Quality - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-03-10, 09:28   #61
lux perpetua
Raczkowanie

Dot.: Quality

Cytat:
Napisane przez Layila Pokaż wiadomość
O, a dopiero co wyczytałam na forum, że obsługa próbkowa w Quality znacznie się poprawiła - zwiększyli nieco pojemność i próbki zaopatrzyli w atomizerki. Gdzieś mi to mignęło przed oczami, ale w którym wątku, to nie pamiętam.
Nie mówię nie, nie mówię nie To o trzech psikach jakieś wieki temu czytałam. Zresztą osobiście nie miałam zastrzeżeń (właśnie - trzebaby jakieś próbki zamówić )
lux perpetua jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-10, 09:30   #62
MeryJane
Zadomowienie

Co do atomizerków - to nic z tych rzeczy-wysyłają jak wysyłali- bez. Chyba, że na dniach się jakoś zmieniło...
przygarnę, adoptuję, kupię

WSZYSTKIE DZIWOLĄGI PRZYGARNĘ

MeryJane jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-10, 10:20   #63
kriss_de_valnor
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Daffodilka Pokaż wiadomość
Ja osobiście nie poczułam się dotknięta (pieniądze się mnie nie trzymają), choć chyba coś w tym jest. Mój Dziennik Polski czytają cztery osoby i jeszcze mają ogromne pretensje jak zaśpię i nie zdążę kupić Ja sama nie mam kiedy go przeczytać, bo cały czas gdzieś krąży

ale mnie rozbawiłaś - uśmiałam się w głos
jestem Krakuską z dziada pradziada i nie widzę tego "centusiowania" ani u siebie ani u znajomych, a może to już tak normalne się stało, że nie zwracam uwagi a nie przepraszam - widzę jednego sknerę i nawet z nim mieszkam - ale to się chyba nie liczy

kriss_de_valnor jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-10, 10:40   #64
Dominkab
skacze bryka i wiruje ...

Cytat:
Napisane przez OlaVS Pokaż wiadomość
Ech, w Stolycy nie lepij.
Mój szef np., bądź co bądź właściciel sporej firmy i paru apartamentów, katuje nas limitami na herbatę, kawę i papier toaletowy w firmie - to znaczy gdzieś koło dwudziestego każdego miesiąca nie ma już żadnej z tych rzeczy, bo wyczerpał się limit - tak tłumaczy to szef
.
Cytat:
Kiedyś wróżka mi przepowiedziała, że napisze książkę i będę sławna. Ubawiłam się tym po pachy, ale jak przemyślałam sprawę, to doszłam do wniosku, że taka książka o krakowskich sknerach byłaby światowym bestsellerem Materiału mam na 3-4 Trylogie. Np. dla mnie na początku szokiem było codzienne sprawdzanie zużycia prądu i jeśli było zbyt duże, to kolejnego dnia chodzenie spać wcześniej (i to w takich "w normalnych" domach znajomych, często dobrze sytuowanych (!) nie u jakichś babć).
Rany Boskie o czym Wy tutaj piszecie Serio? Przydział papieru toaletowego Codzienne sprawdzanie licznika prądu To Pomorze chyba rozrzutne jest Ja sprawdzam licznik raz na 3 miesiące A w pracy niczego mi nie brakuje

Co do próbek to ja ostatnio z Quality zamawiałam właśnie (jakieś 3 tyg. temu) i dostałam część firmowych i część lanych do atomizerków właśnie i to całkiem sporą ilość ponalewali bo ok. 1,5-2ml, a Nassomato Hindu Grass to ok. 1ml mi nalali. Mocno mnie pozytywnie zaskoczyli szczególnie po tym jak z Lului dostałam w malutkich fioleczkach ilości ok. 0,5-0,7ml. Także Quality bez porównania

elska

flickr

Moment Uchwycony
Dominkab jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-10, 12:21   #65
Borneo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MeryJane Pokaż wiadomość
Ja tak trochę nie w temacie - co się stało z Etro w perfumerii Douglas w złotych szałasach - coś ktoś wie????
a w temacie - nigdy nie byłam w krakowskiej luli a bywam w Krakowie często- z racji sentymentalnych i lubienia zwyczajnie.
Co do "krakusowego oszczędzania" - miałam przyjemność poznać paru osobników z dziada pradziada krakowskich i wydać trafiam na wyjątki.Co prawda na perfumy nie wydawali, a raczej wydawali na jeden ze składników zawartych w perfumach ale dużo wydawali
A zapachy Etro były w ogóle w ZT? Nie jestem pewna... Na 100% są w Arkadii.

