![]() |
#61 | ||
404 Not Found
Przekupka: 169 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: ♀♂ Hormony buzują - wiosenna garderoba Cali ♀♂
Cytat:
Niestety nic. ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- Cytat:
Niestety nic. ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- Niestety nic. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Rozeznanie
|
coś u mnie za:
Granatowe rurki firmy H&M. Mega wąskie nogawki... Rozmiar 26. Stan idealny! Założone kilka razy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | ||
404 Not Found
|
Cytat:
Nic. ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- Cytat:
Nic. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() <zarówno z przodu jak i z tyłu>. ??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zadomowienie
|
Wrzosowa tunika Atmosphere. Kolor wrzosowy.
Morski long firmy H&M DIVIDED. Turkusowa tunika bombka firmy H&M. Amarantowa tunika z ażurowym wykończeniem. Kruczoczarna bombka firmy KIT. coś u mnie za? ![]() Edytowane przez gaiete Czas edycji: 2010-02-20 o 22:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |||
404 Not Found
|
Cytat:
Niestety nic. ---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- Cytat:
Nic. ---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- Cytat:
Nic. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 |
Zadomowienie
Przekupka: 6 pkt / 100% pozyt.
|
hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
404 Not Found
|
Cytat:
Nic niestety. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Znajdziesz coś u mnie za: Dzianinowa sukienka firmy UND. Biała... Bombkowata... Rozmiar S. Stan bardzo dobry. Tunika - sukienka firmy Atmosphere na szelkach z 4 guzikami <zarówno z przodu jak i z tyłu>. Delikatnie rozkloszowana. Z przodu przy dekoldzie wdzięcznie marszczona. Rozmiar z metki niby XL, ale to przesada ![]() Stan idealny!
![]() |
#71 |
Zadomowienie
|
coś za:
![]() z SzuSzop. Na obcasie... Marszczone... Wywijane... Rozmiar 38. Stan idealny! Założone jeden jedyny raz! ![]() Rozmiar 38. Stan bardzo dobry + oraz bluze adidasa ![]()
![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się tylko ta kamizelka, ale ona jest taka a'la bolerko czy dłuższa?
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
cos za:
Oldschoolowa bluza firmy Adidas. W 100% oryginalna. Czarna ze złotymi wstawkami. Rozmiar S. Stan bardzo dobry. ?
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
coś za:
Dwurzędowy bordowy grzybek. Rozmiar XS/S. Czekoladowo-turkusowo-białe bikini firmy Donna. Zakładane sporadycznie przez jeden sezon. Miseczki posiadają kieszonki na wkładki silikonowe. Rozmiar S. Czarna Spy Bag. Stan idealny. Też nie będzie łatwo. Kroczoczarny szeroki pas na biodra z guzikiem firmy Atmosphere.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
Tunika - sukienka firmy Atmosphere na szelkach z 4 guzikami
może coś teraz u mnie za nią? ![]()
![]() |
![]() |
#78 |
Raczkowanie
|
Jasnoniebieskie rurki firmy Lee.
Mega wąskie nogawki... Długie... Rozmiar 26/34 Stan bardzo dobry. Granatowe rurki firmy H&M. Mega wąskie nogawki... Rozmiar 26. Stan idealny! Założone kilka razy. Dla mnie są niestety za krótkie Krwistoczerwona tunika firmy H&M. Rozmiar XS. Stan idealny! Morski long firmy H&M DIVIDED. Rozmiar 34. Stan bardzo dobry. Amarantowa dłuższa bokserka firmy Vero Moda. Rozmiar M. Stan bardzo dobry. Biała bokserka firmy Terranova. Rozmiar S. Stan bardzo dobry. Amarantowa bokserka firmy Terranova. Rozmiar S. Stan bardzo dobry. Trawiastozielona bokserka firmy Terranova. Rozmiar S. Stan bardzo dobry. Krwistoczerwony koronkowy push-up. Rozmiar 75 B. Stan idealny! Krwistoczerwony koronkowy push-up. Rozmiar 75 B. Stan idealny! coś u mnie? bardzo mi zależy.: ) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Rozeznanie
|
coś u mnie za czarne dresy?
