![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: Ostatni kosmetyczny!
Bardzo miło by było z twojej strony, gdybyś podała mi wymiary, oraz link do ty dwóch rzeczy. Bo szukałam u Ciebie i nie mogę znaleźć xD Pozdrawiam
![]() |
#62 |
Perfume Lover
|
cos u mnie za palete cieni?
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
kochana widze tylko zieloną ninę, no, ale wiadomo ![]() wybacz ze pytam ale moze masz z ciuszków cosik? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Perfume Lover
|
Witam ponownie
Przykro mi, ale z ciuszków to raczej nic nie wynajdę, dopiero co jestem po 'czystce' w szafie. No trudno, bede kombinowac jeszcze Pozdrawiam i dobrej nocy!
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
jezeli sie ma jakies zdolnosci to mozna je sobie zwezic wiesz
![]() ![]() takze narazie czekam na wiadomosci i nie gadam z nikim o nich ![]()
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
to jeżeli się zgadzasz to z chęcią się wymienię
![]()
![]() |
#67 |
Rozeznanie
|
Hej, bardzo chetnie przyjme skinoren. Jakbys cos jeszcze znalazla to podoba mi sie tez plyta do nauki włoskiego dla sr-zaawansowanych. Ale jak nie to chetnie wymienie bluzeczke z kapturem za reszte skinorenu.
Edytowane przez Tak_To_Ona Czas edycji: 2010-05-20 o 17:33 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 |
Rozeznanie
|
Niestety ta zielona wlasnie poleciala. Mozemy zostac przy tej z orsaya za krem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
maa córke 1,5 roku, maskotek nie ppotrzebuję ale inne zabawki mozesz sfotografować
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
odnosnie podkladu juz z kims rozmawiam
odezwe sie jak sie zwolni ---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- aha a mialas pokazac zabawki jakie masz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zadomowienie
|
coś u mnie:
CK euphoria CK euphoria blosslom miniaturka chloe edt 3,5 ml, ubytek kilka kropli miniaturka valentino gold 4,5 ml, ubytek testowy demeter christmans in NY 1,5 ml ? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
miniaturka chloe edt 3,5 ml, ubytek kilka kropli
miniaturka valentino gold 4,5 ml, ubytek testowy demeter christmans in NY 1,5 ml CK euphoria CK euphoria blosslom lacoste ph lancome miracle to mnie interesuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zadomowienie
|
Witaj! Może coś u mnie za
MINIATURKA SZMINKI ESTEE LAUDER, KOLOR RÓŻOWY, WIELGACHNA PUCHA ZELU Z KORY DĘBU, UBYTEK OK 10%, OPAKOWANIE MASCI NA PĘKAJĄCE NACZYNKA I ŻYLAKI, UBYTEK 15 %, FARM VIX i jeszcze odleweczkę euphoria ![]() Edytowane przez lena44 Czas edycji: 2010-05-30 o 21:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety, niczego dla siebie nie widze |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
Home oriflame - który to zapach? co masz z YR?
![]() ciuszek to wiem że masz pełno tylko ja potrzebuję na 104 i wzwyż |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
moje okno ma 1,20 a firanka najlepiej żeby miała 2-2,5 - twoja to taka zwykła biała tyle że z kolorowymi postaciami?
byłabym chętna tez na ten spray home ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zadomowienie
Przekupka: 39 pkt / 100% pozyt.
|
nie będzie problemu bo ja mam 157cm i noszę M
![]() ![]()
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
pasuje ci ta firanka i spray za alladynki? jak tak to pisz PW
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
wiesz co , ona jest już nieaktualna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
hej, co z wymianą? perfum nie mam ale może coś innego dobierzesz?
