|
|
#61 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: usuwane wątki
Każdy ma prawo do własnej opinii, a inne serwisy nie muszą się stosować do zasad jakie panują akurat na wizażu. Ja też sobie nie wyobrażam życia z kobietą która by się mnie czepiała o takie rzeczy. Co zresztą dało usunięcie wątku? Nie zamknęło to dyskusji na wykopie, screeny też tam można znaleźć. Ja to odebrałam raczej jako kapitulację i przyznanie racji, że autorka rzeczywiście się wydurniła.
|
|
|
|
|
#62 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jejku, pojecia o tym nie mialam
|
|
|
#63 |
|
BAN stały
|
Usuwa się i wątki, i posty i user'ów.
|
|
|
|
|
#64 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak z czystej ciekawości. Gdybyś założyła wątek z II konta na jakiś intymny, gnębiący CIę temat, a cała sprawa wydałaby się [mniejsza o to jak], to nie chciałabyś aby to jakoś zatuszować, skasować? Tak zwyczajnie, żeby CI zeszło ciśnienie z głowy, że cały wizaż, a i może koleżanki z realnego świata [często ludzie się znają nie tylko wirtualnie] wiedzą o moim wstydliwym/dziwnym/odmiennym problemie, o którym chciałam pogadać anonimowo... Wnioskuję, że chciałabyś się odrzeć z resztek intymności. ![]() Cytat:
Wątków nie usuwamy-Regulamin wyraźnie o tym mówi, a jeśli to "ktoś" zrobi, to są temu 100% podstawy i wyjątkowe okoliczności, z których raczej Redakcja się tłumaczyć nie będzie, bo nie musi? Sorry. Nie chcesz nie przyjmuj tego do wiadomości i traktuj moderację jak szklarzy, którzy szklą oczy userom, a do nosa wciskają kit... do wyboru-można mysleć, co się chce.
|
|
|
|
#65 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nigdy nie opisałabym naprawdę ważnej, intymnej sytuacji w internecie. Swój rozum mam. Czemu mącić? Toż to sama prawda ![]() Musi nie musi, czasami z grzeczności i dobrego wychowania by wypadało, skoro ktoś w wątku się udziela, radzi, a tu bum! nie ma. Ale widać to towar deficytowy także tutaj.
|
|
|
#66 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() deficytowa to jest Twoja empatia, sorry.
|
|
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
Nie cierpię na megalomanię, jak mój cenny post przepadnie wraz z trollowatym wątkiem lub z takim, który wyrządziłby więcej złego niż dobrego, to przecież nic się złego nie dzieje.
Nie muszę koniecznie bawić się trollami - jak mi zabiorą trolla , to tez jakoś sobie poradzę.Nie widzę powodu do darcia szat ![]() Owszem wkurzyłabym się za usunięcie wszystkich moich założonych wątków ( ), ale nie, że Krychy wątek usunęli a tak chciałam się z niej ponabijać...
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#68 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
? Ten komentarz był żałosny. 2. Może nie skretyniałymi, ale głęboko naiwnymi i nieświadomymi konsekwencji, to na pewno. Zaznaczam, że chodzi mi o przypadki, gdy ktoś wywleka ważne, delikatne prywatne sprawy na żer milionów użytkowników internetu. To przecież tak, jakby wydrukował to na ulotkach i rozdawał na ulicy... 3. Dlatego na końcu była emotka: ![]() 4. Jak się chce, to się szuka sposobi, a jak nie - powodu. ![]() 5. Sorry, mam odczuwać empatię w stosunku do czego/kogo? Usuniętego wątku? ![]() ( nie mogłam się powstrzymać, wybacz - i nie traktuj tej dyskusji tak poważnie, ot wieczorna rozrywka )
gdybyś była trochę większa upiekłbym Cię w słodkim cieście Moja wymiana - Parfumerie Generale, L'Artisan, ETRO i inne! Edytowane przez Cathas Czas edycji: 2011-01-11 o 23:15 |
|
|
|
|
|
#69 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
sama się zastanawiam nad założeniem bardzo osobistego wątku ze swoim dość osobliwym problemem. I co, będę nawina, bo będę [może] chciała poszukać pomocy, odpowiedzi, wsparcia, rozwiazania itp.? ![]() Cytat:
muszę traktować takie tematy poważnie, bo później takie wizażanki jak TY, mają problem z rozczytaniem sytuacji, że czasami jest potrzeba, aby wątek zniknął...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Techniczne forum
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:29.

I zaczęło się jechanie, że wszystkie Wizażanki to niesamowite idiotki, współczucie naszym rodzinom, facetom, dzieciom i zastanawianie się jak się można z takimi [...] wiązać, streszczenie dla mniej ambitnych, którym nie chciało się przebrnąć przez pierwszy post, a które to kompletnie nijak się miało do jego właściwej treści, itp 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
), ale nie, że Krychy wątek usunęli a tak chciałam się z niej ponabijać...