![]() |
#61 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
Cytat:
A ja nie chcę być jedną z takich zlych, wrednych babsztyli, które pokazują tak wyraźnie swój brak kultury. Koniec kropka.
![]() |
#62 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
...szkoda ze nie widza twoich postow z "tamtad" ....i znow sie klania czytanie postow bez zrozumienia (a raczej nie czytanie ich wcale) Edytowane przez zyta07 Czas edycji: 2010-03-29 o 11:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#63 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A jesli chodzi o to, żeby wszyscy mogli poczytac tamto forum, to nie ma sprawy juz podaje link do niego ![]()
![]() |
#64 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#65 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
link do forum o podobnej tematyce - usuwam
30.04.2010, 400 cc, dr Broma ![]() Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2010-03-30 o 08:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Rozeznanie
|
czesc wszystkim widze ze znowu sprzeczki sie zaczynaja.W sumie to nie ma sensu juz tu wchodzic bo zamiast rozmowy i pomocy kazdy na siebie włazi i ubliza.
Doremi pozdrawiam Agnes witam ;-)
#68 |
Rozeznanie
|
Doremi chyba sie troche zagalopowalas ![]() nie wiem o co ci chodzi ?? skad te pretensje ?? zadajesz w kolko te same pytania , zamiast poczytac troszke i samej wyciagnac wnioski i inf , zamiast tego oczekujesz , ze podamy ci wszystko na tacy i nikt nie zwroci ci uwagi ..... najlepiej siedziec cicho i nic sie nie odzywac zeby przypadkiem nie urazic "ksiezniczki" Doremi ![]() i zamiast tutaj oczerniac forum i dziewczyny moze bys troszke pomyslala nad soba ![]() Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2010-03-30 o 08:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#69 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
większość z nas do tej pory ukrywała raczej brak czegoś, rzadziej nadmiar ![]() ..no,przynajmniej w tych partiach ciała ![]() ale chyba trzeba będzie to cudo nabyć, bo pewnie i tak nie ma wielkiego wyboru tego typu ustrojstw ![]() chyba,że takie..mhm..fantazyjne ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() tak, Sweet jest już w Polsce, jutro op.. trzymam kciuki ![]() ![]() ![]() ja mam kons.w czwartek, więc może uda mi się ze Sweety zobaczyć twarzą w twarz ![]() pokazać cycuchy,pooglądać cycuchy ![]() Cytat:
![]() Danni ![]() ![]() tęskniłam chyba,bo myślałam ostatnio o Tobie częściej niż zwykle ![]() dziś mam odwiedziny kogoś z rodziny,więc nie posiedzę, ale miło było tu wejść i zobaczyć kilka znajomych avków ![]() jestem za krzewieniem pozytywnego nastawienia do świata i siebie nawzajem.. nie jesteśmy tu,by się osądzać,lecz by się wspierać.. i forum jest dla tych,którzy tego wsparcia potrzebują, jak i dla tych, którzy chcę go udzielać.. cała reszta jest przy okazji ![]() logicznie pojmując,forum tworzą jego uczestnicy.. ludzie.. i dane forum jest takie, jak ludzie, którzy je tworzą więc jeśli coś jest złe,to trudno,żeby forum samo w sobie mogło być złe.. bo to tylko forma.. ewentualnie z ludźmi je tworzącymi może czasem coś złego się dziać ![]() no to się witam ze wszystkimi ![]() i żegnam przy okazji,bo muszę uciekać ![]() dziewczynki,myślcie pozytywnie, a zobaczycie,że wszystko się zmieni na lepsze ![]() ![]() bo co to za cycolinki z pięknym biustem i złością na twarzy ![]() jeszcze ktoś z zewnątrz zacznie wątpić, że nowy biust zmienia życie na lepsze.. a przecież zmienia o 180* na plus ![]() wiosna w pełni,kochane.. lato tuż tuż ![]() Doremi i Aga.. wy już wkrótce ![]() będziemy trzymać kciuki.. ![]() no i jeszcze jedno.. ja uważam,że nie ilość,a jakość.. i niekoniecznie ilość naprodukowanych stron świadczy o świetności tego,czego można się na nich doczytać.. ani piszących.. ja tu wchodzę co jakiś czas,no i widzę,że jest spokojnie.. ale może nawet wolę ten spokój,niż lincze,które miały miejsce.. a przecież jeśli ktoś chce,to może pisać.. nie sztuka wejść,i napisać: ooooo..ale tu pusto..ale spokojnie..nic się nie dzieje.. chwała B...,że spokojnie.. że można wejść bez strachu, że przy pierwszym słowie dostanie się w łeb ![]() albo że trzeba będzie patrzeć/czytać,jak inni za nic dostają w łeb ![]() od innych uczestników,bo to mam na myśli. takie moje zdanie. nie wszyscy mają charakter,który się nakręca przy takich jatkach ![]() ja nie jestem łatwym człowiekiem,w życiu.. tak zawsze myślałam.. jednak dzięki temu forum zdałam sobie sprawę, że wcale nie jest ze mną aż tak źle ![]() że może być znacznie gorzej ![]() i za to.. ![]() buziam,laleczki ![]() bo muszę uciekać ![]() ![]() papatki ![]()
######################### ![]() ![]() ![]() Edytowane przez macerata Czas edycji: 2010-03-29 o 16:18 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#70 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Pięknie i mądrze napisane Pozdrawiam serdecznie
![]() |
#71 | ||
Zakorzenienie
|
Miałam już tu się nie udzielać... ale w tej sytuacji muszę
![]() Stamtąd wszystko widać ![]() Cytat:
Cytat:
Czy jeśli w życiu prywatnym ktoś przekazuje Tobie jakąś ważną informację i zaznacza, żebyś zachowała ją tylko dla siebie, to też rozgłaszasz ją na prawo i lewo??? I jeszcze prośba - naucz się czytać ze zrozumieniem, bo nikt nie nalegał, abyś podała link do tamtego forum!!! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#72 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Zyta prowokuje , Doremi odbija piłeczkę .No i się narobiło .Przykro mi - tyle powiem Sweet trzymam kciuki ![]()
![]() |
#73 |
Rozeznanie
|
Sweet
ja tez trzymam kciukasy napewno beda piekniusie piersi
#74 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- Aga a u Ciebie jak ? Dowiadywałaś się już czegos nowego odnośnie swoich cycusi?
