![]() |
#61 |
BAN stały
|
Dot.: old hot sixteen <3 cz. I !
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
no i jestem po raz 3
wiedziałam, nie zasnę teraz...jeszcze posiedzę z Wami;* co taka cisza? ;> |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Po prostu szczęście. ![]() Edytowane przez kasssiaa16 Czas edycji: 2010-01-27 o 12:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
BAN stały
|
Skejcik, a to hisotria.
obra juz serio ide bo zapomiałam ze mialam jeszcze zamowienei zrobic xD ide spac papa ;*** |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | ||
BAN stały
|
Cytat:
ja się śmiałam, ale już jestem ![]() ![]() Cytat:
fajnie tak ![]() ja to lubiłam słuchać jak mi A. opowiadał o tej jego miłości do mnie... |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Wtajemniczenie
|
tak, tak, bardzo fajnie i wgl słodko..
tylko z drugiej strony.. wiecie.. ja nic... do niego... ii... tak bardzo go lubię! źle mi z tym teraz ;x.
![]() |
![]() |
#67 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
też lubię takich wyznań słuchać ![]() Cytat:
heh ![]() ejj, znacie? http://www.angelsms.pl/kapselek.html się uzależniłam od tego |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 | ||
BAN stały
|
Cytat:
nie obwiniaj się ![]() Cytat:
![]() też to luubie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak, wiem, łatwo mi mówić... no..i włączam sobie, a tu: Kocha Cię! nie no nie mogę ;x |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
BAN stały
|
ja miałam `zaśnij już`
![]() a potem `zakochaj się` ;x teraz mam `namiętnie` ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Wtajemniczenie
|
ja wchodze i teskt trochę boli?
omg ![]() a potem zakochaj się ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
BAN stały
|
`wszystkim się chce...`
i chuuj ;x pozamiatane xD |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
kurdee, `Ufaj tym, którzy sercem kochają Cię`
to tam nie ma już jakiś nie miłosnych? pff. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
BAN stały
|
moje jest najlepsze !
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
wybaczcie, że tak was podczytuję.
ale zainteresowało mnie to,o czym piszecie. byłam w podobnej sytuacji, tak myślę. ponad trzy u pół roku temu mój najlepszy przyjaciel powiedział mi, że mnie kocha. tego samego dnia spotkałam się pierwszy raz z innym chłopakiem ( bo wcześniej spotykałam się tylko z tym przyjacielem.. ale nigdy nie myslałam, że może coś być między nami, bo ja taka nieogarnięta, a on do dzisiaj nawet jest bożyszczem nastolatek i każda go pragnie). i wtedy powiedziałam mu, że nie możemy być parą bo przyjaciele nigdy nie utworzą dobrego związku.. a jak się rozstaniemy to już nigdy przyjaciółmi nie będziemy. tak oto jestem w związku od ponad 3,5 roku z innym chłopakiem, właśnie z tym, z którym się wtedy spotkałam. a K. do dzisiaj mi wypomina to, że wtedy go wystawiłam. co więcej.. niedawno mi powiedział, że zawsze będzie mnie kochał. i nie ważne, że ja mam Tż od 3,5 roku, a on dziewczynę od prawie dwóch lat. i powiem wam, że w głębi serca trochę żałuję, że nigdy nie spróbowałam być z nim. ale może jednak to była dobra decyzja. jak z nim rozmawiałam niedawno to oboje stwierdziliśmy, że może być problem kiedy rozjedziemy się na studia (ja Gdańsk, on Wrocław). bo nie będziemy się codziennie widywać (tak jak teraz w szkole)..i będziemy za sobą za bardzo tęsknić. a wtedy wiadomo. dlatego, z własnego doświadczenia mowię, że nie ma szczerej przyjaźni między chłopakiem i dziewczyną, zawsze któreś się zakocha. btw, on był moją miłością odkąd go poznałam, bardziej platoniczną, bo nigdy mu o tym nie powiedziałam.. a on obudził się za późno.
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
jaa, same miłosne mam ;x
bo Ty Kinga rządzisz ;ddd |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
BAN stały
|
Cytat:
jesteśmy Ci wdzięczne, że chciałaś nam o tym opowiedzieć. jednak moje powiedzienie się chyba sprawdza "żałuj tylko tego czego nie zrobiłaś..." ;x |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
Mtynai, taka rada dla nas na przyszłość..
a ja idę[?] no baaj;*** |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
z jednej strony żałuję, a z drugiej chyba sama siebie oszukuję, że to była dobra decyzja. z perspektywy czasu wszystko wydaje się inne niż wtedy, kiedy miało się 15 lat.
