![]() |
#61 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik `92 ! Najlepszy! <33
Cytat:
napiszesz dzisiaj ![]() ![]() nie mogłam wczoraj zasnąć; a dzisiaj bez problemu wstałam... ![]()
![]() |
#62 |
Wtajemniczenie
|
Ent - Najlepszego Stara Dupo !!!
Dużo seksu, miłosci, kasy. Spelnienia marzen. ![]() ![]()
#63 |
Zakorzenienie
|
Cześć wszystkim
![]() Ent- wszystkiego najlepszego z okazji 18 urodzin!!! Duzo zdrowka, szczescia, pieniedzy, milosci, a przede wszystkim spełnienia marzeń!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Rozeznanie
|
Ent- NAAAAAJlepszego!
![]() 99 lat bo 100 to za dużo ![]()
#65 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja z matmy to mialam 3 ![]() Eeeeent !! :* ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
Ok, ide na pieprzonego busa... Blagam Was, trzymajcie te kciuki, zeby ta chemia w miare dobrze poszła
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
Ja wychodze o 9 i ide kupic te jegginsny
![]() Ej budze, sie podchodze do lustra i mam cale czolo w krostach ;/ (no nie tak doslownie cale). ***.any tradzik nigdy go nie mialam, a teraz ... Kupilam sobie ost Garnier czysta skora na ten caly tradzik etc. Ale powiedzcie mi czy ten garnier moge uzywac tez na ramiona? Mam tam krosty .... i mega mnie to wkurza, bo jak jakas zobacze to od razu ja dusze a na drugi dzien ich wiecej. Myslicie, ze pomoglby garnier na ramiona? |
![]() ![]() |
![]() |
#68 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ENT ! 100 laaaaat! ![]() wszystkim innym z resztą też, nasz dzien dzis ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#69 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() jesteśmy JEDWABISTE ![]() ![]() ENT - stooo lat, żeby Wam dobrze było ![]() ![]() ![]() A WAM DZIEWUCHY STO LAT Z OKAZJI DNIA KOBIET
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#70 | ||
Wtajemniczenie
|
Ent wszystkiego najlepszego długiego i grubego ... (i wszyscy wiedzą o co chodzi ^^) dużo zdrówka i spełnienia marzeń nawet tych najmocniej schowanych
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
a Wy się w szkole męczycie
![]() ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- noir - zaprosiłam Cię do znajomych na nk ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
ent- sto lat stara kozo! dużo pieniędzy, udanego pożycia seksualnego, zdanego prawka, żeby Ci się zawsze układało z TŻ i w domu, żeby Cię opuściły problemy, samych piątków w szkole itp. itd : D
#73 |
Zakorzenienie
|
Ent ! życia jak marzenie
![]() Byłam w teatrze, wy mnie gorszycie, a potem chodze i sie odchamiam ![]() ide sprzatac a potem z NIm ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#74 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
O, ja mam te niebieskie już lada dzien zaczynac, ale wiadomo- my jezykowa klasa, rozszerzona grupa jestesmy. Colds- fajny av ![]() ![]() ![]() ![]() Wiecie co dostalam na dzien kobit? Kilka ptasich mleczek, bo chlopacy rozdawali dziewyczynkom i jak narazie tyle. Przyszedl dziadek i dal prezent tylko mamie! Glupio sie tak czuje... jak dzidzius. Ale olalam to i kupilam sobie super tusz z Ardeco (haha poszlam do domu hadlowego, gdzie pracuje mama tz i wpadam na kosmetyczny dział, a ona tam kase rozmienia, no to zagadalam, ona po co przyszlam, a ja ze po tuszyk , a ona "Ania, masz tu klijentke na tusz, moja synowa!", wiadomo, chciala mi sprzedac jakis za 20 zł, a ja do niej czy ma Ardeco a ona, ze Adreco najtanszy po 55, ja ze mam tylko 50, a ona, a ktory Cie interesuje...? No i za 50 doradzila mi najfajniejszy. Haha, a ja tak ostatnio narzekalam na tesciowa ![]() ![]() ![]() ![]() Wogole to zgadnijcie kogo zapytala baba z matmy... Tak, zgadlyscie... MNIE!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2010-03-08 o 13:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
ooo nowa część
![]() ENT- stówka!! ![]() Asiek po co dodałaś to "O.S.T.R." w 1 poście? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#77 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ent- kochanaaaa, wszystkiego najlepszego, spelnienia najskrytszych marzen, meeeega udanej imprezy, miiiłooościi, miłości i jeszcze raz miłościi..;d dobrych ocen, mocnej głowyyy ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
aaa MNM jest najcudowniejszy na świecie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#79 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#80 | |
Zakorzenienie
|
Ja jak mam jakiś ciekawy przepis to ugotuję bez problemu, ale jakichś schabowych czy coś to nie robięęę bo nie lubię takich nudnych dań ;d to zostawiam mamie ;>
---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
Ja to samo, za to uwielbiam robic rozne dziwaczne sałatki... U mnie z pieczeniem jest problem, bo mam stara kuchenke gazowa i troche przypala niektore wypieki. Ale teraz testuje rozne ciasta w proszku. Na sylwestra zrobilam kokosanki i zanioslam do tż, a jego mama, ze "O, jakie pyszne, daj przepis, daj przepis", a mi sie glupio troche zrobilo, bo ona swietnie piecze, a ja jej ciasto z proszku zrobilam, ale pozniej sie tż przyznalam
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- Jak w tv leci ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
No ja też robię te ciasta w proszku,są banalne i pyszne
![]() A sałatki to uwielbiam robić i jeść, ciągle jakieś sobie wymyślam i robię ![]() Sałaty włoski i kiełki są naj <3 |
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
Ja lubie sałatki z tuńczyka (Moja ciocia robi przepyszna, moja ulubiona. Jak wie ze mam przyjsc, to na stole zawsze jest). Moja mama raz zrobila dobra z makaronem ryżowym. A moja babcia robi fajna z kalafior i pomidora. Ostatnio tż zrobił mi grecka z kurczakiem, też była dobra. Ja lubie jeszcze mix: kukurydza, ananas, strarty ser zółty, majonez, troche smietanki. No i klasyczna jarzynówka z gotowanych warzyw.
Właśnie, robiłaś kiedys z kiełków? Ja bym chciala zrobić z wędzonego łososia, szukam teraz jakiegos fajnego przepisu. |
![]() ![]() |
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
lily ja skonzylam zieloną i tez będe niebieską zaczynac.
a moj tz jest w technikum gastro, wiec... mrrahaha problem kuchni mam z głowy ;d colds mega avatar ;d
#85 | |
Zakorzenienie
|
Do mojej siostry zadzwonił operator i moja mama z nim gada i sie pyta czy w jakiejs tam ofercie jest telefon "samsung Delfin"
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- Cytat:
Ad. 2. A Ty w jakiej sql jestes? Bo ja myslalam ze wy razem do LO chodzicie... ![]() Ad. 3. Mi tez sie podoba ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#86 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Robiłam ;d wędzony łosoś łe, ja raczej proponuje takie świeże warzywa: pomidory, zielone ogórki itd. ;d ---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#87 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() R. potrafi sobie sam kolacje zrobić ![]() dziękówka ![]() ---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ---------- ja mam ten podręcznik ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#88 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ej sciagalam gossip girl ale nie dziala..;/
![]() ![]() |
![]() |
#90 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. ja chodze do najwiekszej szkole w miescie gdzie jest zespół szkół i jest tu i technikum i zawodowka i liceum. Cytat:
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:39.