denerwująca kopiara - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-09, 15:08   #61
Anatomia
Rozeznanie

Dot.: denerwująca kopiara

Cytat:
Napisane przez Germini Pokaż wiadomość
Ten, no.

Odniosę się tylko do tego fragmentu, że autorka uważa się za ładniejszą.

Więc - co w tym złego?
Wszędzie wszyscy trąbią o tym, że kobiety w Polsce nie dostrzegają swoich zalet, mają niskie poczucie własnej wartości i niskie mniemanie o sobie (coś mi świta, że na Plotkowym nawet wątek na ten temat powstał).
Czy autorka nie może czuć, że jest od kogoś ładniejsza? Żadnej z Was się to nie "przytrafiło"? Czy może "przytrafiło", ale przecież nie wypada powiedzieć tego na głos?
Pewność siebie a zarozumiałość to dwie różne cechy.
A w przypadku autorki brzmi to o tyle śmiesznie, że chwilę wcześniej krytykuje tę dziewczynę za to że uważa się za lepszą od innych.
To taka moralność kalego- mnie wolno ale innym już nie

Anatomia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-09, 15:08   #62
cerveza
Zakorzenienie

Cytat:
Ten, no.

Więc - co w tym złego?
Wszędzie wszyscy trąbią o tym, że kobiety w Polsce nie dostrzegają swoich zalet, mają niskie poczucie własnej wartości i niskie mniemanie o sobie (coś mi świta, że na Plotkowym nawet wątek na ten temat powstał).
Czy autorka nie może czuć, że jest od kogoś ładniejsza? Żadnej z Was się to nie "przytrafiło"? Czy może "przytrafiło", ale przecież nie wypada powiedzieć tego na głos?
Wiesz, co innego napisać "podobam się sobie, akceptuję siebie w pełni", a co innego "ona jest siaka i owaka a tak w ogóle to ja jestem od niej ładniejsza i jego mama mnie bardziej lubi".
cerveza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-09, 15:10   #63
mordziula
Rozeznanie

Cytat:
Ten, no.

Więc - co w tym złego?
być ładnym to pojęcie względne...dla jednego jesteś łądna, dla drugiego nie..dlatego na takie tematy lepiej sie niewypowiadac..

I jestem Żoną

Edytowane przez mordziula
Czas edycji: 2010-01-09 o 15:11
mordziula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-09, 15:11   #64
Anatomia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez martasdz Pokaż wiadomość
"Czy autorka nie może czuć, że jest od kogoś ładniejsza? Żadnej z Was się to nie "przytrafiło"? Czy może "przytrafiło", ale przecież nie wypada powiedzieć tego na głos? "

No raczej nie wypada, obnoszenie się z tym nie jest dla mnie dobrą cechą, tak samo nie jest dla mnie dobrą cechą obnoszenie się i mówienie np. o swojej zamożności etc.
Obnoszenie się z czymś i przechwalanie zawsze jest cechą negatywną.
Akceptacja siebie i zadowolenie z siebie to coś co się czuje, a nie rozgłasza wszem i wobec.
No i jeszcze jest różnica między powiedzeniem "uważam że jestem ładna", a powiedzeniem "jestem ładniejsza od niej". Tego drugiego raczej powiedzieć nie wypada.
A myśleć można sobie wszystko, tego akurat nikt nie może nam zabronić.

