![]() |
#61 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: poprostu mi cos poradzcie :(
Cytat:
Boze, widzisz i nie grzmisz... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
no sluza. napewno przemysle swoje zachowanie, i wyniose z tego wszystkiego odpowiednie wnioski. juz duzo osob mowilo mi ze jestem dziecinna, chocby u mnie w domu, tj. rodzice, brat i babcia. czyli wszyscy domownicy ![]() wlasnie jeszcze nie zdecydowalam, mysle ciagle. wiem tylko tyle ze jak patrze na jego zdjecia to cos mi sie w brzuchu robi. chocby jakies motylki ![]() ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- Cytat:
no dobra juz skoncz z tym dzieciakiem. juz przyjelam to do wiadomosci, i mam nadzieje ze skoncze z tymi glupimi tekstami..;/ a poza tym w pierwszej rozmowie nie zachowywalam sie jak dzieciak, obiecywal ze sie odezwie, a mimo to tego nie zrobil. to albo bajeruje, albo nie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=monika192;17903379]
JA 2010-03-08 21:54:17 nie bo niechcesz sie spotkac. koniec i kropka:P ON 2010-03-08 21:54:27 chce JA 2010-03-08 21:54:51 ja wiem jak chlopak chce a jak chlopak niechce:P ON 2010-03-08 21:55:09 to kiedy chcesz sie spotkac JA 2010-03-08 21:55:22 nic na sile ![]() Ja 2010-03-08 21:55:26 nie to nie:P ON 2010-03-08 21:55:33 no ale ja chce JA 2010-03-08 21:55:51 no mi to obojetne jaki dzien ;P ON 2010-03-08 21:56:10 hm jutro JA 2010-03-08 21:56:27 no niewiem ;P ON 2010-03-08 21:58:37 dobra to zrobimy tak dasz mi znac jak cos JA 2010-03-08 21:58:57 ale CZEMu ja ? ON 2010-03-08 21:59:13 no bo tak ![]() JA niechce sie narzucac, jak to powiedziales: nic na sile ON 2010-03-08 21:59:44 no dobra JA 2010-03-08 21:59:57 ? ON 2010-03-08 22:00:12 to kiedy masz czas w tyg JA no albo czwartek 2010-03-08 22:01:02 ale co ja gadam jak my nawet nr nie mamy ani nic ON 2010-03-08 22:01:11 to daj nr JA 2010-03-08 22:01:32 podam ci i nie napiszesz?;> ON 2010-03-08 22:01:42 napisze JA wszystko musialo wyjsc ode mnie. nie dosc pierwsza napisalam dzis to jeszcze ten nr. no swiat nie widzial :/ JA 2010-03-08 22:06:17 no sam bys nie poprosil o nr:/ ON 2010-03-08 22:06:29 ja juz kiedys chcialem JA 2010-03-08 22:06:52 acha no fakt.. [/QUOTE] Matko, dziewczyno! Naprawdę wszystkie starałyśmy się Tobie pomóc, ale Ty chyba robisz wszystko, żeby nas nie zrozumieć! Tak naprawdę uważam za bezczelne wrzucanie prywatnych rozmów na forum publiczne, ale muszę to zacytować, bo aż się zatrzęsłam po przeczytaniu tego, co tu piszesz! na zielono - jego próby inicjatywy, spotkania się z Tobą itp. na czerwono - Twoje kręcenie, nieudana imitacja flirtu, udawanie chłodnej i nieprzystępnej Wniosek: tak, zachowujesz się jak rozpieszczona księżniczka i każdy chłopak bardzo szybko miałby dość takiej ilości sprzecznych sygnałów. On Cię bajeruje? Ja tego kompletnie nie zauważyłam. On naprawdę starał się wychodzić z inicjatywą, bajerowałaś Ty. I to kiepsko, bo z odwrotnym od oczekiwanego skutkiem. I to tylko TY zepsułaś tę znajomość i to, co ewentualnie mogło z niej wyniknąć. Zrozum to wreszcie, a będzie Ci się dużo łatwiej żyło. Edytowane przez ciabatka Czas edycji: 2010-03-16 o 20:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Matko, dziewczyno! Naprawdę wszystkie starałyśmy się Tobie pomóc, ale Ty chyba robisz wszystko, żeby nas nie zrozumieć! Tak naprawdę uważam za bezczelne wrzucanie prywatnych rozmów na forum publiczne, ale muszę to zacytować, bo aż się zatrzęsłam po przeczytaniu