![]() |
#75 |
Rozeznanie
|
Danni dowiadywałam sie ale mam jeszcze 2 konsultacje w Gdansku wiec zobacze co inni powiedza
#76 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
Cytat:
....nikogo nie potepiam za wybory ,bo to indywidualna sprawa kazdego. ....nie podobalo jej sie tam -trudno...bywa...nie wszystkich mozna zadowolic...ale po co zaraz pisac takie teksty jak w zalaczonym poscie? ...po co sie pytam? ![]() ....mozna byc wszedzie ....ale trzeba umiec porozumiewac sie z ludzmi ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#77 | |
Raczkowanie
|
To fajnie Aga
![]() ---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#78 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ja mam 170 wzrostu, 63 wagi i miałam troszkę wiekszą wyjściówkę i mam 375 cc i myślę że są w sumie nie duże, a tak szczerze to myślałam o 400 i nie wzięłam, a teraz troszeczkę żałuję. Jeżeli możesz to bierz te największe - ja z dzisiejszą wiedzą, bym teraz tyle wzięła ( mimo że jestem mniejsza). Nie wahaj się! znam dziewczyny duzo drobniejsze niż ja, z wiekszym żelkiem i wygląda to pięknie. ![]() ![]() Życzę Ci powodzenia! ![]() ![]() ![]() Mam nadzieję że będziesz bardzo zadowolona! ![]() Pamiętaj ze Ty masz się czuć fantastycznie. To Twoja decyzja! Twoje ciało ![]()
![]() |
#79 |
Przyczajenie
|
Hej
![]() Pozdrawiam Ewa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#80 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny
Sluchajcie czy ktoras zaluje tego ze zrobila sobie cycuszki? Ja swoje zrobilam w 2005 r. Wyszly super, trzeciego dnia po operacji juz bylam w pracy. Nie moglobyc lepiej. Ale...Z tego co wiecie trzeba je co jakis czas wymieniac. Ja mam wzglednie jeszcze kilka dobrych lat zanim to bede musiala zrobic, ale jakos dziwnie boje sie drugiej operacji. Pierwsza mialam majac 23 lata (5 lat temu), a teraz im starsza sie robie tym bardziej sie boje. Jakis taki starch mnie ogarnal ze moge sie nie wybudzic z anestetyka. Czy ktoras z was nachodza czasami takie dziwne mysli? |
![]() ![]() |
![]() |
#81 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja teraz mam 23 i tez zrobilam sobie bimbaly jestem Bardzo zadowolona ![]() ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#82 |
Przyczajenie
|
Cześć Dziewczyny!
Ja mam pytanko - czy zdejmowanie szwów boli? Jutro ide na zdejmowanie, mam szwy wokół otoczki i trochę się boję. Jutro po raz pierwszy po op. je zodaczę, jeśli nie licząc tego ułamka sekundy kiedy to zdjęli mi bandaż a założyli zbroję ![]() ![]() Pozdrawiam!!
#83 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() zdejmowanie szwow nie jest przyjemne, ale da sie przezyc. nie boli az tak bardzo, raczej tak ciągnie no i szybko sie o tym zapomina ![]()
![]() |
#84 |
Rozeznanie
|
Monia
Mam nadzieje ze sie pochwalisz;-) napewno beda sliczne.Pozdrawiam
#85 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#86 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ciebie to trzeba za twoja zyciowa madrosc kochac. Tez mysle, ze sa sytuacje w ktorych madrzej jest cos przemilczec albo po raz 10 odpowiedziec na to samo pytanie, niz wpedzac sie w jakies jatki. To juz bylo nie raz przerabiane. Jestesmy tak rozni ,wiec nie mierzmy ludzi swoja miara. Szkoda,ze dziewczyny dostaly te bany, bo czesto tez bylo tu milo. Ale forum jest i bedzie, jak nie z nami to z innymi uczestnikami. A to jakie bedzie - zalezy tylko od nas samych. Maceratko!!! ja ciebie buziam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Raczkowanie
|
Czy ktos wie kiedy mieśnie zaczynają puszczac?
![]()
#88 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Pozdrawiam cieplutko
![]() |
#89 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Nie stracham się ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Hejka Maleńka u każdego inaczej z tego co słyszałam .Ja nieszczególnie to zarejestrowałam ![]() ![]() Happy miło Cię widzieć ![]()
![]() |
#90 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny...
Pierwszy raz wpisuje się choć czytałam wiele forów. Właśnie mam umówioną operacje na 10 maja u dr Niemkiewicza, jest to moja pierwsza jakakolwiek operacja dlatego się boje;P ale nie chodzi mi o to ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:53.