A w temacie: fajnie, ze Quality się rozwija. A z tą obecnośćią perfumerii niszowych to tak, że chyba nie umiem korzystać - od kilku miesięcy mam na tapecie kilka L'Artisanów do poznania, a w końcu i tak chyba zamówię przez internet...
Borneo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-10, 12:26   #66
MeryJane
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Borneo Pokaż wiadomość
A zapachy Etro były w ogóle w ZT? Nie jestem pewna... Na 100% są w Arkadii.

A w temacie: fajnie, ze Quality się rozwija. A z tą obecnośćią perfumerii niszowych to tak, że chyba nie umiem korzystać - od kilku miesięcy mam na tapecie kilka L'Artisanów do poznania, a w końcu i tak chyba zamówię przez internet...

no nie wiem już sama - dla mnie te wszystkie galerie są tak podobne ,że szok...więc mogłam się pomylić-ale mam wrażenie, że w ZT były zapachy Etro a wczoraj ich nie było i zgłupiałam

a które Cię nęcą- L'Artisany mam na myśli

Edytowane przez MeryJane
Czas edycji: 2010-03-10 o 12:28
Stary 2010-03-10, 12:39   #67
Borneo
Raczkowanie

Cytat:
no nie wiem już sama - dla mnie te wszystkie galerie są tak podobne ,że szok...więc mogłam się pomylić-ale mam wrażenie, że w ZT były zapachy Etro a wczoraj ich nie było i zgłupiałam

a które Cię nęcą- L'Artisany mam na myśli
Tak im bardziej zaglądam do mojej pamięci, tym bardziej mi się wydaje, że Etry w ZT jednak nie było... W Arkadii na bank są .

Co do L'Artisanów - tak mnie ciekawi ten wilk, poza tym też trochę Timbuktu i Navegar, ewentualnie Tea... akurat się 5 próbek na zamówienie powinno uzbierać .
Stary 2010-03-10, 12:50   #68
MeryJane
Zadomowienie

wilka polecam;
herbatka - no nie wiem - delikutaśna jest - taka słodka herbatka z cytrynką i tyle
reszty nie znam...
Ale mnie to Etro morduje

Stary 2010-03-10, 15:50   #69
Layila
Zadomowienie

Cytat:

Ale mnie to Etro morduje
Ne wiem jak w Wa-wie, ale w krakowskim Douglasie była (jest) wyprzedaż Etro, bo się kompletnie nie sprzedaje. Po dużej obniżce zresztą też, więc te stare flaszki jeszcze sobie stoją na półkach, ale nowych dostaw już nie ma.
Stary 2010-03-10, 15:57   #70
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Tak im bardziej zaglądam do mojej pamięci, tym bardziej mi się wydaje, że Etry w ZT jednak nie było... W Arkadii na bank są .

Co do L'Artisanów - tak mnie ciekawi ten wilk, poza tym też trochę Timbuktu i Navegar, ewentualnie Tea... akurat się 5 próbek na zamówienie powinno uzbierać .

wilk-ciekawy
navegar-młody groszek cukrowy
herbatka- herbatka wędzona
timbuktu- nie polecam-barzo podobny do Dzongkha
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-10, 16:32   #71
MeryJane
Zadomowienie

Cytat:
Ne wiem jak w Wa-wie, ale w krakowskim Douglasie była (jest) wyprzedaż Etro, bo się kompletnie nie sprzedaje. Po dużej obniżce zresztą też, więc te stare flaszki jeszcze sobie stoją na półkach, ale nowych dostaw już nie ma.

No i tak chyba było tutaj...nie podoba mi się to...a mogłabyś powiedzieć co tam jeszcze zostało w ramach tej wyprzedaży i czy zjechali z cen???

