Pokaż jak się kręcisz, jak swą pała nęcisz czyli siatkówka i siatkarze od dupci stron - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-02, 15:38   #61
girlonthebridge
Zakorzenienie

GG do girlonthebridge
Dot.: Pokaż jak się kręcisz, jak swą pała nęcisz czyli siatkówka i siatkarze od dupci

Cytat:
Napisane przez Callitus Pokaż wiadomość
Podoba się mój av?

Odnośnie powołania Kadziewicza - nie będę się wypowiadać. Castel jest tchórzem, co tu dużo mówić. Bo szkoda, że nie powie - ;Kadziewicza więcej do kadry nie powołam' Tak samo bzdury o odmładzaniu składu. Odmładza, a Żygadło bierze?! Kpiny...
nie ma co się oszukiwać, każdy trener chce pracować w miłej i cudownej atmosferze, gdzie będzie cieszył się szacunkiem i autorytetem. Może Castell chce się zabezpieczyć przed sytuacją jaka miała miejsce podczas meczu Bydzia Wawa gdzie to Richowy pokazał Waldusiowi fu*ka. Wiadomo, że Kadziu jest trudny, ale taka osoba w reprze jest potrzebna, on motywuje, nakręca, zachęca (nie mówię o kobietach tylko o syt na boisku ) a skoro Castell się boi cóż... powinien jeszcze raz spojrzeć czy na pewno na jest w dobrym miejscu w odpowiedniej chwili i czy stanowisko trenera kadry to na pewno jego powołanie.

Dlatego coraz bardziej doceniam pracę Krzysia Kowalczyka, wieszali na nim psy, że jest bardziej statystykiem niż trenerem. A był jedyną osobą, która z drużyny tzw. odpadków (AZS PW) zrobiła drużynę fajterów, przypominam, że za jego rządów PW zajmowała 5 pozycję... na pozycji trenera PW widniało już wiele nazwisk: Skorek, Mazur teraz Panas... ale to mało znany komu Kowalczyk pokazał, że jest najlepszym trenerem na świecie - szkoda, że rok po ostatnim swoim wygranym meczu zmarł na raka ale zawsze będzie w naszych serduchach i może czas, żeby inni zaczęli się od niego uczyć co jest ważniejsze, jego widzimisię czy prawdziwa współpraca

Cytat:
Napisane przez s_ylwiaa Pokaż wiadomość
Miss czego się denerwujesz. Ciastek nie ogłosił jeszcze powołań a całe zamieszanie wzięło się z paru spekulacji dziennikarzy PS, którzy dotarli do tajnych informacji
Dopóki oficjalnie nie zostaną ogłoszone powołania nie ma co robić zamieszania. A PS zrobił burzę w szklance wody i na pewno ma dzisiaj większą sprzedaż gazety
Także nie ma co się denerwować i strzępić języka na bezsensowne dyskusje nad spekulacjami

---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ----------

Call ten av jest przeboski Nie można się skupić
fakt to tylko spekulacje, ale niestety w siatkówce wiele rzeczy można przewidzieć - nie mówię o wyniku tylko o sytuacjach pozasportowych, niestety...
Stary 2010-03-02, 15:44   #62
s_ylwiaa
Zakorzenienie

Dot.: Pokaż jak się kręcisz, jak swą pała nęcisz czyli siatkówka i siatkarze od dupci

Cytat:
Napisane przez girlonthebridge Pokaż wiadomość

fakt to tylko spekulacje, ale niestety w siatkówce wiele rzeczy można przewidzieć - nie mówię o wyniku tylko o sytuacjach pozasportowych, niestety...
Ale po co tracić czas na takie przewidywania, wróci Ciastek poda listę powołanych i wtedy można dyskutować, zgadzać się lub nie. Teraz to jest takie gdybanie, powoła albo nie powoła
s_ylwiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 15:46   #63
Miss Dramatique
Zakorzenienie

GG do Miss Dramatique

spekulacje czy nie - wkurzyły mnie porządnie
Stary 2010-03-02, 15:49   #64
Callitus
Zakorzenienie

