Studniówkowiczki 2010 :) cz III - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-05, 23:01   #61
fruwak_18
Raczkowanie

Dot.: studniówkowiczki 2010 :) cz III

Cytat:
Napisane przez agus1315 Pokaż wiadomość
tak tak dokładnie
po prostu tż chory i z domu nie może wyjśc więc wykorzystuje sytuacje
też lubię wykorzystywać tego typu sytuacje.. ale jak tak sobie leżę w domu chora i nie widzę go już tydzień, bo jakoś nam pod górkę, to zaczynam się zastanawiać czy aby on żadnej "sytuacji" nie wykorzystał... trzeba wracać do zdrowia i pilnować chłopa, nie ma co

a swoją drogą, macie może dziewczyny jakiś pomysł na spierzchnięte usta? balsamy, kremy nic nie pomaga, a przez chorobą i zimę w dość zaawansowanym stanie mam usta jak u małpy jakiejś...

bloguję sobie

To niewiarygodne, jak można czuć się szczęśliwą przez tyle lat, mimo tylu kłótni, tylu upierdliwości i tak naprawdę, k*rwa, nie wiedzieć, czy to miłość czy nie.
-Gabriel García Márquez

fruwak_18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-05, 23:01   #62
Fela Von Helvete
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jigoku Pokaż wiadomość
Naturalne paznokcie, french czy coś wyglądają najładniej

Ja idę spać spamowiczki, dobranoc bi
Pod warunkiem, że się takowe posiada, bo moje są "szersze niż dłuższe"

Dobranoc
Stary 2010-01-05, 23:04   #63
agus1315
Zakorzenienie

fruwak_18 smaruj miodem po 5 minutach możesz zlizać ^^ ja tak robiłam kilka razy na dzień i jakie potem były mmmm
Stary 2010-01-05, 23:08   #64
fruwak_18
Raczkowanie

Cytat:
fruwak_18 smaruj miodem po 5 minutach możesz zlizać ^^ ja tak robiłam kilka razy na dzień i jakie potem były mmmm
ty zlizywałaś?... jestem prawie pewna, że miałaś jakiegoś pomocnika

bloguję sobie

To niewiarygodne, jak można czuć się szczęśliwą przez tyle lat, mimo tylu kłótni, tylu upierdliwości i tak naprawdę, k*rwa, nie wiedzieć, czy to miłość czy nie.
-Gabriel García Márquez

Stary 2010-01-05, 23:15   #65
agus1315
Zakorzenienie

no może jakiś się znalazł xD ale ja lubię miód co się będe dzielić
Stary 2010-01-05, 23:18   #66
fruwak_18
Raczkowanie

Cytat:
no może jakiś się znalazł xD ale ja lubię miód co się będe dzielić
oj dziewczyno ;p biedny troszkę ten chłop z tobą, miodu mu nie dajesz, silną ręką trzymasz i jeszcze wykorzystujesz okazje
podziwiam! ;D
brak miodu w spiżarce użyłam kremu oliwkowego ziaji i już jakby troche lepiej. tylko zawsze odpycha mnie od niego zapach ..

bloguję sobie

-Gabriel García Márquez

Stary 2010-01-05, 23:20   #67
melleczka
Zakorzenienie

nikia: tak to twoja sukienka pieeeeekna zaraz dodam moja

fruwak_18: najlepsza wazelina kosmetyczna kupilam za 1zl w drogerii i po problemie smarowalam spierzchniete usta a takze suche lokcie i nos po katarku jak mialam taka strasznie sucha skore i pomoglo

_________________________ _______________

napisalam wreszcie to wypracowanie z wesela!

co do zwrotu kasy ze studniowki to u nas zwracaja ale to wszytsko od organizatorow zalezy. nawet dzis wyciagalam kase za takiego kolege bo jednak nie idzie a wplacil.

co do paznokci to tipsow zelowych nie chce bo mam ladne swoje i mi szkoda mojej plytki. miala mi kuzynka ladny french zrobic, tak pomalowac tylko ale ze zalatwilam paznokcia golarka to musze cos przykleic... wiec kupie zwykle tipsy w sklepie takie z frenchem. przypiluje zeby dlugosc i ksztalt byly naturalne i przykleje super glue juz tak robilam na studniowke tż i bylo ok na drugi dzien odpadna i bede miec ladne paznokcie na studniowke i niezniszczona plytke

