![]() |
#61 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rybnik - Ciucholandy ... :)
ja też polecam bigę ; ) długo chodziłam do tej w Leszczynach lub w Żorach- mam stamtąd pół szafy chyba : D a teraz jest w końcu w centrum Rybnika : ) wcześniej ten co był w hermesie też nawet spoko, mam stamtąd skórzaną torebkę : )
![]() |
#62 |
Żona Gargamel
|
Mi się Bigi raz na zawsze odechciało gdy mnie prawie stratowali na przecenie, aż mi wstyd za ludzi było
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Przyczajenie
|
ja lece 2 września na PKP tam mają całkowitą wymiane napewno zaś wyjde z pełnym koszem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Dlatego chyba nigdy nie odważę się iść na dostawę, przecenę. ![]() Ostatnio odkryłam szmateks obok szpitala i jestem zachwycona. Dziewczyny, wiecie może kiedy mają dostawy? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | ||
Żona Gargamel
|
Cytat:
![]() też się wybiorę ale dzień później bo pierwszego jest masakra, a drugiego dokładają, a jest spokojnie, właścicielka zawsze mi to podpowiadała i w końcu się przekonałam ![]() ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny !!!
Macie jakieś nowe info o fajnych wyprzedażach w sh w Rybniku. Ja chcę odwiedzić ten na przeciwko Urzędu Miasta , w piątki jest -50% a w soboty każda rzecz za 1 zł ![]() Co sądzicie o tej Bige na przeciwko Focusa??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
Podpinam się bo tez nie mam pojęcia gdzie to.
Ja swoją drogą to polecam lumpa koło tej biedry koło Plazy , dość drogo za niektóre rzeczy ale naprawde się opłaca bo często trafia się na perełki ![]()
![]() |
#69 |
Żona Gargamel
|
Dziewczyny, czy któraś wie kiedy są dostawy na Orzepowickiej?
Jeszcze tam nie byłam, wybieram się na poszukiwania swetrów, a nie chcę trafić na resztki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Przyczajenie
|
Ja polecam "humana" na kościelnej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Przyczajenie
|
Właśnie dowiedziałam się , że jutro jest wymiana na nowinach w wandzie , czy ktoś wie o której tam otwierają?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny świetny wątek
![]() ![]() Jeśli chodzi o lumpex na orzepowicach koło szpitala to słyszałam że 13.03. ma być wymiana towaru wie coś ktoś więcej? A powiedzcie mi jeszcze czy któraś była w lumpeksie na zebrzydowickiej gdzie kiedyś był chyba sklep meblowy? przed chińskim centrum? to jest jakiś nowy lumpeks? pytam bo nigdy nie widziałam a dziś przez przypadek przejeżdżając rzuciła mi się reklama w oczy. Była tam któraś z Was?
![]() |
#73 | |
Żona Gargamel
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#75 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
ma racje , byłam tam dwa razy i za każdym razem szmaty nie warte uwagi. Podobno słyszałam że są to ciuchy z polskich kontenerów porozkładanych dookoła. Sama tam w torebce znalazłam 5 zł wiec chyba jest coś w tym prawdy. Nie kupiłam tam nic . Więc tak szybko jak sie rozłożyli tak szybko się zwiną ![]() ---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mi bratowa mówiła że na orzepowicach 13.03 całkowita wymiana towaru na nowy niby, czyli chyba dzisiaj.
![]() |
![]() |
#77 |
Przyczajenie
|
hejo ha mam co dwa tydnie zabawe w moim ulubionym lumpiku na PKP zrobili nowy system Co dwa tygodnie nowy towar i naprawde warto musze szafe powiekszyć hihi teraz nowy 24 marca
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Żona Gargamel
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny możecie napisać jak jest z dostawami w Humanie i na PKP? W jakie dni?