Edytowane przez MeryJane
Czas edycji: 2010-03-10 o 16:33
Stary 2010-03-10, 19:24   #72
ropuszka
Zakorzenienie

Cytat:
Co do atomizerków - to nic z tych rzeczy-wysyłają jak wysyłali- bez. Chyba, że na dniach się jakoś zmieniło...
Chyba sie zmienilo Albo ja mam specjalne wzgledy W kazdym razie juz od paru miesiecy dostaje z atomizerkami Oczywiscie mam na mysli sprzedaz wysylkowa probek. Nie wiem jak jest w przypadku otrzymania probki robionej w Warszawie, przy zakupach.

---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ----------

Cytat:
Nie moge sie tam dodzwonic. Podali na stronie dwa numery - na jeden nie odbiera nitk a na drugi jakies prywatne mieszkanie starszej pani Musze sie tam przejsc i dowiedziec co po ile stoi jak ponizej 200 zl to sie oplaca brac
ropuszka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-10, 19:27   #73
Layila
Zadomowienie

Cytat:
No i tak chyba było tutaj...nie podoba mi się to...a mogłabyś powiedzieć co tam jeszcze zostało w ramach tej wyprzedaży i czy zjechali z cen???
Wiesz, ostatnio to ja w Krakowie tylko "bywam", więc nie jestem na bieżąco. W każdym razie w lutym były jeszcze wszystkie zapachy, a wyprzedaż była od początku stycznia - ceny ekstra: od 100 do 200 zł (tyle Etra kosztowała). Podejrzewam, że flaszki były wiekowe, więc chcieli się ich szybko pozbyć - dlatego ja nie skorzystałam i kupiłam na Allegro.

Moim zdaniem się właśnie nie opłaca. W każdym razie ja nie chciałam mieć flaszki, która stała na półce przy drzwiach do salonu przez 3 lata, skoro za te same pieniądze mogłam mieć świeżą, a przynajmniej przechowywaną w cywilizowanych warunkach. Ale co kto lubi...

Pani konsultantka zdradziła, że "góra" była mega wkurzona, bo Etro sprowadzili na prośbę klientek. A jak już sprowadzili, to ubywało tylko z testerów.... No i generalnie wnioski na przyszłość takie, że nie opłaca się wprowadzać niszy, bo nieliczne jednostki przychodzą powąchać, przy czym kupuje jedna na sto wąchających, a stałych wielbicielek Diora i Chanel nie sposób przekonać, że Etro jest równie "markowe i luksusowe", z wiadomych względów

Edytowane przez Layila
Czas edycji: 2010-03-10 o 19:39
Layila jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-10, 19:44   #74
alkaxy
biegam dla Zabawy

Cytat:
Napisane przez Dominkab Pokaż wiadomość
Rany Boskie o czym Wy tutaj piszecie Serio? Przydział papieru toaletowego Codzienne sprawdzanie licznika prądu To Pomorze chyba rozrzutne jest Ja sprawdzam licznik raz na 3 miesiące A w pracy niczego mi nie brakuje

Co do próbek to ja ostatnio z Quality zamawiałam właśnie (jakieś 3 tyg. temu) i dostałam część firmowych i część lanych do atomizerków właśnie i to całkiem sporą ilość ponalewali bo ok. 1,5-2ml, a Nassomato Hindu Grass to ok. 1ml mi nalali. Mocno mnie pozytywnie zaskoczyli szczególnie po tym jak z Lului dostałam w malutkich fioleczkach ilości ok. 0,5-0,7ml. Także Quality bez porównania
Właśnie jak zamawiałam poinformowali mnie, że będą 0,7 -1 ml, a tam raczej koło 0,5 było.

W krk Douglasie widziałam ostatnio Il profumo w obniżce- i faktycznie spore obniżki , od 30-50%.
alkaxy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-10, 19:57   #75
Layila
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez alkaxy Pokaż wiadomość
Właśnie jak zamawiałam poinformowali mnie, że będą 0,7 -1 ml, a tam raczej koło 0,5 było.

W krk Douglasie widziałam ostatnio Il profumo w obniżce- i faktycznie spore obniżki , od 30-50%.
No to czekam na Lutensa A tak swoją droga, to jest jeszcze The Different Company czy też już wyprzedany? Kupiłabym Osmanthus, ale w promocji, bo cena katalogowa jest nieadekwatna do całokształtu, a przede wszystkim trwałości.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-03-10, 21:55   #76
Borneo
Raczkowanie

Cytat:
wilka polecam;
herbatka - no nie wiem - delikutaśna jest - taka słodka herbatka z cytrynką i tyle
reszty nie znam...
Ale mnie to Etro morduje
Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
wilk-ciekawy
navegar-młody groszek cukrowy
herbatka- herbatka wędzona
timbuktu- nie polecam-barzo podobny do Dzongkha
Dzięki . Tego wilka muszę poznać , ale resztę też (Dzongkha mi niestraszny, mam odleweczkę; herbata za to może być niewypałem).

