![]() |
#61 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy Rok u Amelii: górna i średnia półka, zapachy
Cytat:
no i koncuweczke tuszu givenchy fly eye doslownie na jeden raz
Świat Majuli ![]() Wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=422873 Wish lista https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=425234 Edytowane przez majula Czas edycji: 2010-01-01 o 14:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zadomowienie
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
Amelio nie chciałabym jużrozdrabniać tych kuleczek. Gdybyś miała kiedyś na zbyciu coś z mjej wish to zapraszam (szczególnie troszkę więcej She Wood)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() majula, daj mi chcwilkę się zastanowić i jeszcze dzisiaj napiszę Tobie odpowiedź. ![]() Edytowane przez ameliax Czas edycji: 2010-01-01 o 22:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
witaj pisałaś w moim wątku,że masz Very Irresistible,jaka poj?czy to różowa flaszka?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
a co chcesz w zamian?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
zależy mi na tym zapachu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zadomowienie
|
up
---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ---------- up |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#72 |
BAN stały
|
Kochana ten podkład oddam tylko za jakiś zapach we flaszce
![]() może masz coś poza wątkiem? ---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- no to szkoda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zadomowienie
|
up
---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- up |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zadomowienie
|
Ddiana, jednak podziękuję i przepraszam za kłopot. Pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Pozdrawiam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
Próbki:
Miracle so magic! 2ml J'adore (z kartonikiem) znalazłabyś coś u mnie? ![]() pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- - Thierry Mugler, Angel EDP 10ml - Miracle so magic! do 10ml, jeszcze interesowałyby mnie te 2 odlewki, ale niestety nie mam na stanie atomków, Ty dalej też nie? Jaką pojemność ma próbeczka: J'adore (z kartonikiem)?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Zadomowienie
|
odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
Amelio, jeszcze dodam, bo wcześniej zapomniałam dopisać, że te odlewki Lolity i Baby Doll dostałam on innej Wizażanki przelane do pojemniczków po lakierach i nie wiem czy nie zmienił się zapach czy coś.
Jeśli chodzi o JT to troszkę za mało jak na 2 próbeczki perfum. A czy ta Twoja znajoma Pani znalazłaby coś z mojej wish..? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- To daj znać jak będziesz mieć jeszcze dodatkowo jakieś próbki perfum od tej Pani ![]() Narazie nie ma chętnych na JT, więc nie ma stresu, a ja mogę poczekać ![]() ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- ale ja niestety nie mam atomków.. A Ty miałabyś atomek na te odlewki? ![]()
![]() |
#82 |
Czekam na Ragnarok
|
Hej. Przykro mi, ale nic nie wypatrzyłam.
Pozdrawiam i daj znać po dokładce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Zadomowienie
|
up
---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- hopcia |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
Amelko, poczytam jeszcze na KWC o zapachach dokładniej i zaraz Ci odpiszę
![]()
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
Hmm no to jeszcze raz
![]() podoba mi się: - Thierry Mugler, Angel EDP 10ml - Miracle so magic! do 10ml, - Black XS do 5ml, - Miracle so magic! 2ml - Gucci by Gucci - J'adore (z kartonikiem) A Ty na pewno chciałaś błyszczyk Juicy Tubes i próbkę Ange Ou Demon tendre, coś jeszcze Ci się podoba u mnie? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ---------- - Thierry Mugler, Angel EDP 10ml - Miracle so magic! 2ml - Gucci by Gucci - J'adore (z kartonikiem) - Black XS 5ml Za błyszczyk JT + Ange Ou Demon Co Ty na to? ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:55.