|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: *********** sieciówki. xs-l. ************
nam to sie wogole nie oplaca.pozdrawiam
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
moge poszukac czegos poza watkiem co bys chciala za ta bluzke z south parku tlyko gdzie ona sie podziała? wymienilas juz ja?
|
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
oj. bardzo Cię przepraszam, ale wymieniłam się za niego ostatnio z inną wizażanką i nie usunęłam zdjęcia...
i pytanie: czy spodnie mają jakiekolwiek wady ? mogłabym prosić zdjęcie w tych spodniach na kimś ? ---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- no trudno. pozdrawiam ; ) |
|
|
|
#67 |
|
Zadomowienie
|
Podobało mi się bolerko, ale było i już nie ma;p
A po za nim to tylko http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1264109835 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1264109131 ale spodni pewnie nie chcesz oddać za swterki, a koszulka to za mało |
|
|
|
#68 |
|
Zadomowienie
|
no z ciuszkow to juz nic ale podobaja mi sie u Ciebie ksiazki;] co Ty na to?
te pozycje mnie interesuja: 1. B. Jacobi "Tajemnice świątyń i pałaców" 2. J. Herlinger "Historie niewiarygodne" 1. Mały słownik zoologiczny - RYBY 4. E. Pietkiewicz "Savoir vivre dla każdego" 1. T. Kruk "Termopile 2. M. Wieczysty "Tańczyć każdy może" 1. B. Wydmuchowa "Rozmowy o urodzie i kosmetyce" Edytowane przez ramiona Czas edycji: 2010-01-26 o 20:25 |
|
|
|
#69 |
|
Raczkowanie
|
niestety nic
|
#70 |
|
Zadomowienie
|
Zapomniałam;p sorki;p
sweterek atmosphere z metki to 10-12, 38-40, wymiarki: szerokośc pod paszkami 43cm, dł 57cm, z rozmiaru wynika ,że powinien być duży ale ja nosze S i był ok, wiadomo ,że nie obcisły ale ok, jest w idealnym stanie;] Sweterek zapinany oasis, Rozmiar 38, szerokosc 48cm, dł dł 54cm, troszke jest zmechlacony. I jak podobał Ci sie w paseczki to może chciałabyś jeszcze mam sweterek H&M czarny w paseczki fioletowe przechodza przez roz do zieleni rozmiar S ale był zwężany, choć można sobie rozpruć, troche skulkowań na dekolcie, mogę Ci dorzucić;] |
|
|
|
#71 |
|
Wtajemniczenie
|
w kosmetycznym bylabym zainteresowana fluidem z Delii ale nie wiem, czy jeszcze go masz...
![]() poki co to i tak za malo, moze masz cos jeszcze poza watkiem?
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za 5/6. Rurki STRADIVARIUS stan bdb z kolekcji zimowej 2009/2010 38 /dobre na 36 też
pas: 2x 38 dł całkowita: 102 stan z przodu: 16 cm szer nogwki /10 cm pon linią kroku/: 21 cm szer /5cm powyżej lini kroku/ 43-44 cm. za cos meeega.? <3 ![]()
|
|
#73 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#74 |
|
Wtajemniczenie
|
????
![]() ---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- aha szkoda... no ale trudnopozdrawiam
|
#75 |
|
Zadomowienie
|
spoko;] to mam poczekać aż sprawdzisz książeczki, czy wysłać jako pierwsza? Tylko ja też chyba dopiero w piątek bym wysłała.
---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ---------- ok;] |
|
|
|
#76 |
|
Rozeznanie
|
poproszę o wymiary tych spodni
|
|
|
|
#77 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic u Ciebie nie znalazłam
|
#79 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
znajdziesz coś?? za http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1264109835
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:37.

odpisuj u mnie