Mery, może lepiej w Quality Etro zbadać, bo do Arkadii i tak kawałek?

Interesujące te doświadczenia krakowskie . Ciekawa jestem douglasowych wyprzedaży, ale jak słusznie Layla zauważyła, kilkuletni wpływ podgrzewanych półek może być problemem... ale może można w razie czego taki zapach reklamować? Etra mi się troszkę marzy...
Stary 2010-03-10, 23:11   #77
magnetica
Wtajemniczenie

Borneo, ja bym herbatkę jednak polecała przetestować . Na mnie nie ma żadnej wędzonki, jest słodka, cynamonowo-pierniczkowa.
magnetica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-11, 09:26   #78
MeryJane
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ropuszka Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ----------

Nie moge sie tam dodzwonic. Podali na stronie dwa numery - na jeden nie odbiera nitk a na drugi jakies prywatne mieszkanie starszej pani Musze sie tam przejsc i dowiedziec co po ile stoi jak ponizej 200 zl to sie oplaca brac

A to ja poproszę o wieści - paczula mi się kończy i mam ochotę na pasterkę

---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ----------

Cytat:
Napisane przez magnetica Pokaż wiadomość
Borneo, ja bym herbatkę jednak polecała przetestować . Na mnie nie ma żadnej wędzonki, jest słodka, cynamonowo-pierniczkowa.

a na mnie tylko słodka - i mocno wystudzona - więc nie powala na kolana żadną miarą.

---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ----------

Cytat:

Moim zdaniem się właśnie nie opłaca. W każdym razie ja nie chciałam mieć flaszki, która stała na półce przy drzwiach do salonu przez 3 lata, skoro za te same pieniądze mogłam mieć świeżą, a przynajmniej przechowywaną w cywilizowanych warunkach. Ale co kto lubi...

Jak stwierdzono autorytatywnie - przy mojej specyficznej skórze to jakoś tak specjalnej różnicy nie robi .I tak "góry " u mnie nie ma a dół jakoś się trzyma i po latach

no to czekam na wieści z Krakowa

Stary 2010-03-11, 10:49   #79
ropuszka
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki . Tego wilka muszę poznać , ale resztę też (Dzongkha mi niestraszny, mam odleweczkę; herbata za to może być niewypałem).

Mery, może lepiej w Quality Etro zbadać, bo do Arkadii i tak kawałek?

Interesujące te doświadczenia krakowskie . Ciekawa jestem douglasowych wyprzedaży, ale jak słusznie Layla zauważyła, kilkuletni wpływ podgrzewanych półek może być problemem... ale może można w razie czego taki zapach reklamować? Etra mi się troszkę marzy...
Oj, bardzo interesujace Tu naprawde nikogo nie ciagnie do niszy. Wszyscy tylko wybrzydzaja, ze za drogie Albo z kolei ludzie ktorzy sie dorobili i maja kasy jak lodu, wola lazic do Syfory i Duglasa w celu nabycia tego, co trendy i rozpoznawalne, a wiec Armani, Dior i Chanelka.
Stary 2010-03-11, 10:52   #80
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Oj, bardzo interesujace Tu naprawde nikogo nie ciagnie do niszy. Wszyscy tylko wybrzydzaja, ze za drogie Albo z kolei ludzie ktorzy sie dorobili i maja kasy jak lodu, wola lazic do Syfory i Duglasa w celu nabycia tego, co trendy i rozpoznawalne, a wiec Armani, Dior i Chanelka.

mnie ciągnie ,
ja mam w ogóle inny pomysł-niech luckyscent otworzy stacjonarny sklep w Krakowie
Stary 2010-03-11, 10:55   #81
Dominkab
skacze bryka i wiruje ...

