|
|
#61 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: CLUB FITNESS TORUŃ jakie zajęcia?
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
|
|
|
#62 |
|
Raczkowanie
|
Odpowiadam na pytania (nie pamietam czyje kogo byly:P)
1) Tak - karnet na silownie lub aerobic mozesz wykorzystac wczesniej byle nie pozniej, karnet wazny jest przez miesiac i liczy sie abys w tym czasie wykorzystala swoje wejscia (jedno wejscie to jedna pieczatka), mozesz opczywiscie wykorzystac szybciej. 2) Czas na silowni masz nieograniczony - nie musisz byc godziny, mozesz byc 30min lub 3 godziny, w ramach karentu mozesz umowic sie z pania instruktor, ktora powie co i jak odnosnie cwiczen itp. Jedynie aerobic jest ograniczony czasowo - 60 min. 3) Kropeczka ja takze na te zajecia chodze - nie wiem tylko do kogo poszlas na tbc/step czy bpu, bo 3xb i box z shapem to domyslam sie ;D 4) Co do klubu Aneta to wiem, iz takowy istnieje i gdzie..nie mam zadnego zdania na temat tego klubu, wiem, ze jest maly itd. Ciekawe jak mu idzie w sasiedztwie Pura, ale tak jak pisalas nie kazdemu odpowiada komercyjna atmosfera (ja jej tez nie lubie, ide cwiczyc a nie sie lansowac). Jednak w Toruniu jakies kluby sa (kazdy cos tam znajdzie dla siebie) i oby sie ten utrzymal. Ja lubie kluby gdzie jest troszke wiecej osob uczeszczajacych, bo fajnie moze udzielic sie energia ludzi..... |
|
|
|
|
#63 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dzisiaj też u Doroty
|
|
|
#64 |
|
Raczkowanie
|
Edytowane przez Bambi19 Czas edycji: 2013-07-30 o 14:41 |
|
|
|
|
#65 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a efekty chodzi mi głownie o cm i o wagę ja chcę narazie zjechać do 55kg a później zobaczymy.. zależy mi najbardziej na brzuchu-boczkach i udach :p
|
|
|
#66 |
|
Raczkowanie
|
Niestety zjechanie z wagi to nie tylko cwiczenia...
Edytowane przez Bambi19 Czas edycji: 2013-07-30 o 14:41 |
|
|
|
|
#67 |
|
Raczkowanie
|
Dokładnie! Myślę, że nie jestem jedyną osobą, która może wyjść poćwiczyć tylko w sobotę wieczorem albo w niedzielę a tu guzik. Zamknięte. Znajomi namawiają mnie na Pure, ale jakoś dołączenie do "wielkiej i kochającej się rodziny Pure" mnie nie bawi ;x
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#68 |
|
Zadomowienie
|
od końca lutego chodzę na fitness
dokładnie nie pamiętam od kiedy w każdym razie codziennie i powiem Wam, że efekty widzę może nie jakieś kolosalne ale są + nie mam żadnej diety. - staram się ograniczać słodycze i gazowane napoje chipsy, fastfoody itd ;p no i chodzę pieszo
|
|
#69 |
|
Przyczajenie
|
Czy centrum formy (arpol-ta siłownia głownia dla facetów) zajmie część gracji lady fitness?? i tam też bedą zajecia fitnessu?
|
|
|
|
|
#70 |
|
Raczkowanie
|
Dokładnie tak....
Gracja przenosi sie na Rubinkowo, a Centrum Formy poszerza dzialalnosc i zajmuje gore... Edytowane przez Bambi19 Czas edycji: 2013-07-30 o 14:41 |
|
|
|
|
#71 |
|
Przyczajenie
|
a z Bella line jakich instruktorów fitnessu polecacie?
|
|
|
|
|
#72 |
|
Raczkowanie
|
Hej, czy w Gracji już nie ma Magdy i Marty?
|
|
#73 |
|
Raczkowanie
|
Anjaa Magda i Marta nie sa w Gracji, ktora sie przeniosla na Rubinkowo, ale zostaly w tym samym miejscu czyli w Centrum Formy Fitness, pozdrawiam
|
|
|
|
|
#74 |
|
Kasienia
|
a ja mogę z całego serca polecić "Gra fitness city" na rubinkowie!
