|
|
#61 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Problem z TŻ :(
będzie latał i się paciakował nie wiadomo z kim, nie boisz się chociażby jakiejś choroby?? My wiemy,że jak się kogos kocha to ciężko tak po prostu dać kopa, ale na prawdę mniej będziesz cierpieć jeśli zakończysz tą chorą znajomość już teraz. Znajdziesz kogos kto cię naprawdę będzie kochał i nie będzie rozpamietywał tego co było kiedyś.
|
|
#62 |
|
Zadomowienie
|
Ależ to jakaś głupota, rozliczać Cię z przeszłości?!
Było, co było. Sprawa powinna być zamknięta, teraz jesteś z nim, a on z Tobą. Teraz się zgodzisz, a za jakiś czas powie Ci "nigdy nie spałem z mężczyzną, też chcę spróbować" albo "nigdy nie byłem w trójkącie z prostytutką, dołączysz?". Absurdalne, wiem, ale skąd możesz mieć pewność, że coś podobnego się nie zdarzy? Jeśli mimo Twoich argumentów on nadal obstaje przy swoim zdaniu, puść go w ramiona innej i nie pozwól nigdy wrócić. To, że on jest szczeniakiem i dupkiem nie oznacza, że Ty masz dać zdeptać swoją godność.
|
|
#63 |
|
Zadomowienie
|
O mamo dawno już mnie żaden wątek tak nie powalił na kolana. Absurdalne, w głowie się nie mieści. Słuchaj, my wszystkie kochałyśmy, stan ten jest nam znany, jak znana jest nam prawda,że nie można miłością usprawiedliwiać niszczenia sobie życia. W I E J.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:50.