![]() ![]()
![]() |
#80 | |
Żona Gargamel
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Raczkowanie
|
ogólnie sieć biga spodoba się ludziom, którzy doceniają angielskie sieciówki takie jak atmosphere ewentualnie topshop itd. bo jest tam pełno ciuchów z anglii (a zapewne tylko stamtąd). ja doceniam skandynawskie ciuchy, marki typu bikbok czy monki- niestety mało jest lumpeksów, które mają sporo takich ciuchów. jestem z jastrzębia-zdroju i jeżeli doceniacie dobre lumpeksy, to mogę polecić ten na ulicy pszczyńskiej, zaraz przed zjazdem na ulicę północą po prawej stronie. mały ale bardzo dobrze zatowarowany. nie ma tam chyba dostaw w konkretne dni, dokładają na bieżąco, cały tydzień można znaleźć nowe ciuchy. reszta second-handów w j-biu to głównie wielkie ciuchole o wygórowanych cenach. jednym z docenianych jest ten na moszczenicy koło WORDu, a także na zajezdni autobusowej jagiełły pętla. jeżeli odwiedzacie jastrzębie to może się wybierzecie..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Przyczajenie
|
Moze tak odswiezyc wątek
![]() Czy te lumpeksy dalej istnieja? Ten kolo Pkp? I kolo ekonomika? Kiedy sa dostawy? Dzisiaj kolo ekonomika? Czy cos sie zmienilo? Moze policie jakies jeszcze z Rybnika, Mikolowa, Żor itp.. Bez Bigi bo to juz kazdy zna i strone maja takze to nie problem. Podawajcie ulice bedzie latwiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Żona Gargamel
|
przy PKP dalej jest, ale zmienili system, dostawa jest co drugi poniedziałek, a w pozostałe jest wyprzedaż
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Przyczajenie
|
Ja dalej lubię ten na Nowinach na piętrze nad Carrefourem to jest ul. Broniewskiego (taki blaszany pawilon) jest dość duży, ale w godzinę go można zaliczyć, a jak mam więcej czasu to Biga.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Raczkowanie
|
Witam. Tak mi napatoczył ten wątek, dlatego postanowiłam napisac i go odświeżyć. Szałem dla mnie i miejscem gdzie wyłapuje super ciuszki (przeważnie firmowe) jest Lumpek przy szpitalu w Orzepowicach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Żona Gargamel
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Przyczajenie
|
siostra pracuje w tym szpitalu w orzepowicach, pewnie na jej miejscu już dawno bym tam wparowała.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Raczkowanie
|
A jak tam to wygląda?Jest wycena i waga?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Przyczajenie
|
Witajcie
![]() W Orzepowicach są dwa działy, jeden - wszystko po 18 zł/kg drugi towar z wyceną na metce. Obydwa działy mniej więcej tej samej wielkości. Wycena np. koszul takich powiedzmy kościołowych ![]() Otwarte pn-pt 9-18 sob 9-14 Lump na Broniewskiego nad Carreforurem: ![]() Ceny przystępne (koszula tiszert od 7 do 9zł), towar co najmniej przyzwoitej jakości. Otwarte pn-pt 9-18 sob 9-13 Lump na Św Józefa czynne pn-pt 9-17 sob 9-13 Przecena od 5.2.15r 5 luty 5,5zł/kg 6 luty 5 7 luty 4,5 9 luty 4 10 luty 3,5 11 luty 3 12 nowy towar Dużo koszul kościołowych średniej jakości może już z racji przeceny, spodnie tiszerty bluzy jakby gdzieś wywiało ![]() Humana ul. Kościelna (od 16 lutego przenoszą się tam gdzie kiedyś było Cocomo) Podział na regał extra z ciuchami najlepszych marek, i na całą resztę. Kolekcja extra rzadziej jest przeceniana, przy końcu wyprzedaży robią -50%. Poza tym (normalny regał) przeceny zchodzą przez okres 2 tyg. od ceny 12zł do 2 zł za sztukę. Na półkę extra raczej nie ma co się napalać, w normalnym sorcie też można cos fajnego znaleźć. Ostatnio wypatrzyłem tam fajną koszule z Lagerfelda, niby marka extra a leżała w normalnym sorcie tyle że za duża na mnie :/ Nowy towar 9.3.15r. Pn-Pt: 9-17 Sob: 9-16 Jest też fajny SH na Dąbrówki w pawilonie na Grunwaldzkiej, ceny przyzwoite, towar również, aktualnie wyprzedaż na ubrania zimowe -50%. Otwarte 9-17 chyba pn-pt Jakbym coś niejasno napisał to sory, czasem tracę wątek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Raczkowanie
|
podacie dokładniejsze adresy lumpów? bo dawno mnie nie było i jeszcze nie ogarniam co i jak się pozmieniało na mieście
![]()
![]() Edytowane przez szpilka666 Czas edycji: 2015-02-22 o 18:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:42.