|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#61 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokaż jak się kręcisz, jak swą pała nęcisz czyli siatkówka i siatkarze od dupci
Cytat:
![]() Dlatego coraz bardziej doceniam pracę Krzysia Kowalczyka, wieszali na nim psy, że jest bardziej statystykiem niż trenerem. A był jedyną osobą, która z drużyny tzw. odpadków (AZS PW) zrobiła drużynę fajterów, przypominam, że za jego rządów PW zajmowała 5 pozycję... na pozycji trenera PW widniało już wiele nazwisk: Skorek, Mazur teraz Panas... ale to mało znany komu Kowalczyk pokazał, że jest najlepszym trenerem na świecie - szkoda, że rok po ostatnim swoim wygranym meczu zmarł na raka ![]() Cytat:
![]() |
#62 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokaż jak się kręcisz, jak swą pała nęcisz czyli siatkówka i siatkarze od dupci
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
spekulacje czy nie - wkurzyły mnie porządnie
![]()
![]() |
#64 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
Wrzuć na luz
![]() ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- Call weź pod uwagę, że w tych spekulacjach jest wymienionych 3 doświadczonych środkowych i 1 niedoświadczony Kłos ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
zakładając, że to prawdziwe informacje i Łukasz naprawdę nie został powołany[a tfu!
![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez Miss Dramatique Czas edycji: 2010-03-02 o 16:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
I tu się zgodzę. Z całym szacunkiem do Panów Jurkiewicza i Kłosa ale do kadry się nie nadają. Są od Nich lepsi.
|
![]() ![]() |
![]() |
#68 | ||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Najlepsze ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() powołania Kadzia nie skomentuje, bo mam nadzieję, że to plotka Cytat:
![]() prędzej stawiałabym na Patryka Czarnowskiego z JW niż na Jurkiewicza Cytat:
![]() SEHR wydaje mi się, że będzie powołany, jakby na to nie patrzeć nie mamy drugiego takiego typowego kilera na tą pozycję, a Wlazły w formie może się przydac, inna sprawa czy Mariusz będzie chciał grać ![]() akurat przed meczem Resovi z Trento ![]() a właściwie to kiedy to??? ![]() Cytat:
![]() strach się bać ![]() więc ![]() witam was serdecznie w nowej części ![]() Karola szacun za 1 post ![]() ![]() i idę nadrabiać dalej ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
jutro
![]() ![]()
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
Reso z Trentino jutro o 20.30
|
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
uf to dobrze, że nie wcześniej, bo późno ze szkoły wracam
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#73 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() wątpie żeby Daniel zabrał dwóch tak doświadczonych rozgrywających, a pozycja Gumy jest nie do podważenia, więc o drugie miejsce będa walczyć Grzesiek z Fabianem Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() o jaaaaaa rozmawiamy o siatkówce ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
Baby
![]() ![]() ![]() Wchodzę na nasz siatkarski wątek a wy o soatkówce gadacie ![]() Przez chwilę się zastanawiałam czy sobie 1 czesci przez przypadek nie włączyłam jak zobaczyłam te elaboraty ![]() Ogolnie powiem wam tak ( Miss nie bij! ) to że Kadzik powołania nie dostanie to ja wiedziałąm w momencie kiedy rok temu na jakże zaszczytnej imprezie padły słowa 'A trenerem kadry mężczyzn jest obywatel DC' ![]() Bardzo też bałam o Igłę i Zbycha. Z wiadomych powodów. DC to taki prawdziwy skierowy trener. Ułagodzeni grzeczni zawodnicy. On nie lubi czarnych owiec w stadzie. Widać potrafił znalesc nic porozumienia z Igłą i Zbyniem ale Kadzik to Kadzik. Do Gumy nic mieć nie może bo jakby go nie było w składzie to DC pożegnałby sie bardzo szybko z zaszczytnym mianem trenera no i od Gumy nikogo lepszego nie ma. I pewnie długo nie będzie ![]() Ja tam do Lozano nic nie miałam Ba! Baaardzo gościa lubiłam i ceniłam a no z tego powodu że po gumożuju Stanleyu zaprowadził wreszcie porządek. Kiedy przyszedł na trenera zastał niezły syf zarówno w