Stary 2010-01-09, 15:16   #65
livin
Raczkowanie

Czuć się ładną, a czuć się ładniejszą od kogoś to dwie rózne rzeczy. Kobieta która jest pewna swojej wartości nie epatuje się, nie wywższa, nie porównuje siebie z nikim. To jest właśnie PEWNOŚĆ SIEBIE, SWOJEGO WYGLĄDU I SWOICH ZALET. Autorka raczej do takich nie należy. Generalnie jest tak : Droga autorko weź koleżanke na zakupy (jak jakaś mądra głowa wspominała wcześniej), zrób ją na bóstwo, naucz ją doceniać siebie, a przestaniesz mieć problem z kopiowaniem. Może dziewczyna złapie, że sama może tworzyć swój styl i wizerunek, nie musi się na nikim opierać. I nie wiem po co ta asympatia do dziewczyny, bo co? Bo brzydsza? Bo mam chłopaka ją mniej lubi?

koleżanka wyżej mnie ubiegła

Edytowane przez livin
Czas edycji: 2010-01-09 o 15:18
livin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-09, 15:28   #66
Germini
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mordziula Pokaż wiadomość
być ładnym to pojęcie względne...dla jednego jesteś łądna, dla drugiego nie..dlatego na takie tematy lepiej sie niewypowiadac..
W takim razie o niczym lepiej nie rozmawiajmy, bo wszystko jest kwestią gustu

Cytat:
Napisane przez livin Pokaż wiadomość
Kobieta która jest pewna swojej wartości nie epatuje się, nie wywższa, nie porównuje siebie z nikim.
Jeśli żyje się wśród ludzi, trudno uniknąć porównań.

Autorka anonimowo opisała swój problem i wspomniała o wszystkim, co jej zdaniem pomogłoby ocenić sytuację i ów problem rozwiązać. Napisała szczerze, co myśli.
Wątpię, żeby na co dzień biegała za ludźmi i krzyczała za nimi, że jest od nich ładniejsza

Poza tym były też na Wizażu takie posty, w których dziewczyny pisały, że są ładne i mądre (nie porównując się do nikogo) i też nie zostały dobrze przyjęte.

Edytowane przez Germini
Czas edycji: 2010-01-09 o 15:33
Germini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-09, 15:43   #67
kamciurka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez antydiuretycznie Pokaż wiadomość
to prawda, że jestem bardziej sympatyczna. W ogóle to jestem od niej ładniejsza, mam ładniejszą figurę, włosy.

Niki

Alex
kamciurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-09, 15:46   #68
Onetta
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
To, że zarówno Ty, jak i Twój problem jesteście żenująco dziecinni.
zgadzam się z Dotką...

Onetta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-09, 15:49   #69
Dragonfly29
Raczkowanie

Cytat:
Ależ może tak czuć, nikt jej tego nie zabroni. Jednak obnosząc się z tym, wychodzi na próżną i zarozumiałą, a to jest wada. Przynajmniej dla mnie.
Oczywiście, że się zdarzyło, że w mojej ocenie wyglądałam lepiej, niż ktoś tam, ale po co miałam mówić o tym na głos? Żeby się dowartościować, pochwalić taką czy śmaką figurą? Nie potrzebuję tego.

Cytat:
Napisane przez livin Pokaż wiadomość
Kobieta która jest pewna swojej wartości nie epatuje się, nie wywższa, nie porównuje siebie z nikim. To jest właśnie PEWNOŚĆ SIEBIE, SWOJEGO WYGLĄDU I SWOICH ZALET.
Stary 2010-01-09, 15:56   #70
Tygrysiak
Rozeznanie

Byłam świadkiem podobnej historii, moja przyjaciółka była także "kopiowana" przez dziewczynę która chciała się z nią zaprzyjaznic, ale tylko tym zraziła ją do siebie. Moja przyjaciółka postapiła w ten sposób że zaczęła sugerować tamtej dziewczynie że nie wszystko jej pasuje i że powinna dobierac ubrania do swojego typu urody i figury a nie wszystko to co widzi na innych.