Cytat:
mnie ciągnie ,
ja mam w ogóle inny pomysł-niech luckyscent otworzy stacjonarny sklep w Krakowie
I w Trójmieście jeszcze

A Syfora to jeszcze nie słyszałam Dobre

Alkaxy śliczny avek

elska

flickr

Moment Uchwycony
Dominkab jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-11, 10:55   #82
ropuszka
Zakorzenienie

Cytat:
mnie ciągnie ,
Garstka zawsze jest, ale wiesz, to ciekawe, ze mimo, ze krakusek jest troche, to ja nigdy nie spotkalam zadnej pachnacej czyms niszowym. Nisze wyczulam tylko 3 razy i to w pociagu ICC Krakow -Wawa Lutensy, Goutal itp. niucham tylko na wlasnej rodzince A jak widze, kto wchdozi nieraz do perfumerii, jak wyglada i co kupuje to hmmm... ze tak poweim sa to ludzie bardzo zamozni o bardzo kiepskim guscie
Stary 2010-03-11, 11:06   #83
Polly_
grozi wypollizowaniem

musze zaoftopowac bo mam problem

dziewczyny moze któraś sie orientuje gdzie w krakowie kupuje sie elegantsze ciuchy , nie wieczorowe tylko na dziene wyjście, ale niw w stylu biurowym-pomóżcie plis

sorry za offtop,
jakby ktos miał pomysł to moze na priw pisac zeby offtopu nie ciągnąć
Stary 2010-03-11, 11:07   #84
magdulenka
Zakorzenienie

Dziewczyny, ja tak trochę wyskoczę jak Filip z konopii, ale czytałam, że zapachy Etro Was interesują

proszę bardzo - tu ebay'owe oferty:
http://beauty.shop.ebay.de/Parfum-/1...dlo=1&_udhi=25

w śmiesznych cenach

Podrzućcie hasło cbr , pewnie zorganizuje coś

5269
magdulenka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-11, 11:16   #85
MeryJane
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez magdulenka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ja tak trochę wyskoczę jak Filip z konopii, ale czytałam, że zapachy Etro Was interesują

proszę bardzo - tu ebay'owe oferty:
http://beauty.shop.ebay.de/Parfum-/1...dlo=1&_udhi=25

w śmiesznych cenach

Podrzućcie hasło cbr , pewnie zorganizuje coś

Niech ci "góra" wynagrodzi - żaden OT -ten watek sam się kręci jakoś tak i chyba nikt nas nie zabije za to, co???????

Stary 2010-03-11, 11:17   #86
ropuszka
Zakorzenienie

Cytat:

dziewczyny moze któraś sie orientuje gdzie w krakowie kupuje sie elegantsze ciuchy , nie wieczorowe tylko na dziene wyjście, ale niw w stylu biurowym-pomóżcie plis

sorry za offtop,
Hmmm, trudno cos doradzic (malo takich miejsc jest). Na Grodzkiej po tej stronie gdzie kosciol Piotra i Pawla, ale znacznie dalej jest taki sklep, w ktorym maja sporo elegantszych szmat, ale dosc drogie sa. Ja tam juz nie kupuje, pare rzeczy mi sie zdarzylo. Troche to wyglada jakby mieli nadmiar ciuchow, troche jak w garderobie jakiegos teatru Nie pamietam nazwy, maja rozne wloskie marki. babki tam obslugujace lubia wciskac Poza tym Simple przychodzi mi do glowy, raczej same sieciowki typu Monnari, Solar, w Kazimierzu byl (jest) Molton - tez byly calkiem fajne rzeczy. Czasami lubie zajrzec do Motivi, ale tam ostatnio maja glownie dziuniowate ciuchy dla mlodych dziewczyn
Stary 2010-03-11, 11:21   #87
MeryJane
Zadomowienie

Cytat:

sorry za offtop,

Coś mi się z Zaułkiem Niewiernego Tomasza kojarzy - cos tam kupowałam albo w okolicach -wystarczająco dziwne było ... i eleganckie