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-05, 23:22   #68
agus1315
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fruwak_18 Pokaż wiadomość
oj dziewczyno ;p biedny troszkę ten chłop z tobą, miodu mu nie dajesz, silną ręką trzymasz i jeszcze wykorzystujesz okazje
podziwiam! ;D
brak miodu w spiżarce użyłam kremu oliwkowego ziaji i już jakby troche lepiej. tylko zawsze odpycha mnie od niego zapach ..
silną wtedy kiedy jest chory, inaczej nie miałabym szans
przed wyjściem zawsze smaruj kremem, pomadką ochronną albo błyszczykiem chociaż i nie oblizuj ust [nawet jak jakiegoś przystojniaka spotkasz ] szczególnie jak jest wiatr ja 2 tygodnie cierpiałam przez to

mell, na superglue i odpadną na drugi dzien? to ne niszczy paznokci?

Edytowane przez agus1315
Czas edycji: 2010-01-05 o 23:24
agus1315 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-05, 23:25   #69
winyl
Zakorzenienie

Aaa nie mam czasu nadrabiać. Czy mi się wydaje, czy ten wątek jest na forum "moda"?

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-05, 23:28   #70
fruwak_18
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez melleczka Pokaż wiadomość
:
fruwak_18: najlepsza wazelina kosmetyczna kupilam za 1zl w drogerii i po problemie smarowalam spierzchniete usta a takze suche lokcie i nos po katarku jak mialam taka strasznie sucha skore i pomoglo
super extra! czyli na wszystko czego potrzebuje przyznam się szczerze, niczym na spowiedzi, choć nie wiem czy powiedziałabym to ksiedzu, zawsze mnie od wazeliny troche odrzucało.. ach te głupie dowcipy dorastających kolegów w gimnazjum... a trauma na całe życie.

a motyw z super glue! dla mnie bomba! musze spróbować boże, jaka ja bez was nieuświadomiona byłam...

---------- Dopisano o 00:28 ---------- Poprzedni post napisano o 00:26 ----------

Cytat:
silną wtedy kiedy jest chory, inaczej nie miałabym szans
przed wyjściem zawsze smaruj kremem, pomadką ochronną albo błyszczykiem chociaż i nie oblizuj ust [nawet jak jakiegoś przystojniaka spotkasz ] szczególnie jak jest wiatr ja 2 tygodnie cierpiałam przez to
kochana i tu pies pogrzebany! bo ten przystojniak to na przystanek po mnie przychodzi i nie dość że do szkoły to i do klasy razem chodzimy! nic sie na tych ustach długo nie utrzyma... ;p

bloguję sobie

-Gabriel García Márquez

Edytowane przez fruwak_18
Czas edycji: 2010-01-05 o 23:36
Stary 2010-01-05, 23:36   #71
agus1315
Zakorzenienie

no to faktycznie może być ciężko

ja ide spać bo jutro matura na 8.30 w szkole mam być a nie chce zaspać [tak jak dziś na 2 lekcje ]

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-05, 23:39   #72
fruwak_18
Raczkowanie

okej, ja również się poddaje, łóżko czeka! dobranoc wszystkim.
(studniówka ma za 2 dni- oooo raaaany!!! i nie ma gdzie uciec)

bloguję sobie

-Gabriel García Márquez

Stary 2010-01-05, 23:40   #73
Jigoku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fela Von Helvete Pokaż wiadomość
Pod warunkiem, że się takowe posiada, bo moje są "szersze niż dłuższe"

Dobranoc
Zapuszczaj!