Cytat:
Miss czego się denerwujesz. Ciastek nie ogłosił jeszcze powołań a całe zamieszanie wzięło się z paru spekulacji dziennikarzy PS, którzy dotarli do tajnych informacji
Dopóki oficjalnie nie zostaną ogłoszone powołania nie ma co robić zamieszania. A PS zrobił burzę w szklance wody i na pewno ma dzisiaj większą sprzedaż gazety
Także nie ma co się denerwować i strzępić języka na bezsensowne dyskusje nad spekulacjami

---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ----------

Call ten av jest przeboski Nie można się skupić
Co do Żygadły musiał Go powołać biorąc pod uwagę fakt, że Gumiś dostaje wolne na LŚ. Nie może sobie pozwolić na odpuszczenie LŚ w tym roku a przecież nie weźmie 2 młodych i niedoświadczonych.
To jako środkowego lepiej wziąc 19-letniego Kłosa, czy ogranego i doświadczonego Kadzia?
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
Callitus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 15:52   #65
s_ylwiaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Miss Dramatique Pokaż wiadomość
spekulacje czy nie - wkurzyły mnie porządnie
Wrzuć na luz Szkoda nerwów

---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ----------

Cytat:
Wrzuć na luz Szkoda nerwów
Call weź pod uwagę, że w tych spekulacjach jest wymienionych 3 doświadczonych środkowych i 1 niedoświadczony Kłos Całkiem inaczej niż w przypadku rozgrywających
Stary 2010-03-02, 15:58   #66
Miss Dramatique
Zakorzenienie

GG do Miss Dramatique

zakładając, że to prawdziwe informacje i Łukasz naprawdę nie został powołany[a tfu! ], to nadal nie pasują mi środkowi. jeśli już to zamiast Kłosa i Jurkiewicza w szerokiej kadrze widziałabym Czarnowskiego i Kosoka lub Wiśniewskiego .

Edytowane przez Miss Dramatique
Czas edycji: 2010-03-02 o 16:00
Miss Dramatique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 16:01   #67
s_ylwiaa
Zakorzenienie

Cytat:
zakładając, że to prawdziwe informacje i Łukasz naprawdę nie został powołany[a tfu! ], to nadal nie pasują mi środkowi. jeśli już to zamiast Kłosa i Jurkiewicza w szerokiej kadrze widziałabym Czarnowskiego i Kosoka lub Wiśniewskiego .
I tu się zgodzę. Z całym szacunkiem do Panów Jurkiewicza i Kłosa ale do kadry się nie nadają. Są od Nich lepsi.
Stary 2010-03-02, 16:05   #68
201605040950
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez arkadia1616 Pokaż wiadomość
'Do Arki Zbyszka należy łoże' Umarłam
I jeszcze o dotykaniu ciała Pawiana

Najlepsze

Cytat:
Napisane przez Karola20 Pokaż wiadomość

EDIT: Pododawałam linki do zdjęć naszych Kokosów...W tym... Yyyy... Wierszu (?)
genialnie wyszło

Cytat:

Chcieliście siatkarskie tematy. To macie :/

Kur**a :/
http://www.reprezentacja.net/siatkow...ualnosci/25817

Dobrze, że Daniel kombinuje coś z rozgrywającymi. Guma wiecznie grać nie będzie. Grzesiu jeszcze musi sie dużo uczyć ale i tak jest dobrze Żygadło! Zobaczymy co pokaże po pobycie we Włoszech
Dobrze, że Woickiego nie ma

A sprawa Kadzia. Wiecie o co może chodzić? Zawodnik- boski! Może ma z Danielem jakieś prywatne zatargi i Padre Castellani nie chce go powoływać :/ No bo kurde talentu i zapału do walki to mu nie brakuje co udowadniał nie raz... I znowu kadra bez Łukasza :/
Właśnie przeczytałam, cieszę się ogromnie z powołania dla Fabiana Drzyzgi i jak nie Nowakowski to może chociaż Wiśniewski

powołania Kadzia nie skomentuje, bo mam nadzieję, że to plotka

Cytat:
EDIT: Ktoś na jakimś gdzieś forum napisał, że podobno Jurkiewicz ma dostać powołanie
To ja już wolę Kłosa
Ciastek powiedział, że powoła najsilniejszy i sprawdzony skład. Więc Kłos OK- zgadzam się ale Wojtek
chyba nieee
prędzej stawiałabym na Patryka Czarnowskiego z JW niż na Jurkiewicza

Cytat:
Jestem czytam i krew mnie zalewa ale już najbardziej to strach o Zbycha.
Złe przeczucia..