oszalałam! : ) chodzę do Ani - na zumbę i BPU i jestem baaardzo zadowolona, od przyszłego miesiaca chyba wykupię 3 razy w tygodniu : ) |
|
|
|
|
#75 |
|
Przyczajenie
|
HEJ:d
to mój pierwszy raz tutaj ![]() Mam pytanko chciałabym iść na fitness , ale sama nie wiem gdzie..;/ Mieszkam na rub I, i nie wiem czy lepiej do klubów chodzić czy warto skorzystać z opcji Klubu Rubin? Co polecacie? |
|
|
|
|
#76 |
|
Przyczajenie
|
Witam
![]() Ja ide jutro zapisac sie do Klubu Gracja na rub 3 . Jedyny minus to slabe wyposazenie silowni .... ale jakos to przezyje Ze wzgledu na brak czasu , musialam wybrac silownie blisko domu Mam tylko jedno pytanie jak ktos sie orietuje w temacie : czy jak wykupie np karnet 16 wejsc, moge zapisywac sie na dwie godz zajec w jednym dniu ? Czy jednak obowiazuje jakis limit? I np jezeli pojde na jedna godz zajec i chce sobie pobiegac pozniej na biezni, to moge uzyc nastepnego wejscia z karnetu ??? .... bo jestem troszke zdezorientowana tymi dziwnymi podzialami ....
|
|
|
|
|
#77 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny.
Możecie mi powiedzieć czy ten klub fitness Aneta na Fałata jeszcze istnieje i czy któraś z Was chodzi, powiedzcie mi o nim coś więcej, chodzi o atmosferę w klubie, obsługę, instruktorki ? Wcześniej chodziłam do Clubu 66 jak jeszcze istniał i chyba najbardziej mi się tam podobało. Raz byłam na sukienniczej w Bella ale tam mi się nie spodobało, a ostatnio chodziłam do Happy Mixu bo miałam najbliżej, ale chyba tam też się rozpadł fitness. |
|
|
|
|
#78 |
|
Raczkowanie
|
Ema - z tego co wiem to fitness klub Aneta zmienil wlasciciela, nie wiem czy zostaly w nim wszystkie instruktorki, ktore byly i czy ich strona jest zaktualizowana.
Edytowane przez Bambi19 Czas edycji: 2013-07-30 o 14:42 |
|
|
|
|
#79 |
|
Przyczajenie
|
W Toruniu klubów fitness jest bardzo dużo, i napewno każdy znadzie coś dla siebie jak dobrze poszuka. Rozmaite zajęcia fitness tj. BPU, Zumba, step, crossfit, trening funkcjonalny, trening z hantlami znajdują się w prawie każdym klubie fitness w Toruniu. Tutaj znajduje się dobra strona, pomocna dla tych którzy szukają odpowiedniego miejsca dla siebie http://kursinstruktorafitness.pl/fitness-torun/
pzdr |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#80 |
|
Przyczajenie
|
ToiOw, trzeba również pamiętać, że w Toruniu można poćwiczyć nie tylko na zajęciach, które wymieniłeś. Z tego, co mi wiadomo, niedługo w Toruniu mają się pojawić zajęcia Jumping Fitness - czyli trampoliny!
A sporo osób na to czekało, tak to wygląda:https://www.youtube.com/watch?v=Xv96...jMdeFiXi8ybI2A A treningi będą w Ladies Power Plate, tylko nie wiem czy mogę tutaj podać linka do nich? W razie czego każdy znajdzie gdzie trzeba .
|
|
|
|
|
#81 |
|
Raczkowanie
|
Hej,
Poszukuję zajęć fitness w Toruniu, ale warunkiem są zajęcia rano, ok. 7:00, najpóźniej 8:15. Przeszperałam Internet i znalazłam tylko klub na Lelewela, który najwcześniejsze zajęcia rozpoczyna o 8:15. Swoją drogą to ciekawe, że tak trudno poćwiczyć rano. Czyżby nie było chętnych spocenia się przed pracą? Znacie może klub z porannymi ćwiczeniami? Pozdrawiam! |
|
|
|
|
#82 |
|
Przyczajenie
|
Hej, chodzi ktoś z Was do Champion Gym&Fitness na zajęcia??
Zachęca mnie ich oferta karnetu wakacyjnego ale nigdy tam nie byłam i nie wiem jak jest. Dajcie znać bo wydaje się być spoko...
|
|
|
|
|
#83 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:36.

a efekty chodzi mi głownie o cm i o wagę