Na chwile weszłam, a Wy tu rozrabiacie
Na spierzchnięte usta najbardziej mi pomogła maść z witaminą A i 'czyszczenie' co 2 dni miękką szczoteczką do zębów Potem trzeba dbać o nie regularnie, smarować przed wyjściem itd.

kosmetyki [urlhttps://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1170481][/url]
książki
Jigoku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 00:11   #74
MartuśAnga
Raczkowanie

no nie mogę!
miałam nadzieję, że sie uczycie! a Wy juz nowy wątek. w starym nie nadrobiłam, nie mam czasu niestety. więc WITAM WSZYSTKIE STUDNIÓWKOWICZKI W NOWYM, jakze zacnym , WĄTKU

byłam dzisiaj na zakupach z tata. <cud! i szok >
kupiłam sukienkę ale w domu jakoś mi się odwidziała. nie wiem, coś mi w niej nie pasuje, no i nie wiem co z rajtkami.. chciałabym, żebyście mi doradziły. najchętniej bym wkleiła do albumiku, ale nie mam hasła.. wiec jak by któraś była taaak miła ;>

co do paznokcie - złamał mi się jeden własnie jakieś 3 godziny temu!. ale studniówka dopiero 16 więc odrośnie. ja pewnie zrobię sobie sama. z racji, że mam musztardową sukienkę, paznokcie będą naturalne - beżowe. myslalam nad czerwonymi, ale jednak sukienka nie jest czarna

używałyście może jakis chusteczek brązujących/że niby opalona będę ? jaki efekt? dzisiaj koleżanki mnie uświadomiły, że takie coś istnieje :P

od rana 4 lekcje później matura - polski. pooorażka będzie..

dobranoc ;*
MartuśAnga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 00:31   #75
czarny elf
Raczkowanie

Melduje się w nowej części!

Cytat:
Napisane przez nikia Pokaż wiadomość
a moze czarna koszula i srebrny krawacik ? moz TZ byl ubrany tak na polowinkach fajnie to wygladalo
do czarnej sukienki najlepszy zestaw moim zdaniem

Cytat:
Napisane przez Jigoku Pokaż wiadomość
Ja też, bo wspominam sylwestra
'A ja kocham oczy Twojeeeeee, do szaleństwa, do wieczora'
hahaha, u mnie też to był hit na sylwestrze <wspomina>

...

A co do paznokci, to też nie robie tipsów... nigdy tego nie miałam i nie chce mieć. Dziewczyny strasznie narzekają, że potem jest bardzo zniszczona płytka i nic nie idzie zrobić z paznokciami... Tak, że ja zapuszczam ile da rade do 100 i jakoś ładnie pomaluje... francuskiego nie chce, bo mi sie nie podobało to nigdy, to jednym kolorem i może jakieś wzorki na tym

Przymierzałam ostatnio takie obcasy w Mohito z kokardkami z tyłu (może wiecie o co chodzi, wstawiałam zdjęcia jak sie przyłączałam) ... te buty były moim marzeniem, a okazało się, że nie moge ich mieć, bo noga mi nie wejdzie, bo mam za szeroką na podbiciu

Tak, że zostają mi chyba moje sprawdzone po weselu i sylwestrze szpilki 11 cm. takie w sumie proste, czarne.

Chcę w końcu jechać kupić sukienke... Teraz znowu zachciało mi się długiej, tylko trzeba by było skrócić, a jak nie znajde to chcę taką rozkloszowaną do kolan jak (chyba) w latach '50 były

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-06, 05:54   #76
the_kasias
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość
Aaa nie mam czasu nadrabiać. Czy mi się wydaje, czy ten wątek jest na forum "moda"?
tak, też to zauważyłam że jest na podforum moda
the_kasias jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 07:46   #77
Lucka91
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez fruwak_18 Pokaż wiadomość
a swoją drogą, macie może dziewczyny jakiś pomysł na spierzchnięte usta? balsamy, kremy nic nie pomaga, a przez chorobą i zimę w dość zaawansowanym stanie mam usta jak u małpy jakiejś...
maść z witaminą A zawsze pomaga
Stary 2010-01-06, 08:19   #78
PaLLitQa
żona

Cytat:
Napisane przez Martus16peach Pokaż wiadomość
a o mnie zapomniałyście? także 9 i 15 stycznia
to chyba Lucka musiała Cie wyrzucić z listy bo ja tylko skopiowałam

