![]() |
#61 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Od jutra startuję z dietą dukana
Cytat:
ile masz wzrostu ?
![]() |
![]() |
#62 |
Raczkowanie
|
166-167cm
a co ćwiczycie??
![]() |
#63 |
Rozeznanie
|
ja robie brzuszki , przysiady , ćwiczenia na uda i pośladki, na brzuch itp . mam zamiar zapisać się na aerobik w wodze . raz w tygodniu na wieczór .
cacoa ile masz lat?
![]() |
#64 |
Przyczajenie
|
cocoa witamy
![]() widze , ze wzrost taki jak ja:P Naprawde chcesz zejsc az do 50 kilosow? nie za mało;>
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
Hej!
Melduję, że wieczorem miałam załamkę, mało nie wróciłam do normalnego jedzenia! Ale postanowiłam, że jak waga ruszy rano, to kontynuuję. A rano było równe 2 kg mniej!!!! Więc i motywacja mi pozostała. Jak u Was??? Jak zrobić sobie suwaczek????? Ilona. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
Hej, ja dzisiaj zaczynam dietę. Mam 24 lata, 164 cm wzrostu, jakoś tak. ważę ehh no i problem, nie posiadam wagi na stanie wyposażenia łazienki. Ale mam spory biust 104 cm i w biodrach tak samo, a w pasoe o zgrozo, wyglądam na 6 miesiąc ciąży. niestety. szczególnie jak się najem. Już 14 a ja na serku chudym i na razie nie odczuwam głodu. Oby tylko 5 dni jakoś wytrzymać. chciałabym zrzucić około 20 cm w pasie. teraz mam 80 cm. i talię odzyskać. Czytałam, żę efekty są super w tej diecie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
Jest już któraś z was w drugiej fazie?? nie wiem na czym polega 5/5?? dni proteiny i 5 dni mieszana??
bo gdzieś, chyba z starej książce znalazłam, że ma trwać tydzień |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zadomowienie
|
witam!
![]() ![]()
![]() |
#69 |
Raczkowanie
|
Lucky girl chcę do 52 to nie 50
![]() ![]()
![]() |
#70 |
Przyczajenie
|
Ja zaczynam jutro, tj 4 stycznia. Właściwe to chcialam od wczoraj, ale zapomniałam, że jest niedziela, a w lodówce same niedozwolone frykasy wiec jeden dzień zmarnowałam. Zrobiłam test ze strony Dukana. Wyszło, ze mam do zrzucenia 7kg: 1,8kg w I fazie trwajacej 2 dni i reszte do 26 lutego. To właściwie tyle ile nie udało mi sie zrzucić po ciąży chociaż walczę już 6mcy. Druga faze robie 5x5: po pierwszej dodaje warzywa przez pięć dni a potem tylko proteiny przez kolejne 5. Dam radę. Grunt to pozytywne nastawienie.
![]() Mam 37lat, 168cm, a moj cel wagowy to 57,4kg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Raczkowanie
|
Hej. Zrobiłam sobie test przed chwilą i ojojoj mam ponad rok na diecie. swoją drogą ciekawe czy dam radę. muszę schudnąć z 82 do 60 kg, ale test wyliczył mi nawet 59 kg dopuszczalne. Mam nadzieję, że mój TŻ podtrzyma mnie na duchu w trudnych chwilach chęci zaatakowania wszystkiego co słodkie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Raczkowanie
|
witam!
o diecie Dukana słyszałam duzo dobrego od znajomych, ale chciałam się podbudować jeszcze tutaj ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Raczkowanie
|
cześć Mersi.
Można znaleźć w internecie test z francuskiej strony Dukana, można też gdzieś znaleźć tłumaczenie na polski. Wynik testu ustali jak długo powinna trwać dieta i poszczególna jej faza, oraz ile mniej więcej powinno się w tym czasie zrzucić. Ja mam wielki brzuch, jak w ciąży, staram się ćwiczyć, teraz zabiorę się za 6 weidera. Oby pomogło. Jak schudnę to znowu będę mogła folgować sobie z pizzą i takimi tam, ale tym razem z umiarem. Albo zajdę w ciążę i będę mogła tyć "do woli". No ale teraz mam wielki plan schudnać. Już wiem mniej więcej jakie produkty i w jakich sklepach są odpowiednie dla tej diety. Tylko jak ja rok wytrzymam na diecie?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Przyczajenie
|
Witam Was serdecznie
![]() Czy moge jeszcze dołaczyć? Zaczełam dietke dzisiejszym śniadaniem - plasterki szynki ( nic innego nie miałam, ale zaraz ide na zakupy ![]() mam 165 wzrostu i waze 69 ![]() moja waga idealna, przy której czuje sie swietnie to 58 kg. Najwazniejsze dla mnie to zobaczyc 5 na poczatku... ![]() ![]() no i ze sportu a6w i aerobik 3 razy w tygodniu. Nie licze na cuda, ale chce znów dobrze sie czuc ze soba. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Przyczajenie
|
Czesc
![]() ![]() AA ii ile bedziecie trwac w tej I fazie ? Bo Ja niewiemw sumie ile trwac... doczytalam sie ze jezeli chce schudnac 5 kg to trzy dni wystarcza .. i potem mam przejsc na Proteiny warzywa... ![]() A tym co zaczely wczesniej jakies efekty widac juz?? Buuuziaki ![]()
![]() |
#77 |
Raczkowanie
|
czesc dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ps ja stosuje 3/3 znajomi mowili ze najbardziej efektywna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Raczkowanie
|
Najlepiej przed rozpoczęciem diety zrobić test ze strony Dukana. Ja już dziś kończę fazę pierwszą, tylko dwa dni mi wyliczyl, a zaczęłam w niedzielę. no i z dwóch dni wyszły trzy. test robiłam wczoraj i jeden dień ucieknął czy dwa.
