|
|
#61 |
|
Osiołek z zakątka :)
|
Dot.: Moja papierowa pasja....
Nie żartuj, nie możesz się przejmować jakąś siksą, co przy pierwszym poście na forum sieje ferment. Link który wrzuciła nijak się ma do Twoich prac, pokazana tam kartka jest wykonana fatalnie i bez najmniejszego polotu, nie zasługuje w najmniejszym stopniu na wzorowanie się. A co do złośliwego posta to po prostu zwróć się do moderatorek, żeby go wyrzuciły z Twojego wątka bo jest nie na temat i koniec.
Załącz z powrotem swoje prace, nie warto obrażać się na świat za taki drobiazg |
|
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
Trufla nie przejmuj się ludźmi, którzy nawet swoimi pracami nie mają zamiaru się pochwalić. Wpadła laska tylko po to, żeby sobie żarty porobić i jest to jej jedyna wypowiedź. Miej to w nosie, bo Twoje kartki są naprawdę śliczne.
A panienka wielce oryginalna pewnie nie wie każdy sie na kims wzoruje. Nawet tworzą swoje "niepowtarzalne" wzory powtarza juz czyjąś pracę. Nie ma możliwości, żeby nie było widać czyjejś inspiracji w naszych pracach skoro tyle tych prac oglądamy. Założę się, że jej prace - o ile w ogóle coś robi - też mozna znaleźć w necie i to nie jedną.
|
|
#63 |
|
Przyczajenie
|
Trufla ja bardzo mało pokazuję swoje kartki,mało się wypowiadam ale oglądam i zachwycam się Waszymi pracami,Twoje bardzo mi się podobają i szkoda że je usunęłaś.Nie przejmuj się tą wypowiedzią tylko pokazuj nadal swoje kartki bo są śliczne
|
|
|
|
|
#64 |
|
CraftMod
|
Truffla3 czekam na powrót zdjęć prac albo polecą pkt-y.
Myślę, że nie warto się przejmować takimi opiniami. |
|
|
|
|
#65 |
|
Raczkowanie
|
Przepraszam Was bardzo za to zamieszanie. Dziekuje serdecznie za wszystkie mile slowa pocieszenia. Jestescie kochane
Moje kartki "wrocily" na swoje miejsce i niebawem wstawie napewno nowe!
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
No... ulżyło mi. Obejrzałam od początku Twój wątek i jestem zachwycona każdą kartką, nie potrafię wyróżnić żadnej.
Cieszę się, że przeszłaś mimo przykrości sprawionej Ci przez trola. Niestety to niejedyna sytuacja, w której interweniowały wizażanki. W całej sytuacji wypadłaś korzystnie. bo zachowałaś zimna krew i szybko wróciłaś. No i dobrze, że niezmordowana Nirshya czuwa, bo byłyby nieprzyjemności od szefostwa. Nie wolno usuwać zdjęć ani treści postów. Za to grozi nawet ban, a to już przykra sprawa. Witaj w domu Trufla i pamietaj: Nie jestes sama.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz Edytowane przez hejasz Czas edycji: 2010-03-09 o 03:56 |
|
|
|
|
#67 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie! Sama nie robię karteczek (brak talentu
. Trufflo Kochana !!!!! . Jak jest taka mądra i utalentowana to niech pokaże swoje "dzieła"! Każdy ma prawo do przedstawienia swojej opinii, ale zarzucanie Tobie , że wzorujesz się na innych (czyli plagiat!!!!) to już nie fair . Uważam, że masz swój niepowtarzalny styl. Cieszę się, że dałaś sie przekonać i zdjęcia Twoich karteczek powróciły na forum . Czekam na następne!!!!!!Pozdrawiam cieplutko!