zapomniałam się spytać jakiej długości jest firanka, bo potrzebuję takiej do 140cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
mam ją
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
zainteresowały mnie te rzeczy: LA ROCHE-POSAY Effaclar K - LA ROCHE-POSAY Effaclar Duo x 4 - LA ROCHE-POSAY Katalog z próbkami: Hydreane Riche, Rosaliac XL Riche, Substiane, Lipikar Baume, Iso-Urea - VA BRA, krem nawilżająco-matujący - ROC, HYDRA+ Bio Active spf 15, nawilżający krem antyoksydacyjny - CLARINS, Multi-Active Night, krem na noc FOTKA 6: - VICHY Normaderm Pro Mat (krem matujący) 1,5 ml x 16 szt. - Galderma CETAPHIL MD Dermoprotektor, balsam nawilżający do skóry twarzy i ciała, uzyłam 2 razy w małej ilości, jest prawie cały co proponujesz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
oddałabym ci tylko nie wiem czy będzie dobra...mierzyłam i ma na wysokości guzika (biust) 40-43, ciężko stwierdzić ile ma pod biustem, ale dla przykładu ja mam też ok 83cm pod biustem (ciężko uwierzyć bo widziałam twoje zdjęcia i wydajesz się być napewno szczuplejsza) i wchodzę w 42
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
a z wątku kosmetycznego podobają mi się:
lancome miracle volupsa santiago huckelberry volupsa tobacco vanille o ile masz w czym wysłać te zapachy...?
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
Oczywiście zegarek jest bez wad.
Dostałam w prezencie, ale praktycznie go nie nosiłam. U mnie taki sam kosztuje ok. 50 euro, ale w Polsce to jakieś 185 zł. Bateria jeszcze nie była wymieniana - jeśli stanie wymienię przed wysłaniem, ale na razie chodzi bez zarzutu. Książek też mam zatrzęsienie więc zależy od oferty, czy będzie opłacalne dla mnie przygarnianie nowych, a potem wysyłka ich za granicę, bo w limicie bagażu nie mam szans się zmieścić. ![]() Wiem, że Reader's Digest się ceni, ale ich książki znacznie taniej można nabyć na allegro - u wydawnictwa to się nie opłaca. Ale sądzę, że się dogadamy. W razie czego coś ci dorzucę lub z czegoś zrezygnuję. To przelej mi jedną odlewkę, o ile atomek nie będzie nadal pachniał Miracle, bo wtedy perfumka zmieni zapach... Chyba, że do wakacji uda ci się zdobyć jakiś dodatkowy atomek. ---------------------------------------------------------------------------------------------- ---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- Wysyłka do PL na adres moich rodziców. Od: kiedy zaklepiemy wymiankę, do: połowy lipca. Czyli sporo czasu na nadanie. ![]() Ja nadaję paczki do Dziewczyn zaraz po przybyciu czyli ok.16-17 lipca. Wysyłkę za granicę biorę na siebie i dlatego zależy na ile byś wyceniła te książki, bo jeśli po cenie wydawnictwa (a mogę je nabyć dużo taniej) a do tego mam płacić potem sporo za nadanie paczki za granicę, to chyba nie będzie mi się to opłacało... ![]() Oczywiście możemy przyjąć cenę średnią: nie wydawnictwo i nie allegro, a np. 50-60 zł za sztukę - i za to oddam zegarek wart ponad 180 zł, o ile taka wycena książek Cię satysfakcjonuje. Też parę razy zdrowo przepłaciłam i jak potem zobaczyłam ceny allegro, krew mnie mało nie zalała. ![]() ---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ---------- No to niech będą 2 Digesty i 2 książki z Wyborczej za zegarek. Mieszkam jeszcze dalej - na Cyprze. ![]() Nie widziałam tych perfum u mnie, w ogóle zaopatrzenie tu nędzne, w przeciwieństwie do cen... ![]() ---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- a zwijaj ![]() ![]() A dla mnie ta jedna odleweczka? + jak wygrzebiesz jeszcze jakieś fajne czytadła oddam więcej z wątku Może masz coś z mojej wish list?
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2010-06-05 o 16:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
grafitową mam tylko 38
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
40-tego rozmiaru nie mam, 42 beżowa ma ok 43x2 w biuście ale ciężko ten biust tam zmierzyć
przymierzałam teraz 42 - dla mnie jest trochę za obcisła, górny guzik zapnę ale to jest niebezpieczne ![]() według mnie 42 będzie dla ciebie dobra |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:39.