![]() |
#61 |
Przyczajenie
|
Dot.: Odchudzanie od 1 Lutego 2010r
Witam Witam wszystkich serdecznie
![]() Dzisiaj zjadłam: Sniadanie-kanapka z serem Light Przed obiadem-2 cukierki czekoladowe Pózny obiad ok godz 20-rosół Teraz-kefir 1,5 tłuszczowy Pozdrawiam serdecznie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Przyczajenie
|
Czesc wam wszystkim !
Ja dzis na sniadanie serek wiejski i szynka, na obiad udko z kurczaka, a kolacja jogurt Pozdrawiam wszystkich i trzymam kciuki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
Trochę mi wczoraj nie wyszło z ty niejedzeniem wieczorem bo późno wróciłam do domu i byłam okropnie głodna. Ale lepiej zjeść trochę za późno niż głodować od południa.
Jeśli zjem obiad około 14 potem jakąś niewielką kolacje o 17 to spokojnie wytrzymam żeby już nic nie jeść wieczorem. Według mnie najlepszym sposobem na to żeby oduczyć się jedzenia na noc jest zapijanie głodu, kiedyś mi to poradziła lekarka. Wiem, że początku jest ciężko jeśli ktoś jest przyzwyczajony do kolacji około 20, sama to przerabiałam, ale po kilku dniach już jest ok. Najlepiej pić herbatki owocowe, Anatola lub po prostu wodę, co komu pasuje, byle nie kawę, kakao lub capuccino. Dziś rano w telewizji lekarz wypowiadał się o Meridii, na zachodzie juz jest wycofana, u nas lada moment ze względu na ogromne skutki uboczne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Raczkowanie
|
Czwartek:
1. Śniadanie: - koktajl białkowy 4P 2. Śniadanie: - jabłko + sok z grapefruita 0P 3. Sniadanie: - serek wiejski + jabłko 3P Obiad: - warzywa na parze(0) + oliwa (2) + jajko sadzone( 4,5) 6,5P Podwieczorek: - owoce lub warzywa 0P Kolacja: - koktajl białkowy 2P Ja dzisiaj mam taki plan ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=330034 jest sporo o tej diecie. Znalazłam na necie takie tabele z produktami i przelicznikiem punktów. Nauczyłam się obliczać punktacje na podstawie kaloryczności i zawartości tłuszczu w produktach. Dopiero w poniedziałek zaczęłam więc jeszcze nie wiem czy dieta daje efekty. Polecam ją ze względu na to, że nie chodzę głodna mogę sobie nawet jakieś słodycze wrzucić od czasu do czasu. Odchudzałam się w ubiegłym roku 6 miesięcy i schudłam 20 kg, później robiłam 7 miesięcy wyrównawczej, a teraz znów zaczynam. W zasadzie jest już ok, ale chciałabym jeszcze jakieś 7-10 kg zrzucić. Tylko nie wiem co mój organizm na to ![]() Edytowane przez ilina83 Czas edycji: 2010-02-04 o 14:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Przyczajenie
|
ja dziś przesadziłam...
nic nie napsze. tylko tyle, że na obiad miałam piergi leniwe... <załamka> |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
spal leniwe i będzie git
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Witam, może uda mi się jeszcze dołączyć, mineło 5 dni lutego ale mam nadzieję że jeszcze mnie przyjmiecie
![]() ![]() Wzrost 165cm, waga aktualna: 71kg, mam nadzieję że do maja będzie poniżej 65 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja to w ogóle nie wierze, że aż tyle wcinam przez ostatnie dwa dni ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Przyczajenie
|
Również mogłabym się dołączyć? : )
Wzrost: 173 cm Waga: teraźniejsza 64kg, ale dążę do 58! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Przyczajenie
|
Witam ja też bardzo chętnie bym się dołączyła. Jakoś nie potrafie
![]() Potrzebuje waszego wsparcia. Mój wzrost to 161 cm Waga 58 kg ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- Napiszcie mi czy tylko stosujecie dietę czy tez cwiczycie chodzi mi o steperek jeśli tak to ile stepujecie na nim i czy robicie brzuszki? Mam fajna kasete z cwiczeniami shape tylko własnie ta mobilizacja ciężko z nią ![]() ![]() ![]()
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
Witam witam
![]() Ja to generalnie stoduję MŻ i WR. Z tym ruchem to nic spejalnego, takie różne ćwiczonka z brzuszkami włącznie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Przyczajenie
|
wierze ze ci sie uda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Przyczajenie
|
schudłam półtora kilograma.
nie wiem jak to się stało bo ruchu nie było zbyt wiele. mniej jadłam, ale te leniwe przez ostatnie 2 dni... na początku założenie forum było 53 a teraz jest 51, 5. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Przyczajenie
|
Super tak trzymaj!!!