tego, co tu piszesz! na zielono - jego próby inicjatywy, spotkania się z Tobą itp. na czerwono - Twoje kręcenie, nieudana imitacja flirtu, udawanie chłodnej i nieprzystępnej Wniosek: tak, zachowujesz się jak rozpieszczona księżniczka i każdy chłopak bardzo szybko miałby dość takiej ilości sprzecznych sygnałów. On Cię bajeruje? Ja tego kompletnie nie zauważyłam. On naprawdę starał się wychodzić z inicjatywą, bajerowałaś Ty. I to kiepsko, bo z odwrotnym od oczekiwanego skutkiem. I to tylko TY zepsułaś tę znajomość i to, co ewentualnie mogło z niej wyniknąć. Zrozum to wreszcie, a będzie Ci się dużo łatwiej żyło. [/QUOTE] ![]() swoja droga, chcialabym miec takie problemy w tym wieku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Rozeznanie
|
ja nie moge
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez monika192 Czas edycji: 2010-03-16 o 21:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Rozeznanie
|
" siemka, z tej strony Monika z ...... (nazwa dyskoteki w ktorej sie bawilismy). kurcze troszke glupio wyszlo w tej ostatniej rozmowie.. heh moze mnie tak odblokujesz co ? odp na moj nr :P"
wiem poje.bany sms, ale nic lepszego nie wymyslilam niestety ![]() ![]() najgorsze jest to ze nie czesto zdarza mi sie poczuc cos tak szybko do faceta.. ostatnio tych, ktorzy ze tak powiem chcieli sie ze mna spotkac/ spotykac olalam. poprostu dla mnie facet musi miec " to cos". no i nie czesto maja "to cos", a jak juz mnie zlapie, to umarl w butach.. ehh.. Edytowane przez monika192 Czas edycji: 2010-03-17 o 10:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeśli nie odpisze, daj mu spokój, więcej nie próbuj szukać kontaktu, a na przyszłość staraj się być szczera i nie kręcić aż tak, z pewnością wyjdzie to wszystkim na korzyść. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez monika192 Czas edycji: 2010-03-17 o 01:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#71 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Sorki, ze sie czepiam ale wkurza mnie poglad "Wiesniackie odzywki/straszny slang/niegramatyczne wypowiedzi= Ślązacy bądź osoba z nimi przebywająca" ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
do ashlix: no tak, mowiac o wzroscie tez wyszlam na idiotke, ale piszac do niego jeszcze bardziej. pewnie pomyslal ze tak mi zalezy na znajomosci z nim, skoro sie odezwalam ;/ mam wrazenie, ze wszyscy pochwalaja jego zachowanie, jak bym to ja byla wszystkiemu winna. oceniacie mnie po przeczytaniu dwoch urywkow rozmow na gg.. to z tym spotkaniem wyszlo ode mnie. bo jak wyslal mi buziaka, to odpowiedzialam ze wolalabym na zywo. odpowiedzial ze on tez, ale nic w kierunku tym zeby to spotkanie zaproponowac. wiec napisalam mu ze to co nie moze byc na zywo? odpowiedzial ze moze, ale dalej nic nie proponowal. potem dopiero jak zaczal mi tak fajnie pisac, to stwierdzilam ze po co cale to mieszanie mi w glowie tymi tekstami, jak niechce sie spotkac ![]() takze nadal nie rozumiem po co faceci pisza NIE JAK DO KOLEZANKI!!, a tak naprawde nie maja zadnego celu? moze on i jakis tam mial cel, ale wiem ze napewno wszystko nie wyszlo od niego ..;/ hehe wlasnie sie dowiedzialam, ze moja kolezanka ( ten sam rocznik) sie zareczyla.. powinnam sie cieszyc, a jakos jeszcze bardziej posmutnialam. czy jest tu laska ktora ma takie same problemy? hehe Edytowane przez monika192 Czas edycji: 2010-03-17 o 11:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
O jezu i co z tego, ze sie zareczyla?
musisz miec wszystko to co inni dlatego posmutnialas? jestem z chlopakiem 3lata i jakby moja kolezanka sie zareczyla to mialabym gdzies, ze moj 'misio' mi sie jeszcze nie oswiadczyl, wez juz przestan sie dziewczyno uzalac nad soba i swoim nieudanym zyciem towarzyskim. Ciabatka Ci wykazala jakie zalosne bledy popelnilas w zaledwie malym fragmencie rozmowy na gg, jak mniemam, byla cala masa innych, ktorych nie opublikowalas. chyba pora nauczyc sie flirtu oraz dystansu do zycia ![]() sms, ktory wyslalas tez jest moim zdaniem infantylny, imo wcale nie wygladal jakbys wykazywala jakas skruche ze go obrazilas, tylko wlasnie znow sie narzucala. a na koniec: tego kwiatu jest pol swiatu... jeszcze sie znajdzie taki, ktory bedzie emojconalnie na rowni z toba i wreszcie bedziesz mogla pouzywac zycia.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Raczkowanie
|
Co zrobic? Moim zdaniem zajac sie soba i swoim rozwojem. Z calym szacunkiem ale nie wierze w szukanie milosci na dyskotekach. W ogole nie wierze w szukanie milosci. Ona sama sie zdarzy (lub nie).
Mowiac szczerze z niechecia przeczytalam ten watek - wydal mi sie jakis taki pusty? To bieganie po dyskotekach, ocenianie facetow po wygladzie, po kasie? Jakies takie niedojrzale, naiwne, niezbyt madre. Wiem, ze nie powinnam Ci tego wytykac ale Twoja polszczyzna tez pozostawia wiele do zyczenia - zarowno ortografia jak i skladnia itp. Kiedy spytano Dalaj Lamy " jak spotkac tego wymarzonego, pieknego, madrego i interesujacego partnera?, odpowiedzial, ze jest na to jeden, bardzo skuteczny sposob - i zarazem bardzo trudny. Jesli chcemy spotkac kogos interesujacego, madrego, wrazliwego i dobrego - musimy najpierw sami sie tacy stac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
chodzilo mi o to ze wszyscy kogos maja, a mi zawsze cos nie wychodzi. zresztom ja zalozylam ten watek, i moge sie zalic ile chce hehehe.. co do smsa. hmm to co twoim zdaniem mialam mu napisac? wyslac placzace buzki, i napisac ze sie w nim zakochalam, i zeby dal mi szanse? ![]() nie kazdy musi byc nad wyraz dojrzaly.. inni w moim wieku sa powazniejsi, inni tacy jak ja. proste.. ciesze sie ze narazie mam takie problemy, niz jak bym miala dziecko i problemy z nim zwiazane ;].. do kuzyneczka: A CZY JA POSZLAM NA TA DYSKOTEKE SZUKAC MILOSCI SWOJEGO ZYCIA? nie. poszlam sie pobawic, a ze poznalam kilku facetow to juz nie moja wina. to ze cos poczulam miedzy mna, a tym chlopakiem, to tez nie moja wina! boze ![]() ![]() skoro watek wydal ci sie pusty, to po co sie w nim udzielilas? a tak wogole to chyba nie doczytalas watku dokladnie, bo w pierwszej wiadomosci napisalam ze nie interesuje mnie czy ktos ma pieniadze, jest piekny itd, wazne aby MIAL TO COS! ;].. napisalas (...)jak spotkac tego wymarzonego, pieknego, madrego i interesujacego partnera?(...) : po kilku postach myslisz ze mnie znasz? a moze poprostu trafiam na samych dupkow, ktorzy chca sie zabawic co ? ![]() Edytowane przez monika192 Czas edycji: 2010-03-17 o 13:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Droga moniko, staram sie być cierpliwa, ale naprawdę.... ![]() Jeżeli nie widzisz co złego zrobiłaś, to przeczytaj sobie jeszcze raz ten framgment, który wyżej zacytowałam. Ty wymuszałaś na nim większość odpowiedzi! Sama mu narzucałaś swój nr telefonu, a potem go ochrzaniłaś, ze pierwszy o niego nie poprosił!!! O co ci "kaman"? Nie widzisz dlaczego wiekszość z nas uważa, ze to ty tutaj zawaliłaś? Chłopak może nawet i chciał aby między wami coś było, ale jak miałaś wiecznie do niego jakieś dziwne pretensje typu: "dlaczego nie piszesz pierwszy, tylko ja musze", "dlaczego nie chcesz mojego telefonu", "dlaczego nie chcesz sie spotkać" no to czemu sie dziwisz, że miał cie dosyć? Dlaczego nie mogłaś napisać mu po prostu: słuchaj, fajnie nam sie pisze, może byśmy sie spotkali i pogadali na żywo? Na przyszłość naprawdę ci radzę zmienić styl i porzucić ten dziwny flirt, który nie jest flirtem, tylko zlepkiem wymuszania komplementów i wywalania z siebie pretensji typu: przez ciebie ja musze ciągnąć na siłę naszą znajomość.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Raczkowanie
|
Dziewczyno, weź się w garść :/ to, że on patrzył na Ciebie w dyskotece i potem flirtował na gg nie znaczy, ze już ma mieć wobec Ciebie jakieś plany!! A Ty nie pokazałaś się z dobrej strony... ogólnie trzeba było potraktować to bardziej na luzie, a nie robic jakieś dziwne akcje i jazdy an temat jego wzrostu... i mówic że pisąłaś z nim tylko dla jaj... nie dziwie się, że już Ci nie odpisał, w ogóle niepotrzebnie teraz pisałaś do niego, i to jeszcze tak głupio...
![]() |
#78 |
Zadomowienie
|
Weź mu wyślij te sSwWeEtTaAsShHnNeE buźki xD <3 xP <3333 i zrób parę razy "hihihi""hehehe" dodaj jeszcze te inne hieroglify co je na fotce uskuteczniacie a on z pewnością zrozumie Twój komunikat.
![]() |
#79 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
acha czyli uwazasz ze cala ta sytuacje ciagnelam na sile? widze co zrobilam jak sie okazalo ZLE. ale zawsze to faceci sie o mnie starali, zawsze wszystko wychodzilo z inicjatywy facetow, a nie mojej. a tu bylo inaczej. dziwna ta sytuacja.. do perseusz: eeee...yyyy.. ze what?? ![]() ![]() ![]() za to tobie sie dziwie czemu siedzisz na babskim forum.. facet to powinien zajac sie czyms innym, a nie dawac "rady" jak z koziej pupy trabka, i jechac po ludziach ;] tyle w tym temacie... Edytowane przez monika192 Czas edycji: 2010-03-17 o 14:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Zadomowienie
|
![]() |
#81 |
Przyczajenie
|
perseusz dodałabym jeszcze:http://spf.fotolog.com/photo/15/52/8...27466896_f.jpg
dziewczyno odpuść sobie, nie można się tak zastanawiać nad każdym słowem, wypowiedzią (i to jeszcze o zgrozo na gg) i roztrząsać tego w kółko. Chyba nie rozumiesz co tu ludzie mówią do Ciebie i próbują Ci przetłumaczyć więc ja też nie będę się produkować. I nie popierasz słitaśnych dziefffczynek ale po stylu pisania i postrzegania świata sama się trochę w ten sposób zachowujesz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Raczkowanie
|
do kuzyneczka: A CZY JA POSZLAM NA TA DYSKOTEKE SZUKAC MILOSCI SWOJEGO ZYCIA? nie. poszlam sie pobawic, a ze poznalam kilku facetow to juz nie moja wina. to ze cos poczulam miedzy mna, a tym chlopakiem, to tez nie moja wina! boze
![]() ![]() skoro watek wydal ci sie pusty, to po co sie w nim udzielilas? a tak wogole to chyba nie doczytalas watku dokladnie, bo w pierwszej wiadomosci napisalam ze nie interesuje mnie czy ktos ma pieniadze, jest piekny itd, wazne aby MIAL TO COS! ;].. napisalas (...)jak spotkac tego wymarzonego, pieknego, madrego i interesujacego partnera?(...) : po kilku postach myslisz ze mnie znasz? a moze poprostu trafiam na samych dupkow, ktorzy chca sie zabawic co ? ![]() A moze trafilas na takich samych jak Ty? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie chodzi o 'wyslawianie sie jak filozofowie' ![]() czlowiek dojrzaly,na poziomie, bez urazy, nie bedzie chcial z toba obcowac, dopoki sie nie zmienisz. z reszta to chyba akurat wiesz skoro szukasz chlopakow na dyskotekach. Cytat:
![]() ![]() ![]() zeby cos do kogos poczuc, trzeba te osobe znac, to jaka jest, co lubi itd. itp. ty nie wiesz nic. i jeszcze mowisz o uczuciu ![]() nie chce mi sie pisac jakiego smsa wyslalbym, o ile w ogole, na twoim miejscu, bo i tak nie zrozumiesz czemu takiego a nie innego, tak jak wszystkich innych postow tutaj. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Rozeznanie
|
ej sluchajcie. napisalam mu wiadomosc na fotce.pl. napisalam mu tak :
"ty to mnie chyba nigdy nie odblokujesz ![]() EDIT: odpisalam mu tak " dobra moze przesadzilam z tym kurduplem, ale uwazasz ze to bylo fair jak najpierw mi pisales ze sie bedziesz oddzywal a potem totalny w****? odpisz mi na to i daje ci spokoj." a on odpisal "to co ty mi pisalas to szkoda gadac" ... niewiem co mam napisac mu ![]() Edytowane przez monika192 Czas edycji: 2010-03-17 o 19:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Rozeznanie
|
wiesz co Monika, jestes taka niekumata ze az zal
![]() ja ci dam rade, wez taaki duuuuuzy rozped i walnij z baranka o tak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Booooosssszzzzzz!!!!!!! Czasami mi tak strasznie wstyd za niektóre przedstawicielki mojej płci ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
Rozeznanie
|
hehe slyszalam ze za obrazanie mozna dostac punkt karne
![]() ale w dup.ie mam wasze zdanie. to ze mam swoje zasady i lubie jak to facet sie o mnie stara to zle? ja wiem w czym wy problem widzicie. w tym ze zachowalam sie niby jak ksiezniczka, bo niechcialam oddzywac sie do niego peirwsza, tylko kazalam jemu to robic ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- Cytat:
Zważmy zysk i stratę, zakładając, że Bóg jest - jeśli wygrasz, zyskujesz wszystko; jeśli przegrasz, nie tracisz nic. Edytowane przez kinghah Czas edycji: 2010-03-17 o 20:04 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
madralinsko studencinko owszem mam pojecie, mam skarbie wiesz ![]() ![]() Edytowane przez monika192 Czas edycji: 2010-03-17 o 20:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:17.