![]() |
#61 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Chudnijmy razem ;)
Dzieńdobry Dziewuszki
![]() Wczoraj wylądowaliśmy wieczorem na domówce u znajomych, więc miałam wieczór filmowy w miłym gronie ![]() Cytat:
Zastanawiam się nad skakanką - czy to też można zaliczyć do aerobów? Nie znam się na określeniach ćwiczeń, ale wydaje mi się, że seria podskoków też będzie ok. Co myślicie? Za chwilę jadę do rodziców TŻ na ten obiad no i na wagę najpierw. Liczę, że zobaczę na niej 71 kg!!! ![]() Napiszę później, jakie wyniki. A teraz 8 minutes ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | ||
Zakorzenienie
|
ogólnie to ja nie ćwicze,tylko dieta. Ale to dlatego,ze praca, praca, praca fizyczna, duzo energii tam spalam, w dodatku dom itd. jak również lenistwo
![]() Ale skakanka jest super! Bo kupiłam i skakałam kilka razy, ale nadeszła zima i warunki nie dla mnie ![]()
kocham kawę ![]() ![]() hybrydy moja nowa pasja ![]() Być może ten, którego kocham Jest moich marzeń wiernym cieniem I jeśli o mnie śni po nocach, jest moim życiem i spełnieniem ![]() ( 26.07.2008 forever )
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zadomowienie
|
tak,skakankę też można w 100% zaliczyć do aerobów
![]() Też mam ją w domu,ale niestety mieszkam w bloku,a moje mieszkanie nie przystosowane jest do skakanki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zadomowienie
|
Skakanka! Kurczę zapomniałam, że takie cudo istnieje!
![]() ![]() Myślę, że codziennie po 20 minutek skakania będzie okej ![]()
![]() |
#65 |
Zadomowienie
|
oj zazdroszczę wam
![]() ![]() Ja teraz jestem w połowie sprzątania (wycieranie kurzy,odkurzanie itp.) aaaah nienawidzę tego ![]() A jak tam u was ? ![]() Muszę wam się pochwalić,że idę dzisiaj do kina ![]() ![]() Oglądałyście może AVATARA? Każdy tak to zachwala,że postanowiłam się wybrać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Moja siostra była i tak ją ten film o- i zaczarował, że w sobotę zabiera na niego naszą mamę. Jej komentarz: Po pierwsze wychodząc miałam nogi z waty. Po drugie chciałam kupić od razu bilet i iść jeszcze raz Po trzecie gdyby ktoś mnie teraz zapytał, czy chcę się wyprowadzić na Pandorę, to od razu zaczęłabym się pakować Więc myślę, że warto!! Byłam się zważyć i jestem bardzo zadowolona. Ważę obecnie 72.5 kg ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Przyczajenie
|
![]()
Witajcie... ja też chce się dołączyć... i bardzo mocno proszę o pomoc...
chcę stracić 10 kg , a mój tryb życia mi na to nie pozwala... wychodze rano na uczelnie później do pracy i wracam na 23 jestem w domu.. albo cały dzień nie jem.. albo wracam do domu i gotuje sobie coś po 24 ;/ czasem czeka na mnie też zupka chińska... ostatnio chodzę na siłownie <w piątki> zupełnie nie mam pojęcia jak zabrać się za to odchudzanie.. PROSZĘ POMOCY ![]() czytałam o jakiś dietach.. ale najczęściej potrzeba na nie dużo czasu .. na wymyslanie potraw i na gotowanie.. ja na to zwyczajnie czasu nie mam ![]()
![]() |
#68 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
No to rzeczywiście chyba warto ![]() ![]() A co do wagi to gratulację !! ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A na ćwiczenia to chyba wcale czasu nie masz?? Trzymam za Ciebie kciuki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Przyczajenie
|
![]() ![]() ![]() dzis udalo mi sie wygospodarowac czas nawet na 3 posilki.. ostatni zamierzam zjesc przed 18 , a pozniej juz nic.. nie powiem nie jest za latwo bo strasznie ssie mnie zoladku.. boje sie, ze o 23 nie wytrzymam i znowu pojde cos zjesc.. wypilam tez zielona herbate.. bo podobno pomaga.. ale za nic mi nie smakuje.. mysle, ze postaram sie wczesniej wstawac i zjesc cos konkretnego i moze poswiecic czas na jakies poranne cwiczenia tylko jeszcze nie wiem za bardzo jakie.. moze macie jakies ciekawe? ![]() dodam, ze w zyciu sie nie odchudzalam.. nie mam za silnej woli... ps. przez moja nieregularna diete, ktora zawiera glownie same bialka nabawilam sie anemii... ![]()
![]() |
#70 |
Rozeznanie
|
Agoniaaas, nie nastawiaj się tylko, że nie dasz rady - myśl pozytywnie, a na pewno się uda dojść do celu!!