prosiłabym o wytłumaczenie 5/5, 3/3 itd. chodzi o to żę trzy dni mieszna, trzy dni białka i tak do końca?? kurde nie umem wstawić końcowego rozrysu mojej diety. ale już 1 kwietnia mam ważyć 58 kg. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Przyczajenie
|
a podajcie link dpo tego testu
![]() |
#80 |
Raczkowanie
|
![]() http://www.regimedukan.com/je-minscris.html jak sie nie myle to to ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Raczkowanie
|
A ja mam pytanie odnośnie warzyw - jestem w drugiej fazie!
Lubię brokuły a nie wiem, czy mogę....a kukurycza z puszki to może być? Pozdrawiam wszystkie forumowiczki na diecie!!!! I. 02.01.10 r. - 65, 400 po I fazie: - 62,700 Cel 1 -60 kg Cel 2 -58 kg Cel 3 - może by tak 55 kg ważyć????? Edytowane przez ilonek71 Czas edycji: 2010-01-07 o 15:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam wszystkie dziewczyny.Ja dietę stosuje od 4 stycznia i powiem Wam że jestem zaskoczona tym że nie chce mi się ani chleba a tym bardziej słodyczy i te potrawy są bardzo dobre.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Raczkowanie
|
Cos dziewczyny poznikały
![]() ja tesknie za chlebkiem no ale coz chce byc piekna wiec walcze na całego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ja dzisiaj zjadłam : sniadanie : płatki z mlekiem 2 śniadanie : kanapka z serem obiad : parówka z serem jedynka + ogórek + kromka wasy z serkiem podwieczorek : gruszka kolacja : gorące mleko + 2 kromki wasy z serkiem śmietankowym + mini jogurcik truskawkowy ćwiczenia : pump it up - 4 filmy ( link - http://www.youtube.com/watch?v=LG03n9mXn9o ) brzuszki - 40 a co u was ?
![]() |
![]() |
#85 |
Raczkowanie
|
Gabi
![]() sniadanie: serek danio obiad: krewetki koktajlowe z porem i papryka + szklanka mleka z serwatka o smaku banana kolacja: szprot w sosie pomidorowym wybebłany z 3 jajkami i ogorkiem konserwowym i zostanie jescze na jutro ;p + prawie 1,5 litra wody a moja waga wynosila niby 58,3 a dzisiaj jest 56 troszke brzuszek mi spadl ale dalej jest opona ;p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Przyczajenie
|
a wy dziewczyny po 1 fazie czulyscie sie dobrzeee ? bo ja po 3 dniu nie umialam z lozka wstac... ta dieta chyba nie bardzoo dla mnie...;/
![]() |
#87 |
Raczkowanie
|
Kasiulko w ksiazce ejst napisane ze przez piersze kilka dni mozna odczuwac zmeczenie itd a pozniej organizm sie przyzwyczaja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam ponownie...
od poniedziałku waga pokazuje mniej o 2,5 kg- wiem ze jest to pozbycie się nadmiaru wody z organizmu ale czuję się o wiele lżejsza i nie taka napuchnięta i zawsze to jakaś zachęta. Serków waniliowych nie jem chyba że jest to jogurt 0% tłuszczu ze słodzikiem i odrobiną olejku waniliowego.Polecam wam racuszki smażone na patelni bez tłuszczu lub gofrownicy- zajada się nimi cała moja rodzina tak jak jajecznicą z mlekiem . Pieczywa chrupkiego nie jadam gdyż jest to zabronione w pierwszej fazie.Ja I fazę chyba zastosuję przez 10 dni bo naprawdę się swietnie czuję.Jak nie bardzo wiecie co sobie przyrządzać i nie macie książki Dukana to jest dostępna pod tym linkiem i można ją sobie sciagnąć i wydrukować: http://************/dziuba85/Odchudz...*87+i+Przepisy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Przyczajenie
|
Nie działa ten linkk....
![]() |
#90 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny! Doradźcie mi czy mogę stosować tą dietę, generalnie zależy mi na pozbyciu się tłuszczyku z brzucha, boczków i ud, a jeśli chodzi o chudnięcie to chciałabym schudnąć max. 2 kg. Mam ok. 161 cm wzrostu i ważę ok 50- 51 kg ( waga się waha) , chciałabym ważyć 48 kg ale nie chciałabym np. "stracić piersi". Czy ta dieta jest dla mnie? Jeśli tak to chyba musiałabym ją trochę zmodyfikować i przez krótszy czas stosować... <myśli>
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:09.