Pytanie brzmi czy Sehr szanowny powołanie dostanie? Baaa i czy na nie odpowie? Czy przesle gołębia pocztowego z listem 'chętnie bym przyjechał ale coś czuję ze za kilka dni złamię sobie reke/noge/brzuch/ucho'
Wydaję mi się że powołanie to owszem, ale o miejsce w składzie będzie musiał ostro walczyć

SEHR wydaje mi się, że będzie powołany, jakby na to nie patrzeć nie mamy drugiego takiego typowego kilera na tą pozycję, a Wlazły w formie może się przydac, inna sprawa czy Mariusz będzie chciał grać

Cytat:
Oł jee! Moim siatkarzem na dziś został Kazijski

akurat przed meczem Resovi z Trento
a właściwie to kiedy to???

Cytat:
Napisane przez KaasiaaK Pokaż wiadomość
łeeee spodziewałam się kilku stron spamu a tu lipa ale to lepiej xD
obiecałam przeczytać ostatnie strony starego wątku i te dwie nowego i też tak zrobię, ale wieczorem, bo teraz urządzam sobie seans pt. "Koszmar styczniowej nocy, czyli Studniówka 2010" dzisiaj płytę dostałam
ja mam mieć jutro
strach się bać

więc
witam was serdecznie w nowej części
Karola szacun za 1 post
i idę nadrabiać dalej
201605040950 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 16:08   #69
Miss Dramatique
Zakorzenienie

GG do Miss Dramatique

Cytat:
Napisane przez peggy sue Pokaż wiadomość

akurat przed meczem Resovi z Trento
a właściwie to kiedy to???
jutro . tylko nie wiem, o której dokładnie .
Stary 2010-03-02, 16:09   #70
s_ylwiaa
Zakorzenienie

Reso z Trentino jutro o 20.30
Stary 2010-03-02, 16:10   #71
Miss Dramatique
Zakorzenienie

GG do Miss Dramatique

uf to dobrze, że nie wcześniej, bo późno ze szkoły wracam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-02, 16:13   #72
s_ylwiaa
Zakorzenienie

Cytat:
uf to dobrze, że nie wcześniej, bo późno ze szkoły wracam
To pewnie specjalnie z myślą o Tobie taka późna godzina
Stary 2010-03-02, 16:13   #73
201605040950
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Callitus Pokaż wiadomość
Odnośnie powołania Kadziewicza - nie będę się wypowiadać. Castel jest tchórzem, co tu dużo mówić. Bo szkoda, że nie powie - ;Kadziewicza więcej do kadry nie powołam' Tak samo bzdury o odmładzaniu składu. Odmładza, a Żygadło bierze?! Kpiny...
Żygadło jest na Ligę Światową tylko, tak sądzę
wątpie żeby Daniel zabrał dwóch tak doświadczonych rozgrywających, a pozycja Gumy jest nie do podważenia, więc o drugie miejsce będa walczyć Grzesiek z Fabianem

Cytat:
Też tak sądzę, chociaż np brak powołania dla Woickiego był do przewidzenia, bardzo słaby sezon

Cytat:
Call weź pod uwagę, że w tych spekulacjach jest wymienionych 3 doświadczonych środkowych i 1 niedoświadczony Kłos Całkiem inaczej niż w przypadku rozgrywających
Dokładnie z doświadczonych jest Plina i Możdżonek i skoro nie Kadziu (tfu tfu) to powołać młodzież jakąś żeby ich ograć

Cytat:
dokładnie na tą 3 bym stawiała, zwłaszcza, że Wiśniewski ostatnio gra lepiej niż Piotrek Nowakowski według mnie

o jaaaaaa rozmawiamy o siatkówce
Stary 2010-03-02, 16:21   #74
arkadia1616
Zakorzenienie

GG do arkadia1616

Baby Wszystko z wami ok?