![]() |
#80 |
Zadomowienie
|
coś za
Tunika - sukienka firmy Atmosphere na szelkach z 4 guzikami <zarówno z przodu jak i z tyłu>. Delikatnie rozkloszowana. Z przodu przy dekoldzie wdzięcznie marszczona. Rozmiar z metki niby XL, ale to przesada Stan idealny! i turkusową bombkę z H&M z papierowymi metkami ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Konto usunięte
|
Cos za:
Szare zamszowe botki firmy Bellisimo. Na obcasie... Marszczone... Wywijane... Rozmiar 38. Stan bardzo dobry. ![]() Skóra eko. Rozmiar 39. Stan bardzo dobry - ![]() Marszczone... Krótkie... Rozmiar 39. Stan bardzo dobry - Oldschoolowa bluza firmy Adidas. W 100% oryginalna. Czarna ze złotymi wstawkami. Rozmiar S. Stan bardzo dobry. ![]() Zapinana na suwak. Po bokach kieszenie. Duży kaptur. Rozmiar 34. Stan bardzo dobry. ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Cos za: Szare zamszowe botki firmy Bellisimo. Na obcasie... Marszczone... Wywijane... Rozmiar 38. Stan bardzo dobry. ![]() Skóra eko. Rozmiar 39. Stan bardzo dobry - ![]() Marszczone... Krótkie... Rozmiar 39. Stan bardzo dobry - Oldschoolowa bluza firmy Adidas. W 100% oryginalna. Czarna ze złotymi wstawkami. Rozmiar S. Stan bardzo dobry. ![]() Zapinana na suwak. Po bokach kieszenie. Duży kaptur. Rozmiar 34. Stan bardzo dobry. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
dokladka pewnie bedzie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Rozeznanie
|
Znajdziesz cos u mnie za brązowe T-bary?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
Mi sie najbardziej podoba dzianinowa sukienka beżowa z clockhousa
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
cos za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1266693169 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1266693169 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1266696655 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1266698771 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1266698771 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1266699333 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...&d=1266699615? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
Przekupka: 113 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za ktoras z tych rzeczy??
![]() Szare bawełniane dresy firmy Vero Moda. Rozmiar XS. Stan bardzo dobry. Dzianinowa sukienka firmy Clockhouse. Kolor beżowy. Na samym dole i przy rękawach szeroki ściągacz. Przy dekoldzie guziczki. Świetnie wygląda z grubym pasem w talii. Stan bardzo dobry. Jasnoniebieskie rurki firmy Lee. Mega wąskie nogawki... Długie... Rozmiar 26/34 Stan bardzo dobry. Czarna sweterkowa tunika golf firmy TOPSHOP. Świernie leży na ciele. Luźny golf fajnie się układa. Stan baaardzo dobry. Rozmiar S <na M też styknie>. Fioletowy long firmy Aeropostale. Długi... Przy rękawkach bufki... Stan bardzo dobry. Rozmiar M. Biała bokserka firmy Terranova. Rozmiar S. Stan bardzo dobry. Profesjonalny set 12 pędzli do makijażu znanej i cenionej firmy Beauties Factory. Absolutnie nowy!!! Pędzle są bardzo trwałe i świetnie wyprofilowane... Wykonane z naturalnego włosia. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
BAN stały
|
hej i jak z wymianka? podoba misie long w paski h&m za torebke nowa z metkami h&m...jeszcze moze nzjadziesz cos za golfik sliwkowy dlugi? moze cos z kosmetykow szukasz, jesli z ubran nie za niego
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 | ||||||||
404 Not Found
|
Cytat:
Nic. ---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- Cytat:
Niestety nic. ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- Cytat:
Nic. ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- Cytat:
Nic. ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- Cytat:
Nic. ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- Cytat:
Nic. ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- Nic. ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- Cytat:
Niestety nic. ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- Nic. ---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- Cytat:
Nic. |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:14.