![]() |
#61 |
BAN stały
|
Dot.: zdeterminowane kobietki które chcą stracić zbędne kg
Mozna dolaczyc
![]() Agnieszka - 22 lata - 168cm - 70kg ![]() ![]() Witaj Kasik ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- Jak Wam dziewczyny idzie? Ja walczę ze sobą strasznie... Chciałabym, żeby już ten okres był za mną... ![]() Ś: 2 kanapki, jedna z serkiem śmietankowym i ogórkiem, druga z chudą wędliną, sałatą lodową i papryką IIŚ: jabłko+Activia naturalna i 3 łyżeczki musli O: mała miska barszczu ukraińskiego P: pomarańcza K: będzie sałatka ![]() nie wytrzymałam...3 kostki czekolady... ![]() ![]() ![]() Edytowane przez asiaczek_ Czas edycji: 2010-01-22 o 18:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Wtajemniczenie
|
hej co tak cicho dzisiaj??
aktywnosci wiecej by sie przydalo dziewuszki ![]() o sniadankach juz pisalam na obiadek zjadlam panierowana rybke z cytryna ziemniaki i surowke mniam ![]() nie umiem sobie odmowic ziemniakow na podwieczorek jablko na kolacje sok pomidorowy i kanapka z bieluchem moze nie jestem mega zadowolona no bo ten obiad nie za badzo ale nie jest najgorzej ![]()
![]() |
#64 | ||
BAN stały
|
A ja dzis w ogole apetytu nie mam bo wczoraj winko z okazji imienin pilam i dzis mnie meczy zle samopoczucie
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Wtajemniczenie
|
dzis na sniadanko kromka chleba z szynka
potem jablko na obiad zupa ryzowa z warzywami
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
To teraz ja...
Ś: 2 kanapki, jedna z serkiem śmietankowym i ogórkiem, druga z chudą wędliną, sałatą i papryką IIŚ: Activia naturalna+3 łyżeczki musli, 2 mandarynki O: tortilla z kawałkiem pieczonej piersi, sałatą lodową, ogórkiem, papryką i 2 łyżkami sosu (jogurt grecki, czosnek, koperek) P: jabłko K: będzie wieśniak ze szczypiorkiem i plasterkiem chudej wędliny A mam taką straaaszną ochotę na gorącą czekoladę... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
BAN stały
|
Asiaczek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja z chęcią bym dodała...tą gorącą czekoladę nieszczęsną ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Wtajemniczenie
|
po obiedzie zjadlam salatke grecka mniam
![]() na podwieczorek salatke owocowa jablko marchewka banan kiwi na kolacje kromka z szynka serem i pomidorkiem to tyle ![]() w sumie znow nie bylo najgorzej i nie bylo ziemniakow jupi (jestem z siebie dumna ) a co najwazniejsze nie bede miala (tak jak zwykle bywalo) wilczego apetytu w niedziele bo przez caly tydzien glodowalam ![]()
![]() |
#70 | |
BAN stały
|
Hehe no raczej myslalam o jakims twarozku albo jogurciku bez tluszczu
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Wtajemniczenie
|
dzieki AgaMili staram sie ograniczac porcje ale wykluczyc ziemniakow z mojego jadlospisu po prostu nie jestem w stanie
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Ja dzisiaj na śniadanie: jajecznica z 2 jajek bez dodatku tłuszczu z plasterkiem chudej polędwicy i szczypiorkiem Na II śniadanie Activia naturalna+ mandarynka A obiadek, podwieczorek i kolacja będzie dokładnie taka sama jak wczoraj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Wtajemniczenie
|
a u mnie dzisiaj
Ś: 2 kromki z masłem kiełbaska 2Ś:jabłko O: 2kluski buraki i roladka nie wiem czy do konca dnia cos jeszcze zjem wolalabym nie bo dzis troche przesadzilam jak to w niedziele ![]() ewentualnie jakis owoc albo lekka salatka ![]() od poniedzialku musze sie ostro wziasc za siebie ![]() na walentynki mam mega pomysl dla mojego TZ ![]() ale do tego jest mi potrzebna pewnosc siebie wiec jesli dam z siebie wszystko to przez 3 tygodnie moze nie w 100% ale osiagne swoj cel ![]()
![]() |
#74 |
Wtajemniczenie
|
oczywiscie dzis nie dalam rady trzymac sie swojego planu bo do wieczora zjadlam jeszcze jedna kluske i kes rolady no ale trudno
a jak wam idzie dziewczeta ![]()
![]() |
#75 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Już nie mogę doczekać się kiedy zobaczę tą piąteczkę z przodu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Wtajemniczenie
|
wow asiaczek_ ale sie ciesze
![]() gratuluje malutka (chyba teraz moge cie tak nazwac) ![]() ja dzis na sniadanko zjadlam dwie kromki z szynka do tego herbatka ![]() zobaczymy jak bedzie dalej ![]() ---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ---------- hej laski co tu tak cicho wstawac !!!!!!!!!!!!! ![]()
![]() |
#77 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Malutka to może jeszcze nie jestem, ale mam nadzieję wszystko jest na dobrej drodze ![]() ![]() ![]() Za tydzień w sobotę robimy z Tż-tem imprezkę ![]() ![]() ![]() Ale mam pytanko do Was dziewczyny. Na jaki alkohol mogę sobie pozwolić przy diecie? Myślałam o winku, ale lubię tylko słodkie Wermuty... Wódki nie tknę, a drinki z sokiem i piwo jest chyba bardziej kaloryczne niż (nawet) słodkie wino? Co o tym myślicie? Oczywiście chodzi mi tylko o tą imprezkę, na co dzień trzymam się z daleka od alkoholu-wiem, że to wróg nr 1 przy diecie! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Wtajemniczenie
|
a ja mysle ze raz na jakis czas mozesz sobie pozwolic na alkohol taki jaki chcesz
![]() nie daj sie zwariowac ![]() ja pije 1 piwo tygodniowo bo glupio na mnie patzra i zawsze sa pozniej odzywki ze moze w ciazy jestem, zasluzylam sobie bo piwo pilam codziennie z chlopakami po pracy wiec teraz jest zdziwko ![]()
![]() |
#79 |
Przyczajenie
|
hej dziewczyny
zaczynam sie troche dolowac bo od kilku dni moja waga sprzeciwia sie mi i nawet deko nie spadlam..... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Wtajemniczenie
|
wiesz ja tez sie odchudzam juz 3 miesiac i tez nie mam jako tako zadowalajacych mnie efektow
ale teraz biore sie za siebie i mam cel na najblizszy tydzien od dzis a wiec zero slodyczy sniadanie gora 2 kromki chleba z czym chce ![]() 2 sniadanie ![]() obiad: postaram sie mniej ziemniakow i tuczacych sosow kolacja :postawie przez ten tydzien na salatki oczywiscie cwiczenia-przynajmniej 45minut cwiczen roznego rodzaju peeling i balsam do ciala jesli to mi nie pomoze to nie wiem co zrobie...