Wchodzę na nasz siatkarski wątek a wy o soatkówce gadacie
Przez chwilę się zastanawiałam czy sobie 1 czesci przez przypadek nie włączyłam jak zobaczyłam te elaboraty

Ogolnie powiem wam tak ( Miss nie bij! ) to że Kadzik powołania nie dostanie to ja wiedziałąm w momencie kiedy rok temu na jakże zaszczytnej imprezie padły słowa 'A trenerem kadry mężczyzn jest obywatel DC'

Bardzo też bałam o Igłę i Zbycha. Z wiadomych powodów. DC to taki prawdziwy skierowy trener. Ułagodzeni grzeczni zawodnicy. On nie lubi czarnych owiec w stadzie. Widać potrafił znalesc nic porozumienia z Igłą i Zbyniem ale Kadzik to Kadzik. Do Gumy nic mieć nie może bo jakby go nie było w składzie to DC pożegnałby sie bardzo szybko z zaszczytnym mianem trenera no i od Gumy nikogo lepszego nie ma. I pewnie długo nie będzie

Ja tam do Lozano nic nie miałam Ba! Baaardzo gościa lubiłam i ceniłam a no z tego powodu że po gumożuju Stanleyu zaprowadził wreszcie porządek. Kiedy przyszedł na trenera zastał niezły syf zarówno w drużynie którą stanowiła banda wyrośniętych facetów z mentalnościa 15 latków jak i w PZPS- ie musiał się niezle nawalczyć o swoje. Ciągle darł z kimś koty i miał pod górkę. Nie bał się jednak kontrowersyjnych decyzji. Był stanowczy i pewny sebie i swoich kompetencji. No i najważniejsze zawsze kiedy już coś postanowil tłumaczył dlaczego taka a nie inna decyzja nie bał się wyjść i powiedzieć współpraca z zawodnikiem X nie układa się bo lalala.

Jedyne co mogłabym sie przyczepić to to że żadko kiedy umiał przyznać się do błędu ( może z tego względu że błędy żadko kiedy popełniał ) A sami zawodnicy naprawdę go szanowali i traktowali jak przywódcę. Sam Igła mówił że po wyskoku alko i wywaleniu z kadry bardzo walczył o ponowny szacunek Raula.

Łatwiej jest docenić wszystko co Lozano zrobił mają w pamięci i na uwadze to co działo się przed jego przyjazdem do Polski. Bo o tym to żal mówić.

Niby spekulacje ale w każdej plotce ziarno prawdy...
Nie chce żeby tak było bo wtedy wiele stracimy naprawdę.
Zawsze Kadzika lubiłam a już Kadzika w formie to wogóle.

Co do ew. kto za niego PC. Jak dla mnie tylko on. No i to zgranie z Mentosem

Szczęśliwa dziewczyna od 09.2014

~dbam o włosy
~100 dni bez chipsów dzień: 88/100
~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56
arkadia1616 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 16:21   #75
s_ylwiaa
Zakorzenienie

Cytat:
wątpie żeby Daniel zabrał dwóch tak doświadczonych rozgrywających, a pozycja Gumy jest nie do podważenia, więc o drugie miejsce będa walczyć Grzesiek z Fabianem

Racja Peggy Żygadło na LŚ za Gumisia do tego 2 młodych do ogrania. Kurcze ciekawa jestem jak On sobie poradzi w roli 1 rozgrywającego. Do MŚ jeszcze daleko i wszystko się jeszcze może zdarzyć

Od czasu do czasu zdarzy się rozmowa na temat
Stary 2010-03-02, 16:26   #76
Martita 88
Zakorzenienie

cześć laski, żyje ale nie nadrabiam waszyh 3 stron spamidła,jade jutro do biblioteki was nadrobie- musze jeszcze nadrobić kilka stron z tamtego

Cytat:
Mrrrr Jak on ładnie kochuje tą piłkę
ej sory pierwszy był mój misiek

no i to na tyle HOŁK
Let it stay here
2.07.2013- prawo jazdy w kieszeni
Martita 88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 16:30   #77
201605040950
Konto usunięte

Cytat:
Ja tam do Lozano nic nie miałam Ba! Baaardzo gościa lubiłam i ceniłam a no z tego powodu że po gumożuju Stanleyu zaprowadził wreszcie porządek. Kiedy przyszedł na trenera zastał niezły syf zarówno w drużynie którą stanowiła banda wyrośniętych facetów z mentalnościa 15 latków jak i w PZPS- ie musiał się niezle nawalczyć o swoje. Ciągle darł z kimś koty i miał pod górkę. Nie bał się jednak kontrowersyjnych decyzji. Był stanowczy i pewny sebie i swoich kompetencji. No i najważniejsze zawsze kiedy już coś postanowil tłumaczył dlaczego taka a nie inna decyzja nie bał się wyjść i powiedzieć współpraca z zawodnikiem X nie układa się bo lalala.

Jedyne co mogłabym sie przyczepić to to że żadko kiedy umiał przyznać się do błędu ( może z tego względu że błędy żadko kiedy popełniał ) A sami zawodnicy naprawdę go szanowali i traktowali jak przywódcę. Sam Igła mówił że po wyskoku alko i wywaleniu z kadry bardzo walczył o ponowny szacunek Raula.
Zgadzam się z Tobą
Ja Raula ceniłam za to, że zbudował wszystko praktycznie z niczego, on wprowadził rygor i tą specjalną atmosferę i było mi bardzo przykro, że nikt nie potrafił na koniec docenić jak wiele zrobił dla siatkówki i związek rozstał się z nim w trochę 'nieelegancki' sposób

To może reszta powołań według PS:
Cytat:
» Atakujący
Dostaną powołania: Mariusz Wlazły (Skra Bełchatów), Jakub Jarosz (ZAKSA Kędzierzyn), Piotr Gruszka (Delecta Bydgoszcz).
Pod znakiem zapytania: Marcel Gromadowski (Paris Volley), Bartosz Janeczek (AZS Częstochowa), Dawid Konarski (Delecta Bydgoszcz).

» Środkowi
Dostaną powołania: Daniel Pliński, Marcin Możdżonek (obaj Skra Bełchatów), Karol Kłos (Politechnika Warszawa), Wojciech Jurkiewicz (Delecta Bydgoszcz).

Pod znakiem zapytania: Piotr Nowakowski, Łukasz Wiśniewski (obaj AZS Częstochowa), Patryk Czarnowski (Jastrzębie), Grzegorz Kosok, Łukasz Perłowski (obaj Resovia).

» Przyjmujący
Dostaną powołanie: Michał Winiarski, Bartosz Kurek, Michał Bąkiewicz (wszyscy Skra Bełchatów), Rafał Buszek (Politechnika Warszawa), Zbigniew Bartman (Prisma Taranto), Michał Ruciak (ZAKSA Kędzierzyn), Marcin Wika (Resovia).

Pod znakiem zapytania: Michał Kubiak (Volley Padwa), Mateusz Mika (Resovia), Tomasz Tomczyk (AZS Olsztyn).

» Libero
Dostaną powołania: Piotr Gacek (Skra Bełchatów), Krzysztof Ignaczak (Resovia), Paweł Zatorski (AZS Częstochowa).
Arki
jest Zibi
Stary 2010-03-02, 16:30   #78
s_ylwiaa
Zakorzenienie

Cytat:

Bardzo też bałam o Igłę i Zbycha. Z wiadomych powodów. DC to taki prawdziwy skierowy trener. Ułagodzeni grzeczni zawodnicy. On nie lubi czarnych owiec w stadzie. Widać potrafił znalesc nic porozumienia z Igłą i Zbyniem ale Kadzik to Kadzik. Do Gumy nic mieć nie może bo jakby go nie było w składzie to DC pożegnałby sie bardzo szybko z zaszczytnym mianem trenera no i od Gumy nikogo lepszego nie ma. I pewnie długo nie będzie

Nie przesadzasz trochę z tą manią nielubienia skiery
Ciastek ma swoją wizję drużyny być może bez zawadiaków i zabijaków i to należy uszanować. A czy Jego decyzje okażą się dobrymi to już inna bajka. Przed ME też było wiele krzyku i biadolenia a jak się skończyło każdy wie.

Co do PC to tu się zgadzam. Zrobił chłopak postępy i należy mu dać szansę

Ej wciąż czekam na zdjęcia od Ciebie

Edytowane przez s_ylwiaa
Czas edycji: 2010-03-02 o 16:32
Stary 2010-03-02, 16:44   #79
arkadia1616
Zakorzenienie

GG do arkadia1616

Sylwia znasz taki związek frazeologiczny? Nazywa się jakże wzniośle metafora! I określenie 'skierowy trener' jest w tym wypadku 100% metaforą. Czyli skoro nie kumasz to się rozwinę pisząc skierowy trener na myśli miałam to że on również woli zawodników spokojnych i dających się swobodnie przestawiać i ustawiać. Taką drużyną jest skra o czym pisałam już kiedyś i o czym kilka dni później wspominał Pan Wojciech Drzyzga na antenie Polsatu Sport

