![]() |
#61 |
stary jednooki dachowiec
|
Dot.: Drogie Panie poradzcie jak to rozegrać
Wybacz, ale jak widzę Twoje podejście do kobiet, to zaczynam się cieszyć, że do niej nie zadzwoniłeś. Póki co nie da się z Tobą stworzyć związku.
Pani urzędnik niech się bawi u boku innego amanta - zgadzam się, niech się bawi, ma do tego pełne prawo. Uważasz, że powinna w tej chwili szaleć z rozpaczy, że mężczyzna, który nie pokazał po sobie dotąd najmniejszych oznak zainteresowania (wiele osób rozmawia z innymi i wysyła im maile, z czego większość nie ma w tym momencie na myśli płomiennego związku), nie robi nic kompletnie, żeby ją zdobyć? Albo czekać do śmierci na jakiś ruch z Twojej strony? Założę się, że jej nawet przez myśl nie przeszło, że możesz być zainteresowany. Przerażające u Ciebie jest to całe: tak, bo kobiety są złe, bo z kobietami nie da się rozmawiać, bo mieszają w głowach, bo mają fanaberie, albo lekceważąco, pani artystka, pani urzędnik. Ty kobiet raz, wcale nie szanujesz, a dwa, tworzysz chore teorie, które obwiniają podłą kobiecą naturę za to, że masz multum kompleksów i po prostu boisz się wyjść z jakąkolwiek inicjatywą. Kiedy uznasz, że możesz sam zaproponować spotkanie? Dopiero, kiedy któraś, jak to ładnie baobabka gdzieś zauważyła, przybiegnie do Twoich drzwi i zacznie błagać o bycie razem? To czekaj sobie, proszę bardzo. Wszystko tracisz na bezowocnych rozmyślaniach i bierności. Nie żal Ci takich niewykorzystanych sytuacji, szans, które Ci przechodzą koło nosa podczas takiego no, ja nieee wieeem, czy mooogę, może i bym mógł, ale późnieeej, nie teeeeraz? Chcesz być z kobietą? Przestań o nich myśleć w tych kategoriach, zachowaj się jak mężczyzna i zadzwoń. A nie chcesz, to nie żal się, że Ci mieszają w głowie. baobabka - z kotkiem? To było słodkie ![]()
"Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Wierz mi, malutka, żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się." A. Sapkowski
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Umów się więc z facetem, innego wyjścia nie widzę. Albo..o, mam..dorośnij! Srebrnykotek....tak, kotek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Przyczajenie
|
a czy nie można sms'em ?? dłuższy sms ale już z jednoznaczną propozycją
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli sms byłby do przyjęcia dostałbyś taką informację :P Jak ja bym dostała takiego smsa to raczej na pewno potraktowałabym gościa niepoważnie ![]()
![]() |
![]() |
#65 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli zaczeło Ci zalezyec (a cały czas mam wrazenie, ze tylko Ci sie wydaje ze Ci zalezy) to zadzwoni, nie pisz smsa, koniecznie zadzwon i zapros ja na kawe. Dziwie sie ze jeszcze tego nie zrobiłs... czas ucieka a sobotni wieczór zeby wyskoczyc na wspolnego drinka nie jest taki zły... ale to juz Ty musisz chcec. Nikt wiecej.
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Przyczajenie
|
kurcze no może zdecyduję się na ten telefon
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 02:48 ---------- Poprzedni post napisano o 02:19 ---------- Hm... mowiles cos o mailu ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:50.