|
|
#61 |
|
BAN stały
|
Dot.: -6kg! Kto ze mną od jutra?
na obiadek mam rosołek
zjem a co tam! Ogólnie mam zamiar jeść normalnie obiady tylko mniej. Bez przesadyzmu żebym robiła sobie 2 obiad jak już jest i to taki pyszny Kobietki, a może pomyslimy najpierw o 2 śniadanku co? trzeba jeść mniej ale często tak co 3-4 godz. wtedy nasza przemiana materii bedzie prawidłowa. Ja proponuje jakiś jogurcik i do tego płatki albo musli pychaaa albo jakiś owoc ja polecam grejfrucika
Edytowane przez agatam2211 Czas edycji: 2010-02-07 o 10:54 |
|
|
|
|
#62 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
i śniadaniem się spokojnie najadam ja mam na obiadek miseczkę rosołu z marchewką i może kawałek schabu
|
|
|
|
|
|
#63 |
|
Raczkowanie
|
o to super
ja 2 sniadanka nie jem bo rano zgrzeszyłam:P dziewczynki ja lece do nauki, odezwe sie wieczorkiem i zdam relacje
|
|
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, a ten ocet rozcieńczacie jakoś??? Smakuje gorzej niż drożdże z mlekiem???
|
|
|
#65 |
|
Przyczajenie
|
pare złotych taka skakanka. ;D ( tylko pamietajcie o dlugosci ;p )
Ja sobie sciagnelam filmik ABS [ aeorby jakies ] ;D fajny jest i przyjemnie sie cwiczyy . szkoda ze trwa tylko 30 minut
|
|
|
|
|
#66 |
|
BAN stały
|
Nasza MOTYWACJA na dziś co o tym myślicie?? ![]() Proponuje codziennie wstawiać jakąś fajna fotkę. Każdy sposób jest dobry. Edytowane przez agatam2211 Czas edycji: 2010-02-07 o 11:23 |
|
|
|
|
#67 |
|
Przyczajenie
|
hej dziewczyny ja rowniez zaczynam z wami
mam nadzieje ze wytrwamy musze schudnac do maja. masakra tak sie zaniedbałam;p..... ile posiłków dziennie planujecie na brzuch polecam 6 weidera.sama cwicze i powaznie sa efekty
|
|
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
wendi92
A mnie jakoś najbardziej ta pupencja motywuje
|
|
|
#70 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#71 |
|
Przyczajenie
|
fajnie mam nadzieje ze z wami sie zmotywuje
potrzebuje kooopa;p a pomysł z tym zapisywaniem spadku wagi fajny mozemy np co tydzien sie wazyc i pisac ile kto zwalił.taka dodatkowa motywacja myślę
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#72 | |
|
BAN stały
|
psyhe666
mmm też fajna może my też będziemy takie miały hehtrzeba się brać ostro polecam te ćwiczenia naprawdę są świetne jak dla mnie : http://www.fitnessonline.pl/cwiczenia-na-posladki/ ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- tak wszystkie jesteśmy na pierwszym wpisie. Edytowane przez agatam2211 Czas edycji: 2010-02-07 o 11:24 |
|
|
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=agatam2211;17016561]psyhe666
mmm też fajna może my też będziemy takie miały hehtrzeba się brać ostro polecam te ćwiczenia naprawdę są świetne jak dla mnie : http://www.fitnessonline.pl/cwiczenia-na-posladki/ pewnie, że będziemy takie miały Z ćwiczeń chętnie skorzystam bo ostatnio doszłam do wniosku, że po moich pośladkach widać już wiek
|
|
|
#74 |
|
Zadomowienie
|
Witam , Witam Wszystkie piękne kobietki!!
) Można sie dołaczyć?? Mój watek upadł jakis miesiąc temu i razem z nim upadła moja motywacja i zapał...:/ Potrzebuje mocnego kopniaka w tyłek bo sie zapuściłam okropnie;/ Jeszcze ok 5-6 kg chcę zrzucić. Buziaki.
|
|
#75 |
|
Przyczajenie
|
Widzialam zdjecia pewnych pan.
Czy wazym zdaniem odstajace pupy sa sexy ? bo ja mam, i la mnie jest okropna |
|
|
|
|
#76 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też udzielałam się już na kilku wątkach, które upadły... ![]() ---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#77 |
|
Przyczajenie
|
witajcie!