Stary 2010-03-11, 11:56   #88
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Hmmm, trudno cos doradzic (malo takich miejsc jest). Na Grodzkiej po tej stronie gdzie kosciol Piotra i Pawla, ale znacznie dalej jest taki sklep, w ktorym maja sporo elegantszych szmat, ale dosc drogie sa. Ja tam juz nie kupuje, pare rzeczy mi sie zdarzylo. Troche to wyglada jakby mieli nadmiar ciuchow, troche jak w garderobie jakiegos teatru Nie pamietam nazwy, maja rozne wloskie marki. babki tam obslugujace lubia wciskac Poza tym Simple przychodzi mi do glowy, raczej same sieciowki typu Monnari, Solar, w Kazimierzu byl (jest) Molton - tez byly calkiem fajne rzeczy. Czasami lubie zajrzec do Motivi, ale tam ostatnio maja glownie dziuniowate ciuchy dla mlodych dziewczyn
Cytat:
Coś mi się z Zaułkiem Niewiernego Tomasza kojarzy - cos tam kupowałam albo w okolicach -wystarczająco dziwne było ... i eleganckie

dzieki
własnie wczoraj zeszłam całe miasto i doszłam do wniosku ze to bez sensu tak w ciemno...wszędzie casualowe szmaty...a ja raz w zyciu potrzebuje sie ubrac ciut lepiej i
Stary 2010-03-11, 12:08   #89
Zzu
Przyczajenie

Cytat:
Kochane ! Ośmielam się założyć nowy wątek - bo jakoś patrzyłam, patrzyłam w przeglądarkę i nie znalazłam nic pod co mogłabym się (generalnie)podpiąć.
W pt. koniecznie musiałam sobie polepszyć humor-więc co mogłam zrobić- tylko wąchanie mogło mnie odświeżyć i podładować bateryjki.
Piątki to nie jest chyba dobry moment na odwiedzanie Quality- tłum był jak na mnie, ale w tym tłumie miałam ogromną przyjemność poznać właścicielkę Quality i tu rewelacja jeżeli chodzi o wieści dla nas.Pani Stanisława myśli o "maniakach perfumeryjnych"- ma dla nas powstać w W-wie miejsce, gdzie będziemy mogli się spotykać.Nie pomiędzy zakupami innych i wyziewami żarciowymi ale w miejscu przeznaczonym tylko dla nas.Mam nadzieję, że dzieleniu łupów i wymianom różnych zapachów nie będzie miała także nic przeciwko.
Pozostaje nam trzymanie kciuków i czekanie na wieści w tym temacie.
Pani Stanisława okazuje się być człowiekiem otwartym na sugestie i podpowiedzi i w rozmowie pokusiłam o zasugerowanie obecności Normy Kamali w Polsce. Być może ta propozycja zostanie pozytywnie rozpatrzona i Incense będzie u nas.O cenie wolę jednak nie myśleć.Chyba,że ktoś w końcu dojdzie do wniosku, że lepiej sprzedać więcej za niższą cenę - niż mniej za wyższą.
No i uwaga - z racji obecności w Quality dwóch przedstawicielek Wrocławia -mam super wieści.We Wrocławiu jest przygotowywana wystawa flakoników od perfum.Trzeba pilnować terminu - bo jakoś wkrótce ma być

Co wy na to?????????????????????

Drogie Panie!

Jestem przedstawicielką agencji PR, która opiekuje się Perfumerią Quality we Wrocławiu.
Chciałabym jak najbardziej potwierdzić i jest mi bardzo miło poinformować, że w niedługim czasie będziemy organizować we Wrocławiu wystawę butelek na perfumy. Planujemy zaprezentować największe w Polsce zbiory zarówno zabytkowych, jak i unikatowych flakonów!!

Już teraz zapraszamy bardzo serdecznie!!

Więcej szczegółów już wkrótce!
Pozdrawiam!
Zzu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-11, 12:24   #90
MeryJane
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Zzu Pokaż wiadomość
Drogie Panie!

Jestem przedstawicielką agencji PR, która opiekuje się Perfumerią Quality we Wrocławiu.
Chciałabym jak najbardziej potwierdzić i jest mi bardzo miło poinformować, że w niedługim czasie będziemy organizować we Wrocławiu wystawę butelek na perfumy. Planujemy zaprezentować największe w Polsce zbiory zarówno zabytkowych, jak i unikatowych flakonów!!

Już teraz zapraszamy bardzo serdecznie!!

Więcej szczegółów już wkrótce!
Pozdrawiam!

jak ja zazdroszczę-do Wrocławia nie dam rady teraz żadną miarą - a może by tak zbiory powędrowały po Polsce???
Póki co -Magdulenko - gotuj się

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości