|
|
#61 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Quality
Cytat:
To o trzech psikach jakieś wieki temu czytałam. Zresztą osobiście nie miałam zastrzeżeń (właśnie - trzebaby jakieś próbki zamówić )
|
|
|
|
|
|
#62 |
|
Zadomowienie
|
Co do atomizerków - to nic z tych rzeczy-wysyłają jak wysyłali- bez. Chyba, że na dniach się jakoś zmieniło...
|
|
#63 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mnie rozbawiłaś - uśmiałam się w głos jestem Krakuską z dziada pradziada i nie widzę tego "centusiowania" ani u siebie ani u znajomych, a może to już tak normalne się stało, że nie zwracam uwagi a nie przepraszam - widzę jednego sknerę i nawet z nim mieszkam - ale to się chyba nie liczy
|
|
|
|
|
|
#64 | ||
|
skacze bryka i wiruje ...
|
Cytat:
Cytat:
Serio? Przydział papieru toaletowego Ja sprawdzam licznik raz na 3 miesiące A w pracy niczego mi nie brakuje ![]() Co do próbek to ja ostatnio z Quality zamawiałam właśnie (jakieś 3 tyg. temu) i dostałam część firmowych i część lanych do atomizerków właśnie i to całkiem sporą ilość ponalewali bo ok. 1,5-2ml, a Nassomato Hindu Grass to ok. 1ml mi nalali. Mocno mnie pozytywnie zaskoczyli szczególnie po tym jak z Lului dostałam w malutkich fioleczkach ilości ok. 0,5-0,7ml. Także Quality bez porównania
|
|
|
#65 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A w temacie: fajnie, ze Quality się rozwija. A z tą obecnośćią perfumerii niszowych to tak, że chyba nie umiem korzystać - od kilku miesięcy mam na tapecie kilka L'Artisanów do poznania, a w końcu i tak chyba zamówię przez internet... |
|
|
|
|
|
#66 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no nie wiem już sama - dla mnie te wszystkie galerie są tak podobne ,że szok...więc mogłam się pomylić-ale mam wrażenie, że w ZT były zapachy Etro a wczoraj ich nie było i zgłupiałam![]() a które Cię nęcą- L'Artisany mam na myśli
Kadzidła... Paczule... Dymy... przygarnę, adoptuję, kupię WSZYSTKIE DZIWOLĄGI PRZYGARNĘ Edytowane przez MeryJane Czas edycji: 2010-03-10 o 12:28 |
|
|
|
|
|
#67 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.Co do L'Artisanów - tak mnie ciekawi ten wilk, poza tym też trochę Timbuktu i Navegar, ewentualnie Tea... akurat się 5 próbek na zamówienie powinno uzbierać .
|
|
|
|
|
|
#68 |
|
Zadomowienie
|
wilka polecam;
herbatka - no nie wiem - delikutaśna jest - taka słodka herbatka z cytrynką i tyle reszty nie znam... Ale mnie to Etro morduje
|
|
#69 |
|
Zadomowienie
|
Ne wiem jak w Wa-wie, ale w krakowskim Douglasie była (jest) wyprzedaż Etro, bo się kompletnie nie sprzedaje. Po dużej obniżce zresztą też, więc te stare flaszki jeszcze sobie stoją na półkach, ale nowych dostaw już nie ma.
|
|
#70 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
wilk-ciekawy navegar-młody groszek cukrowy herbatka- herbatka wędzona timbuktu- nie polecam-barzo podobny do Dzongkha
|
|
|
|
#71 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No i tak chyba było tutaj... nie podoba mi się to...a mogłabyś powiedzieć co tam jeszcze zostało w ramach tej wyprzedaży i czy zjechali z cen???