![]() |
#81 |
Przyczajenie
|
eh ja tez postanowilam isc na aerobik dzisiaj, a oprocz tego codziennie stepperek jak niec nie spadnie do konca tygodnia to wyjde z siebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Wtajemniczenie
|
hej chyba nas nie zostawisz???
mialysmy sie wspierac w tym watku kazda z nas ma lepsze i gorsze dni moze np zbliza ci sie okres,albo jest inny powod np nie jadlas przez caly dzien a objadalas sie wieczorami(ja tak mialam) bedzie dobrze tylko pomysl jaka tak na prawde moze byc przyczyna tego ze nie tracisz na wadze ![]()
![]() |
#83 |
Raczkowanie
|
Oczywiście jak to w weekend: przyszalałam troche, wpadł jeden kawałek ciasta, troche paluszków etc. Ale nadszedł nowy tydzień i wiem, że musi mi się udać
![]() Uda mi się, wiem to na pewno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() A jedna butelka winka starczy mi na całą noc. Widzisz ja też przynajmniej 3 razy w tygodniu sobie piwkowałam ![]() ![]() Wierzę Nas laseczki! ![]() ---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ---------- Aha... mój jadłospis... Ś: jajko, 2 kromki ciemnego pieczywa z serkiem śmietankowym i papryką IIŚ: Activia+3 łyżeczki musli IIIŚ: jabłko+mandarynka O: kubek postnej zupy pomidorowej, kromka ciemnego pieczywa z chudą wędliną K: będzie wieśniak z ogórkiem |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Wtajemniczenie
|
hehe ja od sylwestra wypilam 2 piwa tylko
staram sie ograniczac. musze pogadac z moim tz o tym moze on bedzie widzial jakies wyjscie ![]() wszyscy piwo a Van soczek pomaranczowy hihi ![]() btw sniadanie 2 kromki z szynka+herbata ![]() 2sniadanie kromka z bieluchem i szynka ![]() obiad ziemniaki buraki i kotlet mielony ![]() podwieczorek jablko ![]() kolacja bedzie salatka pomidorowa z cebula i porem ![]() i znow zawalilam z obiadem ![]() normalnie chlosta powinna byc hehe ![]()
![]() |
#86 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Przyczajenie
|
Cześć
![]() Chętnie się do Was przyłączę, mogę? Mam 18 lat, 170cm wzrostu i ważę ok. 70kg (nie wiem dokładnie, bo nie mam wagi). Na diecie jestem od wczoraj ![]() Teraz lecę się przebrać, bo planuję pochodzić 45 minut na stepperku. Zajrzę tu później ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
BAN stały
|
Ja dzis mialam bardzo udany dzien i zwyciezylam walke ze soba gdy tz na obiad jadl pizze z cola, a na deser torta , myslalam ze mu
![]() ![]() Ś: jajecznica i pół bułki II Ś: mały jogurt waniliowy O: talerz rosołu z makaronem, po tym ćwierć arbuza P: kanapka z pełnoziarnistego pieczywa z sardynkami w pomidorach z puszki K: będzie jajko na miekko i tuńczyk w sosie własnym Co o tym sądzicie? Wiem ze nie są to dania dietetyczne ale moja "dieta" polega na redukcji porcji a nie na zrezygnowaniu z niektórych składników. No i nie jem smażonego na oleju, jak smaże to na teflonie bez tłuszczu. Ide ćwiczyć. Dziś robię 8-mio minutówki ![]() ---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- czarownica na diecie witaj ![]() Edytowane przez AgaMili Czas edycji: 2010-01-25 o 18:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Wtajemniczenie
|
hmmm CzarownicaNaDiecie ciekawy login
![]() JASNE ZE MOZESZ DOLACZYC IM NAS WIECEJ TYM LEPIEJ ![]() W KAZDYM RAZIE Z MOJEJ STRONY WITAM CIE BARDZO GORACO ![]()
![]() |
#90 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
AgaMili a mi się podoba Twój jadłospis. Uważam, że redukcja porcji jest najrozsądniejszym rozwiązaniem. Może nie przynosi tak szybko efektów jak inne drakońskie diety, ale przynajmniej trudniej o efekt jojo. Trzymaj tak dalej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:55.