Cytat:
Napisane przez Xtase Pokaż wiadomość
Z Sensique też mam te kuleczki, już strasznie zdewastowane, ale u mnie nie są brązujące typowo tylko bardziej rozświetlają ;p
A z Oriflame odpada, nie mam u kogo zamówić
Jutro fryzjer No i szkoła Więc dobranoc
tez mam z sensique kulki rozświetlające ale jednak wole brązujące

Cytat:
Napisane przez melleczka Pokaż wiadomość
nikia: tak to twoja sukienka pieeeeekna zaraz dodam moja

_________________________ _______________

napisalam wreszcie to wypracowanie z wesela!

co do zwrotu kasy ze studniowki to u nas zwracaja ale to wszytsko od organizatorow zalezy. nawet dzis wyciagalam kase za takiego kolege bo jednak nie idzie a wplacil.

co do paznokci to tipsow zelowych nie chce bo mam ladne swoje i mi szkoda mojej plytki. miala mi kuzynka ladny french zrobic, tak pomalowac tylko ale ze zalatwilam paznokcia golarka to musze cos przykleic... wiec kupie zwykle tipsy w sklepie takie z frenchem. przypiluje zeby dlugosc i ksztalt byly naturalne i przykleje super glue juz tak robilam na studniowke tż i bylo ok na drugi dzien odpadna i bede miec ladne paznokcie na studniowke i niezniszczona plytke
mell przeciez super glue i kropelka i te inne, niszczą paznokcie tak samo jak żel i tipsy u kosmetyczki... to nawet lepiej jakbys zrobiła tipsy zelowe u kosmetyczki bo wtedy masz klej tylko na 1/3 paznokcia, do tego na czubku, a jak chcesz przyklejac superglue to niszczy calego paznokcia.
Zastanów sie

co do forum modowego mówilam kiedys zeby przeniesc na plootkowe ale dziewczyny stwierdziły że studniówka związana z modą tylko że my tu mniej o modzie a wiecej plotkujemy

Edytowane przez PaLLitQa
Czas edycji: 2010-01-06 o 08:24
PaLLitQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 11:41   #79
Szpaku
Raczkowanie

GG do Szpaku

Ła wy tu już 3 część, zaraz studniówki macie a ja dopiero ten wątek zauważyłam :P

Pozwolę sobie wbić do grona studniówkowiczek :P
12 lutego czeka mnie ten ważny dzień.
Sukienka zakupiona, buciki też.
Została mi torebka i no właśnie, problem z włosami. Mam jaśniutką sukienkę a swoje włosy bardzo ciemny blond (za wiele to w nich blondu nie widać no ale tak mówią:P). Teraz farbowałam włosy tą farba na miesiąc, kolor mam fajny rudawy, ale kompletnie nie pasuje do sukienki tak samo jak i mój naturalny. Zastanawiam się nad pofarbowaniem włosów na jasny rudy, tylko szkoda mi moich nigdy nie farbowanych włosów do połowy pleców. Ta miesięczna farba to był mój pierwszy eksperyment i nie mam pojęcia co mam robić.

melleczka racja wszystkie te kropelki, super glue i inne to przecież nie do paznokci. Lepiej już założyć żelowe. Zainwestować w odżywkę i heja!

Edytowane przez Szpaku
Czas edycji: 2010-01-06 o 11:44 Powód: mały dopisek
Szpaku jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-06, 12:10   #80
karolajn91
Zadomowienie

hej ho
co do spierzchniętych ust to ja polecam peeling z cukru, a po nim na 15 min miód nie dość że skuteczne to pyszne do tego obowiązkowo pomadka przy każdym wyjściu z domu i zakaz oblizywania

też chcę naturalne a nie tipsy, ale to dlatego, że swoje mam ladne (tak to jest jak się nic nie robi w domu )... mam tylko nadzieję, że się nie połamią jak zobaczyłam paznokcie koleżanek po tipsach to powiedziałam, że nigdy w życiu i też mi się wydaje że super glue, kropelki i te inne niszczą paznokcie

karolajn91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 13:07   #81
agnieszka015
BAN stały

