|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zapachy, pędzle, troszkę różności
Rozumiem Asiu, dziękuję
|
|
|
|
#62 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Maska do ciała ta z wątku ma jakiś złoty pył i nie jest nowa, a pozostałe niestety, ale mi nie przypasowały .
|
|
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
W takim razie trudno. Jakbym miała coś nowego, to się odezwę, o ile kolczyki będą jeszcze aktualne.
|
|
|
|
#64 |
|
Rozeznanie
|
Hej. Chętnie oddam moją odlewkę. Jeśli Gucci tylko do 5 ml, to czy odpowiadałoby Ci za 10 ml Niki - po 5 ml Gucci by Gucci i Cinema? Etro Ambra jest wg mnie piękna, ale już ją mam
![]() ---------- Dopisano o 01:01 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ---------- Niestety nie mam atomków ![]() Powiem szczerze, że zależy mi na Guciu, a Cinemy nawet nie znam, dlatego nie chciałabym brać 10 Cinemy. Ale w poniedziałek jeszcze się rozejrzę za atomkami. Idę do rozlewni Refan, bo generalnie potrzebuję atomków, tylko z tego co wiem tam są duże 15 ml. Gdybyś mogła gdzieś u siebie na miejscu jakoś skombinować byłoby bardzo fajnie, ale jeśli nie, to postaram się sprawdzić jak z tymi Refanowymi. Jeszcze chciałabym dodać, że od jutra godz. 15 do poniedziałku rano najprawdopodobniej mnie nie będzie i nie będę mieć dostępu do internetu, więc nie będę miała jak odpisywać w weekend, chyba że będę gdzieś z doskoku na necie
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też się dziś wybieram do rozlewni. U mnie w mieście nie chcieli mi sprzedać, popróbuję u sąsiadów. Wiem, że mieli tam 10-tki i 15-tki. Dam znać, jak coś - to odezwij się po weekendzie.
|
|
|
|
#68 |
|
Rozeznanie
|
Niestety obawiam się że kość słoniowa bedzie dla mnie za jasna
|
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, zapraszam. Jeszcze sporo rzeczy czeka na wymianę.
|
|
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, zapraszam.
|
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
hop hop
|
|
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
Kolejna dokładka - zapraszam.
|
|
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
Ukryciorku, czy mogłabyś napisać coś o działaniu tych dwóch:
-mogę zrobić odlewkę (do uzgodnienia) exfoliatora Ziaja PRO -mogę zrobić odlewkę (do uzgodnienia) esencji liftingująco-rozświetlającej na okolicę oczu i ust Ziaja PRO i ewentualnie poszukać czegoś u mnie w zamian za odlewki?
|
|
|
|
#77 |
|
Rozeznanie
|
7. Błyszczyk 201 chocolate, piękny, roziskrzony brąz, pachnie czekoladą, niewiele używany, bo wolę 200. Nalepka dokumentnie wytarta, wiec nie znam daty, ale jest świeży. Opakowanie delikatnie wytarte ze złotych elementów, ale napis nienaruszony. Za niewiele.
Może znajdziesz coś u mnie?
|
|
|
|
#78 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#79 |
|
Rozeznanie
|
Szczerze mówiąc to raczej nic więcej mi nie wpadło w oko. Może masz jakieś próbki maseczek do twarzy, chętnie wypróbuję albo inne drobiazgi poza wątkiem?
|
|
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za:
YSL, Cinema EDP 10ml bez psika - w wątku zostaje 1/2 czyli 5ml DKNY, Pure - odlewka 10ml bez psika i dezodorant Nivea ?
|
|
#81 |
|
Rozeznanie
|
Jeśli chodzi o kolorówkę to uwielbiam cienie w bardzo ciemnych brązach ale wartościowo to już pewnie przewyższy balsam. Chyba że masz jakieś właśnie brązy (uwielbiam inglota) to zrezygnuję z błyszczyka
Maseczki obojętnie jakiej marki, mogą być oczyszczające, odżywcze.---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- Ale trafiłaś z tymi kulkami To sprawdź proszę ile ich zostało i piszę się na nie.
|
|
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
Jak najbardziej ok, tylko, że próbaski juz poleciały w świat, wyszperasz coś innego zamiast nich ?
---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- OK, to zrobię ci ją w takim specjalnym pojemniczku podobnym bardzo do takich w których są sample z EDM Także jeśli ci to pasuje to zapraszam na PW
|
|
#83 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wymianę uznaję za przyklepaną i lecę pisać PW.
|
||
|
|
|
#84 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w zasadzie byłabym skłonna się skusić. A masz jakieś fotki tej wody, kody, gdzie była kupowana?
|
|
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
Ukryciorku zerknij proszę do wątku, dołozyłam parę odlewek
Jeśli ew. nie znajdziesz nic dla siebie, albo jest coś czego szukasz to daj znać, a nuż mam
|
|
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
Dałam znać u Ciebie.
|
|
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic, nie interesują mnie kosmetyki
|
|
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
Ukrycior - nie znalazłam nic dla siebie. Pozdrawiam
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi się pędzel Sephora i końcówka Demeter Brownie, ale może masz coś jeszcze z mojej zapachowej wish?
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:25.

.