|
|
#61 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Sylwester - TŻ i problemy....
Na Twoim miejscu pewnie bym pojechała na te zakupy z kumplem i przygotowała wszystko, bo nawet jeśli znajomi będą wiedzieć, że to jego wina to i tak byłoby mi głupio przed nimi, że nic nie jest zrobione a wszyscy siedzą przy paluszkach...
Ale z drugiej strony... O wszystko zadbasz, przygotujesz, podasz itp., nawet powiesz przy wszystkich, że Twój facet nic Ci nie pomógł, nie zrobił, poczujesz się lepiej, ale co dalej? On powie "przepraszam, przecież tak baaardzo Cię kocham", Ty wybaczysz i dalej będą kanapeczki i obiadki...? |
|
|
|
|
#62 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widzisz, wiek to czasem tylko liczba. A niektore sytuacje wiecej Ci powiedza o partnerze niz cale 3 lata z nim. Wg mnie nie jest on ani troche dojrzaly z tego, co piszesz. |
|
|
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo jaśnie pan zadzwonił
![]() Zapytał gdzie jestem i co robię. Powiedziałam, że w domu siedzę przed kompem ![]() Powiedział żebym się ciepło ubrała i za 10 minut zeszła pod blok, bo on już jedzie i skoczymy na te zakupy. Wszsytko mówił normalnym miłym tonem, czyli focha już nie ma... Ja oczywiście zimno odpowiedziałam ok i się rozłączyłam... teraz się zbieram i idę, napiszę wam później co i jak, ja tego bez rozmowy i przeprosin nie odpuszczę, schrzanił na całej lini, nadal jestem zła na niego |
|
|
|
|
#64 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety mam niemile przeczucie,ze vision wybaczy
|
|
|
|
|
|
#65 |
|
Zadomowienie
|
Nie zapomnij odwolac tego kolegi który mial przyjechac po 9 pomóc Ci z tymi zakupami
Ja tez wlasnie wybieram sie do Tesco, moze sie spotkamy Ale jeszcze zalezy czy to na Wielickiej czy Kapelance
|
|
|
|
|
#66 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i ze na pewno ujdzie mu to plazemEchhh |
|
|
|
|
|
#67 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#68 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
czemu tańczysz tak jak on Ci zagra?
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
Bo go bardzo kocha
|
|
|
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#71 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Przesadził na maksa!!!!!!!!!! Takie teksty?! W dodatku zwala na Ciebie i na Twoje barki całą robotę, którą uzgadnialiście, że zrobicie wspólnie... wiesz to bardzo nie fair, bardzo egoistyczne podejście i za takie teksty, że On nie wie czy zasługujesz na to żeby Ci "dupę woził" (!!!) możesz mu powiedziec, że nie jesteś pewna, czy On zasługuje na to, żeby kiedykolwiek miec okazje tą "dupę" gdziekolwiek zawiezc... co się porobiło, gdzie szacunek zaginął... jak czytam niektóre wątki o kłótniach to aż mi się nóż w kieszeni otwiera
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
kochac kochaniem, ale pozwalac sobie na takie cos? moze najpierw by laskawie przeprosil i o wybaczenie poprosil? a nie telefon,ze pod blokiem stoje i zjezdzaj do mnie winda,mala
|
|
|
|
|
#73 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ona poprosiła zeby jechali na zakupy - jego to wali, brzydko mówiąc. on poprosił, zeby za 10 minut była gotowa bo jadą, akurat w tej chwili kiedy on chce - ona za 10 minut czeka na niego pod blokiem coś tu nie halo
|
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie wiem po takiej akcji, co to za tekst: za 10 minut zejdź na dół podjadę i jedziemy na zakupy... A co ja jestem? Pies jak zagwiżdże to przylecę???
Na kolanach musiałby za mną chodzić chyba żebym pojechała z nim na te zakupy. A jakby się nie wyrobił z przepraszaniem do 21 pojechałabym jak było umówione z kolegą. Dziewczyny ja rozumiem, kocha się itd. ale dalej ma się mózg. Byłam w podobnej sytuacji, byłam młoda, totalnie zauroczona, mająca zero doświadczenia z facetami a ten był starszy i myślałam, że wie jak związek ma wyglądać. Takie mega ostre teksty poleciały w moją stronę raz. O raz za dużo. Czasami bardziej należy słuchać instynktu samozachowawczego niż strachu przed samotnością i przywiązaniem do tego co jest.
|
|
#75 |
|
Zadomowienie
|
heh, nie zazdroszczę sytuacji:/
czytam sobie jak się sprawy rozwijają i tak sobie myślę, że gdyby wszystkie dziewczyny pozbywały się swoich facetów po jednym głupim/chamskim tekście, to ludzkość dawno temu by wymarła ![]() inna sprawa, że mu to płazem ujść nie może vision - życzę dużo siły na nowy rok
bo nie ma za małych lub za dużych piersi Więc nie za cnoty i charakter nagrodą jest miłość i nie za posłuszeństwo ani lojalność, ale za wdzięk i niepokorność, za życie samo w sobie w całej jego oczywistości. Wielka jest bowiem w nas potrzeba kochania. Julia Hartwig, Kot Maurycy
|
|
|
|
|
#76 | |
|
Zakorzenienie
|
TŻ jest jedyną bliską osoba w Jej życiu.