drużynie którą stanowiła banda wyrośniętych facetów z mentalnościa 15 latków jak i w PZPS- ie musiał się niezle nawalczyć o swoje. Ciągle darł z kimś koty i miał pod górkę. Nie bał się jednak kontrowersyjnych decyzji. Był stanowczy i pewny sebie i swoich kompetencji. No i najważniejsze zawsze kiedy już coś postanowil tłumaczył dlaczego taka a nie inna decyzja nie bał się wyjść i powiedzieć współpraca z zawodnikiem X nie układa się bo lalala. Jedyne co mogłabym sie przyczepić to to że żadko kiedy umiał przyznać się do błędu ( może z tego względu że błędy żadko kiedy popełniał ![]() Łatwiej jest docenić wszystko co Lozano zrobił mają w pamięci i na uwadze to co działo się przed jego przyjazdem do Polski. Bo o tym to żal mówić. Niby spekulacje ale w każdej plotce ziarno prawdy... Nie chce żeby tak było bo wtedy wiele stracimy naprawdę. Zawsze Kadzika lubiłam a już Kadzika w formie to wogóle. Co do ew. kto za niego PC. Jak dla mnie tylko on. No i to zgranie z Mentosem ![]()
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ![]() ![]() ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#75 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Od czasu do czasu zdarzy się rozmowa na temat ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
cześć laski, żyje ale nie nadrabiam waszyh 3 stron spamidła,jade jutro do biblioteki was nadrobie- musze jeszcze nadrobić kilka stron z tamtego
![]() ej sory pierwszy był mój misiek ![]() no i to na tyle HOŁK ![]()
![]() |
#77 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja Raula ceniłam za to, że zbudował wszystko praktycznie z niczego, on wprowadził rygor i tą specjalną atmosferę i było mi bardzo przykro, że nikt nie potrafił na koniec docenić jak wiele zrobił dla siatkówki i związek rozstał się z nim w trochę 'nieelegancki' sposób ![]() To może reszta powołań według PS: Cytat:
![]() jest Zibi ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#78 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ciastek ma swoją wizję drużyny być może bez zawadiaków i zabijaków i to należy uszanować. A czy Jego decyzje okażą się dobrymi to już inna bajka. Przed ME też było wiele krzyku i biadolenia a jak się skończyło każdy wie. Co do PC to tu się zgadzam. Zrobił chłopak postępy i należy mu dać szansę ![]() Ej wciąż czekam na zdjęcia od Ciebie ![]() Edytowane przez s_ylwiaa Czas edycji: 2010-03-02 o 16:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
Sylwia znasz taki związek frazeologiczny? Nazywa się jakże wzniośle metafora! I określenie 'skierowy trener' jest w tym wypadku 100% metaforą. Czyli skoro nie kumasz to się rozwinę pisząc skierowy trener na myśli miałam to że on również woli zawodników spokojnych i dających się swobodnie przestawiać i ustawiać. Taką drużyną jest skra o czym pisałam już kiedyś i o czym kilka dni później wspominał Pan Wojciech Drzyzga na antenie Polsatu Sport
![]() Nie piłam tutaj do tego że Ciastek kiedyś skrę trenował. A raczej do tego jaki on sma styl w budowaniu drużyny i jakich zawodników preferuje ![]() I do Twojej wypowiedzi? Czy wy kiedys zejdziecie ze mnie jeśli o skierę chodzi? Tak nie lubię ich. Tak każdy to wie. Tak czasem jestem złośliwa. Ale kiedy ostatni raz o tym wspominałam? Miesiące temu! Pisze o tym tylko wtedy kiedy coś że tak powiem się stanie a wy na każde moje zdanie odnośnie tegu klubu piszecie że przesadzam. Wystarczy że w moim poście pojawi się słowo 'Skra' a już każdy naskakuje. Odpuście sobie co? Bo jeżeli uważacie że teraz przesadzam to chyba zacznę zachowywać się adekwatnie do waszego mniemania i naprawdę co dnia bluzgać tu na skrę. Bo wy i tak już teraz tak o mnie myślicie i uważacie a mam tego już serdecznie DOŚĆ!!! I nie nieprzesadzam. Jestem jak Zbychu przynajmniej tyle na pocieszenie. ![]()
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ![]() ![]() ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
Arki spuść trochę z tonu i bez takich podjazdów w moją stronę. To, że zbliża Ci się okres nie znaczy, że musisz być taka złośliwa i wredna. Zresztą już Ewka kiedyś o tym wspominała i jak widać na próżno.
