|
|
#61 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: ***Wyższa i średnia półka, pielęgnacja i kolorówka, zapachy, minerały...:)***
no dobrze, to ja czekam niecierpliwie
mam nadzieję, że nic się nie zmieni sama czekam na przesyłkę od Ceith, a nasza wymiana była bardzo miła
„Wierzę w kolor różowy. Wierzę, że najlepszym sposobem na spalanie kalorii jest śmiech. Wierzę w pocałunki. Wierzę, że można być silnym, kiedy wszystko wydaje się iść źle. Wierzę, że szczęśliwe dziewczyny są najładniejsze. Wierzę, że jutro będzie kolejny dzień i wierzę w cuda.” Audrey Hepburn |
|
|
|
#62 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ***Wyższa i średnia półka, pielęgnacja i kolorówka, zapachy, minerały...:)***
Cytat:
Ooo, jaki świat mały...znaczy Wizaż Wszystko będzie dobrzeDziś uciekam |
|
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
FLICKA
Jeszcze nie mam wieści od Ceith, ale póki co chciałam dodać,że sprawdziałam i mogę oddać więcej pudru bambusowego z BU- ok 15g![]() Mam pytanie, a może masz balasm ujędrniający jakiś zamiast Avon jabłko?
|
|
|
|
#64 |
|
Rozeznanie
|
przykro mi, ale nie mam
„Wierzę w kolor różowy. Wierzę, że najlepszym sposobem na spalanie kalorii jest śmiech. Wierzę w pocałunki. Wierzę, że można być silnym, kiedy wszystko wydaje się iść źle. Wierzę, że szczęśliwe dziewczyny są najładniejsze. Wierzę, że jutro będzie kolejny dzień i wierzę w cuda.” Audrey Hepburn |
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
FILCKA
Piszę Pw
|
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
=TOŁPA HUMINEA Strefa T - matujący krem korygujący 40 ml. Uzyty 2x.Data 01.11.
=ZIAJA PRO- maska ściągająca z glinką. 250 ml, użyta 3x Data 11.2011. EDM- MEDIUM BEIGE - INTENSIVE BASE - 1 SZT.próbka cała,słoiczek 1g EDM- Finishing Dust . Finishing Powder- sypki puder wykańczający. - 12 g. 1x stestowany =AVON- pędzel kabuki, nieużywany, nowy! =SEPHORA Professionel nr 17 Blush Biseaute- pędzel do różu, stan bdb-(trochę używany, ale wyczyszczony) =AVON- 2x gąbeczki do nakładnia podkładu, nowe, nieużywane! moze cos u mnie?
|
#68 |
|
Rozeznanie
|
Nie moge się dziś ogarnąć , wiec tak moja Droga jeśli Ci pasuje to proponuję żelazko na zapach =" YVES ROCHER Neonatura Souffle EDP- 47/50ml, kartonik "widać na nim ubytek ? ponieważ chciałabym komuś go podarować
aa bluzka to rozmiar 12 , yyy to chyba duży jakiś , ale ja noszę s/m i jest na mnie idealna , wiec moze być zawyżony ten rozmiar i jesli jesteś zainteresowana to wymienię ją na bransoletkę i pytanie moje brzmi czy ona się ładnie trzyma na łapce ? miłego wieczorku---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- Clatronic ,typ : DBS 3162 R tyle o nim wiem Dostałam w prezencie od mojego Tż czy jak wu się piszę na płeć brzydszą ;D Kartonik wywaliłam używane dosłownie parę razy .
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
witam
Ja po kenzo i pedzel sephora.oddam odypke mythic a nawet cos jeszcze zapraszam
Max Models W katalogu wizażystek ![]() Szybka wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=833238 Edytowane przez ewciaa82 Czas edycji: 2010-01-23 o 13:49 |
|
|
|
#70 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Coś chowasz pod ladą?Mimo szczerych chęci w w wątku nie nie wypatrzyłam
|
|
|
|
|
#71 |
|
Rozeznanie
|
nie ma problemu
miłego dniaaa
|
#72 |
|
Raczkowanie
|
Może coś u mnie za żel ATW i maskę Ziaja pro (ściągającą)?
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej znajdziesz cos za a.t.w. zel? buziaki