jesli jest cos co was rózni, np kolor oczu, włosów, figura, wzrost, ale tak znacznie i zauważalnie, np Ty jestes blondynką a ona brunetką i widzisz ze ona np ubiera się w identyczną załóżmy niebieską / różową / dowolną tunikę, możesz dać jej delikatnie do zrozumienia że nie pasuje jej ten kolor do włosów, i lepiej wyglądałaby w czymś innym. Albo rzucić taką uwagą że przy jej wzroscie powinna nosić inny krój spodni / spodnicy bo w tym co "skopiowała" od Ciebie trochę niekorzystnie wygląda bo optycznie skraca jej nogi albo poszerza biodra. Tylko bez złosliwości no chyba że chcesz jej dosadnie dać do zrozumienia co o tym myslisz. Moze zrozumie aluzje.
Albo idzcie razem do wizażystki, stylistki, moze opinia kogoś patrzącego z boku wpłynie na nią i pokieruje ją do kupowania innych ciuchów, takich jaj jej naprawde pasują.

Edytowane przez Tygrysiak
Czas edycji: 2010-01-09 o 15:57
Tygrysiak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-09, 16:04   #71
lady opium
Zadomowienie

Oj, masz jeszcze pstro w głowie, skoro przejmujesz się takimi pierdołami. I co z tego, że tamta ma taką samą torebkę? Też często kupuję podobne modele co kuzynki, koleżanki lub odwrotnie, czasem się wymieniamy i git. Leginsy, tunika... też mi oryginalny styl... Przestań zadzierać nosa, zacznijcie rozmawiać, spróbuj się z nią zaprzyjaźni, bo być może będziecie kiedyś tam rodziną. Z postu wynika, że wcale nie jesteś taką sympatyczną osóbką za jaką się uważasz. Zazdrośnica z Ciebie, ot co Fragment o kopiowaniu słów "kontrahent" i "transakcja" kompletnie mnie rozwalił... Wybacz, ale to już ociera się o lekką obsesję. 90% allegrowiczów (jak nie więcej!) używa takich sformułowań Trochę Cię ponosi Szpiegujesz tamtą w necie, obgadujesz za plecami, skarżysz się chłopakom, zamiast pogadać wprost. Sorki, komedia.

08.06.2012
, 17.08.2013, 06.11.2013, 03.02.2014

lady opium jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-09, 16:26   #72
MdM
in love with life

Swietny watek! Myslalam, ze padne, jak przeczytalam.

Moim zdaniem robisz z igly widly i tyle. Daj sobie spokoj. Chce kopiowac to niech kopiuje. Widocznie podoba jej sie Twoj styl i chcialaby miec taki sam lub podobny. Nie badz o nia zazdrosna, bo to smieszne. Obie jestescie siebie warte w tej wzajemnej zawisci.
MdM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-09, 16:35   #73
kennedy
Zakorzenienie

co za żenua:O autorko masz problemy jak dzieci w piaskownicy.. one tez tak mowia * ja jestem najladniesza i moje grabki sa najfajniesze** i wszyscy mnie bardziej lubia*
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
kennedy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-09, 16:36   #74
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

W sumie jeśli jest się wzorem do naśladowania, to chyba powinno cieszyć, nie?
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-09, 16:45   #75
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;16354555]W sumie jeśli jest się wzorem do naśladowania, to chyba powinno cieszyć, nie?[/QUOTE]

Nasladownictwo najwyzsza forma uwielbienia

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
hecate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-09, 16:45   #76
MdM
in love with life

Cytat:
Napisane przez kennedy Pokaż wiadomość
* ja jestem najladniesza i moje grabki sa najfajniesze** i wszyscy mnie bardziej lubia*
Padlam. Normalnie boski tekst. Nie moglam sie powstrzymac od napisania. Grabki gora
MdM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-09, 16:46   #77
Lena_20
Zakorzenienie

to się pośmiałam.. cóż za dziecinada..

Lena_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-09, 16:50   #78
baobabka
Zadomowienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;16354555]W sumie jeśli jest się wzorem do naśladowania, to chyba powinno cieszyć, nie?[/QUOTE]

Ale to nie chodzi o to, że jest wzorem do naśladowania, tylko o tym, że tamta powinna chodzić i rozpowiadać o tym

Poza tym - z tego co mi wiadomo, a moge się mylić, mode na legginsy wprowadziła Linsday L. albo jakas inna tego pokroju...przeciez ta to dopiero powinna siąść i tłuc łbem o ścianę, same kopiary wokół niej...