|
|
#68 |
|
Przyczajenie
|
Nie napisałam wcześniejszego postu żeby kogokolwiek obrazić czy zniechęcić, nawet do głowy mi nie przyszło przemycanie "jadu", "złośliwości""psucia krwi" czy czego tam mi zarzucacie. Grzechem śmiertelnym jednak okazało się że napisałam w innym tonie (podkreślam nie złośliwym). W poście nie posądziłam nikogo o kopiowanie czy plagiat - co mi zarzucano!!! - napisałam jedynie o czerpaniu inspiracji, a to zupełnie inna sprawa. Sama nie jestem żadną plastyczką, czy artystką tylko zwyczajną dziewczyną która chciałaby aby spod jej rąk wyszły jakieś ładne rzeczy i wszędzie szukam pomysłów i inspiracji, ale co ważnie nie wstydzę się do tego przyznać, a jak jest z Tobą Truffla3? Żałuję, że link nie okazał się przydatny dla tych którzy chcieliby podobnie jak Truffla3 zrobić coś ładnego, a stał się tylko zarzewiem niezgody. Dlaczego się nie dzielić??? Dlaczego gdy inni piszą że to co robię jest fajne, a ja dysponuję wiedzą która pozwoli innym zrobić coś równie ładnego, dlaczego się tym nie dzielić?! Napisałam też o tym że czasami jest dobrze poszukać w pewnym momencie czegoś własnego, czegoś co odróżnia. W zamian za swoje spostrzeżenia i uwagi dostałam po głowie. W swoim poście nie chciałam nikogo obrazić, ale ja sama mogę się taka poczuć dzięki określeniom typu: mądralińska paniusia, laska, siksa, troll...
Do postu dodaje dwa zdjęcia, jedno autorstwa Truffli3, a drugie zaczerpnięte z owianego złą sławą filmiku. Znowu uprzedzam, nie robię tego złośliwie, a tylko po to żeby mnie ktoś nie posądzał o szukanie dziury w całym. Jak już pisałam w pierwszym poście dostrzegłam podobieństwo i chciałam się tym tylko podzielić. Edytowane przez soweka Czas edycji: 2010-03-09 o 09:39 |
|
|
|
|
#69 | |
|
CraftMod
|
Cytat:
Myślę, że Trufflę poniosło trochę, wyciągneła wnioski, a jeśli korzysta z filmów instruktarzowych, mapek to cóż z tego. Myślę, że po to one są. Proponuję się rozejść i zająć stemplowaniem, wycinaniem, przyklejaniem, wiązeniem kokardek itp. A ew spory przenieść na pw, bo zacznie nam powstawać off top. |
|
|
|
|
|
#70 |
|
Raczkowanie
|
Super, że Truffla czerpała na początku inspiracje z innych prac - wg mnie jeżeli nawet odgapiła tę karteczkę, to mnie "odgap" bardziej się podoba niż pierwowzór. Działaj Trufflo i pokazuj następne karteczki.
A tak na marginesie, to mnie szkoda by było czasu aby szperać w internecie i szukać podobieństw , jest tyle innych ciekawych zajęć.
|
|
#71 |
|
Zadomowienie
|
Rewelacja!
|
|
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
Życia zabawnego
W jaja bogatego I w ogóle kurczę- Wszystkiego najlepszego! ______§§____________§§ _____§__§__________§__§ ___§§____§_________§___§ __§___§___§_______§____§ _§____§____§_____§____§ _§___§_§____§___§____§ _§§§§___§___§§§§§___§ _________§_________§___§§ _§§ ________§___§§_§§___§_§§§ c§§§ _______§_____________§_§d §§§ _______§______§______§__§ §§ _______§____§___§____§___ § ________§____§§§____§___§ _______§§§§§_____§§§§§_§ _§§§__§_____§§§§§_____§__ §§§ §_§_§§____§_______§__§_§§ _§_§ §____§_____§_____§__§__§_ ___§ _§____§____§_____§_§__§__ __§ __§____§§§§_______§§§§___ _§ ___§____§___________§____ § ____§____§§§_____§§§____§ _____§§§§___§§§§§___§§§§ ............((_,»*—*« »*—*«,_)) ((_,»*—**—*«,_)) ((_,»*—**—*«,_)) *~*~*~*~*WESOŁYCH ŚWIĄT*~*~*~*~*