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#80 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
Po prostu szczęście. ![]() Edytowane przez kasssiaa16 Czas edycji: 2010-01-27 o 12:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
BAN stały
|
Cytat:
Fakt, osobie doroślejszej jest lepiej porównać to co jest teraz z tym co było kiedyś. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
rozumiem was bardzo dobrze , przecież niedawno byłam w waszym wieku i nie ma między nami wielkiej przepaści wiekowej. i tak napisałam, bo za mną ta historia ciągnie się do dzisiaj. codziennie go widzę, codziennie mam przed oczami tamte chwile.. sprzed 3,5 roku. a jeszcze on, kiedy mi mowi/pisze o tym, że będzie mnie zawsze kochał, że nigdy nie pokocha kogoś tak bardzo jak mnie, że zawsze będę jego częścią.. no to jednak wiecie, miesza w głowie i sercu. tym bardziej, że Tż jest daleko bo pojechał na studia 1,5 roku temu ![]() ale ja się od tego odcinam, nie spotykam się z K. na siłę, nie chcę mu mieszać w związku. jest Ona i tak ma być. nigdy nie chciałabym stanąć pomiędzy nimi. a ona i tak mnie nienawidzi ![]() codziennie w szkole mnie mierzy wzrokiem, robi mu sceny zazdrości.. i ogólnie niefajnie. nie mieszajcie się nigdy w takie układy. radzę wam z dobrego serca.
![]() |
![]() |
#83 |
Wtajemniczenie
|
och...
zapamiętam sobie ta radę i to baaardzo bardzo. Najlepiej na zawsze...
![]() |
![]() |
#84 | |
BAN stały
|
Cytat:
Tylko, że 'mój' ma takie napady. Jak już napisze to na wyznania mu się zbiera. Namiesza, namiesza i cisza. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
K. zrozumiał teraz jak bardzo wtedy zaspał. a teraz.. jest Ona, jest Mój Tż. zobaczymy co będzie w maju, kiedy nasze ścieżki się rozejdą. myślę, że jednak on na to nie pozwoli.. i niby się rozejdą, a jednak będą biegly obok ![]() i wtedy się zacznie ![]() i to mnie martwi. idę spać dziewczyny i już wam nie będę tu śmiecić ![]() ![]() ale ogólnie zawsze dużo czasu mam, często jestem dostępna i chętna do rozmowy, więc służę swoim konfesjonałem ![]() ![]() trzymajcie się, a przy okazji możecie trzymać kciuki za moją maturę ![]()
![]() |
![]() |
#86 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() i zapewne skorzystamy z priv ![]() trzymaj się ![]() ---------- Dopisano o 01:17 ---------- Poprzedni post napisano o 01:12 ---------- ide spać ![]() pa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
BAN stały
|
Kurde, i znów kolejna osoba mówi ze załuje ze nie wyznała milości,
ja sie chyba pochlastam. ![]() ale ja nie potrafie tego zrobic.! poza tym czuje ze to nie ma sensu....ehh..... ![]() mtynai, dziekujemy ze zaszczycilas nas swoja osoba ;* |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
BAN stały
|
Po, słońce może jednak uda Ci się zebrać i powiedzieć mu
![]() eee. dostałam ostrzeżenie dzisiaj na forum za słownictwo ![]() i tamten kretyn chciał się ze mną dziś spotkać ;x |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
BAN stały
|
hahaha xD
mi dwa konta zbanowali za słownictwo xD Kinga, ale ja wiem ze to nie ma sensu ;/ nie wyzmam mu miłości. nawet nie mam odwagi do niego napisac głupie `co słychac` |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
BAN stały
|
Cytat:
raz się żyje! będziesz żałowała- to oczywiste. a jak napiszesz czy zagadasz będziesz miała czyste sumienie. nie dobrze jest gryźć się myślami `mogłam, ale zesrałam się i nie dałam rady`.. akurat związki to moja mocna strona ![]() wczoraj swojemu tak pocisnęłam, że łohoho ![]() nie Kejt? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:41.