GG do agnieszka015

Błagam odpiszcie!!!
Jeszcze nie w tym roku, ale bede miała tą głupią studniówkę! A nie mogę na nią iśc, można się jakoś od tego wymigać? lub trzeba przyjsc z FACETEM? nie można przyjśc samej i nie tańczyć tlyko czekać jak się skonczy?
Bo chciałabym isc, ALE MAM HALITOSIS i nie bede mogla do konca zycia nigdzie chodzić.Ale mimo tego ze nie czuje sie kobieta to chcialabym chociaż zobaczyć ja mialaby ona wygląać
I jak sie nie idzie na studniowke to trzeba za nią płacić? chyba nie, prawda??
agnieszka015 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 13:18   #82
the_kasias
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agnieszka015 Pokaż wiadomość
Błagam odpiszcie!!!
Jeszcze nie w tym roku, ale bede miała tą głupią studniówkę! A nie mogę na nią iśc, można się jakoś od tego wymigać? lub trzeba przyjsc z FACETEM? nie można przyjśc samej i nie tańczyć tlyko czekać jak się skonczy?
Bo chciałabym isc, ALE MAM HALITOSIS i nie bede mogla do konca zycia nigdzie chodzić.Ale mimo tego ze nie czuje sie kobieta to chcialabym chociaż zobaczyć ja mialaby ona wygląać
Twój wybór czy idziesz czy nie. Tak samo Twój wybór czy bierzesz partnera czy też nie. Podbnie jest z polonezem, nie cchesz - nie tańczysz, nikt Cie nie bedzie zmuszać
Stary 2010-01-06, 13:22   #83
karolajn91
Zadomowienie

widzę, że się uczycie a ja lecę na próbę poloneza na 15
zdjęcia w studniówkowej bieliźnie już na albumiku

karolajn91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 13:33   #84
L I L Y
Zakorzenienie

Dobry Dziewczynki

dopiero wróciłam do domciu, ale u mnie śnieg sypie i zimno.. brrr.

karolajn91 właśnie oglądałam na albumiku te Twoje zdjęcia w bieliźnie.. sam s e x

* Ćwiczę!
* Zapuszczam włosy!
* Aparatka (góra + dół) 22.03.2013r. - 21.05.2014r.

L I L Y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 14:11   #85
Aneczka91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnieszka015 Pokaż wiadomość
Błagam odpiszcie!!!
możesz iść sama , jak nie chcesz to nie idziesz . Tak samo z p0lonezem
Realizuje swoje plany i dążę do realizacji marzeń!

Aneczka91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 14:13   #86
PaLLitQa
żona

ja mam depresje(

ide dalej sie dołować(
PaLLitQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 14:29   #87
Aneczka91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PaLLitQa Pokaż wiadomość
ja mam depresje(

ide dalej sie dołować(
to widzę że tak jak ja .
też mam depresję.
teraz w kółko słucham
Pezet - Spadam

chociaż nigdy hip hopu nie lubiłam
Realizuje swoje plany i dążę do realizacji marzeń!

Aneczka91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 14:30   #88
Lucka91
Wtajemniczenie

Cytat:
to chyba Lucka musiała Cie wyrzucić z listy bo ja tylko skopiowałam
osz ty kapusiu :P

bylam na przymiarce, i sukienka jest boska moim skromnym zdaniem dokladnie taka jaka chcialam odbior w piatek to w piatek albo sobote wam zdjecia dam ajajaj jaka szczesliwa jestem
No i bylam na solarium, jestem coraz bardziej brązowa
Stary 2010-01-06, 14:32   #89
the_kasias
Zadomowienie

Cytat:
ja mam depresje(

ide dalej sie dołować(
Tak nie można, o. Bo inaczej to...
więc uśmiech i do przodu
albo jak mój brat mówi 'zaciśnij poślady i leć dalej'
Stary 2010-01-06, 14:39   #90
agus1315
Zakorzenienie

cześć wam

jak po maturze? mi średnio poszło ale z tymi tematami to nieźle pojechali ^^

a po maturce poszłam z koleżanką na zakupy, mam w końcu torebke, kupiłam już rajstopy i krawat fioletowy jeszcze tylko bielizna i już naprawde wszystko ale się ciesze ^^

PaLLitQa, dlaczego depresje?
nie smutaj
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości