|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maybelline, L'oreal, AA, Sephora, GOSH, Lancome, Rimmel, Clinique
Demeterka już u mnie masz, flowerbombki to fabryczne próbki z atomizerkiem, jedna to EDP a druga EDT, obie wyjściowo miały 1.5ml, a teraz obie mają po połowie. Ile byś chciała tej odlewki Ziaji PRO? Mogę dorzucić jeszcze odsypkę sporą żółtej maski algowej złuszczającej.
Chętnie przygarnęłabym szamponik. ![]() ---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Kochana, więc sprawa wygląda następująco: z Ziaji PRO na dzień dzisiejszy mogę zaoferować: maskę rozświetlająco-liftingującą do twarzy (odlewka ok. 50ml), esencję liftingująco - rozświetlacją pod oczy (odlewka ok. 30-40ml), dużą odsypkę złuszczającej maski algowej (np. na 4-5 użyć), odlewkę (ok. 70 ml) kremu do masażu dłoni, całą nową oliwkę do masażu dłoni. |
|
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maybelline, L'oreal, AA, Sephora, GOSH, Lancome, OPI, Inglot, Rimmel, Clinique
Zapach z roku 1998. Kultowy, teraz go już nigdzie nie dostaniesz. Świeża, kwiatowa kompozycja pełna aromatu jaśminu, narcyza oraz koniczyny, przemieszanych z owocowymi nutami mandarynki, śliwki i owoców pomelo. Całość lekko wyostrzona przy pomocy różowego pieprzu i kardamonu. Dookoła otulające ciepło drzewa sandałowego i wanilii.
co Ty na to?a podoba Ci się coś jeszcze u mnie? Oceny perfum Lancome Chrysalide ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- http://cgi.ebay.pl/LANCOME-CHRYSALID...item5191a8b21a tutaj znalazłam aukcje tych perfum w Portugalii.. jak widać nadal są dużo warte, ale to chyba ze względu na ich rzadkość
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maybelline, L'oreal, AA, Sephora, GOSH, Lancome, OPI, Inglot, Rimmel, Clinique
nie, z kolorówki raczej nic nie mam..
chociaż jeżeli by Cię zainteresował zielony cień z Clarinsa. Dostałam go w prezencie z dwa lata temu, nie wiem, czy jest jeszcze dobry. raczej go nie używałam, był tylko testowany. więc jak coś mogę Ci zdjęcia pokazać a jak z tym lancome? ![]() ---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ---------- aaa, teraz mi się jeszcze przypomniało, że mam taki rozświetlacz/róż z avonu również tylko testowany (4 kolory). zaraz poszukam zdjęcia może akurat Ci się spodoba.---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- to jest taki rozświetlacz jak tutaj na tej aukcji : http://www.allegro.pl/item929082693_..._opi_avon.html jeżeli Cię on interesuje, to mogę zrobić fotko tego mojego ![]() ---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...-do-twarzy.htm ---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- i jak tam? ![]() ---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- a gdybyś dołożyła mi ten cień z sephory? ale nigdzie nie mogę znaleźć koloru, nie masz może fotki?---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- to może w internecie znajdziesz ten cień? bo ja go nigdzie nie widzę ;(
|
|
#64 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
|
|
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
to chyba jednak nie mój kolor..a może lakier chanel orange fizz?
wybacz, że Cię tak męczę
|
|
#66 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Hej,kolor mi bardzo odpowiada. Mogłabym oddać Benefita i dwie próbki Flowerbomb (EDT i EDP - obie używane) ale bym coś drobnego jeszcze chętnie dobrała....
|
|
|
|
|
#67 |
|
Wtajemniczenie
|
OPI, lakier do paznokci Ginger Bells; użyty 2-3 razy
cos u mnie?
|
|
#68 |
|
JESTEM ONA
|
Zuziu
![]() Pisałam do Ciebie przed Swiętami na PW, odnosnie propozycji, zamiast podkładu. Nic nie odpisałaś, więc poczekam w takim razie za podkładem. Z pozdrowieniem
|
|
#69 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Taa... możesz liczyć na kredkę
![]() Chętnie to wszystko oddam,tylko że trudno mi jakoś objawić moje marzenia (nie,żebym marzeń nie miała - ale kosmetyków mam raczej nadmiar ![]() Może napisz co tam jeszcze masz na wydaniu,jakoś się dogadamy ![]() Aktualnie to by mnie najlepiej urządzał jakis delikatny zapach na lato - nie więcej niż 20ml,czyli może być resztka;Iced Lotus jest moim marzeniem i z EDM : Fairly Light o-glo![]() Albo jakaś torebka na lato (nie za duża i nie ze skóry). No,powiedz,co tam jeszcze masz ![]() ---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- Postaram się sprawdzić L'Occitane,może by mi podpasował (mam tu sklep obok,tylko nie wiem,kiedy mi sie uda do niego dotrzeć ze względu na jutrzejsze uroczystości.... |
|
|
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
no to jak z tą naszą wymianką?
![]() ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- wiesz co, zarezerwuj dla mnie na razie tą lolitkę i gdyby orange fizz się odrezerwował to zostaw go dla mnie. jutro wyjeżdzam i będę wieczorem ,także wtedy się dogadamy ja jestem skłonna oddać Ci tego lancome, tylko kwestia dogadania się a lolita plus ten red delicious to nie byłoby razem za dużo za lancome? nie chciałabym ,żebyś wyszła stratna na tej transakcji.szukam ogólnie zapachów. kolorówka raczej mnie nie interesuje (chyba, że w miarę nowe cienie, lakiery). kurcze, a ten orange fizz jest świetny szkoda, że w rezerwacji ;(
