Wymienię perfumy i kosmetyki! - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: kosmetyki

Notka

Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj!

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-02-08, 21:27   #61
Wika28
Zakorzenienie

Przekupka: 237 pkt / 100% pozyt.
Dot.: perfumy i kosmetyki!

Cytat:
Napisane przez itaka Pokaż wiadomość
Dominiko, ponieważ nie odpowiadasz na PW to może naświetlę sprawę tutaj, aby nie być gołosłowną.

Deklarowałaś się ,że uzupełnisz mi na PW Twój adres ( chodzi o kod do Twojego Tż gdzie miałam wysłac przesyłkę po otrzymaniu Twojej) i że wyślesz perfumy do mnie 22-23 stycznia. Prawda?
Nie wysłałaś... dopiero po moim PW z zapytaniem co z przesyłką odpowiedziałas usprawiedliwiając się chorobą i że szybciutko wysyłasz. Przeprosiłaś za zwłokę prosząc o wyrozumiałość. Ok - zrozumiałam i zaczekałam jeszcze.

Przepraszając zadeklarowałas się i obiecałaś znowu, że wysyłasz do mnie już na 100% perfumy 1 lutego ( poniedziałek) poleconym priorytetem .

Do dzisiaj nic nie dotarło,
Adresu do dnia dzisiejszego nie uzupełniłaś, chociaż o niego prosiłam., przesyłki nie mam.

Nie odpowiadasz na moje PW z zapytaniami co z tą przesyłką, z czego wnioskuje, ze jej jednak nie wysłałaś.

Racz prosze ustosunkować się do tej stytuacji, odpowiedzieć na moje PW oraz wszystko wyjaśnić, ponieważ w tej chwili już czuję się oszukiwana i zwodzona - dwa razy obiecałas wysłać przesyłkę- no więc co z nią?
Jestem wyrozumiała - do czasu.
Póki co - do końca tygodnia czekam na wyjasnienie sprawy naszej wymianki na PW zanim zmuszona będę zgłosić sprawę gdzie indziej i wystawić stosowny komentarz do naszej wymianki na perfumy, które miałaś wysłać pierwsza,a do tej pory ich nie otrzymałam ( włącznie z brakiem reakcji na moje PW).

Pozdrawiam , mimo wszystko.
Itako, zobacz moja sprawe opisana na czarnej liscie - myslalam, ze to byl wypadek przy pracy, ale widze, ze niestety, nie
Wika28 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-08, 21:29   #62
viki79
Zakorzenienie

Przekupka: 77 pkt / 100% pozyt.

cos u mnie za versace?

viki79 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-09, 16:28   #63
itaka
DobraRada-NieGłaszczGada.

Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
GG do itaka

Widzę, że nie tylko ja zostałam oszukana...

Zgodnie z moją obietnicą - Dominiko, do piątku czekam na wyjaśnienia. Nie na Ecadę Magnetism, bo już jej nie chcę, czas naszą wymiankę uznać za nieudaną i niesfinalizowaną z Twojej winy.
Ale tak jak piszę - do piątku daję Ci jeszcze czas na usprawiedliwienie faktu zwodzenia mojej osoby, jeśli jednak nie będzie kontaktu to niestety wystawię adekwatną do Twojej postawy związanej z naszą wymianką przekupkę oraz zareaguję na Czarnej Liście.

MDC miało lecieć do Ciebie, ale nie poleci - w tej chwili absolutnie nie żałuję, że prosiłam abyś wysłała swoje perfumy jako pierwsza - zostałam oszukana i ciekawa jestem jak tym razem się wytłumaczysz, oczekuję na PW do piątku.

Pozdrawiam.

B
ądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój...

Fragrantica

Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976
itaka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-12, 17:35   #64
itaka

GG do itaka

No niestety na wyjaśnienia się nie doczekałam, chęci miałam szczere, intencje rownież i wyrozumiała byłam.

Wobec braku reakcji z Twojej strony na moje monity czuję się w obowiązku( i uważam, że to uczciwe )powiadomić Cię, że opisałam Twoje potraktowanie naszej wymianki na Czarnej Liście. Wszystko zgodnie z prawdą.

Racz wyjaśnić mi tylko jedno - nagle widzę, że dzisiaj Escada Magnetism podświetlona jest na bladziutki kolor chociaż ja już swoje wyczekałam i powiadomilam Cię w ostatnim moim poście, że wymiankę 9 lutego uznałam za nieważną, nieaktualną i Twoich Perfum już nie chcę - nie wywiązałaś się z umowy dwukrotnie, co oznacza wobec tego nagła zmiana koloru perfum w Twoim wątku i nadal mój nick przy nich, skro do wymianki nie doszło ! ?

Z tego wnioskuję, że podpatrywałaś widocznie targowisko i wiedziałaś o sprawie, przypominam, że perfum nie chcę, nie wysyłaj, miałaś na to sporo czasu wcześniej, teraz sprawa jest zakończona.

Pozdrawiam.

B

Fragrantica

Stary 2010-02-16, 17:43   #65
itaka

GG do itaka

Dostałam od Ciebie przesyłkę z perfumami, z których złazi farba.

Takie coś już mi się naprawde nie podoba zwłaszcza, że dałam Ci szansę na dokończenie tej wymianki, z której juz się nie wywiązywałas od początku. Niestety zostałam znowu wpuszczona w maliny - czy myślałaś, że masz do czynienia z początkującą wizażanką bądź z osobą, która nie zauwazy tak znaczących wad na buteleczce? Zataiłaś fakt łuszczącej się farby w wątku, a ja oczekiwałam buteleczki bez wad - nie pozwolę się już zwieść, opatruję sprawę odpowiednią przekupką - ku przestrodze innych wizażanek.Niestety Dominiko - oszukałaś mnie na całej linii i to po szansie jaką dostałas, chociaz negatyw powinnaś dostac już dawno

B

Fragrantica

Stary 2010-02-17, 16:48   #66
itaka

GG do itaka

Wolę napisać tu niż na PW, gdyż pewnie jak zwykle - nie doczekam się odpowiedzi. Dziś rano wysłałam do Ciebie Twoje perfumy.Odpowiednio zabezpieczone na czas tranrportu, w grubej folii bąblowej+w Twojej kopercie bąbelkowej+w jeszcze jednej bąbelkowej, tak więc nic im się nie stanie.
Nr nadania przesyłki to: 186615690, polecony-priorytet. Na podany przez Ciebie adres Twojego TŻ-a.

Jutro/pojutrze powinny do Ciebie dotrzeć.

Oczekuję na jakąkolwiek wiadomość gdy przesyłka dotrze do Ciebie.
Przykro mi, że tak się to skończyło, ale niektóre sprawy trzeba traktować poważnie i równie poważnie reagować gdy ktoś nas nie traktuje poważnie.
Pozdrawiam.

B

Fragrantica

Edytowane przez itaka
Czas edycji: 2010-02-17 o 16:49
Stary 2010-03-02, 21:53   #67
marczittaK
Rozeznanie

Przekupka: 14 pkt / 100% pozyt.

hejmoze znajdziesz coś u mnie za aniołka?

WYMIENIĘ SZISZE ! https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=426044

kosmetyki:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post24234049
marczittaK jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-22, 18:36   #68
TeeQuillaa
Zakorzenienie

Przekupka: 85 pkt / 97% pozyt.

hej znajdziesz cos u mnie za Versace? proszę, odpisz u mnie )
TeeQuillaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości