|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Angel leLys,Escada Magnetism,Givenchy,Cliniq ue
Majade, muszę spytać, a do Escady mam szansę jeszcze na Muglera? Czy proszę o zbyt wiele
?
|
#62 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Paradiso, chyba sie nie zdecyduję. Princesko, wiem ze pojemnościowo Twoje perfumy są zdecydowanie górą, ale rynkowa wartość Muglera Escady i Ardenki nawet przy tych różnicach w mililitrach niestety sporo się różni także obu nie oddam Aga z bólem serca ale musze odpuścić błyszczyk, jednak go nie zużyje w przyzwoitym terminie - mojego bieżącego Cerise mam jeszcze prawie połowę...
|
|
#63 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja wiem, wiem zdaję sobie z tego sprawę, to jeszcze troszkę pomyślę w takim razie..
|
|
#64 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#65 |
|
Raczkowanie
|
hej, mogę zrobic odlewke 10-15 ml Essence NR, interesuje mnie Angel le Lys, jak sie na to zapatrujesz? Jesli mnie oko nie mysli masz chyba trochę w wesji do uzupełniania?
|
|
#66 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#67 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Witaj, niestety nie mam pzdr.
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, znajdziesz coś za czekoladke bourjois? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=387320
|
#72 |
|
Zadomowienie
|
hej
czy hypnose edt intereuje cie? pzdr
|
|
|
|
#74 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Angel leLys, Escada Magnetism, Givenchy, Clinique
edit:
Interesuje mnie: * Angel Lys 25ml i za to mogę zaproponować nowe męskie V&R Antidote 40ml lub * Angel Lys refill i za to mogę zaproponować Gucci Envy Me ok. 13/30ml + miniatura EL Pleasures 4ml z pompką (brak 3 psików) + coś (próbki, odl.) Edytowane przez Mektarynka Czas edycji: 2010-02-11 o 16:33 |
|
|
|
#76 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;17141044]Dawaj mi zielona baze .![]() [/QUOTE] no leży i czeka Juz chyba po ptokach z zamówieniem China Glaze ?
|
|
#77 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;17193788]Nikt sie nie zglasza, wiec rezygnuje. Moge ewentualnie jutro przejrzec oferte i moze z jakims innym zestawem latwiej pojdzie
.[/QUOTE] szkoda, naprawdę... choć ten jasno żółty rzeczywiście jest mało interesujący, nie dziwię się... Chyba i tak zamówię mój kolor, za bardzo się napaliłam...I będe zerkać czy zbierasz nowe zamówienie
|
#79 |
|
Zadomowienie
|
coś znajdziesz u mnie za Givenchy Prisme Libre Pastel White??
|
|
|
|
#80 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak, różowe (Envy Me)
|
|
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
mam podklad joppa! light- użyty kilka razy (pełnowymiarowy produkt)
szukam wersji podkladu mineralnego typu full-coverage lub intensive masz może jakiś podkład, który wymienłabyś za ten?
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
witaj, wlasnie zalozylam nowy watek z butami i moze wymienimy sie na szpileczki? mamy ten sam rozmiar.
|
|
|
|
#83 |
|
Zadomowienie
|
Thierry Mugler Angel le lys (lilly) (nr 1), 25 ml, ubytek widoczny na zdjęciu (kilka ml), kartonik, spray, flakonik rozkręcalny, napełniony oryginalnie i nigdy nie rozkręcany (za perfumy z wish)
może coś u mnie za to
"Tajemnica szczęścia leży nie w posiadaniu rzeczy, ale w umiejętności rozkoszowania się nimi." MÓJ BLOG książkowy WYMIANKA wszystkowątek nowy Oszczędzam i staram się nie zaglądać na wątek wspólnozakupowy |
|
|
|
#84 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny przede wszystkim bardzo przepraszam za zwłokę, po raz kolejny subskrypcja wątku mi zaszwankowała! Nie wiem jak to dzieje, początkowo myslałam, ze odłączyłam ją sama, ale nie - teraz jestem wręcz zaszokowana ilością postów a nic nie wyświetlało mi się
![]() Mek, niestety Antidote sie nie spodobał przykro mi Co do Envy me chyba jednak wolałabym zieloną 2Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Cytat:
|
|
#85 |
|
Zadomowienie
|
mam całą z koreczkiem (nie tester) w opakowaniu ok. 3/4 z 75 ml otwarta we wrześniu 2009 kupiona w Rossmanie ( piszę sobie zawsze w środku pudełeczka, bo potem to się nie pamięta) ale musiałabym przemyśleć czy chce się pozbyć całej
Angela miałam próbkę i bardzo mi się podobał, ale ten zapach też mi się podobakiedy był otwarty Angel?
"Tajemnica szczęścia leży nie w posiadaniu rzeczy, ale w umiejętności rozkoszowania się nimi." MÓJ BLOG książkowy WYMIANKA wszystkowątek nowy Oszczędzam i staram się nie zaglądać na wątek wspólnozakupowy Edytowane przez kawaarabska Czas edycji: 2010-02-20 o 21:29 |
|
|
|
#87 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podoba mi sie terracota ale rozumiem, ze cienie to zbyt mało ![]() Cytat:
Edytowane przez majade Czas edycji: 2010-02-21 o 19:06 |
||
|
|
|
#88 |
|
Zadomowienie
|
ja jednak podziękuję
przemyślałam i nie chcę sie pozbywać
"Tajemnica szczęścia leży nie w posiadaniu rzeczy, ale w umiejętności rozkoszowania się nimi." MÓJ BLOG książkowy WYMIANKA wszystkowątek nowy Oszczędzam i staram się nie zaglądać na wątek wspólnozakupowy |
|
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za baze giv, rozswietlacz burzua i cienie cliniqua?
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
nie szukam ani odzieży ani dodatków
---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- ok pozdrawiam
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:33.

?

pzdr.

.