![]() |
#61 |
DOMator
|
Dot.: gdzie kupić wyposażenie łazienki?
Taki urok popularnego forum - wielu próbuje traktować je jak darmową tablicę reklamową
![]()
![]() |
#62 |
Przyczajenie
|
Witam,
zgadzam się z Oliwią. Tanie mięso psy jedzą, a przecież kupuje się taki sprzęt na lata. Po co wymieniać coś za rok, czy dwa, jak można za 10-15 lat? Czy to nie lepsze rozwiązanie? Tam, gdzie dają zlew i baterię w promocji w ogóle bym nie zachodziła, bo obok jakści to nawet nie leżało. Mi znajomi polecili mi firmę xxx.pl i się nie zawiodłam. Chłopaki mają sklep stacjonarny w Lublinie, ale sprzedają głównie przez internet. Może ceny nie są najniższe na świecie, ale można tam kupić wszystko, co się chce w rozsądnej cenie, a nie w 10 sklepach, ale najtaniej, przy czym dopłaca się za wysyłkę. Dodam też, że nie sprzedają tam wszystkiego, czyli np. zlewu granitowego za 300zł, ale sprzedają tylko to, co jakościowo jest dobre i sprawdzone, za co (moim zdaniem) warto dopłacić. Poradzą, podejdą do klienta indywidualnie i naprawdę pomogą. A na miejscu parzą pyszną kawkę ![]() Pozdrawiam, kamila Edytowane przez Elfia4 Czas edycji: 2014-06-05 o 21:50 Powód: reklama firmy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
BAN stały
|
polecam sklep internetowy domid pl jestem bardzo zadowolona z ich produktów
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Przyczajenie
|
Ja proponuje zajrzeć na stronę xxx. Seria Luna jest godna polecenia. Myślę, że warto zobaczyć i samemu ocenić.
Edytowane przez Elfia4 Czas edycji: 2015-01-03 o 20:19 Powód: link reklamowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Kupowałam niedawno całe wyposażenie łazienki (no, bez dodatków) w sklepie http://www.niebieskalazienka.pl/. Wszystko było okej, więc chyba mogę polecić.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Przyczajenie
|
polecam ich produkty xxx . sama zaopatrywałam się w tej firmie i jestem bardzo zadowolona z jakości produktów. łazienka wygląda prześlicznie
![]() Edytowane przez Elfia4 Czas edycji: 2015-01-26 o 19:21 Powód: link reklamowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Wtajemniczenie
|
Ja z kolei mogę polecić Ci firme xxx. Super sprawą jest to, że do zamówienia przygotowują Ci bezpłatnie projekt łazienki. Sama nie mogłam się zdecydować do końca jak to będzie wyglądało dlatego wysłali mi fajną wizualizację.
Edytowane przez Elfia4 Czas edycji: 2015-01-27 o 18:57 Powód: link reklamowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Ja kupowałam w arenalazienek.pl. Dowieźli własnym transportem za niewielką opłatą, wycenili indywidualnie zamówienie.
![]() |
![]() |
#69 |
Przyczajenie
|
Urządzanie łazienki
Hej wszystkim. Postanowiłam odświeżyć wątek bo poszukuję inspiracji. Chciałaby stworzyć moją łazienkę w jakimś konkretnym stylu ale nie wiem w jakim. najlepiej do niebieskich kafelek, chodzi o te wszystkie szałowe dodatki.. i w sumie pad ten styl szukam też umywalki, bo tak już się nie nadaje do niczego :P
Edytowane przez goska123123 Czas edycji: 2015-02-09 o 09:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Przyczajenie
|
Dot.: Urządzanie łazienki
A nie masz na prawdę ŻADNEJ wizji CZEGOKOLWIEK? mnie się to w głowie nie mieści. Ja jak chcę coś zmienić to wiem co, tylko szukam jak.. diabel tkwi w szczegole jak to mówią
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Przyczajenie
|
Dot.: Urządzanie łazienki
no przecież mówi, że chce zmienić STYL
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Przyczajenie
|
Ja osobiscie w 100 % mogę polecić wyposażenie do łazienki firmy Keramag - serii MyDay
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Elfia4 Czas edycji: 2015-02-09 o 18:33 Powód: link reklamowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Przyczajenie
|
Aktualnie mam chyba bezstylowie, takie nic, choć chciałam, żeby to wyglądało na styl, który się kojarzy z morzem (podłoga w kolorze ciemnego granatu, na ścianach lekki błękit i kilka płyt ozdobnych z falkami), ale jak wyszło nie wiem. wiem, że kafelków zmieniać teraz nie zamierzam, więc pomyślałam, że może z żółtych dodatków stworzyłby się przyjemny kontrast? no i ta nieszczęsna umywalka… myslałam, żeby była lekko stylizowana na retro.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Przyczajenie
|
Ja polecam sklep xxx
Mają bardzo dobrej jakości i stylowe produkty. Kupiliśmy tam umywalkę do naszej łazienki i wszyscy znajomi od razu dostrzegli tą zmianę! ![]() Edytowane przez Elfia4 Czas edycji: 2015-02-11 o 18:40 Powód: link reklamowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Przyczajenie
|
Nie ma co sie oszukiwać, trzeba obejść kilka marketów, przeszukać internet i potem zamówić tam , gdzie dają dobrą cenę - najlepiej z odbiorem osobistym (aby sprawdzić czy faktycznie to jest TO) kwestia poświęcenia odpowiedniego czasu.
![]() |
#76 |
Przyczajenie
|
jest pełno ofert sprzętu ‘retro’ na pewno znajdziesz coś dla siebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Przyczajenie
|
Jeśli chcesz odświeżyć wygląd swojej łazienki – zacznij od zmiany akcesoriów. Gdy chcesz się zdecydować na jeden konkretny styl, zadbaj, by dodatki były z jednej kolekcji. Jeśli pomieszczenie jest małe – zainwestuj w duże lustro oraz szklane akcesoria, które optycznie powiększą łazienkę. Gdy dominują intensywne kolory postaw na minimalistyczne dodatki. Dużą łazienkę możesz udekorować wyrazistymi akcesoriami, które nadadzą jej klimat.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Raczkowanie
|
ja większość wyposażenia łazienki kupiłam na lazienkaplus.pl. fajnie wyposażony sklep, dobra obsługa i przede wszystkim mieli pare rzeczy takich ktorych nie mogłam znaleźć w rozsądnej cenie w sklepach stacjonarnych! jak np wąską umywalkę prostokątną i ceramiczną! zresztą przez neta jednak taniej
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Przyczajenie
|
O, dziekuje za poradę! Zdecydowałam się na zmianę wszystkich dodatków na szklane i białe ręczniki zamiast błękitnych i łazienka wygląda lepiej. choć umywalkę kupiłam najzwyklejszą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Przyczajenie
|
Witam.
Ostatnio kupiłam w GNSBUD umywalkę Keramag MyDay. Muszę przyznać, że jestem z niej bardzo zadowolona. Polecam Wam ten sklem i odsyłam do strony tego sklepu. Oto link: http://gnsbud.pl/sklep/producenci/keramag Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Raczkowanie
|
Jestem na etapie kompletowania "wizji" mojej łazienki, która latem "pójdzie" do gruntownej przebudowy. Pytań mnóstwo. Wymyśliliśmy sobie taki trochę "mroczny" styl - ciemne płytki, lampy przy lustrze jak z garderoby teatralnej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Konto usunięte
|
ale akryl jest cieplejszy i lepiej ciepło trzyma
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;50397404]ale akryl jest cieplejszy i lepiej ciepło trzyma[/QUOTE]
Nie będę tego kwestionować, bo musiałabym zrobić porównanie w tym samym czasie ![]() Mam wrażenie, że to po prostu powtarzane mity ![]()
![]() |
![]() |
#86 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Inny plus akrylówek (ale to na razie teoria jesli chodzi o akryl) to podobno łatwiejsze naprawa uszkodzeń, jakichś odprysków. Bo z mojej blaszanej emalia odprysła i niestety zamalowanie jej naprawiaczem do emalii było widoczne i brzydko to wyglądało. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Raczkowanie
|
[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;50397404]ale akryl jest cieplejszy i lepiej ciepło trzyma[/QUOTE]
I znowu nie wiem co zrobić, namieszałyście mi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Przyczajenie
|
jeśli chodzi o wyposażenie łazienki czy w ogóle wyposażenia dla domu polecam zajrzeć na xxx.pl mają dobre ceny i w jednym miejscu jesteśmy w stanie wyposażyć cały dom.
Edytowane przez Elfia4 Czas edycji: 2015-05-29 o 09:15 Powód: reklama |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Przyczajenie
|
hej hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Rozeznanie
|
[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;50405505]ja mam takie odczucia z autopsji akurat, rok temu jeszcze kąpałam sie w blaszanej wannie (opiankowanej, w zabudowie) i dotykając plecami tego wystajacego nad wodą kawałka wanny mi skóre chłodziło,a teraz kąpie się w akrylowej i sie opieram bez takich wrażeń. i szybciej ta woda stygła (wymiary te same wanien). Nie wiem jak porownanie z żeliwną, a z kaldewei chyba własnie żeliwne są ? (czy też z takiej grubej porzadnej stali?), więc pewnie lepsza jakość.
Inny plus akrylówek (ale to na razie teoria jesli chodzi o akryl) to podobno łatwiejsze naprawa uszkodzeń, jakichś odprysków. Bo z mojej blaszanej emalia odprysła i niestety zamalowanie jej naprawiaczem do emalii było widoczne i brzydko to wyglądało.[/QUOTE] ja mam akrylową (lecz akryl akrylowi nie równy i trzeba uważać przy wyborze) dwa dłuższe boki mam ze szkła - jak akwarium ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:33.