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ WESOŁYCH ŚWIĄT Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ ̵̨̄Ʒ Moc prezentów od zajączka co kwiatuszka trzyma w rączkach Wielu wrażeń,mokrej głowy w poniedziałek dyngusowy. Życzę jaja święconego i wszystkiego najlepszego! . . . . . . . . . . . .... ... ___ . . . . . . . . . .... . .-.'. . .. . .-. . . . . . . . . .....-(. . . \. . /. . . )-. . . . . . . . .... /. . . '..oOOo..'. . .. \ . ,. . . . . . ....\.--.oOOOOOOo.--. '/ .......... . .... (. .. OOOOOOo:. . ) ............ .... /''---'oOOOOOOo'---'\ ..................\. . . .''oOOo''.. . .. ./ ................ ' .-..(. . . /.. \. . . )-' ...._.........,-"--,_....//' .../..\....../...____\.//. . . .. . /| ...||.\\..../.../`......'((. .. . |\/./_ ...||..\\._ |...'.``'-....\\. .| \;. . . - ' ...|.\_.\\.`.......6 \....\\| \: . . ' ` --. ....\_........6...._..`\. .\\,. . ' . . --' ..... |.._......... \.)... |..))' ._ ,-'` ......\/.....= \......;_ '/.//- ' ......|...........`--´__ ;// .......`.,____....-'´......`| ........._/........... .._-.__/ ... ..,-´..............,-´| || ...,-/................/....| \\ (´..|.............../_..../.\| ..`-\.................`\--;`. .....` -.................|....| ........).............../.._/. ......./...........__. '...'--,. ......(.......... )...(........) ......`---------´ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ WESOŁYCH ŚWIĄT Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ ̵̨̄Ʒ
|
|
#74 |
|
Rozeznanie
|
___________██_______█
__________█▒█______██ _________█▒▒█_____█▒█ ________█▒▒█_____█▒▒█ _______█▒▒█_____█▒▒█ _______█▒▒█____█▒▒█ _______█▒▒█___█▒▒█ _______█▒▒█__█▒▒█ _______█▒▒█_ █▒▒█ _______█▒▒█_█▒▒█ _______█▒▒▓▓▒▒█ _______ █▒▒▓▓▒▒█ ______█▒^¶▓▓¶^▒█ _____█▒▒¶▓▓▓¶▒▒█ ___█▒▒▒▓(●)¶(●)▓▒█ __ █▒▒▒▓▒▒▒▒▓▒▒█ _ █▒▒▒▓░░███░▓▒▒█ █▒▒▒¶▓¶▒▒▲▒▒¶▓¶▒▒█ __█▒▒▒¶¶▒▒▒▒¶¶ ▒▒▒█ ___█▒▒▒▓¶'██'¶▓▒▒▒█ ___ ██▓▓♦'▓▓▓'♦▓▓██ _____██▓▓►◄▓▓██ __██▓▓██_█▓█_██▓▓██ _█▓█▒▒█▓██▓█▒▒█▓█ █▓█▒▒____█▓█___▒▒█▓█ █▓█▒▒_____________▒▒ █▓█ _█▓█▒▒___________▒▒█▓ █ __█▓█▒▒_________▒▒█▓█ ____█▓█▒▒_____▒▒█▓█ ______█▓█▒▒_▒▒█▓█ ________█▓█▒█▓█ ______█_█_█_█____ஜ(█▒) ____█_________█(▒█ஜ ___█___________█___ஜ(█▒ ) __█_____________(▒█ஜ _█_e$$$$e__♥♥♥♥_█__ஜ( █▒) █_$$$$$$$_♥♥♥♥♥♥█_ஜ █_$$$$$$$$♥♥♥♥♥♥♥█ஜ( █▒) █_$$$$$$$$$_♥♥♥ஜ █ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ _▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ___▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ____▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ _____▓▓▓▓▓▓▓▓ Moc prezentów od zajączka co koszyczek trzyma w rączkach Wielu wrażeń, mokrej głowy w poniedziałek dyngusowy. Życzę jaja święconego i wszystkiego najlepszego! |
|
|
|
|
#75 |
|
Zadomowienie
|
W dniu tak pięknym i radosnym,
gdy zieleni ziemia się , Gdy króliczek i baranek razem bawią się, Świat się cieszy, bo Zmartwychwstał Jezus Chrystus Pan. Niech Ci Pan Bóg łaski z nieba śle, żeby wszystkim dobrze żyło się.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Papierowy zawrót głowy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:27.

. Trufflo Kochana !!!!!
. Jak jest taka mądra i utalentowana to niech pokaże swoje "dzieła"! Każdy ma prawo do przedstawienia swojej opinii, ale zarzucanie Tobie , że wzorujesz się na innych (czyli plagiat!!!!) to już nie fair
. Uważam, że masz swój niepowtarzalny styl. Cieszę się, że dałaś sie przekonać i zdjęcia Twoich karteczek powróciły na forum
. Czekam na następne!!!!!!

OOOOOOo:. . )