Nie piłam tutaj do tego że Ciastek kiedyś skrę trenował. A raczej do tego jaki on sma styl w budowaniu drużyny i jakich zawodników preferuje

I do Twojej wypowiedzi? Czy wy kiedys zejdziecie ze mnie jeśli o skierę chodzi? Tak nie lubię ich. Tak każdy to wie. Tak czasem jestem złośliwa. Ale kiedy ostatni raz o tym wspominałam? Miesiące temu! Pisze o tym tylko wtedy kiedy coś że tak powiem się stanie a wy na każde moje zdanie odnośnie tegu klubu piszecie że przesadzam.
Wystarczy że w moim poście pojawi się słowo 'Skra' a już każdy naskakuje.
Odpuście sobie co? Bo jeżeli uważacie że teraz przesadzam to chyba zacznę zachowywać się adekwatnie do waszego mniemania i naprawdę co dnia bluzgać tu na skrę. Bo wy i tak już teraz tak o mnie myślicie i uważacie a mam tego już serdecznie DOŚĆ!!! I nie nieprzesadzam.

Jestem jak Zbychu przynajmniej tyle na pocieszenie.

~dbam o włosy

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-02, 16:52   #80
s_ylwiaa
Zakorzenienie

Arki spuść trochę z tonu i bez takich podjazdów w moją stronę. To, że zbliża Ci się okres nie znaczy, że musisz być taka złośliwa i wredna. Zresztą już Ewka kiedyś o tym wspominała i jak widać na próżno.

Uwaga dotycząca Skry była rzucona żartem tak przeze mnie jak i pewnie jest rzucana przez resztę dziewczyn. Za to Ty bierzesz ja poważnie. Trochę dystansu. Co do nie lubienia Skry nie dalej niż parę dni wcześniej był wrzucony wierszyk. To tak odnośnie tego podkreślania, że nie lubisz Skry.
Stary 2010-03-02, 16:59   #81
arkadia1616
Zakorzenienie

GG do arkadia1616

Jestem wredna i złośliwa i nie da się ze mną żyć. Amen. Ale jeżeli Twój tekst był rzucony żartem to ja jestem świętym bananem. Sorry.

A wierszyk wrzuciłam bo znalazłam go na YT i chciałam go wam pokazać.

~dbam o włosy
Stary 2010-03-02, 17:06   #82
s_ylwiaa
Zakorzenienie

To gratuluję bycia świętym bananem Bo uwaga była żartem po to zresztą dołączyłam

A wierszyk był fajny i tyle w tym temacie
Stary 2010-03-02, 17:09   #83
girlonthebridge
Zakorzenienie

GG do girlonthebridge

Kłos z Buhajem dostali powołanie już rok temu, jednak zakończyło się tylko na szerokiej a grali w juniorach bodajże (mogłam się palnąć bo mi się juniorzy z kadetami majtają nie wiem jakim cudem ) więc to akurat żadne zaskoczenie bo obydwaj grają świetnie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-03-02, 17:14   #84
arkadia1616
Zakorzenienie

GG do arkadia1616

To może umówmy się tak: Wy przestaniecie alergicznie reagować na jakąkolwiek moją wzmiankę o skrze a ja przestane sie wkurzac? Bo naprawde taki tekst jak Twój działa na mne coraz bardziej jak płachta na byka. I wiem że robię się agresywna ale trudno. Po prostu mnie to wkurza.

Wierszyk też mi się podobał.

~dbam o włosy
Stary 2010-03-02, 17:19   #85
s_ylwiaa
Zakorzenienie

Grali a przynajmniej Kłos grał bo ostatnio ma zniżkę formy.
Stary 2010-03-02, 17:22   #86
arkadia1616
Zakorzenienie

GG do arkadia1616

Widzę że propozycja odrzucona, Trudno.