dzis pierwszy dzień! na szczescie polowa dnia juz za soba ![]() rano cwiczenia 20 min, wieczorem tez 20 min, a popoludniu narty -> przyjemne z pozytecznym
|
|
|
|
|
#78 |
|
BAN stały
|
zrobiłam sobie suwaczek może mi ktoś pomoże umieścić go jakoś np w podpisie? Próbowałam ale jest tylko jako link ;-/
![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez agatam2211 Czas edycji: 2010-02-07 o 12:17 |
|
|
|
|
#79 |
|
Zadomowienie
|
wejdz w ustawienia
potem w edytuj podpis i tam bedzie wstaw link <taka kula ziemska .. >
"Wyjatkowosc nie polega na idealnosci" 2014r: Skalpel x 1 Bez slodyczy 1/30 Edytowane przez OnaJuzNieZyje Czas edycji: 2010-02-07 o 12:25 |
|
|
|
|
#80 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- nima go
Edytowane przez agatam2211 Czas edycji: 2010-02-07 o 12:39 |
|
|
|
|
|
#81 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczynki
![]() dołączam do was :P może nie zależy mi tak konkretnie na spadku wagi, ale napewno na cm ;] a więc mam lat 17, wzrost: 171 cm w poprzednie wakacje ważyłam 64 ale po koloniach jakos mi zeszlo do 61, na świeta juz mialam 57 a od stycznia zaczełam sie odchudzac i do kwietnia mialam 52 ( to był moj cel z 64-5 na 52 ) teraz waże 50,9 i chciałabym zejść na troche mniej.ostatnio dorwałm hula hop i tak sobie hulam całymi dniami bo to lubie ;] do tego zawsze ćwicze na wf i czasem w domu jak sie zmobilizuje to jeszcze coś ćwicze, myśle zeby jeszcze raz zacząć a6w bo ostatnio dotrwałam do 16 dnia ale pozniej chorowałam i musiałam przerwac :P `powodzenia wszystkim ;]
|
|
|
#82 |
|
BAN stały
|
oki zaraz Cię dopiszę
|
|
|
|
|
#83 |
|
Zadomowienie
|
uuu jestes bardzo wysoka , i wazysz 50 kg
przecież już musisz być bardzo szczupła
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#84 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zwymiotujesz na pewno ! Jak musisz to pij rano ciepłą wodę z sokiem z 1/2 cytryny.I nie przesadzaj z mlekiem/serkiem/jogurtem - tylko zamulają. Naprawdę odchudzają warzywa i chude białko (ryby, mięso). Obiadek mamusi można spokojnie zjeść ale bez kartofli/ryżu/klusek/sosiku. Jak zjesz 5 x dziennie, bez przegryzania, nie za dużo (ale i nie za mało bo metabolizm stanie i szybko przytyjesz) schudniesz spokojnie do wakacji przynajmniej 5 kg. A jak się zagłodzisz to w wakacje może i wejdziesz w 34 ale na Sylwestra to już w 42 się nie zmieścisz. Coś o tym wiem (miałam 170 i 60 kg i - oj głupia, głupia -w lustro nie mogłam spojrzeć z obrzydzenia). Ale koniecznie dziewczyny poczytajcie tabele kalorii i opakowania np. jogurtów! Pozdrawiam i życzę wytrwałości! |
|
|
|
|
|
#85 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
chłopak powiedział że jak schudnę poniżej 50 to się obrazi :P ale właśnie mi zależy na tym żeby dobrze wyglądać a nie ważyć ileś tam, na początku miałam właśnie taki cel ze do 52, ale to jeszcze za mało. po koloniach w tym roku zeszłam do 47 ale wszyscy mówili zebym przytyla bo jestem za chuda (co prawda niektorzy dalej tak mowia) ale sie nie znaja w ogole :P
|
|
|
|
#86 |
|
Raczkowanie
|
ja już po obiedzie <lol> Miałam schabowego z ziemniakami i surówką I zrobiłam grzech zjadłam kawałek tortu z urodzin <foch> Haha
|
|
|
|
|
#87 |
|
BAN stały
|
maagdulaa pewnie, że jesteś chuda!!
Nie przesadzaj z tym odchudzaniem, bo zostanie Ci sama skóra i kości.... a to nie wygląda za ładnie dopisałam Cię do listy ale proszę Cię zastanów się dobrze co robisz pisze to dla Twojego dobra |
|
|
|
|
#88 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#89 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja też juz po obiadku, zjadłam miseczkę rosołku i 2 marchewki ![]() o 16 planuje jogurcik, a pózniej ide do mojego T. i tam pośmigam sobie na rowerku stacjonarnym.....hehe o 19 jakaś mała kolacyjka No to do wieczora, życzę Wam miłego dnia
Edytowane przez agatam2211 Czas edycji: 2010-02-07 o 14:05 |
|
|
|
|
|
#90 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zastanów się nad tym, nie warto...
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:50.

zjem a co tam! Ogólnie mam zamiar jeść normalnie obiady tylko mniej. Bez przesadyzmu żebym robiła sobie 2 obiad jak już jest i to taki pyszny
albo jakiś owoc ja polecam grejfrucika

! Jak musisz to pij rano ciepłą wodę z sokiem z 1/2 cytryny.