Piszesz, że zielona herbata nie przypadła Ci do gustu - pijesz samą zieloną, czy z jakimiś dodatkami? (np. z opuncją - jest naprawdę wspaniała w smaku!!) Jeśli nie możesz jej ścierpieć, to może się rozejrzyj za czymś innym: czerwoną, albo jakąś typu Fitea, Figura etc. Jest ich teraz masa w sklepach - myślę, że wystarczy się zatrzymać przy półce z herbatami w jakimś hipermarkecie i na pewno coś dla siebie znajdziesz. Co do ćwiczeń - tak naprawdę najważniejsza jest systematyczność, więc jeśli lubisz przysiady, rób je codziennie, jeśli brzuszki - rób brzuszki. Poczytaj też nasz wątek od początku - coś już tam pisałyśmy o ćwiczeniach. Ja też jestem nocnym podżeraczem ![]() ![]() ![]() Trzymam za Ciebie kciuki!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zadomowienie
|
No i poskakałam na skakance 20 minutek - ale miałam radochę!
![]() Teraz właśnie jestem w trakcie pisania eseju z angielskiego i jak skończę to zrobię sobie kolacje - mam ochotę na kanapkę z pomidorem ![]() Później trochę się pouczę i pośmigam na stepperze (równocześnie, bo wtedy skupiam się nad książką i nie odczuwam tak zmęczenia - fajna sprawa ![]() No i jak mnie będzie w żołądku ssać to piję wodę, herbatę etc. ![]()
![]() |
#72 |
Przyczajenie
|
![]() ![]() no ok.. bede zapijać głód wodą.. w sumie bardzo lubie mineralną niegazowaną ![]() dziś moje posiłki mało przypominały dietetyczne... śniadanie : 3 tosty z dzemem obiad: małe gotowane marchewki kolacja 2 kanapki z jajkiem, rzodkiewką i pomidorem.. <niestety musiałam troche dodać jogomajonezu... taka słabość> no i tyle.. czekam co dalej będzie... moze ok 18 porobie jakies brzuszki.. zastanawialam sie nad 6 weidera.. tylko nie bardzo wiem na czym to polega.. w sumie mam step to moze go sciagne z szafy ![]() ![]() dzieki, że tzymacie kciuki.. takie wsparcie podtrzymuje na duchu ![]() no wiec.. dzis 1 dzien.. mam nadzieje, ze bedzie 2gi itp
![]() |
#73 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Trzymamy kciuki, trzymamy! ![]() ![]() No a ja po kolacji - właśnie skończyłam szamać 2 kromeczki Wasa z pomidorem i cebulką. Teraz popijam herbatkę liściastą hibiskusową. Właśnie sobie uświadomiłam, że dzisiaj mija 13 dzień od momentu gdy dałam sobie detoks na słodycze! i kurde - udaje mi się! Przez te 13 dni nie miałam żadnego słodyczka w ustach ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#74 |
Rozeznanie
|
Co do szóstki - ja nie polecam. Nie przynosi oczekiwanych efektów (nie jest najlepsza na spalanie tłuszczu z brzucha). Lepiej '8 minutes abs' (na youtube) - ależ ja jestem z tym 8 minutes monotematyczna... ale one naprawdę są fajne, przyjemne i działają - a to najważniejsze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | ||
Zakorzenienie
|
hej laseczki
![]() ja dziś wszystko zgodnie z planem ![]() 13: obiadek: gotowane udko, kasza, gotowane warzywa: marchew, seler, brokuł, tarte buraczki i kiszony ogórek... mega pyszny obiadek ![]() 17: podwieczorek: 2 duże kiwi 20:30 kolacja: bedzie owsianka z rodzynkami, orzechami nerkowca, płatkami migdałowymi, otrębami pszennymi i tartym jabłkiem.. a później ide na nocke do pracy wiec owsianka pasuje ![]() 2 w nocy śniadanie w pracy: bedzie serek wiejski ![]() a póki co wlazłam tu, mąż przed chwilka ogladał właśnie na kompie AVATARA bo ściagnał, ale nie dla mnie takie filmy, ale on sie zachwycał ![]()
kocham kawę ![]() ![]() hybrydy moja nowa pasja ![]() Być może ten, którego kocham Jest moich marzeń wiernym cieniem I jeśli o mnie śni po nocach, jest moim życiem i spełnieniem ![]() ( 26.07.2008 forever )
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Rozeznanie
