![]() |
#61 | |||
Zadomowienie
|
Dot.: Szukam cieni clinique i 5dior....
[QUOTE=Furkadusz;17621213]
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Sensi 30ml edp bez kilku psików, lune 30ml edp folia, A które coco ? Edytowane przez asia3000 Czas edycji: 2010-03-08 o 08:09 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
jak wspominałam mam paletke clinique
![]() KOLORY W PALETCE TO : 1.come heather 2. beach plum 3. pink chocolate 4. plum potion duo rzeczywiscie jest to limitowanka z 2009 roku. ubytek niewielki kolorki jak na zdjeciu daj znac czy byłabys zainteresowana?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
mam u siebie quad brązów clinique..
![]() |
#64 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Za co Kochana byś ją oddała ? I jakie zużycie i numerek paletki poproszę ... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
napisze co mi sie podoba a ty napisz czy ktorąs z tych rzeczy byłabys sklonna oddac??
![]() podoba mi sie puderek L2 shisheido pryzmy sypkie MIDNIGHT POISON 5ml nie wiem czy nadal masz na wydaniu Lucidity kolor 01 jakbys nadal była zainteresowana cieniami guerlain to moze rozstalabys sie z Silver Rain?? mogłabym oddac obie paletki i dorzucic tego ROC-a do demakijarzu?? Edytowane przez pola_ Czas edycji: 2010-03-08 o 09:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Witaj,
mialam sprawdzic odcien sypanca La Prarie w perfumerii, ale nie mialam jeszcze czasu. takze nie sugeruj sie mna, jak uda mi sie sprawdzic to dam znac i bedziemy myslec. PS ten sypaniec to wersja mini tak? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zadomowienie
|
Asiu - zatem zmuszona jestem wycofać swą ofertę
![]() Pozdrawiam.
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
witaj
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- Ok, może innym razem się uda, pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
one sa raz przetestowane - więc praktycznie nowe NFS paletka chyba zwie sie spicy - moge podac kolory jakie w niej siedza
![]()
![]() |
#74 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze chcialabys jeszcze to mleczko ROC - bo u Ciebie jeszcze mi sie podoba ta miniaturka midnight poison ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
bardzo przydałby mi się puder clarinsa sypki, maczkiem też nie pogardze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
asiu, pamietam o Tobie, tylko nie miala kiedy isc do perfumerii, generalnie szukam cukierkowego gucci, ale widze, ze masz tez 2 pozycje i je musze powachac
![]()
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
nie ma problemu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
chciałabym pryzmy sypie ale widze ze jednak ich nie oddajesz .. a meteorki to odsypka a nie w orginalnym ?
![]()
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
ok, w takim razie czekam na info
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
oj to szkoda
![]() |
#83 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Widziałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Wtajemniczenie
|
asiu, jeśli nadal jesteś zainteresowana paletką 6-tek Clinique ,(trochę mnie nie było i sytuacja mogła się zmienić ) to chętnie ją oddam
interesują mnie tylko zapachy, chętnie przygarnę Rush |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
moze cos znajdziesz? Mm poza watkiem pefrumy lanvin jeanne, krem pod oczy nuxe nirvanesque, cienie clinique 2-ki z fiolkiem i bialym.
![]() |
#86 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja dopiero teraz piszę, bo szykując się do wymianki z Tobą na paletkę clinique coś mnie tchnęło, by przeszukać swój kufer, bo te kolorki coś mi znajome były i niespodzianka na 102 ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
Zadomowienie
|
Mogłabyś mi przybliżyć trochę te paletki tzn czy one są mat/perła i jakie jest ich zużycie ? ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- pytałam w Twoim wątku o cienie ![]() ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
asia a czemu Ty sie do mnie nie odzywasz
![]() nie chcesz już Aliena
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- A bo ja ostatnio jakaś zakręcona chodzę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:07.