![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ciągle niepotrzebne drobiazgi :)
Coś u mnie za Guerlaina AA, pomadkę Bebe i paletkę Essence? Z Twojej listy mam dużo półfabrykatów w wątku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
Postaram się jak najszybciej wypisać co tam jest , odezwę się niedługo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Rozeznanie
|
no właśnie jest mi ciężko sprecyzować się jeśli chodzi o kosmetyki, bo w sumie wszystko mam
![]() ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- dobrze, w takim razie pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Najmocniej przepraszam, kompletnie zapomniałam
![]() Już piszę ![]() -szpilki, bigle, kółeczka, kuleczki, zapięcia do breloków i inne w kolorach: srebrnym, miedzianym i starego złota; -koraliki szklane i kilka plastykowych, a także drewniane oraz z fimo ; -masa perłowa; -sznurki : biały i ciemno różowy; sporo minerałów: -howlit (w tym kły niedostępne w Polsce) -oponki muszli; -fasetowane oponki ametystu syntetycznego i cytrynu syntetycznego; -hematyt w różnych kształtach; ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Kompletnie nie wiem jak wycenić półfabrykaty ; ) Może coś koło 40-50zł, na pewno nie więcej, może mniej ; ) Oddam bardzo chętnie wszystko co wymienilas, nie masz może jeszcze czegoś poza wątkiem? : ) Np czegoś pachnącego? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
O, widzę jeszcze zestaw TBS
![]() ![]() Oddałabym: -półfabrykaty; -Bell w musie; -Essence mineralny; -Inglot mieszanka; + coś ![]() A chciałabym za to: -Guerlaina; -paletkę Essence; -pomadkę Bebe; -zestaw TBS; Może dobrałabyś coś u mnie sobie jeszcze? Bo Twoje rzeczy przewyższają wartością moje ; ) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
To zamiast TBS poprosze Chupa Chups i chyba będzie ok ; )Co Ty na to?
---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- A tak, bez korka, kurcze, malutko ich jednak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
Ok, to ja poproszę próbeczki jakieś fajne do tego i możemy się wymieniać ; ) Chętnie przygarnę wszystkie, które wymieniłaś
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Rozeznanie
|
![]()
„Wierzę w kolor różowy. Wierzę, że najlepszym sposobem na spalanie kalorii jest śmiech. Wierzę w pocałunki. Wierzę, że można być silnym, kiedy wszystko wydaje się iść źle. Wierzę, że szczęśliwe dziewczyny są najładniejsze. Wierzę, że jutro będzie kolejny dzień i wierzę w cuda.” Audrey Hepburn |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
BAN stały
|
MP4 1GB mPower. z kablem USB i słuchawkami. prawie nieużywane, mimo ambitnych prób noszenia go przy sobie, rzadko o tym pamiętałam, może komuś się przyda.
Przepraszam za lakoniczne opisu, ale nie mam zbyt wiele czasu. Jeśli kogoś ewentualnie coś zainteresuje, to bardzo chętnie podam więcej szczegółów. cos u mnie? oddam duuużo ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Ekspert GotowaniaNaGazie
Przekupka: 39 pkt / 100% pozyt.
|
Mam na swoim wątku (link w podpisie)
Za zegarek Avon (Eternal Love albo Im bloom) oddam bardzo dużo! ;> Dużo byś oddała, tzn ile ?;> |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Rozeznanie
|
jak mnie dawno tu nie było
![]()
„Wierzę w kolor różowy. Wierzę, że najlepszym sposobem na spalanie kalorii jest śmiech. Wierzę w pocałunki. Wierzę, że można być silnym, kiedy wszystko wydaje się iść źle. Wierzę, że szczęśliwe dziewczyny są najładniejsze. Wierzę, że jutro będzie kolejny dzień i wierzę w cuda.” Audrey Hepburn |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy to najlepsze miejsce na odpowiedź, ale gdzieś muszę
![]() Torebka o którą pytałaś jest raczej z tych duuużych ![]() Wymiary: szerokość od 38 cm po 53 cm, długość całkowita ( razem z uszami) 70 cm, długość pasków na ramię 59 cm, długość 0k. 43 cm Bez trudu trudu mieści foramt A4 i miliony innych drobiazgów. Za Ligocką, Badera i Pawlikowską jak najbardziej oddam ![]() Większość torebek z wątku swobodnie mieści A4 ---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:19 ---------- No tak z trzech jedna została ![]() ![]() To może zamiast Ligockiej, zaproponuj coś z czym Ci łatwiej będzie się rozstać ![]() ![]() TO może negocjacje do rana odłożymy ![]()
Blog Moje wątki: torebki druty,igła,szydełko i co z tego wyszło Tu wymieniam książki pozostałe rzeczy Edytowane przez asieńczyk Czas edycji: 2010-06-05 o 23:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
I jaka jest Twoja decyzja?
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
Już???????
![]()
![]() |
#79 |
Zadomowienie
|
![]()
![]() |
#80 |
BAN stały
|
cos u mnie za
1 i 2 zdjęcie to różne ozdoby i naklejki do paznokci, może akurat coś się komuś przyda, oddam bez problemu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Raczkowanie
|
coś u mnie za lakiery Inglota i puder sypki avon??
odpisz proszę u mnie kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=467649 ciuszki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post22192840 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zadomowienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=454054
cos za puder sypki avon prosze o odpoweidz na pw |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:27.