|
|
#61 |
|
BAN stały
|
Dot.: Powrót na targowisko - Kasza Manna zaprasza :)
tak sobię u ciebie w wątku grzebie ze wygrzebało mi się sporo ciekawych rzeczy, a że pisałas ze chetnie bys coś u mnie skubnęła to popatrz co byś chciała w zamian za :
|
|
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
hopsa
|
|
|
#63 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Kochana! Stacjonarnie w Gdańsku to ja jestem w wakacje
![]() Więc jeśli do tego czasu nic się nie zmieni,to się chętnie wymienię
|
|
|
|
|
#64 |
|
BAN stały
|
niebieska z Atmo ma 50 cm miedzy pachami ale akurat w tym miejscu jest odcięta i zaczyna sie rozszerzać ku dołowi.
Atłasowa ma 57 cm w biuście i odrobinę się naciąga. jest długa sięga do bioder różowa z bufkami ma 51 cm a naciągnie się do max 62 cm a bolerko zapinane na duzy guzik ma 60 cm ale też się naciagnie (spokojnie do 70cm) ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- podobają mi się jeszcze biosilki próbki 15 ml ...
|
|
|
|
|
#65 |
|
BAN stały
|
http://znam.to/recenzje/8278/Body-Sp...la---czekolada to ten krem
![]()
|
|
|
|
|
#66 |
|
BAN stały
|
niebieska z Atmo różowa z bufkami + czapka + krem czekoladowy (jaki to? bo nie podałaś) i jakieś rajstopki czwóreczki kolorowe ciemna zieleń turkus ( najchętniej wszystkie 3 pary, mogłabyś np. coś jeszcze dobrać )fiolet za wszystko to, o czym pisałaś wcześniej (plus ewent. dobranie..?) : Lirene, Body Arabica, balsam brązująco-ujędrniający Cafe Mocha, ciemna karnacja. 3/4; z 250ml. Londa, Londa Color Naturals, farba trwała z wyciągiem z kory drzewnej, kolor: Orzech Laskowy 11/6. Brak rękawiczek i odżywki (zużyłam przy innej farbie ).Garnier Color&Shine, Szampon koloryzujący do 28 myć, kolor: Jasny brąz nr 5, wszystko w komplecie. Avon, Vitality by liivbotanicals, EDT, ciut mniej niż pół z 50ml. Nivea, Pianka do włosów Feel & Hold - Maksymalne utrwalenie, więcej niż 1/2; ze 150ml. 3 biosilki próbki 15 ml Pantene Pro V, dwie próbki odżywki Repair & Protect, każda po 75ml. skusiłabym się jeszcze na to żałuję bardzo ze stary watek nieaktualny bo było tam jeszcze kilka rzeczy które bardzo mnie zainteresowały
|
|
|
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
3) Nivea, Pianka do włosów Feel & Hold - Maksymalne utrwalenie, więcej niż 1/2; ze 150ml.
4) Pantene Pro V, dwie próbki odżywki Repair & Protect, każda po 75ml. 6) L’Oreal Elseve, Ekspresowa odżywka Color-Vive bez spłukiwania, do włosów farbowanych i z pasemkami, zostało więcej niż 1/3 ze 150ml. (uwaga j.w.) 1) Londa, Londa Color Naturals, farba trwała z wyciągiem z kory drzewnej, kolor: Orzech Laskowy 11/6. Brak rękawiczek i odżywki (zużyłam przy innej farbie ).2) Garnier Color&Shine, Szampon koloryzujący do 28 myć, kolor: Jasny brąz nr 5, wszystko w komplecie. Coś u mnie? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=405033 |
|
|
|
|
#68 |
|
BAN stały
|
hmmm, interesował mnie tusz do rzes essence... ale juz nie widzę go. trudno... chyba ze masz jakis poza watkiem ?? to chętnie pryzfarne
![]() Lirene, Body Arabica, balsam brązująco-ujędrniający Cafe Mocha, ciemna karnacja. 3/4; z 250ml. Londa, Londa Color Naturals, farba trwała z wyciągiem z kory drzewnej, kolor: Orzech Laskowy 11/6. Brak rękawiczek i odżywki (zużyłam przy innej farbie ).Garnier Color&Shine, Szampon koloryzujący do 28 myć, kolor: Jasny brąz nr 5, wszystko w komplecie. Avon, Vitality by liivbotanicals, EDT, ciut mniej niż pół z 50ml. Nivea, Pianka do włosów Feel & Hold - Maksymalne utrwalenie, więcej niż 1/2; ze 150ml. 3 biosilki próbki 15 ml Pantene Pro V, dwie próbki odżywki Repair & Protect, każda po 75ml. za niebieska z Atmo różowa z bufkami + czapka + krem czekoladowy (jaki to? bo nie podałaś) i jakieś rajstopki czwóreczki kolorowe [ tylko ze jedne ( bo za trzy pary nic nie znalazłam )]---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ---------- to podsumujmy: Lirene, Body Arabica, balsam brązująco-ujędrniający Cafe Mocha, ciemna karnacja. 