Ja rozumiem- jesli wymyśliłabym coś oryginalnego, np. wyhodowanie grzyba na środku czoła, a na drugi dzień przyszłaby mi kolezanka z prawdziwkiem na czółku jak byk, mówiąc, że to jej pomysł, to byłabym zła no bo to mój grzyb, no!

Ale jeśli istnieje jakiś wieeeelki trend, dostępny na masową skalę, łażą tak wszyscy, Autorka skopiowała go od kogoś...to musi się liczyć z tym, że pójdzie to dalej.
baobabka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-09, 16:54   #79
UrbanWarrior
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hecate Pokaż wiadomość
Nasladownictwo najwyzsza forma uwielbienia
ratunku, bo nie wyrabiam
UrbanWarrior jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-09, 17:03   #80
martasdz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baobabka Pokaż wiadomość

Ja rozumiem- jesli wymyśliłabym coś oryginalnego, np. wyhodowanie grzyba na środku czoła, a na drugi dzień przyszłaby mi kolezanka z prawdziwkiem na czółku jak byk, mówiąc, że to jej pomysł, to byłabym zła no bo to mój grzyb, no!.
Jaki ten dzień radosny
martasdz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-09, 17:09   #81
srebrnykot
stary jednooki dachowiec

Cytat:
Napisane przez baobabka Pokaż wiadomość
Ja rozumiem- jesli wymyśliłabym coś oryginalnego, np. wyhodowanie grzyba na środku czoła, a na drugi dzień przyszłaby mi kolezanka z prawdziwkiem na czółku jak byk, mówiąc, że to jej pomysł, to byłabym zła no bo to mój grzyb, no!
Uwielbiam Cię
"Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Wierz mi, malutka, żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się." A. Sapkowski
srebrnykot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-09, 17:13   #82
Anatomia
Rozeznanie

"mój grzyb"....PADŁAM!!

Stary 2010-01-09, 17:39   #83
euforia112
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez antydiuretycznie Pokaż wiadomość
Witajcie.
Nie wiem, czy w dobrym miejscu zamieszczam tan wątek, ale mam nadzieję, że wypowiedzie się w tym męczącym mnie temacie.

Mam 18 lat i wspaniałego toważysza życia. Mój towarzysz ma brata, ten z kolei dziewczynę. Jest ona o 3 lata starsza ode mnie, studiuje administrację. Pochodzi z małej miejscowości, jest jedynaczką, a od 10 roku życia samotnie wychowywał ją ojciec - mama umarła.

Dziewczyna ta ma siebie w wysokim poważaniu, czuje się lepsza od innych, na portalach społecznościowych wypisuje rozmaite madrości o sobie typu: nie boję się upaść, bo i tak powstanę z uniesioną głową; jestem lepsza niż myślisz. W rzeczywistości mówi bardzo nieśmiało, nie jest taka elokwentna jak wirtualnie.

Odkąd pojawiła się w mojej przyszłej rodzinie, w której o rok jestm dłużej niż ona, zaczęłam być nieustannie kopiowana.

Pierwsza była torebka. W zimie mówiła, że mam bardzo ładną torbę, grzecznie podziękowała. Gdy w lecie zobaczyłam tę torbę u niej odparła że nie wiedziała, że mam taką samą i dumnie ją prezentowała. Później przyszła sprawa ubioru - kolor tuniki, fason, legginsy. Wiem, że mnóstwo dziecząt to nosi, ale gdy ktoś zaczyna w tydzień po mnie gdy ja zaczęłam to chyba nienaturalne, prawda?