|
Ja na kolację dziś zjem chyba chrupkie pieczywo z serem żółtym, gdyż jestem serożercą
![]() Mam również kiwi, więc pewnie też sobie zjem ![]() A jutro na 8 do pracy, więc większość posiłków w biurze zjem. Pewnie wieśniaka, zupę i mięso jakieś. No i jakiś owoc lub warzywo do tego. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Serożerca... coś o tym wiem - szczególnie serek żólty ![]() A ja już nawet przed chwilą ułożyłam sobie menu na jutro w związku z moją dietą 1000kcal ![]()
![]() |
![]() |
#78 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | ||
Zakorzenienie
|
dziewczyny - na śniadanie polecam wam owisankę! Pokochacie ją! taka z dodatkami orzechów, słonecznika, rodzynke, moze byc na słodko z miodem lub dżemem
![]() taka owsianka jest energetyzujaca i nawet na 6 godzin trzyma, daje uczucie sytosci i nie ejstem po niej głodna ![]() na 2 sniadanie czesto jadlam jogurt zbozowy DIAT z Lilda, ma 150 kcal w 250 gramach ![]() ![]()
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Przyczajenie
|
a 8mka abs wydaje sie byc calkiem fajna..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a tak w ogole nie wiem co jest.. ale caly czas teraz mysle o jedzeniu ![]() ![]()
Agoniaaas ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez agoniaaas Czas edycji: 2010-01-10 o 18:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
no ja tu właśnie główkuję.. Bo na śniadanie muszę zjadać coś koło 250 kcal. Także chyba będę jadła owsiankę z samymi otrębami ![]()
![]() |
![]() |
#83 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() A z abs dasz radę na pewno - a nawet jeśli nie, to za którymś razem dasz! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Zadomowienie
|
No i wróciłam z kina
![]() ![]() ![]() A co do filmu to całkiem niezły,ale po tym całym zachwalaniu myślałam,że będzie lepiej ![]() Teraz właśnie piję sobie vitaminkę (jabłko,ananas i marchewka) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Rozeznanie
|
Mroziq, zrobiłaś mi smaka na vitachminkę i pewnie jutro zahaczę przed pracą o sklep spożywczy
![]() A ja idę już spać, tzn położyć się do łóżka - pewnie jeszcze chwilkę pooglądamy z TŻ telewizję, a później lulu - czeka mnie bardzo bardzo ciężki tydzień, więc dużo snu wskazane, a wstać muszę jutro o 5:40, więc pora na mnie. Miłej nocy i ślicznych snów o szczupłych udach, płaskich brzuchach i jędrnych pośladkach ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() i ja również się dołącze ![]() waga 78 kg wzrost 175 cm ;/ cel -8kg do końca marca dieta 1500 kcal |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Przyczajenie
|
Drogie koleżanki długo tu nie zagościłam zmieniam kategorię -przechodzę do ciężarówek
![]() A Wam i mojej córci zyczę wytrwałości i zgubienia zbędnych kilogramów.Trzymam kciuki.Kiedyś tu wrócę |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 | ||
Zakorzenienie
|
witajcie kochane
![]() wstałam po 12 po nocce, zjadlam pyszny obiadek ![]() gotowana pierś z kurczka, kasza, buraczki, brokuł, marchewka, czerwona kiszona kapusta ;-) na podwieczorek 2-3 kiwi na kolacje bedzie zupka warzywna a w pracy o 2 w nocy serek wiejski ![]() ![]()
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zadomowienie
|
Nooo połowa 4 dzionka za mną
![]() Niestety jakos zadowolona nie jestem...zjadłam dzisiaj dwie miseczki kaszy i wypilam sobie do tego vitaminke. A brzuch ani drgnął w dół... A wręcz przeciwnie wydaje mi się,że jest bardziej wydęty ... ![]() ![]() ![]() Do tego wszystkiego jeszcze okrutne zakwasy (szyja,brzuch,nogi i pupa) A jak tam u was? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:05.