Uwaga dotycząca Skry była rzucona żartem tak przeze mnie jak i pewnie jest rzucana przez resztę dziewczyn. Za to Ty bierzesz ja poważnie. Trochę dystansu. Co do nie lubienia Skry nie dalej niż parę dni wcześniej był wrzucony wierszyk. To tak odnośnie tego podkreślania, że nie lubisz Skry. |
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
Jestem wredna i złośliwa i nie da się ze mną żyć. Amen. Ale jeżeli Twój tekst był rzucony żartem to ja jestem świętym bananem. Sorry.
A wierszyk wrzuciłam bo znalazłam go na YT i chciałam go wam pokazać.
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
To gratuluję bycia świętym bananem
![]() ![]() A wierszyk był fajny i tyle w tym temacie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
Kłos z Buhajem dostali powołanie już rok temu, jednak zakończyło się tylko na szerokiej a grali w juniorach bodajże (mogłam się palnąć bo mi się juniorzy z kadetami majtają nie wiem jakim cudem
![]() ![]()
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
To może umówmy się tak: Wy przestaniecie alergicznie reagować na jakąkolwiek moją wzmiankę o skrze a ja przestane sie wkurzac? Bo naprawde taki tekst jak Twój działa na mne coraz bardziej jak płachta na byka. I wiem że robię się agresywna ale trudno. Po prostu mnie to wkurza.
Wierszyk też mi się podobał. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
Grali a przynajmniej Kłos grał bo ostatnio ma zniżkę formy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
Widzę że propozycja odrzucona, Trudno.
PS: Co wy na to? Zwłaszcza na postawę Igły? Jestem bardzo ciekawa jak to odbieracie. http://www.ciacha.net/ciacha/1,81835..._mowia___.html
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
Arki nikt tu alergicznie nie reaguje na Twoje wzmianki o Skrze. Denerwujesz się nie wiadomo po co i na co. I moim zdaniem trochę przesadzasz ( tylko nie odbieraj tego jako ataku na Twoja osobę ) i zbyt poważnie podchodzisz do niektórych wypowiedzi. Każdy wie, że nie lubisz Skry zresztą masz do tego święte prawo.
![]() ---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- Co do materiału z ciach mam mieszane uczucia. Ale to wina tej redaktorki jakaś taka niemrawa była ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A Możdżon i Igła - nie popisali się ![]() ---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ---------- http://www.youtube.com/watch?v=dEYtx...layer_embedded ![]() ![]() ![]() ![]()
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
No wlasnie moje odczucia byly podobne jak Calli.
Igła to dosłownie ![]() ![]() Grucha totalny dezorient ![]() ![]() Ale Igła... no a są ludzie którzy pisali że może Igła myślał że go ktoś wkręca albo że wyśmiał to że 'jest ciachem' bo siebie nie uważa... Ale jak dla mnie to po prostu był chamski. ![]() Dlatego pytam bo to mi nie pasuje do Igły. ![]() Wogole to mamy nową koleżankę ale trochę na nią zlałyśmy. A to pewnie dlatego że ankieta nie została wypełniona: Girlon thebridge zapraszamy do lektury 1 posta ![]() Calli link się nie otwiera i zapomniałam że super avvv ![]()
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ![]() ![]() ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 ![]() Edytowane przez arkadia1616 Czas edycji: 2010-03-02 o 17:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#90 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a teraz do rzeczy: ogólnie rzecz biorąc z rozgrywajacych to ma Daniello ból głowy przez Pawła bo wiadome, że jest Pawel a później długo długo nic ![]() ![]() ![]() I nie wiem dlaczego ale Możdzonek mi nie pasował, nie pasuje i nie będzie pasował do kadry. Zawsze mam takie odczucia jak na Niego patrze. Milion razy wolałabym Kadziewicza nawet w tej jego słabej formie niż Możdzonka w dobrej. Zgadzam się Wisniewski dobry sezon, zreszta tak samo jak Kasi Grzegorz. Danielu do notesika ich! ![]() tylko sie nie zachłysnijmy tą chwilową zmianą bo będzie ZONK ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:06.