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, mogłabyś dać znać co w sprawie mojej propozycji?
|
|
|
|
|
#72 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Hej;pisałaś u mnie,że masz Red Delicious na wydaniu i w sumie powiem Ci,że mnie to urządza. Tylko,że ten lakier też mi się podoba
Trzebaby to jakoś sprytnie policzyć - ja bym Ci oddała zestaw do stylizacji brwi i kredkę Benefit (zestaw jest nowy,kredka kilka razy użyta ale nie temperowana jeszcze) natomiast próbeczki Flowerbomba to dorzucę gratis,zwłaszcza,że one nie są pełne![]() Napisz proszę,jak to widzisz;oczywiście lakier i zapach to za dużo,ale może lakier i jakaś odlewka z tej DKNY??? |
|
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzetio, czy mogłabyś jakoś cyknąć fotkę tego zapaszku. Chodzi mi os stopień zużycia. O jakiej ilości ml mówimy?
|
|
|
|
|
#74 |
|
JESTEM ONA
|
Zetuzetio
![]() Znajdziesz coś u mnie za Lolitę ? ( czy to niebieskie jabluszko? ) https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=422187 link do wątku
|
|
#77 |
|
JESTEM ONA
|
To jest tester czy one nie maja korka w ogóle?
Jesli nie ma korka, to mozna nałozyc folię bąbelkową i wtedy zakleic tasmą , ponieważ sama tasma tak nie ochroni, a i pozniej psikacz bedzie kleil sie. ---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- Jesli uda sie Tobie zrobic zdjecie , to ok. Jesli nie , to wierze na słowo. A mój róż nie mA pędzelka. ---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- A kartonik ma?
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
Dodaję zdjęcie dla kapryski i ukryciora
![]() (chciałam zapytać posieadaczy lolitki- czy Wy też macie wrażenie, że perfumy Wam same uciekają z flakonika? Praktycznie ich nie używałam, a mam wrażenie, że ciągle jest ich mniej. Może to ze względu na brak korka..) |
|
|
|
|
#79 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
To faktycznie nie aż taki drobiazg
ale w sumie zgodziłabym się,gdyby nie fakt,że MAC jest podstawą innej,omawianej właśnie wymianki ![]() Na razie mam tak: z mojej strony 2x Benefit + miniatura cieni EL + AOH (+ próbeczki Flowerb.) A nic innego poza tym MACem nie widzisz? |
|
|
|
|
#80 |
|
JESTEM ONA
|
Zuziu, teraz wpadło mi na mysl, ze moze jakis korek od szamponu czy innego płynu by ochronił wodę przed ubytkiem.
A jesli moge spytac, gdzie dokonałaś zakupu lolity?
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
A gdybyśmy wymieniły się bez żadnych dodatków? to znaczy lolita za lancome? trochę byś na tym zyskała i to mogłoby Ci wynagrodzić tą wymiankę w ciemno
także jak coś to ja nadal jestem chętna na tę wyminę gdybyś jednak zmieniła zdanie, to napisz mi![]() pozdrawiam serdecznie
|
|
#82 |
|
JESTEM ONA
|
To w takim razie PW, dogadamy szczegóły.
---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Cos tam jeszcze dołożę ( jak zazwyczaj ; ) )
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
aa no tak, teraz widzę
z kim innym się wymieniasz za tę lolitę.. a prosiłam o rezerwację..
|
|
#84 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Mogę oba balsamy do skórek dorzucić
Astora - ten jest nawet niezły,ale ja nigdy nie pamiętam o tym,aby go używać i leży u mnie i się marnuje.Oraz Sally... - to mój pierwszy egzemplarz i powiem szczerze,że nieco mnie rozczarowała jego lekko gumowata konsystencja Nie mam pojęcia,czy tak miało być? Czy mi się trafił jakiś felerny? Kupiłam go w normalnej drogerii,a wszystkie daty/kody były na kartoniku,który wywaliłam... Miałaś już może kiedyś taki krem? Jeśli tak,to jak wyglądał?---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Dobrze;to się jakoś dogadałyśmy: Ode mnie 2x Benefit+ Essence+ mini cienie EL+ próbeczki FB+kremiki do skórek ![]() Za lakier i Red Delicious Zgadza się? Zapraszam wobec tego na pw Edytowane przez mhm0808 Czas edycji: 2010-04-18 o 10:40 |
|
|
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
Tutaj jeszcze jedno zdjęcie dla ukryciora
![]() Zielona kreska- stan początkowy, czerwona- aktualny. + 3 zdjęcia dla kapryski. Edytowane przez zetuzetia Czas edycji: 2010-04-18 o 16:00 |
|
|
|
|
#86 |
|
JESTEM ONA
|
Zuziu błyszczyk jest praktycznie wymieniony, a cień jest perłowy ( nawet myslałam , by dorzucic go do Twojej wymiany )
|
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem za. Z esencji zrobię Ci próbaska jakiejś przyzwoitej wielkości, resztę mamy dogadaną, tak?
Jeśli ok, to zapraszam na PW.
|
|
|
|
|
#88 |
|
JESTEM ONA
|
Nie , nie.
I tak wrzuce ten cień dla Ciebie, a nie moge zgodzic się na takie rozwiązanie, bo będziesz stratna.
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm, mi się podoba Chanel, Le Crayon Khol; kolor 62 ambre (brązowy), z temperówką. Użyta raz, nigdy nie była temperowana.
Ale to musisz coś dobrać do Nouby
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:16.

Chętnie przygarnęłabym szamponik. 

co Ty na to?

Nie mam pojęcia,czy tak miało być? Czy mi się trafił jakiś felerny? Kupiłam go w normalnej drogerii,a wszystkie daty/kody były na kartoniku,który wywaliłam... Miałaś już może kiedyś taki krem? Jeśli tak,to jak wyglądał?