Do rodziców ma daleko i nienajlepsze stosunki. Bliskiej przyjaciółki brak - bo inaczej zadzwoniłaby do niej, a nie pisałaby nam. Znajomi - kilkoro, średnio bliscy, każdy ze swoimi problemami. Mieszka z nim, zapewne samej nie byłoby jej stać na wynajęcie mieszkania. Poza tym ta wigilia, ślub itp. Plus typowo kobiecy standard w postaci "ja tez nie jestem święta, kiedyś też mu coś niemiłego powiedziałam, on tak ciężko pracuje, dba o mnie - kazał mi się ciepło ubrać, itp." Cytat:
|
|
|
|
|
|
#77 |
|
Zadomowienie
|
Nie chca bronić, bo zachował się okropnie to fakt...Ale pomyślcie:może miał zły, bardzo zły dzień w pracy? Albo wogóle, może ma doła i tak jakos wybuchł?
Mówicie że macie złe przeczucie że autorka wybaczy... tak wybaczy, ja mam taka nadzieję...przez jedną głupotę czy kłótnie radzicie zrywać jej 3 latni związek? Ciekawe czy wy byście tak zrobiły!!! visionAM ja mam nadzieję że się pogodzicie i Twój TŻ Cię przeprosi...każdy ma prawo robić błędy... A ktoś, kto nie potrafi ich wybaczać nie potrafi też kochać...
|
|
|
#78 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#79 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Twój facet zachował się jak idiota! Jak to przeczytałam to
|
|
#80 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#81 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sorry... Chamstwo tłumaczysz tym, że ma zły dzień czy doła??? No proszę Cię... Jak ją uderzy, albo każe jej wypier***, albo powie, że to ona jest chora więc niech autobusem do lekarza jedzie to też stwierdzisz, że chłopak miał zły dzień??? Tak każdy popełnia jakieś błędy. Dla mnie błędem byłoby zostać z człowiekiem, który potrafi mną tak pomiatać, bo jeśli to robi to znaczy, że nie kocha mnie tak jak na to zasługuję.
|
|
|
#82 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Sama autorka wątku jest przykładem tego, że doradzanie w sprawie rozstania jest proste, ale gdy nie dotyczy nas samych. Ja na nowy rok proponuję w ramach przywoływania do porządku darować sobie robienie facetowi kanapek do pracy (partnerka to nie mamusia). Bo od tego całe to hodowanie we własnym domu wielkich paniczów się zaczyna
|
|
|
|
|
|
#83 | ||
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
![]() I co to w ogóle za tekst "Czy zasługujesz?" Co Ty jesteś, pies, żebyś na coś musiała zasłużyć żeby dostać? ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Cytat:
Jak na św. Hieronima jest deszcz albo go ni ma, to na św. Szczepana pada albo nie pada. Edytowane przez ciri15 Czas edycji: 2009-12-30 o 21:37 |
||
|
|
|
|
#84 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
cóż, chyba nie ma co już dywagować, poczekajmy aż vision wróci z zakupów, może sobie coś wyjaśnili
bo nie ma za małych lub za dużych piersi Więc nie za cnoty i charakter nagrodą jest miłość i nie za posłuszeństwo ani lojalność, ale za wdzięk i niepokorność, za życie samo w sobie w całej jego oczywistości. Wielka jest bowiem w nas potrzeba kochania. Julia Hartwig, Kot Maurycy
|
|
|
|
|
|
#85 |
|
Raczkowanie
|
Autorko myślę, że przyzwyczaiłaś faceta do tego ,że może się tak zachowywać. A tym ,że zgodziłaś się jechać na te zakupy pokazałaś ,że nic się nie stało. Pokaż jak chcesz być traktowana wymagaj od niego szacunku !
|
|
|
|
|
#86 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak dla mnie o demonstrację siły, pokazania z jego strony na ile to on sobie nie może pozwolić i gdzie jego zdaniem jest jej miejsce w tym związku. Tak to wygląda. Ona zrobiła tak jak on zagrał. A potem jeszcze na hasło: za 10 minut na dole, poleciała do niego tak jak sobie tego życzył.
|
|
|
#87 |
|
Raczkowanie
|
Współczucia;/ Totalny kretyn. I jeszcze taka łaska , że jak zasłużysz? Teraz to go powinnaś olać i mieć w dupie. Aż do momentu kiedy cię przeprosi, i kiedy on na ciebie zasłuży.
|
|
#88 |
|
Raczkowanie
|
Trzeba było powiedzieć, że sama sobie poradziłaś i jechać z kumplem a jego mieć głęboko...
|
|
|
|
|
#89 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na pewno nie ten w stylu podnoszenie z podlogi jego bielizny i skarpetek. A poza tym, jesli facet jest prawdziwym Tz-em w pelnym tego slowa znaczeniu,to kanapki doceni i nie zacznie od nich paniczowac,hehe. |
|
|
|
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
przepraszam was, później napiszę co i jak, może nawet dopiero jutro rano, bo teraz niezbyt mogę...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:21.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Ale jeszcze zalezy czy to na Wielickiej czy Kapelance

(oczywiście wygarnęłam mu to w nerwach). Po czym zaczął się zbierać i powiedział, że wychodzi. Ja się więc pytam co z tymi zakupami, a on na to - nie wiem, musze się zastanowić czy zasługujesz na to, żebym Cię zawiózł!!! No kur**
Jestem wściekła, siedzę i płaczę, sama sobie nie dam rady!!! Zresztą co on sobie wyobraża, wiedział od dawna, że dzisiaj musimy zrobić te zakupy i że zakupy będą spore, sam zesztą układał ze mną listę co kupić...