Kadzidła... Paczule... Dymy... przygarnę, adoptuję, kupię WSZYSTKIE DZIWOLĄGI PRZYGARNĘ Edytowane przez MeryJane Czas edycji: 2010-03-10 o 16:33 |
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#72 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Albo ja mam specjalne wzgledy W kazdym razie juz od paru miesiecy dostaje z atomizerkami Oczywiscie mam na mysli sprzedaz wysylkowa probek. Nie wiem jak jest w przypadku otrzymania probki robionej w Warszawie, przy zakupach.---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- Cytat:
Musze sie tam przejsc i dowiedziec co po ile stoi jak ponizej 200 zl to sie oplaca brac
|
||
|
|
|
|
#73 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Moim zdaniem się właśnie nie opłaca. W każdym razie ja nie chciałam mieć flaszki, która stała na półce przy drzwiach do salonu przez 3 lata, skoro za te same pieniądze mogłam mieć świeżą, a przynajmniej przechowywaną w cywilizowanych warunkach. Ale co kto lubi... Pani konsultantka zdradziła, że "góra" była mega wkurzona, bo Etro sprowadzili na prośbę klientek. A jak już sprowadzili, to ubywało tylko z testerów.... No i generalnie wnioski na przyszłość takie, że nie opłaca się wprowadzać niszy, bo nieliczne jednostki przychodzą powąchać, przy czym kupuje jedna na sto wąchających, a stałych wielbicielek Diora i Chanel nie sposób przekonać, że Etro jest równie "markowe i luksusowe", z wiadomych względów
Poszukuję do kolekcji flakoników perfum Etro i Thierry Mugler Edytowane przez Layila Czas edycji: 2010-03-10 o 19:39 |
|
|
|
|
|
#74 | |
|
biegam dla Zabawy
|
Cytat:
W krk Douglasie widziałam ostatnio Il profumo w obniżce- i faktycznie spore obniżki , od 30-50%. |
|
|
|
|
|
#75 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A tak swoją droga, to jest jeszcze The Different Company czy też już wyprzedany? Kupiłabym Osmanthus, ale w promocji, bo cena katalogowa jest nieadekwatna do całokształtu, a przede wszystkim trwałości.
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#76 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
, ale resztę też (Dzongkha mi niestraszny, mam odleweczkę; herbata za to może być niewypałem).Mery, może lepiej w Quality Etro zbadać, bo do Arkadii i tak kawałek? Interesujące te doświadczenia krakowskie . Ciekawa jestem douglasowych wyprzedaży, ale jak słusznie Layla zauważyła, kilkuletni wpływ podgrzewanych półek może być problemem... ale może można w razie czego taki zapach reklamować? Etra mi się troszkę marzy...
|
||
|
|
|
|
#77 |
|
Wtajemniczenie
|
Borneo, ja bym herbatkę jednak polecała przetestować
|
|
|
|
|
#78 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A to ja poproszę o wieści - paczula mi się kończy i mam ochotę na pasterkę ![]() ---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ---------- Cytat:
a na mnie tylko słodka - i mocno wystudzona - więc nie powala na kolana żadną miarą. ---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- Cytat:
Jak stwierdzono autorytatywnie - przy mojej specyficznej skórze to jakoś tak specjalnej różnicy nie robi
|
|
|
#79 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tu naprawde nikogo nie ciagnie do niszy. Wszyscy tylko wybrzydzaja, ze za drogie Albo z kolei ludzie ktorzy sie dorobili i maja kasy jak lodu, wola lazic do Syfory i Duglasa w celu nabycia tego, co trendy i rozpoznawalne, a wiec Armani, Dior i Chanelka.
|
|
|
|
|
|
#80 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
mnie ciągnie ,ja mam w ogóle inny pomysł-niech luckyscent otworzy stacjonarny sklep w Krakowie
|
|
|
|
#81 | |
|
skacze bryka i wiruje ...