3/4; z 250ml. Londa, Londa Color Naturals, farba trwała z wyciągiem z kory drzewnej, kolor: Orzech Laskowy 11/6. Brak rękawiczek i odżywki (zużyłam przy innej farbie ).Garnier Color&Shine, Szampon koloryzujący do 28 myć, kolor: Jasny brąz nr 5, wszystko w komplecie. Avon, Vitality by liivbotanicals, EDT, ciut mniej niż pół z 50ml. Nivea, Pianka do włosów Feel & Hold - Maksymalne utrwalenie, więcej niż 1/2; ze 150ml. 3 biosilki próbki 15 ml Pantene Pro V, dwie próbki odżywki Repair & Protect, każda po 75ml. i tusz essence za niebieska z Atmo różowa z bufkami + czapka + krem czekoladowy (jaki to? bo nie podałaś) i jakieś rajstopki czwóreczki kolorowe [ tylko ze jedne ( bo za trzy pary nic nie znalazłam )] tylko jaki kolor rajstopek ?
|
|
|
|
|
#69 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#70 |
|
BAN stały
|
kochana balsamów mam pod dostatkem( no chyba ze te z wish <ziaja> za nie to oddałabym ci wszystko
![]() a i wymiary jutro ci podam bo dziś nie mam jak pomierzyć... |
|
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
hopsa
|
|
|
#73 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 14 pkt / 100% pozyt.
|
cos za:
8) Clear Complete Soft Care, szampon przeciwłupieżowy, dwie próbki 50ml (obie próbki ważą z opakowaniami 66g, pod światło są wypełnione do tego samego poziomu (do trochę powyżej 2/3), więc taki już był kaprys producenta, żeby dać niepełne opakowanie z dobrą pojemnością). i 3) Essence, Mosaic powder, Puder mozaikowy ?
|
|
#75 |
|
BAN stały
|
Londa, Londa Color Naturals, farba trwała z wyciągiem z kory drzewnej, kolor: Orzech Laskowy 11/6. Brak rękawiczek i odżywki (zużyłam przy innej farbie ).Avon, Vitality by liivbotanicals, EDT, ciut mniej niż pół z 50ml. Nivea, Pianka do włosów Feel & Hold - Maksymalne utrwalenie, więcej niż 1/2; ze 150ml. 3 biosilki próbki 15 ml tusz za bluzka niebieska bluzka różowa rajtuzki *3 pRY |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#76 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 14 pkt / 100% pozyt.
|
wymiary:
długość od ramienia: 72 dł. rękawa od ramienia 57 dł. rękawa od pachy 45 szer. pod pachami 36 (ja mam 50 i na upartego się zmieszczę )
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
mała dokładka!
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
i do góry
|
|
|
#80 |
|
BAN stały
|
8) Sensique, Inspired by Earth, Paletka 5 cieni do powiek , kupione ok tydzień temu, minimalne, testowe użycie. Limitowanka już niedostępna w regularnej sprzedaży, świetne oceny na KWC.
;(
|
|
|
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie znalazłam kochana
|
|
|
#83 |
|
Zadomowienie
|
Za zegareczek nic nie widzę u Ciebie
Co masz na myśli mówiąc "bransoletki koloru srebrnego"? Ma on takie srebrne, połączone ogniwa na całej długości, jest odpinany, nie trzeba męczyć z wsuwaniem ręki. Może coś poza wątkiem ? (Szczególnie z wish)
|
|
#84 |
|
BAN stały
|
a moje jak najbardziej, poszperam u siebie jeszcze moze cos za nie dla ciebie znajdę
jeśłi oczywiscie chcesz sie wymienic
|
|
|
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
hopsa do góry
|
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
dokładeczka
|
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
hopsa
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
Garnier Color&Shine, Szampon koloryzujący do 28 myć, kolor: Jasny brąz nr 5, wszystko w komplecie.
Sensique, Inspired by Earth, Paletka 5 cieni do powiek , kupione ok tydzień temu, minimalne, testowe użycie. Limitowanka już niedostępna w regularnej sprzedaży, świetne oceny na KWC. Coś u mnie? |
|
|
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
do góry
|
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
up-up-up!
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:37.

).

bo było tam jeszcze kilka rzeczy które bardzo mnie zainteresowały