|  2010-03-01, 10:35 | #61 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: Skromny, ale treściwy watek:)YSL,CLINIQUE,DIOR, LACOSTE

Dzięki za fotę różu - na razie jednak wstrzymam się z wymianką ze względu na ogrom zajęć pozawizażowych, ale pewnie w 2 połowie marca znów założę wątek i jeżeli coś Ci zostanie, może się dogadamy    | 
|     |   | 
|  2010-03-01, 19:50 | #62 | 
| Zakorzenienie | 

ciągle czekam na decyzję Wizażanki    
				__________________ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post37069794wymieniam www.pajacyk.pl KLIK   | 
|     |   | 
|  2010-03-01, 20:52 | #63 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-01 Lokalizacja: Poznan/okolice 
				Przekupka: 48 pkt  / 98% pozyt. | 

moze u mnie cos znajdziesz? Mam poza watkiem krem pod oczy nuxe.

__________________ https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1272306 | 
|     |   | 
|  2010-03-01, 21:35 | #64 | 
| Zakorzenienie | 

podoba mi się benefit hollywood glo i/lub lacoste inspiration    | 
|     |   | 
|  2010-03-02, 12:36 | #65 | 
| Obcy 8 pasażer Nostromo Zarejestrowany: 2008-02 Lokalizacja: Warszawa/Gdańsk 
				Przekupka: 207 pkt  / 100% pozyt. | 

No niestety;koncentratu już nie ma,kredka jest w negocjacjach... więc chyba jednak nic z tego nie będzie,jak przewidywałam   Tymczasem pozdrawiam i może innym razem uda się coś ukręcić  Chwilowo zresztą zawieszam wątek z powodu wyjazdu  ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- Wyjeżdżam do Gdańska pilnie (właściwie już powinnam tam być,ale moja córka gorączkuje i trochę to nie sprzyja podróżom) a potem muszę być w Łodzi  Ale potem już powinnam być dostępna   | 
|     |   | 
|  2010-03-02, 22:02 | #66 | 
| Zadomowienie | 

witam, pytalas u mnie o wklad diora rozu, hmm widze ze watku masz taki sam  nie moge znalezc w necie cieni o ktorych pisalas | 
|     |   | 
|  2010-03-02, 23:34 | #67 | 
| Zakorzenienie | 

niestety baza poleci do innej Wizażanki, bo Jej paczka zaginęła i muszę to niestety zrekompensować   przepraszam za zwłokę i pozdrawiam serdecznie  ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- za afrykę chciałabym coś super ekstra, z mojej top wishlisty   
				__________________ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post37069794wymieniam www.pajacyk.pl KLIK   | 
|     |   | 
|  2010-03-04, 21:05 | #68 | 
| Zadomowienie | 

Skusiłabym się na 5tki petal shine.

__________________ moja wymianka kosmetyczna | 
|     |   | 
|  2010-03-05, 23:13 | #69 | 
| Zadomowienie | 

Fajne te cienie, podobaja mi sie  to jest tez tester? masz plastikowe opakowanie do nich? ja mam do rozu. ---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- A jak z data waznosci? wszystko ok?  ---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Czy cienie sa perłowe, satynowe jak widac na fotce czy mat? Poprosze Cie o kod cieni, ja swoj podam jutro jak bede w domku. Jesli Tobie pasuje moj roz za Twoje cienie, mi rowniez   | 
|     |   | 
|  2010-03-06, 13:20 | #70 | 
| Zadomowienie | 

hej, to nie ten kod tylko nastepny na odwrocie wkladu, u mnie tez jest ciag liczb F271730001 9P01 - to ten kod   | 
|     |   | 
|  2010-03-06, 22:05 | #71 | 
| Zadomowienie | 

wychodzi, ze cienie sa z 09.2005, wiec jednak podziekuje, chyba ze masz jakies inne paletki.

| 
|     |   | 
|  2010-03-07, 15:38 | #72 | 
| Zadomowienie | 

Mysle ze to zrodlo jest wiarygodne i jedyne gdzie mozna sprawdzic date produkcji, prosze sama sprawdz:  http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠.com/site/datecal...nglishhomepage. Chyba ze dior zmienil kody, ale nie sadze. | 
|     |   | 
|  2010-03-09, 09:38 | #73 | 

