sobie tłumaczyć, że do momentu aż się z Nią nie spotkam mogę się umawiać z innymi??To był mój wybór i dla mnie nie jest on chory.Sam tak postanowiłem i nie mam pretensji.Zresztą nie jestem nawet zły na tą dziewczynę z internetu...przekonałem się o tym, że przez internet to można jedynie porozmawiać
Trzeba było od samego początku podejść do tej znajomości z ogromnym dystansem , potraktować ją raczej jako dobrą zabawę,nie robić sobie złudnych nadziei .
Teraz przynajmniej wiesz ,że nie warto angażować się w takie wirtualne znajomości , gdyż w późniejszym czasie można się bardzo rozczarować

Czas edycji: 2009-12-27 o 15:48
Stary 2009-12-27, 16:05   #82
limonka1983
Zakorzenienie

GG do limonka1983

Cytat:
Miałem nadzieje, że będe się spotykał z tą dziewczyną
No i super, ale minęły 2 lata. Pora się obudzić. W sumie pobudka powinna nastąpić maks pół roku po zapoznaniu się. Przez parę miesięcy ktoś może mieć opory. nie mieć czasu, zastanawiać się, chcieć lepiej poznać 2 osobę. Wiadomo, że mnóstwo psycholi czai się w necie i trzeba ostrożnie podchodzić do takich spotkań. Ale 2 lata? Bez jaj.
Stary 2009-12-27, 16:21   #83
MMB
Raczkowanie

No i jeszcze mi się dostało pewnie macie trochę racji, że za długo to trwało.Mam nadzieje,że będzie w przyszłości znacznie lepiej
Stary 2009-12-27, 16:27   #84
Czarnulka19
Zadomowienie

Cytat:
No i jeszcze mi się dostało pewnie macie trochę racji, że za długo to trwało.Mam nadzieje,że będzie w przyszłości znacznie lepiej
heheh A ja myślę ,że my mamy całkiem sporo tej racji , i naprawdę w tym przypadku warto posłuchać się naszych rad .Stanowczo lepiej na tym wyjdziesz

Czas edycji: 2009-12-27 o 16:30
Stary 2009-12-27, 17:04   #85
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Na początku chciałby się przywitać z racji mojego debiutu tutaj. Mam nadzieje, że nie wyrzucacie facetów z tego forum ok a teraz wracam do tematu. Krótko opisze swoją historie. Więc dosyć sporo czasu temu poznałem dziewczyne przez internet.Mieszkamy od siebie ponad 300km. Rozmawialiśmy coraz częściej i częściej aż w końcu doszliśmy do wniosku, ze cos do siebie czujemy( tylko prosze nie pisać, że to nie możliwe)nie stało sie tak po tygodniu czy dwóch pisania ale naprawde po sporym czasie więc nie jest to jakieś zauroczenie.Piszemy ze sobą, dzwonimy.Jest bardzo miło.Problem w tym, że do tej pory sie nie spotkaliśmy.Z mojej strony takie propozycje już padły.Z Jej strony nie.Jestescie kobietami wiec może mi ktoś wyjaśni o co w tym wszystkim chodzi?? Naprawde Nasze rozmowy są bliskie i nie mamy tajemnic.Wiemy co do siebie czujemy.Czy moze Ona sie boi spotkania a może nie chce i traktuje ta znajomośc jako tylko internetową??Wydaje mi sie, że unika tego tematu.Chociaż po tym co pisze do mnie jestem pewny, że nie ejstem Jej obojętny.Może po prostu jechać do Niej i powiedzieć, że ejstem u Niej w mieście i wtedy zobaczyc czy dojdzie do spotkania?Bardzo mi na Niej zależy. Spróbuje z Nią porozmawiać, może uda mi sie czegos dowiedzieć.
przyczyn może być wiele.musisz pamiętac,że w necie można być kimkolwiek się chce.

pierwsza,to taka,że dziewczyna ma niskie mniemanie op sobie i normalnie się wstydzi swojego wyglądu.