|
|
|
|
#75 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo dziękuję, ale nie nic nie wypatrzyłam
![]() ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- Hej Wiolu ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- Bardzo dziękuję, ale nic nie wypatrzyłam |
|
|
|
#77 |
|
Raczkowanie
|
Co powiesza na : =KENZO - Eau Par Kenzo- 100ml /ubytek jakieś 5-10 ml za Gucci EDP?
______________________ https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=16684462 #post16684462 |
|
|
|
#78 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witaj Ogólnie jestem na TAK ,że:moje Kenzo z niewielkim ubytkiem jest warte ok 300zł https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-9...-par-Kenzo.htm zas Twoje Gucci 30 ml ok. 150 zł, jeśli się mylę, to krzycz ;https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...-de-Parfum.htm Mogę zrobić odlewkę 50 ml |
|
|
|
|
#79 |
|
Raczkowanie
|
Hm masz rację, cen nie są równe, ale odlewką nie jestem zbyt zainteresowana, widzę że szukasz : -Avene Claenance żel do mycia twarzy lub inny apteczny - mam żel do mycia twarzy vichy norma derm
+ moze jeszcze cos sobie dobierzesz np. miniaturka givenchy absolutely? co o tym sądzisz? ![]() |
|
|
|
#80 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozumiem Ciebie Kurczę, właśnie kupiłam w sobotę żel Avene 200ml, także nie chcę robić zapasów Normaderm wysuszł mi cerę i nie nadążałam nawilżać![]() To nie wiem...chyba nic nam nie wyjdzie ? Aaa.. Givenchy nie znam, nie skuszę się..
|
|
|
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
Tez tak myslę
|
|
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
oddam opakowanie patelowych meteorków za laurę ?
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
opisz jak te rose frais, jak poużywasz
bo ja się pozbyłam nacre, bo zapychały, ale te z regularnej kolekcji ponoć nie zapychają i się powoli przymierzam do jakichś ![]() a co do odrzucenia mojej propozycji i foch
|
|
#86 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na chwilę obecną nic Wcześniej interesował mnie krem modelujący z Avonu, ale już nie ma go dla mnie
|
|
|
|
|
#87 |
|
Wtajemniczenie
|
Witaj,bluzki zmierzone linijka
![]() kon-dl-ok 34 cm szer.ok 24 cm serca-dlv ok-37 cm szer ok 26 kurtka dl ok 50 cm szer ok 39 A o ktory cien ci chodzi?bo mam 2 z lancome,a ta bransoletka Playboy nie jest wykonana ze srebra tak dla scislosci jesli jeszcze masz jakies pytania chetnie odpowiem jesli chcesz dodatkowe zdjecia-popros a bedzie Ci dane
|
#88 |
|
Wtajemniczenie
|
chce wszystkie Twoje kosmetyki(to takie zboczenie)
![]() ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- no i dalej nie wiem o ktor cien Ci chodzi z LANCOME? mam w wymiance 2
|
#89 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurcze az sie boje napisac...nie znalazlam nic dla mnie...urzekly mnie pryzmy ale doczytalam ze do oczet a ja jakos nie lubie sie z cieniami
---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ---------- Co do rozm 110 to dopiero bedzie jak zrewiduje szafe corci
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
niestety niczego nie znalazlam dla siebie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:21.

sama czekam na przesyłkę od Ceith, a nasza wymiana była bardzo miła

Jeszcze nie mam wieści od Ceith, ale póki co chciałam dodać,że sprawdziałam i mogę oddać więcej pudru bambusowego z BU- ok 15g

i foch
mam w wymiance 2