Hej,sory,że tak nie odpisywałam,ale w niedzielę przeglądarka mi wysiadła i  nie pozwalała napisać cokolwiek; Jednak zdecydowanie podziękuję za wymianę,może innym razem coś się nam uda   | 
|     |   | 
|  2010-03-09, 12:10 | #74 | 

Kochana,powiem tak: wg. mnie w wymianach chodzi z grubsza o to,aby obie strony były zadowolone  Ja jestem bardzo zadowolona nie tylko wtedy,kiedy uda mi się coś "upolować",lecz także - a nawet zwłaszcza -  wtedy,gdy ubywa z moich obszernych zasobów  Zaproponowałam Ci wymianę wg.mnie równoważną cenowo - nie zaakceptowałaś. Mi Twoja ostatnia propozycja nie pasuje głównie z tego powodu,że w tak zwanym międzyczasie (Ty i ja "wymieniamy się" już ponad trzy tygodnie) zdążyłam wymienić się z inną wizazanką na róż Diora i róż Smashboxa - choć nadal bardzo mi się podoba - nie jest już dla mnie tak atrakcyjny  Niemniej gdybyś zaakceptowała moją ostatnią propozycję - wymieniłabym się (bo mi szkoda tego Benefita nowego,żeby tak leżał i się marnował  Mam nadzieję,że mnie rozumiesz;pozdrawiam bardzo. Będę miała na uwadze,że zależy Ci na legginsach i będę zaglądać do Twoich ciuszków;może jeszcze coś z tego wyjdzie w przyszłości. Edytowane przez mhm0808 Czas edycji: 2010-03-09 o 17:46 | 
|     |   | 
|  2010-03-09, 23:39 | #75 | 
| Wtajemniczenie | 

co do revlona to nie do konca moje kolorki ale zastanowie sie  Co bys za nie chciała? mam tez do oddania lakiery rimmle z serii z lycra, ciemne bordo i kolor takie capuccino i pomarancza, jedynie kilkakrotnie zuzyte, mam je kilka miesiecy ale nadal sa ok. 
				__________________ wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post25485480 E.L.F, smashbox, minerały,soir de lune itp. | 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2010-03-10, 09:41 | #76 | 
| Wtajemniczenie | 

Szczerze przyznam,ze stile chciałabym wymienic za cos konkretnie z wishlisty  . 
				__________________ wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post25485480 E.L.F, smashbox, minerały,soir de lune itp. | 
|     |   | 
|  2010-03-10, 13:59 | #77 | 
| Zadomowienie | 

Interesują mnie 5 diora petal shine, może coś u mnie wpadnie Ci w oko...? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=410167 | 
|     |   | 
|  2010-03-11, 00:28 | #78 | 
| Zakorzenienie | 

witaj   czy tylko tymi konkretnymi diorkami dasz sie skusic za cienie guerlain ?   
				__________________ I remember when, I remember, I remember When I lost my mind There was something so pleasant about that phase. Even your emotions had an echo In so much space (Gnarls Barkley  ) | 
|     |   | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2010-03-11, 00:52 | #80 | 
| Zakorzenienie | 

mam   tylko chciałabym wiedziec jakie kolorki cie inetresuja  niektóre z moich diorków sa tylko i wylacznie moje i nikomu nie oddam niektóre sa do negocjacji   
				__________________ I remember when, I remember, I remember When I lost my mind There was something so pleasant about that phase. Even your emotions had an echo In so much space (Gnarls Barkley  ) | 
|     |   | 
|  2010-03-11, 09:40 | #81 | 
| Zakorzenienie | 

oczywiscie jestem chetna na 4czki   | 
|     |   | 
|  2010-03-11, 11:09 | #82 | 
| Zakorzenienie | 

Poodbają mi się cienie Guerlain, zapraszam do siebie    | 
|     |   | 
|  2010-03-11, 11:12 | #83 | 
| Zakorzenienie | 

zapraszam do siebie - moze nzajdziesz cos za GUERLAIN ombre eclat 4 couleurs, nr 461 violette du soir ??

| 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:08.