druga-obawia się rozczarowania tobą i twoim wyglądem.pamiętaj,że obawy są w dwie strony.

trzecia-jest zajęta i dobrze się bawi zabijajc nudę.może się wciągłą we flirt i nie wie,jak się wyplątać.być może jest żoną i matką,ktorej mąż jest za granica w pracy,lub wiecznie go nie ma w domu.

po czwarte.może być samotną matką i boi się twojej reakcji na dziecko.

piata-ostatnia-nie można jej wykluczyc,bo i takie przypadki znam.być może jest to facet,ktory podaje się za kobiete.być może chce nią być (trans),lub dla zabawy.

od ciebie zależy,jaką metode wybierzesz,aby ją przekonać.daj jej trochę czau i oceń,czy warto czekać.

zapomniałam dodać,że być może była kiedyś skrzywdzona i dlatego boi się angażować.

jesli wiesz,gdzie mieszka pojadź tam i przekonaj się kim ona jest i czy warto!!

Edytowane przez TmargoT
Czas edycji: 2009-12-27 o 17:07
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-27, 17:18   #86
limonka1983
Zakorzenienie

GG do limonka1983

Też przemknęło mi przez myśl, że to może być facet To dobpiero byłaby akcji. Hmmm... MMB - rozmawialiście kiedyś przez skypa lub coś podobnego? Rozumiem, że przez telefon tak, tylko wiesz... Mogłeś rozmawiać z jakąś podstawioną kobietą, a na Skypie widzisz, z kim gadasz. Wiem, ze tworzę teraz niestworzone historie, ale sami chyba przyznacie, że cała sytuacja i tak jest... niecodzienna. Więc wszystko jest możliwe.
Stary 2009-12-27, 17:21   #87
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Też przemknęło mi przez myśl, że to może być facet To dobpiero byłaby akcji. Hmmm... MMB - rozmawialiście kiedyś przez skypa lub coś podobnego? Rozumiem, że przez telefon tak, tylko wiesz... Mogłeś rozmawiać z jakąś podstawioną kobietą, a na Skypie widzisz, z kim gadasz. Wiem, ze tworzę teraz niestworzone historie, ale sami chyba przyznacie, że cała sytuacja i tak jest... niecodzienna. Więc wszystko jest możliwe.
Nie przesadzajmy bo zaraz się okaże,że dziewczyna się wstydzi bo ma 3 rękę na plecach i dwa nosy
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-27, 17:24   #88
limonka1983
Zakorzenienie

GG do limonka1983

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Nie przesadzajmy bo zaraz się okaże,że dziewczyna się wstydzi bo ma 3 rękę na plecach i dwa nosy
W sumie tak, choć bardziej prawdopodobne jest to, że jest mężczyzną od tego, ze ma 2 nosy i/lub 3 ręce
Stary 2009-12-27, 17:30   #89
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
nikt nie tworzy niesamowitych historii,bo czasem tworzy je życie.

miałam kolegę trans ,ktory czesto podawał się za kobietę.nie było to żartem z jego strony.on chciał poznac jakiego faceta ,ktory dałby mu szansę.to jego słowa nie moje.

uwazał,że każdy facet na dzien dobry skreślał go za płeć,a on mentalnie czuł się kobieta i za taką uchodził.
mowiłam mu,że to oszustwo i może zranić wiele osob.
on twierdził,że powie prawdę,ale w odpowiednim momencie.
więc,internet naprawdę może zaszokowac
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-27, 17:47   #90
Merys
Zakorzenienie

Kobity nie dokuczajcie autorowi po tylku juz mu sie i tak dostalo. Widocznie czul z ta dziewczyna jakas wiez, liczyl ze to sie rozwinie... Przepraszam za okreslenie "byl wierny jak pies"
Tak jak sam napisales nowy rok sie zbliza nowe znajomosci. Łowy czas zaczac Powodzenia
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości