![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ile wydałyście na swoją studniówke?
Wyjdzie na to, że tu na forum siedzą snobki i wybredne paniusie z bogatych domów
![]() Całe szczęście ominęły mnie koszta związane ze studniówką ![]() ![]() 1000 zł nawet - na jedną imprezę, na jeden wieczór... w życiu ![]() A tak na marginesie, nie pierwszy raz widzę, że forum na wizaż.pl jest źródłem informacji, statystyk dla przeróżnych internetowych portali.
Tydyrytkom ![]() Edytowane przez Nieoficjalnie Czas edycji: 2010-09-15 o 20:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zadomowienie
|
U mnie też to były koszty około 1000 złotych. Mnie za to wszystko pewnie jak większości płacili rodzice, ale nie szalałam jakoś specjalnie, po prostu takie są ceny, to dość kosztowna impreza.
Kiecka 300 zł, buty 100zł, torebka 80zł, przyjęcie 400zł, fryzjer 100zł, biżuteria 50zł, a do tego rajstopy, podwiązka i pewnie coś by się tam jeszcze znalazło. Nieoficjalnie przecież to nie chodzi o to, że jesteśmy snobkami i pańciami. Zauważ, że niemal połowa tej sumy to koszt imprezy. Oczywiste jest to, że tego wieczoru każda dziewczyna chce wyglądać olśniewająco, a elegancka sukienka to dość spory wydatek. U mnie w klasie chyba nikt nie wydał na kieckę mniej niż 200 zł, a były dziewczyny które kupowały takie za 800, więc tutaj można mówić, że to była fanaberia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Przyczajenie
|
A u mnie sama studniówka ok. 400 zł od pary (w tym już kwiaty dla nauczycieli, wstążeczki itp), sukienka 350 zł - nie polecam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
1000 zł
![]() ![]() Ojezu ;d |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zadomowienie
|
Ja studniówkę miałam 4 lata temu i pamiętam, że wydałam (znaczy rodzice wydali :P) jakieś 800zł.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:21.