PS: Co wy na to? Zwłaszcza na postawę Igły? Jestem bardzo ciekawa jak to odbieracie.

http://www.ciacha.net/ciacha/1,81835..._mowia___.html

~dbam o włosy
Stary 2010-03-02, 17:31   #87
s_ylwiaa
Zakorzenienie

Arki nikt tu alergicznie nie reaguje na Twoje wzmianki o Skrze. Denerwujesz się nie wiadomo po co i na co. I moim zdaniem trochę przesadzasz ( tylko nie odbieraj tego jako ataku na Twoja osobę ) i zbyt poważnie podchodzisz do niektórych wypowiedzi. Każdy wie, że nie lubisz Skry zresztą masz do tego święte prawo.

---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ----------

Co do materiału z ciach mam mieszane uczucia. Ale to wina tej redaktorki jakaś taka niemrawa była

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-03-02, 17:44   #88
Callitus
Zakorzenienie

Cytat:
Widzę że propozycja odrzucona, Trudno.

PS: Co wy na to? Zwłaszcza na postawę Igły? Jestem bardzo ciekawa jak to odbieracie.

ABRAMS!!!!!! I ALEEEEEH <333333 I Igor Jeszcze Kłos był fajny

A Możdżon i Igła - nie popisali się

---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=dEYtx...layer_embedded

Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
Callitus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 17:46   #89
arkadia1616
Zakorzenienie

GG do arkadia1616

No wlasnie moje odczucia byly podobne jak Calli.

Igła to dosłownie I ja dalej to tak odbieram że to cyło po prostu chamskie z jego strony

Grucha totalny dezorient A to idzie wybaczyc

Ale Igła... no a są ludzie którzy pisali że może Igła myślał że go ktoś wkręca albo że wyśmiał to że 'jest ciachem' bo siebie nie uważa...

Ale jak dla mnie to po prostu był chamski.

Dlatego pytam bo to mi nie pasuje do Igły.

Wogole to mamy nową koleżankę ale trochę na nią zlałyśmy. A to pewnie dlatego że ankieta nie została wypełniona:

Girlon thebridge zapraszamy do lektury 1 posta

Calli link się nie otwiera i zapomniałam że super avvv

~dbam o włosy

Edytowane przez arkadia1616
Czas edycji: 2010-03-02 o 17:48
Stary 2010-03-02, 17:47   #90
ewkaa
Zadomowienie

GG do ewkaa

Cytat:

Też tak sądzę, chociaż np brak powołania dla Woickiego był do przewidzenia, bardzo słaby sezon

Dokładnie z doświadczonych jest Plina i Możdżonek i skoro nie Kadziu (tfu tfu) to powołać młodzież jakąś żeby ich ograć

dokładnie na tą 3 bym stawiała, zwłaszcza, że Wiśniewski ostatnio gra lepiej niż Piotrek Nowakowski według mnie

Peggy normalnie nie na temat ale musze to napisać: dziołcha lubię Cie cytować
a teraz do rzeczy: ogólnie rzecz biorąc z rozgrywajacych to ma Daniello ból głowy przez Pawła bo wiadome, że jest Pawel a później długo długo nic szczerze mówiąc Łukasza Żygadły nie dane mi było oglądać w tym roku w jakims wiekszym wymiarze czasu wiec nie moge sie ustosunkowac do tego ewentualnego powołania a z pozostałej dwójki to ciezko powiedzieć Mentos faktycznie idzie do przodu ale Fabiano też sroce spod ogona nie wypadł takze gulik mały jest Woickiego za to mi szkoda trochę, bo wydawał mi się naprawdę dobrym rozgrywającym ale ostatnio coś mu nie szło.. chyba ze tak na Niego wpłynął poziom całej druzyny który krótko mówiąc równa do tych z dołu tabeli

I nie wiem dlaczego ale Możdzonek mi nie pasował, nie pasuje i nie będzie pasował do kadry. Zawsze mam takie odczucia jak na Niego patrze. Milion razy wolałabym Kadziewicza nawet w tej jego słabej formie niż Możdzonka w dobrej.

Zgadzam się Wisniewski dobry sezon, zreszta tak samo jak Kasi Grzegorz. Danielu do notesika ich!

tylko sie nie zachłysnijmy tą chwilową zmianą bo będzie ZONK

Cytat:
robie sie zazdrosna

Cytat:

wypowiem sie później bo brat tv oglada i nei moge sobie soundu włączyć

so are you game?

nie ma dla mnie rzeczy niemożliwych pod warunkiem,
że nie wiem o czym mówię
ewkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości