|
|
#61 |
|
BAN stały
|
Dot.: zestaw 92
przeczytałam na innych portalach coś całkiem innego,że to świetny kolor dla mnie
![]() miałam fazę bycia true fanką metalu i w okresie 4 klasa podstawówki- 2 rok studiów nosiłam tylko i wyłącznie czerń bez względu na pogodę i okazję, więc czuję się w niej komfortowo Edytowane przez jatokto Czas edycji: 2010-01-21 o 21:10 |
|
|
|
#62 |
|
BAN stały
|
Zestaw ogólnie fajny...nic szczegolengo ale ładnie
Zmieniłabym tylko buty bo są tagiczne (ja bym osobiscie ich nie kupila...) I warto bylo by też cos zrobić z włosami...jakoś wystylizowac/ułożyc...
|
|
|
|
#63 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#64 |
|
BAN stały
|
hehe dziękuję
a były tu dziewczyny,które upierały się,że obcisłych kiecek nie powinnam nosić w żadnym wypadku...
|
|
|
|
#65 |
|
Zadomowienie
|
Mysle, ze raczej w strone tych obcislych powinnas isc. W wielu luznych zestawach zauwazylam wygladasz niekorzystnie - pogrubiaja cie optycznie a przeciez tego nie chcesz. W rajstopach lepiej wygladaja Twoje nogi niz w obcislych spodniach. Z butami tez sie musisz pilnowac przy Twoich lydkach - wiem co mowie, mam podobne i wcale nie napisalam tego zlosliwie. Przy takich nogach latwo zalozyc nietrafione botki. Co do czerni to trudno ocenic przy tej jakosci zdjec, jak sie czujesz komfortowo to nos - pewnosc siebie dodaje urody.
|
|
|
|
#66 |
|
Raczkowanie
|
rewelacja
jeżeli by coś zmienić to może buty na innego koloru, lub bardziej kolorowy wisior by całość ożywić chociaż ten ubiór jest i tak i tak piękny![]() obcisły krój Ci pasuje zastanawia mnie bardziej czy do twarzy Ci w czarnym, czy nie robi się Twoja buzia za szara... mało komu pasuje cały czarny strój w wielu przypadkach wyglądamy na chorbych lub starszych... |
|
|
|
#67 |
|
BAN stały
|
dzięki
|
|
Nowe wątki na forum Szafa - komentarze
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:56.

Zmieniłabym tylko buty bo są tagiczne (ja bym osobiscie ich nie kupila...)