Następnie była dyskusja, że ona nigdy nie kupi kosmetyku na Allegro. Mówiłam jej, że w zaufanych sprzedawców to nic ryzykownego, lecz ona uparcie stała przy swoim. Po kilku tygodniach była przodownikiem zakupów, co trwa do dziś - wystawia podobne komentarze do moich, używa takich samych słow, gdy ja je uzyję, typu: kontrahent, transakcja. Dziś zauważyłam, że licytuje torebkę, którą kupiłam po uzyskaniu pieniędzy ze sprzedaży tej pierwszej, którą kupiła kopiując ze mnie. Kupiła też buty u tego samego sprzedawcy, kiedy na Allegro jest ich gro. Ba, zrobiła to 2 tygodnie po moim zakupie.

Kolejnym przykładem jest podlizywanie się do mamy chlopaków - rozumiem, że ona nie ma swojej, więc tu odpuszczam. Jednak ich mama lubi bardziej mnie - to prawda, że jestem bardziej sympatyczna. W ogóle to jestem od niej ładniejsza, mam ładniejszą figurę, włosy. Nie piszę tego, żeby się chwalić, tylko może gdzieś tu tkwi sedno sprawy.

Jest to dla mnie niesamowicie wkurzające, chłopak mówi bratu, że ona tak postępuje, lecz tamten uważa, że to nie jego sprawa. W sumie to może brzmi głupio, jak dylemat jakichś pustych laleczek, ale to naprawdę denerwuje, a mnie jest z tym coraz ciężej.

Chciałam dziś jej napisać (nie widujemy się aż tak często), że druga torebka pomijając kilka innych spraw to już lekka przesada, ale chłopak odwiódł mnie od tego mówiąc, że będę górą jeśli nie okażę zainteresowania. Gwiazdy przecież drwią z tego, choć tak naprawdę pewnie gotują się w środku ze złości

Wszystko byłoby nieźłe, gdyby ona nie była taka pewna siebie, gdyby nie czuła się taka ważna. Chłopak mówi, że muszę mieć świetny gust skoro ona tak małpuje, że powinnam się z tego cieszyć. Ale ona zachowuje się tak jakby sama to wszytsko wymyśliła, gdyby sama zapoczątkowała to wszytsko w naszym gronie.

Co robić, kochane? Zostawić to tak, jak jest? Mam nadzieję, że jej chłopak mówi jej o uwagach mojego. Chciałabym, żeby wiedziała, że wiem o wszytskim. Ale z drugiej strony uważam, że to co mówi mój chłopak ma duży sens.

A, wracając do pierwszej torebki, to uczyniłam uwagę przy stole młodszej siostrzenicy (była rodzina chłopaków, jakieś święta):

o, kupiłaś tą torebkę, co ja mam (mimo że wiedziałam, że to torebka tamtej)!

ja? nie. to torebka M. właśnie jak przyszłam to zauważyłam ją i nawet powiedziałam babci, czy zostawiłaś ją tutaj

wtedy wtrąciła się ona: Tak, taka sama torebka? Nie wiedziałam! []

Jej chłopak jest zawstydzony gdy dowiaduje się o tym od mojego. Mam nadzieję, że powtarza to jej.
Kochana muszę Cię rozczarować, bo to ty sie wywyższasz a najbardziej boli cię to, że ona w tych ciuchach wyglada lepiej niż ty, co do pogrubionego... co z tego, że jest z małego miasta? Dlaczego akurat, to podkreśliłaś? że nieby wieśniara i dlatego cie kopiuje???

Ta ma się w "wysokim poważaniu" a powinna mieć Ciebie.

Ty też nie jesteś jakoś szczególnie elokwentna.

Skoro wiesz, że mnóśtwo dziewcząt to nosi, to o co się czepiasz?? A może my wszystkie Cie kopiujemy?? twoj wyjątkowy styl, tuniki legginsy

Tak w ogóle to jestem od niej ładniejsza, mądrzejsza, lepiej ubrana.. i zapomniałaś dodać bardziej narcystyczna i z lekka zazdrosna.

