![]() |
#61 |
Konto usunięte
|
Dot.: Co spakować nad morze?
Cos do roboty na wieczory bo moze byc nieco nudno.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Przyczajenie
|
Co można zabrać ??
Hej dziewczyny !
Za mies. lecę do Londynu Ryanairem. Będę miała tylko bagaż podręczny i tak się zastanawiam co mogę wziać, a czego nie. Nie chcę żeby mi coś skonfiskowali. Proszę o radę, a może coś z własnego doświadczenia ?? ![]() Ps. palę e-papierosa, będę mogła go zabrać ? Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Przyczajenie
|
Dot.: Co ze sobą wziąć na trzydniowy wyjazd na mazury?
To ciekawe w sumie:0 Ja kiedyś tak się pakowałam, że pozapominałam połowę rzeczy. Zatrzymaliśmy się z chłopakiem w http://www.azzun.pl/ i całe szczęście, połowę rzeczy które zapomniałam zapewniali w hotelu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Przyczajenie
|
Ciepłe kraje - co ze sobą zabrać?
Witajcie
![]() ![]() Chodzi za mną od jakiegoś czasu założenie (bo dotychczas nigdzie nie znalazłam wystarczająco satysfakcjonującego wątku) tematu dotyczącego przygotowania się na wyjazd w ciepłe kraje. Sama niedługo doczekam się takiej wycieczki, dlatego chętnie zaczerpnę rad doświadczonych koleżanek ![]() Napiszcie proszę, jakie kosmetyki polecacie na wyjazd tam gdzie jest dużo słońca. Co zabrać na plażę, czego używać w hotelu, jak się przygotować. Myślę, że jest wiele dziewczyn, którym to pomoże ![]() ![]() Sama również mogę podzielić się moimi przygotowaniami, jednak bardzo chętnie poczytam Waszych propozycji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zadomowienie
|
Dot.: Ciepłe kraje - co ze sobą zabrać?
Witaj
![]() A co to dla Ciebie znaczy: "ciepłe kraje"? Jaką szerokość geograficzną masz na myśli? ![]() Ja praktycznie każde wakacje spędzam w Azji, z tym, że nie jeżdżę na zorganizowane wycieczki: jestem takim backpackerem trochę. Z rzeczy, które przychodzą mi do głowy jako pierwsze to na pewno: wysoki filtr, woda termalna, wilgotne chusteczki, odkażacz do rąk. Czyli standard. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Przyczajenie
|
Dot.: Ciepłe kraje - co ze sobą zabrać?
Ja akurat lecę na Wyspy Zielonego Przylądka, dokładniej Boa Vista Cape Verde
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Przyczajenie
|
co zabrac na 3 dniowy wyjazd?
Czesc, mam problem. 15 sierpnia jade na 3 dni do mikolajek do domku letniskowego. Nie mam pojecia co mam ze soba zabrac. Nw czy mam sie spakowac w mala walizke czy w plecak. Czekam na szybka odpowiedz.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 |
BAN stały
|
Dot.: co zabrac na 3 dniowy wyjazd?
Moim zdaniem na trzy dni plecak ci wystarczy. Jedne długie spodnie, bluza, coś na krótko, z 5 podkoszulek, bielizna, kosmetyki i będzie ok.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Raczkowanie
|
Dot.: co zabrac na 3 dniowy wyjazd?
dodałabym do tego jeszcze apteczkę z najbardziej potrzebnymi lekami + spray na komary/kleszcze. Kosmetyki najlepiej w małych buteleczkach (można je kupić m.in. w Rossmannie), te do makijażu ograniczyłabym do niezbędnego minimum (pewnie i tak nie będzie czasu na malowanie się
![]()
![]() |
#70 |
Przyczajenie
|
Dot.: Co mam zabrać na wakacje?
Trochę pieniędzy, ubrań i kosmetyków - na wakacjach więcej do szczęścia nie potrzeba
![]() Edytowane przez Anna_Nowak_hb Czas edycji: 2016-07-04 o 11:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:12.