![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVI
TurlajDropsa
![]() Posłuchaj jak miliony gwiazd na niebie blaskiem mówią"Daj szansę nam! "Zanim powiesz mi .. "Żegnaj" układam wszystkie moje mysli w całość. ochroń mnie zanim stanę się nikim
#62 |
Raczkowanie
|
To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące.
|
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
Joł.
![]() Ciiri- Haha Gośka, ja tego nie komentuję. ![]() ![]() Pomacham z góry i zapamiętam, że ciągnąłeś mnie w dół za sznurówki. To nie platformówka, tu masz jedno życie, jedną szansę, którą właśnie kur.wa zmarnowałeś. Przeczytane dwie książki, wypite osiem herbat, zjedzone cztery kinder niespodzianki. Przez smutek. Przez Ciebie. Tam, gdzie jesteś Ty, nawet gdy jest źle, dobrze jest.
"Nie jest najważniejsze, byś był lepszy od innych. Najważniejsze jest, byś był lepszy od samego siebie z dnia wczorajszego." ![]() Edytowane przez misjaaaa Czas edycji: 2010-01-25 o 14:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Za gęsto od emocji w powietrzu. Konfrontacje z chorą rzeczywistością. Diabelska dusza w anielskim ciele . Cała ja . Nie pożądaj mocno bo się uzależnisz. z samą sobą nie mam nic wspólnego. Przeżycie po przeanalizowaniu nie jest juz czystym przeżyciem. Spodobał mi się ten Twój kawałek świata. Tak po prostu. Idziemy stamtąd do nikąd. Myślała,że chce kasę na wino czy wódkę, a to przyszła do niej upragniona miłość. "Nie" to znak minus, dopisany do całego świata. Zamówiłam sobie Jego na ten wieczór. Witam w nowej części ![]()
![]() Edytowane przez Magari91 Czas edycji: 2010-01-25 o 14:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
ja i mój książę, mój książę i ja. jak w każdej bajce mieliśmy żyć długo i szczęśliwie. no i prawie nam się udało.. ja już długo żyję nadzieją, a On żyje szczęśliwie...
|
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
CookieCrisp- twoje uczucie jest odwzajemnione.
![]() Ruda wiewióra - kradnę ten. < 3 dziewczynka, którą kiedyś kochałeś jest teraz wredną suką, przykro mi kotku. A ona teraz gdy go przechodziła koło niego udawała, że go nie kojarzy. I żeby mu przypomnieć co to jest miłość wpisywała w google i wysyłała mu linki. A jutro chyba pójdę zanieść telefon do reklamacji, bo nie dzwonisz. ; < Uwaga, uwaga próbuj się odkochać. Plany na dzisiaj? Będę jak co dzień patrzyła na jego zdjęcie milion razy na dobę. A świat wokół ciebie nie chce przestać wirować. : ( A ona jak głupia odliczała dni do jego powrotu. Siedziała w koncie opatulona w kocu i wyobrażała sobie co on teraz robi. Edytowane przez TurlajDropsa Czas edycji: 2010-01-25 o 14:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Zadomowienie
|
...by wróciły tamte chwile...
...czasami może być za późno, za późno na wszystko ![]()
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
CookieCrisp -ubóstwiam Twoje opisy <3
******** a kiedy znajdę Cię zniknie strach, obudzę całe miasto, powiem im, że Cię mam ;* ♥ ******** tylko Ty, tylko Ty, Tylko Ty i nikt ! <3 ♥ ******** - ej Mała, a co się w nocy robi ? - no śpi.. - no właśnie. więc jak miałem przyjść i Cię przytulić, skoro mi nawet do głowy nie przyszło, że możesz płakać ! ******** -Dlaczego Ty jesteś taka wyjątkowa? - Bo 90 % mnie to choroba psychiczna a 10 % głupota' ********
#69 |
Zadomowienie
|
Zastanawianie się jest gorsze niż pewność.
A to, że się częściej uśmiecham nie jest tylko zasługą czasu, ale też Twoją.
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
Witam Skarby w XVI już wątku. ! <3
peace & love <3 Drift - dobrze,że juz jesteś !<3 -- "wiem to co wiem mam to co mam." bądź blisko. trudno tak. Twego glosu wciąż brak czytać z Twoich ust. "To nie jest ptak, ona to nie ptak." Ty śmiertelna dawka heroiny. Codzienne jedzenie jednej tabliczki czekolady nie zabierze mi tęsknoty za Tobą. Chciałeś żebym była jak rajski ptak. postaraj się by usłyszał o nas świat. ja potrzebuję Ciebie,a Ty mnie. Dzisiejszej nocy zadne z nas nie będzie spać. Magia wspólnego oddechu Do szczęścia potrzebuję Twoich oczu i cudownych pocałunków. Niedługo znowu złapię Cię za dłoń. |
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Rozeznanie
|
LonelyDay - cieszy mnie to.
![]() Otworzę okno na oścież. Miłość wpadnie bez pytania. w tej znajomości chwytam się wszystkiego - nawet brzytwy. może dlatego jestem taka poharatana. Aaa, to! To była miłość mojego życia, ale przeminęła jak przemija młodość, moda na papierosy i młodzieńczy seks. Zdałam sobie sprawę, że smutne piosenki działają jak balsam na poranione serce. bo kiedy go nie było, łapał się mnie jak ostatniej deski łączności z jego ukochanym światem. co gorsza, ja mogę być nawet i jego deską, jeśli to nas do siebie zbliży. i wtedy Mały Książę puścił Baranka wolno. dlatego Baranek nie odszedł. |
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Zadomowienie
|
ołł <3 XVI część już . ach wy moje najukochańsze kaczorki. powodzonka.mandarynka was kocha
![]() *... Gdy odszedł, słychać było tylko szmer traw i szeptanie kwiatów. Rozdzielają się przede mną wielkie skrzydła wiatru . Wyciągały się przed nią bruzdy zroszone, sypiąc perłami poranka. a dookoła błękit ... Blade jakby wyblakłe słońce przeglądało przez chmury, wiatrem północnym pędzone ... NYDEE CIIRI
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#73 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
ten jest idealny ;* dziękuję Ci za niego <3 ![]() " Właśnie tego się obawiałam. Siedziałam sobie na parapecie i patrzyłam w pustą przestrzeń. W głowie miałam absolutny chaos. I to nie bez powodu. ****aa. " ![]()
![]() |
#74 |
Przyczajenie
|
-Będę śnił dziś o Tobie.
- Obiecujesz? -Tak -Czytałam , że trzeba myśleć dużo o danej osobie przed snem, i wtedy sen się sprawdza. - W takim razie powinienem codziennie śnić tylko o Tobie ;* (rozmowa z przyjacielem ) do oddechu Twojego się modlę Milczała, bo wiedziała, że warto czekać. Są takie miejsca, do których nie należy zapuszczać się myślami, ale one i tak tam podążają. Kochać to znaczy mieć tę wytrzymałość, która pozwala przechodzić przez wszystkie stany, od cierpienia do radości, z tą samą intensywnością.
#75 |
Rozeznanie
|
witam cześć
grise was kocha ![]() _________________________ __________________ to tylko małe zadurzenie to nie tak ze mdleje na twój widok to tylko taka mała rzecz to nie tak że każda rzecz którą robię zależy od Ciebie mówisz słowa "na zawsze" to nie to czego szukam jedyne na co mogę się zgodzić to "może" waniliowe niebo białe ogrodzenie w twoich oczach wizja Ciebie i mnie Możemy pobrać się na księżycu na świecie pełnym cudów można się szczerze dziwić skoro tu wciąż jest mały cud zapodziany w Tobie stary marzeń producencie ty łamaczu serc dokąd byś nie biegł ja i tak idę twym śladem Stoimy pod tym samym tęczy końcem czekając dookoła zakrętu Księżycowa rzeka i ja.. Edytowane przez grise Czas edycji: 2010-01-25 o 15:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#76 |
Raczkowanie
|
Życie to wspaniały dar. - Nie jest lekkie, czasem doprowadza do łez, ale na ogół jest piękne.
- Tylko czasem trzeba się odwrócić, by zobaczyć, że tak naprawdę jest. Nie wiem czy zrozumiesz to kiedykolwiek, ale tęsknota za Tobą wyżera mi wnętrzności.. Upadnę - trudno, powstanę, otrząsnę się i pognam dalej. Niech zgaśnie słońce i nie będzie jutra. Kiedy wciąż przed kimś grasz udając, że jakoś się trzymasz, podczas gdy tak naprawdę dawno się rozsypałeś. Czy `jutro` będzie gorsze niż `dzisiaj`? Być tam, gdzie się nie jest, mieć to, czego się nie posiada, dotykać kogoś, kto nie istnieje. `a podstawą jej istnienia był ból. Twój czuły dotyk koił wszelki ból. Jej jednym z wygórowanych marzeń.. Jest Miłość.. - - - - - moje x3, należy do Was ![]() nydee ![]() takagwiazdka ![]() CaMa ![]() ciiri ![]() agattee ![]() hottie ![]() ruda wiewiora ![]() _Panna_Migotka_ ![]() Toogether93 ![]() Pani_Czekoladowa ![]() panna_miodowa ![]() Cukiiereczek ![]() TurlajDropsa ![]() Panna Bezczelna ![]() Issuee ![]() inquring ![]() suve ![]() cornels ![]() Istotka z bajki ![]() Drift ![]() always be yourself ![]() keeendy ![]() 3martyna3 ![]()
#77 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkie w nowym wątku ;* Codziennie powtarzam sobie, że tak supernormalnie, z luzaka podejde do Ciebie i zagadam...to takie proste przecież...
I myślisz, że zostawisz mnie jak każdą inną? Mylisz się. Zobaczysz, że o mnie nigdy nie zapomnisz. Nie pozwolę na to... Tak poprostu wszystko wygarnę, jak bardzo Cię nienawidzę, nie dodam, że za to, że sprawiłeś, że tak mocno Cię kocham. Wymyślę jakieś pretensje, od tak, żebym mogła na chwile oszukać serce... I wieczorem pójdę na 'Tą' ławkę w parku, na której spędzalisśmy te 'nasze' wieczory. Po to, żeby w nocy na chwilę przestać myśleć tylko o Tobie. Będe wyzywać się od naiwnych idiotek i sentymentalnych blondynek. |
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
Raczkowanie
|
Kolekcjonerka emocji...
Zabolało? [...] miało. Takie jest k.u.r.w.a życie. I już zima. Jeszcze tylko parę miesięcy i znów będzie wiosna. Kolejna szansa, by uwierzyć, że miłość istnieje. Proszę podaruj mi uśmiech i miłość,a uczucie oddam ze zdwojoną siłą. Mówisz nadzieja matką głupich cóż, chyba nigdy nie zmądrzeje. Na pozór szczęśliwa, ale pozory mylą, nie? Chcę zapamiętać Cie tak jak dobry sen. P.i.e.p.r.z.o.n.y świat nieistniejących ideałów. Pomyśl o tym jak zatrzymać czas, ulotne chwile łap i miej je w pamięci. Nie pasuje ci mój tupet ?? To stól dupe ! Trzymaj się z dala i w.y.p.i.e.r.d.a.l.a.j ! |
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
Raczkowanie
|
Witam i weny życzę <3 mój styl porywa, onieśmiela mój wygląd, jestem zbyt gorąca by być niewinną. ♥ kto ma ten styl widać na pierwszy rzut oka, jeśli słowa mogą zabić ja nie potrzebuje glock'a. ' ♥ 4 rano kiedy milość zmienia sie w litość. ♥ Smutek mi serce zjadł. ♥ Nie potrafię cię poprosić, na oczy przejrzyj. ♥ świat wyciera o ciebie brudne ręce czujesz, zbliża się najgorsze chociaż liczysz na najlepsze. ♥ Myślisz naiwnie i sam sobie robisz krzywdę.
#80 |
Zakorzenienie
|
tańczę na stolę, kieckę zadzieram.
przy Tobie noc ma słońca blask. jesteś moją, jedyną niespełnioną nadzieją. istnieją takie miejsca, które trzeba i można oglądać jedynie w ciemnościach. mówią o mnie jedno. myślą to drugie.
![]() |
#81 |
Zadomowienie
|
Bo jesteś słodki jak ptasie mleczko, a jednocześnie ostry jak papryczki. i mój jest ten kontrast.
![]() |
#82 |
Zadomowienie
|
Och <3 Słoneczko <3 Chcę nowości.
Zacznę od zmiany fryzury, garderoby, zachowania... ...A skończę na zmianie faceta. Kochanie, jeśli jeszcze raz kupisz mi łańcuszek, to Cię na nim powieszę! Mój przepis na szczęście? Zakupy, czekolada i przyjaciółki.