Gwiazdy drwią??? A ty co? tez gwiazda????Podsumowując zakonczę Twoim zdaniem, to jest dylemat pustej laleczki.
ave

euforia112 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-09, 17:45   #84
2016070953
Konto usunięte

droga Autorko wątku, przykro mi to pisać, ale zachowujesz się jak małomiasteczkowa nastolatka. Chyba masz jakieś kompleksy lub niską samoocenę.
2016070953 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-09, 17:45   #85
Samafaja
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez euforia112 Pokaż wiadomość
Kochana muszę Cię rozczarować, bo to ty sie wywyższasz a najbardziej boli cię to, że ona w tych ciuchach wyglada lepiej niż ty, co do pogrubionego... co z tego, że jest z małego miasta? Dlaczego akurat, to podkreśliłaś? że nieby wieśniara i dlatego cie kopiuje???

Ta ma się w "wysokim poważaniu" a powinna mieć Ciebie.

Ty też nie jesteś jakoś szczególnie elokwentna.

Skoro wiesz, że mnóśtwo dziewcząt to nosi, to o co się czepiasz?? A może my wszystkie Cie kopiujemy?? twoj wyjątkowy styl, tuniki legginsy

Tak w ogóle to jestem od niej ładniejsza, mądrzejsza, lepiej ubrana.. i zapomniałaś dodać bardziej narcystyczna i z lekka zazdrosna.

Gwiazdy drwią??? A ty co? tez gwiazda????Podsumowując zakonczę Twoim zdaniem, to jest dylemat pustej laleczki.
ave
a ja myślałam, że takie postacie to tylko durnych komediach można spotkać
ręce opadają!

kocham

Samafaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-09, 17:52   #86
visionAM
Zakorzenienie

Ciekawe czy autorka wątku podczytuje te posty czy jednak strzeliła foszka i nie ma zamiaru tu wcale zaglądać ja bym chętnie poczytała coś jeszcze
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-09, 18:03   #87
Fresa
Zakorzenienie

Wizażanki są wyjątkowo zgodne w tym wątku, jak miło

Fresa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-09, 18:05   #88
nicka01
Wtajemniczenie

A ja Cię troszkę rozumiem, że czujesz się tj by ktoś okradał Cię z ' Twojego życia ' bo byłam w podobnej sytuacji - moja koleżanka robiłą to samo co ja - ja jeździłam konno - ona też zaczeła, ja mówiłam że coś jest świetne, za chwilę ona mówiła to samo tak jaby to były jej słowa. Ubierała się podobnie, mówiła podobnie, używała takich samych sformułowań, miała takie same opisy na gg.

Jak to się skończyło ? Zauważyli to nasi znajomi - mi to nie przeszkadzało, ba ! mało tego podobało mi się, że ktoś bierze ze mnie przykład! - oni zaczeli się z niej nabijać - Ej, co ty kopiujesz wszystko co Y wymyśli ?!
- Ej, normalnie robisz się na Y
- Dlaczego papugujesz po Y
- Ej, to powiedziała Y
- Kupiłaś sobie takie same buty/torebkę/spodnie/czapkę/ jak Y
itd etc
W końcu nasze kontakty się urwały i skończyło się papugowanie.
Jednak nie powinnaś się tym aż tak przejmować. Jeżeli Ci to przeszkadza to jej powiedz PROSTO Z MOSTU

nie masz żadnej szansy ale ją wykorzystaj

Edytowane przez nicka01
Czas edycji: 2010-01-09 o 18:08
nicka01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-09, 19:04   #89
jejalterego
Przyczajenie

i już nie ma co liczyć, że autorka się odezwie...
jejalterego jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-09, 19:14   #90
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość

O matko, no normalnie padłam Cały post jest świetny, ale te dwa fragmenty doskonale się uzupełniają

dotko, nie zapominaj o tym o gwiazdach

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości