|
|
#61 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Najlepiej hurtowo :) VICHY, ESCADA, REVLON, EDM, SALLY HANSEN
Mam kilka propozycji, tak mi się spodobała ta Escada
![]() Wszystko na zdjęciach. Pomyślałam, że ten stojak na biżuterię może Ci się spodobać Mam kilka, ten jest największy, ma ok.35-36 cm wysokości.Dwie torby, jedna militarna, carry, mi się ona strasznie podoba, ale jestem filigranową osóbką, więc dla mnie za duża, kupiłam ją bo jest niepowtarzalna. Książki- Pilipiuka "Księżniczka" jest o wampirach ![]() +jakiś zapach, ale chyba bez Incanto Shine, bo mam już coś za niego upatrzone
Edytowane przez szokama Czas edycji: 2010-04-02 o 22:58 |
|
|
|
|
#62 | |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Cytat:
ew podoba mi sie incanto stojak na bizu - te inne jakie masz? "ksiezniczka" identyczna torbe carry mam )
|
|
|
#63 |
|
Raczkowanie
|
Incanto jest bardzo ładnym zapachem, ale dla mnie za świeżym, kiedyś takie lubiłam, jest idealne dla sportsmenek z duszą
a ja jakaś się zrobiłam ostatnio strrrrasznie spokojna i wolę żeby zapach zamiast mnie pobudzać, żeby mnie otulał i dlatego właśnie chcę spróbować tą Escadę. (mam jeszcze propozycję na Dior Sun się wymienić ale nie pamiętam jak to pachnie)Proponuję więc Incanto Shine 100ml, książkę "Księżniczka" oraz wieszak na biżuterię Może jakąś biżuterię być chciała? Bo też mam pewnie trochę na zbyciu i przy okazji mogłabym Ci dorzucić do tego wszytskiego Drugi wieszak na biżuterię jest mniejszy i mniej fikuśny Jest to też sylwetka damska, w biało czarnej sukience, ale sukienka nie jest już z materiału tylko z gipsu czy z czego to jest zrobione Znaleźć jakąś biżuterię dla Ciebie? Jakią lubisz?
|
|
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
sama niewiem jaka
napewno nic etnicznego srebnrne pierscionki,lancuszki , bransoletki.kolczyki raczej długie wieszaków-stojaków na bizu nidgy dosc a masz jakies inne stojaki poza tym w sukience? chyba gipsowe bardziej w moim stylu podoba mi siejeszcze ksiazka mamuski gotowe na wszystko i podaj prosze tyltul ksiazki kinga bo nie widavc na foto ---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- hop dokladka
|
|
#65 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
byłabym zainteresowana escadą, kleinem i czekoladką---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- w takim razie nic |
|
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
Mucia, ja planuje pozbyć się kilku lakierów OPI: Smitten with Mittens, Yes I Can-Can, Merry Midnight. Każdy z niedużym ubytkiem (malowane po 4-5 razy). Nadal szukasz OPI?
|
|
|
|
|
#67 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co Cie u mnie interesuje
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
Torebka szaro czarna mi na tą chwilę zostaje, bo biała czarna idzie na allegro dla zainteresowanej osoby. Podoba mi się:
Estee Lauder beyond paradise puder perfumowany z dorbinkami do ciała raz uzyty na dekold cienie do powiek jeden z błyszczyków, pędzel do różu i jedna z perfum
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
tak z 45ml,ale niestety niczego dla siebie nie widzę
|
|
|
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
calvin klein eternity summer- coś u mnie?
![]() stary wątek mam aktualny, ale odpisuj proszę w nowym ![]() ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ---------- wciągane |
|
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
ok.26cm
![]() ja mam stopę 25,5cm i na mnie pasują idealnie |
|
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
3.BIG FINISING DUST FINISING POWDER TESTOWANY
moze tym razem?
|
|
#73 |
|
Rozeznanie
|
U Ciebie znalazlam:
1.Botki sliwkowe stan dobry rozm 39/40 Ziaja, Rebuild Odbudowa Skóry, Masło do ciała 'Ukierunkowane ujędrnianie'/ lub 7.NOWY Avon, Anew Clinical, Body Contouring Treatment (Krem modelujący sylwetkę) i za to moge oddac np: Torebka XXL-Atmosphere, Chusteczki do demakijzu- PURLEY ACTIVE- nowe!!!, Gabki do nakladania podkladu. Za wszystko niestety nic nie znajde, a poza tym turkusowa torebeczka poleci do innego wizazanki. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi sie pędzel do podkładu EDM i jakieś próbki dla wypróbowania, lakier trzeci z lewej sally hansen i kasztan Yves rocher
spódnica czerwona się nie rozciąga i ma 37x2(czyli dośc mała) spodnie sie nie rozciągają ale nosze 44 i sa dla mnie dobre - tzn one nie wiszą na mnie tak jak niby powinny alladynki tylko normalnie sa do kroku |
|
|
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
cos za CK eternikty lub 2 inne o mniejszych pojemnosciach?
|
|
|
#78 |
|
Zadomowienie
|
co powiesz na wymianę taką:
ja: trzy cienie mac + gumki Ty: Blush Subtil Lancome i krem modelujący sylwetkę ANEW?
|
|
#79 |
|
Rozeznanie
|
wymiary tak mniej więcej bo mierzyłam linijka
![]() 18 długość, 12 szerokość, 9 głębokość jeśli odpowiada Tobie taka wymianka to zapraszam na PW
|
|
#80 |
|
Zadomowienie
|
ok, może być i tak, zależy mi żeby się pozbyć wątku... gumek jest 9. jeśli wszystko ok, to zapraszam na PW. a, i napisz czy wolisz white musk czy lancome, mi jest to obojętne
|
|
#81 |
|
Rozeznanie
|
Bardzo by mi pasowało:
3.Korektor maybelline dream matte mouseuzyty 4 razy jkolor 03 sand lub ew. 8.Korektor mineralny maybelline zostało ok 80% Za Inglot Duraline. Co Ty na to? |
|
|
|
|
#82 |
|
Zadomowienie
|
Hej!Chętnie wymienię się (rzęsy Inglot) za ten róż:
1.Mineral Rogue róż Glazel uzyty ze 2 razy co Ty na to?
|
|
#83 |
|
Rozeznanie
|
Mysle, ze cos sie znajdzie za pudelko na biżuterie, ale potrzebuje troche wiecej czasu, zeby w spokoju poszukac - odezwe sie jutro. Ale duraline juz dla Ciebie "odkładam" - jak mozesz to zarezerwuje dla mnie jeden z tamtych korektorów.
EDIT: Nie potrzebuję obydwu korektorów - jeden wystarczy Jutro zobacze co by mi pasowalo za pudelko (bo pewnie tutaj przesylka bedzie troche drozsza z racji na wage) i sie umowimy.
Edytowane przez Tak_To_Ona Czas edycji: 2010-04-06 o 17:07 |
|
|
|
|
#84 |
|
Rozeznanie
|
hej,podoba mi sie 3.Lanvin, Rumeur EDP z 30ML ZOSTAŁO 20ml oraz kuferek(oddałabyś go?
za tel )
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
i jak? (spodnie chyba będa też 44)
|
|
|
|
|
#87 |
|
Zadomowienie
|
coś za 5.Yves Rocher EDT 100ML KASZTAN-jeszcze niewiem czy oddam nowosc ubytek testowy - https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=401117 zapraszam
![]()
|
|
#89 |
|
Rozeznanie
|
bateria trzyma 2 dni..przy intensywnych rozmowach
a simlock jest na erę
|
|
#90 |
|
BAN stały
|
6.Dezodorant nowy cthru black diamonds
10.Calvin Klein Eternity Summer edp mam z wymianki ale nie mój zapach,brak pudełka 100ml ubytek 3 psiki kategoria kwiatowo owocowa 3.Lanvin, Rumeur EDP z 30ML ZOSTAŁO 20ml. za to się wymienię
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:10.

Jest to też sylwetka damska, w biało czarnej sukience, ale sukienka nie jest już z materiału tylko z gipsu czy z czego to jest zrobione

Jutro zobacze co by mi pasowalo za pudelko (bo pewnie tutaj przesylka bedzie troche drozsza z racji na wage) i sie umowimy.
za tel