#83 |
Rozeznanie
|
Dodałam już na wątek z prośbami-ale dodam jeszcze raz
![]() moja rozmowa z koleżanką..: -ile ja będę musiała czekać na to,by przestać go kochać? -nie wiem.. nikt nie wie-jedynie Pan na górze i nasze serce... `. Ja nie widzę problemu.. Coś ci się pomyliło... ![]() `.Marzenia... Ach-daleka rzeczywistość.. `.Coś mi się dzisiaj śniło.. Coś, bo ty to chyba nie jesteś kimś. `.Wiem. Zazdrościsz mi... Bo kto nie chciałby żyć tak jak żyję ja.? `.Podaruj mi trochę słońca... ![]() ![]()
#84 |
Zakorzenienie
|
Na Ciebie nawet wieczność czekać będę...
Dwulicowi ludzie k...a ilu was jeszcze ![]() Bo miłość nie przychodzi wtedy, gdy tego od niej żądamy. Przychodzi gdy się tego najmniej spodziewamy. To, że Ci nie powiedziałam jeszcze "kocham cie" nie znaczy, że tak nie jest... Bo czymże jest pocałunek jak nie niemym wyznaniem miłości... Nie potrzebuję pustych słów bez pokrycia. Wystarczy, że będziesz przy mnie. Będziesz mnie wspierał. Tylko tyle i aż tyle... ^^ wróciłam ^^ choć i tak nikt nie zauważył że mnie nie było ![]() ubóstwiam Was dziewczynki ![]() ![]()
![]() |
#85 |
Raczkowanie
|
Witać w XVI . ; ]
Teraz Ty wypłacz mi rzekę łez . Chodź bliżej , chcę całować Cię niżej ![]() ![]() Teraz to zrozumiałam i obiecuję zmianę . ; x Przepraszam Ciebie , bo nie mam kogo innego .. < / 3 Życie to gra , każdy uczy się na błędach . Skarbie zapamiętaj, że me uczucie narasta , zapamiętaj będę kochała Cię na maksa . x 3 Tylko Ty i ja to to wszystko nam pisane , Nie w jakimś zeszycie tylko w sercu tam na stałe ..
#86 |
Raczkowanie
|
Ona i On to była miłość prosta
Złączył ich los i jedno słowo - zostań czemu nie ja, dlaczego nie ja? tańczę z nim dziś 'nie, to niełatwe lecz uwierz mi już nie dało się żyć tylko snem człowiek musi coś jeść i pić coś oprócz łez'
#87 |
Raczkowanie
|
zostawił jej tak niewiele: nieprzespane noce, niebo bez gwiazd, gorzką herbatę, milczący telefon, krańcowe emocje i niedokończone słowa. i chyba nie wiedział, ile jest smutku w tym co jej zostawia .
![]() rzucił jej sercem o ściane . dlaczego, więc nie miał odwagi spojrzeć jak łamie się na pół ?
![]() |
#88 |
Wtajemniczenie
|
kochana <3 ~*~
I czasem, ale to tylko czasem brakuje mi Twoich ramion. Pluszak od Ciebie- największa świętość w moim małym świecie. A dziś przejdę obok Ciebie z uniesioną ku niebu głową.
#89 |
Rozeznanie
|
Pamietacie jeszcze cholere ?
![]() Ten jego intrygujący uśmiech doprowadza mnie do szału.
![]() |
#90 |
Raczkowanie
|
witam w już XVI cześci (o jejuś uwierzyć nie mogę że to ta ) no to oby nam się
![]() ![]() XxValedictionxX - aa miło mi miło ![]() ![]() i coś wyssało z niej całe szczęście. i skąd ta pewność że jesteś teraz szczęśliwy? melancholijnie. there ain't smoke without fire. (nie ma dymy bez ognia) jesteś pragnieniem mojej duszy. "Nigdy nie byłam ani całkiem szczęśliwa, ani całkiem nieszczęśliwa. Nigdy nie byłam kimś całkiem." ('Cień motyla') "Męczą mnie przerażające urojenia. Mam uczucie, że jeśli tylko otworzę usta, zacznę krzyczeć. Więc nie otwieram ust. " ('Cień motyla') "Gdybym była lekarzem, nacięłabym siebie, żeby zobaczyć, co jest u mnie nie w porządku. Ale nie jestem lekarzem i nie wiem także, jak coś powinno wyglądać, kiedy nie jest w porządku. Albo jak coś wygląda, kiedy jest się chorym." ('Cień motyla')
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:29.