|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Skromny, ale treściwy watek:)YSL,CLINIQUE,DIOR, LACOSTE
Dzięki za fotę różu - na razie jednak wstrzymam się z wymianką ze względu na ogrom zajęć pozawizażowych, ale pewnie w 2 połowie marca znów założę wątek i jeżeli coś Ci zostanie, może się dogadamy
|
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
ciągle czekam na decyzję Wizażanki
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
moze u mnie cos znajdziesz? Mam poza watkiem krem pod oczy nuxe.
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi się benefit hollywood glo i/lub lacoste inspiration
|
|
|
|
#65 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
No niestety;koncentratu już nie ma,kredka jest w negocjacjach... więc chyba jednak nic z tego nie będzie,jak przewidywałam
![]() Tymczasem pozdrawiam i może innym razem uda się coś ukręcić ![]() Chwilowo zresztą zawieszam wątek z powodu wyjazdu ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- Wyjeżdżam do Gdańska pilnie (właściwie już powinnam tam być,ale moja córka gorączkuje i trochę to nie sprzyja podróżom) a potem muszę być w Łodzi ![]() Ale potem już powinnam być dostępna
|
|
|
|
#66 |
|
Zadomowienie
|
witam, pytalas u mnie o wklad diora rozu, hmm widze ze watku masz taki sam
nie moge znalezc w necie cieni o ktorych pisalas
|
|
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
niestety baza poleci do innej Wizażanki, bo Jej paczka zaginęła i muszę to niestety zrekompensować
![]() przepraszam za zwłokę i pozdrawiam serdecznie ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- za afrykę chciałabym coś super ekstra, z mojej top wishlisty
|
|
#68 |
|
Zadomowienie
|
Skusiłabym się na 5tki petal shine.
|
#69 |
|
Zadomowienie
|
Fajne te cienie, podobaja mi sie
to jest tez tester? masz plastikowe opakowanie do nich? ja mam do rozu.---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- A jak z data waznosci? wszystko ok? ![]() ---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Czy cienie sa perłowe, satynowe jak widac na fotce czy mat? Poprosze Cie o kod cieni, ja swoj podam jutro jak bede w domku. Jesli Tobie pasuje moj roz za Twoje cienie, mi rowniez
|
|
|
|
#70 |
|
Zadomowienie
|
hej, to nie ten kod tylko nastepny na odwrocie wkladu, u mnie tez jest ciag liczb F271730001 9P01 - to ten kod
|
|
|
|
#71 |
|
Zadomowienie
|
wychodzi, ze cienie sa z 09.2005, wiec jednak podziekuje, chyba ze masz jakies inne paletki.
|
|
|
|
#72 |
|
Zadomowienie
|
Mysle ze to zrodlo jest wiarygodne i jedyne gdzie mozna sprawdzic date produkcji, prosze sama sprawdz:
http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠.com/site/datecal...nglishhomepage. Chyba ze dior zmienil kody, ale nie sadze. |
|
|
|
#73 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Hej,sory,że tak nie odpisywałam,ale w niedzielę przeglądarka mi wysiadła i nie pozwalała napisać cokolwiek;
Jednak zdecydowanie podziękuję za wymianę,może innym razem coś się nam uda |
|
|
|
#74 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Kochana,powiem tak: wg. mnie w wymianach chodzi z grubsza o to,aby obie strony były zadowolone
Ja jestem bardzo zadowolona nie tylko wtedy,kiedy uda mi się coś "upolować",lecz także - a nawet zwłaszcza - wtedy,gdy ubywa z moich obszernych zasobów![]() Zaproponowałam Ci wymianę wg.mnie równoważną cenowo - nie zaakceptowałaś. Mi Twoja ostatnia propozycja nie pasuje głównie z tego powodu,że w tak zwanym międzyczasie (Ty i ja "wymieniamy się" już ponad trzy tygodnie) zdążyłam wymienić się z inną wizazanką na róż Diora i róż Smashboxa - choć nadal bardzo mi się podoba - nie jest już dla mnie tak atrakcyjny Niemniej gdybyś zaakceptowała moją ostatnią propozycję - wymieniłabym się (bo mi szkoda tego Benefita nowego,żeby tak leżał i się marnował Mam nadzieję,że mnie rozumiesz;pozdrawiam bardzo.Będę miała na uwadze,że zależy Ci na legginsach i będę zaglądać do Twoich ciuszków;może jeszcze coś z tego wyjdzie w przyszłości. Edytowane przez mhm0808 Czas edycji: 2010-03-09 o 17:46 |
|
|
|
#75 |
|
Wtajemniczenie
|
co do revlona to nie do konca moje kolorki ale zastanowie sie
Co bys za nie chciała?mam tez do oddania lakiery rimmle z serii z lycra, ciemne bordo i kolor takie capuccino i pomarancza, jedynie kilkakrotnie zuzyte, mam je kilka miesiecy ale nadal sa ok.
|
#76 |
|
Wtajemniczenie
|
Szczerze przyznam,ze stile chciałabym wymienic za cos konkretnie z wishlisty
.
|
#77 |
|
Zadomowienie
|
Interesują mnie 5 diora petal shine, może coś u mnie wpadnie Ci w oko...?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=410167 |
|
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
witaj
![]() czy tylko tymi konkretnymi diorkami dasz sie skusic za cienie guerlain ?
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
mam
![]() tylko chciałabym wiedziec jakie kolorki cie inetresuja ![]() niektóre z moich diorków sa tylko i wylacznie moje i nikomu nie oddam niektóre sa do negocjacji
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
oczywiscie jestem chetna na 4czki
|
|
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
Poodbają mi się cienie Guerlain, zapraszam do siebie
|
|
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
zapraszam do siebie - moze nzajdziesz cos za GUERLAIN ombre eclat 4 couleurs, nr 461 violette du soir ??
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:01.

nie moge znalezc w necie cieni o ktorych pisalas

Mam nadzieję,że mnie rozumiesz;pozdrawiam bardzo.