Pozdrowionka ![]() ![]()
![]() |
#77 |
Zadomowienie
|
Hejka, witam wszyskie odchudzajace sie na tym forum... Dawno mnie nie bylo, ale to z powodu problemow z netem... Ja tez nie wiem jak to sie stalo, ale jestem 1,8kg lzejsza... i to przez te 6 dni...
Jest mi to tym bardziej dziwne, bo nie cwicze wogole, tyle co spacer z psem no i "zabawy" z corka, czesto bardzo wyczerpujace... Jem tak naprawde wszystko co mi sie podoba tylko w mniejszych ilosciach... wylaczajac oczywiscie slodycze i fast-foody... (grzeszek 1-2 w tygodniu) Wszyscy mowia, ze zolty ser na diecie to zabojstwo, a ja codziennie jem dwie kanapki z ciemnego chleba z serem, a waga mimo to spada... 3mam kciuki za nasze dalsze postepy...
Duzo za duzo.... 94kg - przeszlosc... ![]() 79kg - terazniejszosc... ![]() 75kg - najblizszy cel ![]() BO JAK SIE CZEGOS BARDZO CHCE I KONSEKWENTNIE DO TEGO DAZY, TO PREDZEJ CZY POZNIEJ SIE TO DOSTAJE...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
Nie no załamać się tylko idzie ;( Już drugi dzień jestem zła i ciągle GŁODNA
![]() ![]() ![]() ![]() Co za porażka. Zwale wszystko na @ A wagę schowam! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zadomowienie
|
Sunshine16 nie denerwuj sie, pozytywne myslenie przede wszystkim...
A wage schowaj, jesli ma Ci to w czymkolwiek pomoc...
Duzo za duzo.... 94kg - przeszlosc... ![]() 79kg - terazniejszosc... ![]() 75kg - najblizszy cel ![]() BO JAK SIE CZEGOS BARDZO CHCE I KONSEKWENTNIE DO TEGO DAZY, TO PREDZEJ CZY POZNIEJ SIE TO DOSTAJE...
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 | |
Zadomowienie
|
chwilke mnie tu nie bylo
![]() co do meridi to troche czytalam kiedys na ich temat sa na bazie cos jak by narkotykow ,nie ma sie ochoty na jedzenie wogole -dlatego sie chudnie i bez tabletek przy silnej woli osiagnie sie taki sam efekt a jojo bedzie zawsze kiedy bedziemy jesc duzo jedzonka to normalne niezaleznie od diety! najlepszym a zarazem najprostszym sposobem jest zmiana nawykow zywieniowych na zawsze! z diety cambridge zrezygnowalam ,bede miec diete 1000cal to chyba najlepsze wyjscie. w tym tygodniu co mija polecial mi 1kg . co daje w sumie 3,5kgmniej w przeciagu 2 tyg. ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zadomowienie
|
cherry2009 gratuluje spadku wagi... Ja chcialabym zeby moja waga schodzila juz ponizej 70... poki co to jeszcze kilka kg do 80...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zadomowienie
|
Cześć Wam, Walczące z wagą Wizażanki
![]() Chętnię się dołączę ... choć ja na swoim dobytku mam wagę 3 cyfrową, w zasadzie ... już 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#84 |
Zadomowienie
|
Margotka_ witam serdecznie... Uda ci sie na pewno... Ja mam przed soba droge na ktorej chce stracic jakies 27kg... Razem damy rade...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A macie jakieś sekreciki na zrzucenie wagi ??
![]() |
![]() |
#86 |
Zadomowienie
|
Ja w tamtym roku zrzucilam 12kg ale szybko wrocilo... dlatego ze odchudzalam sie niejedzac poprostu niektorych produktow... po zakonczeniu diety produkty wrocily do diety, a kg na mnie...
Teraz jem wszystko z wyjatkiem slodyczy (1-2 razy w tygodniu) i fast-foodow... Nie pije slodkich, gazowanych napojow... tylko wode, ale to w sumie dlatego ze lubie... Oprocz tego wszystko tylko w mniejszych ilosciach... Cwiczen praktycznie nie wykonuje, tyle co spacery z psem i "bieganie" za moja corka... Ot caly moj sekret... No i stosujac sie do tego od poniedzialku jestem 1,9kg lzejsza...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
Cześć Wam
![]() Mi już generalnie trochę lepiej ![]() We wtorek stanę na wadzę i zobaczę czy kolejny tydzień przyniósł stratę choć jakiegoś kilograma ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#90 |
Przyczajenie
|
dzięń dobry
ja tez tu nie zaglądałam moje drogie zycie sie chrzani... ja sie wzielam za diete co samo w sobie jest trudne a jeszcze moj facet wywija mi numery... dodatkowy stres nerwy i nic nie isdzie jak trzeba... no ale nic w tym tygodniu bedzie lepiej... nie wazylam sie bo wagi nie mam w domu a pzrez te komplikacje nie pojechalam do rodziców... ale trzymam sie twardo mam nadzieje ze wszytsko juz pojdzie lepiej ![]() został mi tydzien do obrony-masakra.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:22.