|
Cytat:
![]() A Syfora to jeszcze nie słyszałam Dobre Alkaxy śliczny avek
|
|
|
#82 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lutensy, Goutal itp. niucham tylko na wlasnej rodzince A jak widze, kto wchdozi nieraz do perfumerii, jak wyglada i co kupuje to hmmm... ze tak poweim sa to ludzie bardzo zamozni o bardzo kiepskim guscie
|
|
|
|
|
|
#83 |
|
grozi wypollizowaniem
|
musze zaoftopowac bo mam problem
![]() dziewczyny moze któraś sie orientuje gdzie w krakowie kupuje sie elegantsze ciuchy , nie wieczorowe tylko na dziene wyjście, ale niw w stylu biurowym-pomóżcie plis sorry za offtop, jakby ktos miał pomysł to moze na priw pisac zeby offtopu nie ciągnąć
|
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ja tak trochę wyskoczę jak Filip z konopii, ale czytałam, że zapachy Etro Was interesują
![]() proszę bardzo - tu ebay'owe oferty: http://beauty.shop.ebay.de/Parfum-/1...dlo=1&_udhi=25 w śmiesznych cenach ![]() Podrzućcie hasło cbr , pewnie zorganizuje coś
|
|
|
|
|
#85 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Niech ci "góra" wynagrodzi - żaden OT -ten watek sam się kręci jakoś tak i chyba nikt nas nie zabije za to, co???????
|
|
|
#86 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie pamietam nazwy, maja rozne wloskie marki. babki tam obslugujace lubia wciskac Poza tym Simple przychodzi mi do glowy, raczej same sieciowki typu Monnari, Solar, w Kazimierzu byl (jest) Molton - tez byly calkiem fajne rzeczy. Czasami lubie zajrzec do Motivi, ale tam ostatnio maja glownie dziuniowate ciuchy dla mlodych dziewczyn
|
|
|
|
|
|
#87 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Coś mi się z Zaułkiem Niewiernego Tomasza kojarzy - cos tam kupowałam albo w okolicach -wystarczająco dziwne było ... i eleganckie
|
|
|
#88 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Cytat:
dzieki ![]() własnie wczoraj zeszłam całe miasto i doszłam do wniosku ze to bez sensu tak w ciemno...wszędzie casualowe szmaty...a ja raz w zyciu potrzebuje sie ubrac ciut lepiej i
|
|
|
|
#89 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Drogie Panie! Jestem przedstawicielką agencji PR, która opiekuje się Perfumerią Quality we Wrocławiu. Chciałabym jak najbardziej potwierdzić i jest mi bardzo miło poinformować, że w niedługim czasie będziemy organizować we Wrocławiu wystawę butelek na perfumy. Planujemy zaprezentować największe w Polsce zbiory zarówno zabytkowych, jak i unikatowych flakonów!! Już teraz zapraszamy bardzo serdecznie!! Więcej szczegółów już wkrótce! ![]() Pozdrawiam! |
|
|
|
|
|
#90 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak ja zazdroszczę-do Wrocławia nie dam rady teraz żadną miarą - a może by tak zbiory powędrowały po Polsce???![]() Póki co -Magdulenko - gotuj się
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:30.

To o trzech psikach jakieś wieki temu czytałam. Zresztą osobiście nie miałam zastrzeżeń (właśnie - trzebaby jakieś próbki zamówić
)

Ja sama nie mam kiedy go przeczytać, bo cały czas gdzieś krąży
a nie przepraszam - widzę jednego sknerę i nawet z nim mieszkam - ale to się chyba nie liczy
Serio? Przydział papieru toaletowego 
.

jak ponizej 200 zl to sie oplaca brac
.I tak "góry " u mnie nie ma a dół jakoś się trzyma i po latach
A jak widze, kto wchdozi nieraz do perfumerii, jak wyglada i co kupuje to hmmm... ze tak poweim sa to ludzie bardzo zamozni o bardzo kiepskim guscie

jak ja zazdroszczę-do Wrocławia nie dam rady teraz żadną miarą - a może by tak zbiory powędrowały po Polsce???