|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Terracotta Pearly Sun Powder w kolorze Orient Sun
dobre pytanie
nie wiem, założyłam sobie, że chcę mieć dobre kontakty z teściową i teraz jestem rozczarowana. wiesz, niezrozumienie fochów, co gorsza ich ignorancja sprowadza fochy narzeczonego do domu, bo on nieszczęśliwy, że ja niedobra dla mamuni. także nie jest to proste wbrew pozorom. ja bym najchętniej jej w ogóle nie oglądała na oczy. męczy mnie ta kobieta. bo jak nic nie odpowiem na jej zaczepki, to burzę się w środku, a jak odpowiem, to mam sajgon w domu. więc zaczynam podejrzewać, że ja tam nie pasuję po prostu do tej rodziny. moja mama powtarza, że jak się żenisz, to wchodził do całej rodziny i to prawda. żałuję w sumie, że lepiej nie wykorzystałam tych 20-letnich urodzin, mogłabym się rozwieść i na nowo mieć męża a tak? albo koty albo mąż i ten chudzielec, chociaż ja nie lubię chudzielców |
|
|
|
#62 |
|
Kici kici miau miau
|
musisz wybrac. i chyba postawic jasno sprawe narzeczonemu.
|
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
nie lubię kotów
a jasno już postawiłam, on uważa, że nie ma problemu, bo mama jest jaka jest i trzeba ją zaakceptować. obawiam się tylko, że ucieknę z własnego domu
|
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
nie nadazam za watkami tworzonymi przez pingwinka
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
też nie nadążam..
ciekawe swoją drogą, jaki daje efekt ten chanel? mi chanelowe limitowanki jakoś nie leżą, więc zbytnio podniecona nie jestem, ale może ta jest jakaś wyjątkowa, kto wie? podejrzewam, że jest podobny do białych kulek guerlain..
|
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
jak sobie kupie to zrobie swatcha i nawet porownam wam do motyli prasowanych i innych kulek
|
|
|
|
#67 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
pingwinku co tak milczysz?
|
|
|
|
#69 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Pozdrawiam serdecznie
|
|
#70 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Layla a Ty byś sie w Albinoskach zakochała, jak lubisz pastele Cytat:
![]() ![]() ![]() klask i: ja chyba powinnam dostawać jakieś prowizje od srzredawców na all i ebayale i tak nie masz torebki i wstążki kurcze przepraszam zapomniałam, ja wyśle po Świętach ![]() stratna nie jestem również pozdrawiam![]() a wracając do mojego wieku Pingwin jest trochę starszy niż reszta towarzystwa, co nie przeszkadza mu mieć 60 w talii i nosić xs 30 to nie wyrok
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu Edytowane przez pingwin2 Czas edycji: 2010-04-02 o 10:32 |
||
|
|
|
#71 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie jestes starsza niz ja pingwinie ![]() ja na przyklad jestem szczuplejsza w wieku 30 niz bylam w wieku 20
|
|
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
Viki jeśli 79 to Twój rok urodzenia to tak
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
czyli musisz miec 30+
|
|
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
dokładnie +4
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#75 |
|
Zadomowienie
|
Eeee, ja tam jeszcze starsza jestem i nawet dzieci się dorobiłam
![]() I mówię wam, jako ta starsza i doświadczona, zapieprz jest czasem nieziemski ale warto ![]() Świat bez dzieci był nudny i bezwartościowy ![]() ![]() A tak swoją drogą, po wczorajszej imprezce nawet żadna nie posprzątała. Wracam a tu jakieś butelki, talerzyki brudne, kielyszki, nieładnie...
|
#76 | |
|
Zakorzenienie
|
a to fajnie, jestes ciut starsza...no i 0 cellulitu - wow! ale to wszystko nie jest zalezne od wieku tylko od stylu zycia. a jak uprawiasz duzo sportu to wiadomo ze nie bedziesz miala problemow z otyloscia, cellulitem i innymi chorobami na stare (60+) lata
![]() ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- Cytat:
a wczorajsza imprezka byla super, tylko jakos zniknelas....no to my tez juz musialysmy wychodzic |
|
|
|
|
#77 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
...
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
ja w tym roku będę miała 31 lat o zgrozo!
i dzieci jeszcze niet założyłam sobie, że musi być dobrym doradcą podatkowym albo bankowym, bo by mi się przydał taki
|
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
oiii klub starszyzny trzeba zalozyc, ale z checia poczytam, poczuje sie mlodsza :P
ja powoli do 30stki dobijam i dochodze do wniosku, ze z wiekiem wygladam coraz lepiej, ale to pewnie od tych cudownych kosmetykow :P pingwinku, oddaj cos Chloe ;[
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
|
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
pingwin nie odda bo tylko reklame robi
|
|
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
wszystko oddam tylko wy nie chcecie mi nic fajnego dać
![]() chyba wątku nie zamknę, bo gdzie ja na ploty będę wpadać
|
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
normalnie.....chytrusek jeden phi!
|
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
tak tez sobie wlasnie pomyslalam, ze to okrutne ze strony Pingwina
...ha ... Pingwinek starszy jest rok ode mnie ...
|
#84 |
|
Kici kici miau miau
|
to bylabys zainteresowana czy nie?
|
|
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
Ranka ja bym chciała i boje się, celesty za motyle niestety nie oddam, bo mnie prasowane meteoryty zmasakrowały. chętnie oddam coś co ma dla mnie mniejsza wartość
![]() Desti trzeba było Bale oddać![]() Viki a chcesz kawałek Pingwina zobaczyć, bo mam jeszcze te foty, co na finessie był
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu Edytowane przez pingwin2 Czas edycji: 2010-04-02 o 15:12 |
|
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
w zyciu
... sa cudne i w ogole... a celeste juz mam
|
#87 |
|
Kici kici miau miau
|
niestety - motyle maja wieksza wartosc niz ta chanelka takze podziekuje
|
|
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
no i widzisz, a ja nadal nie mam Bali
i nie będę mieć, bo nikt nie da, a ja mam szlaban na zakupy
|
|
|
#89 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
...
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, bo i tak nic z tego nie wychodzi, nikt się ze mną nie chce wymieniać buuuuuuuuu
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:27.

nie wiem, założyłam sobie, że chcę mieć dobre kontakty z teściową i teraz jestem rozczarowana. wiesz, niezrozumienie fochów, co gorsza ich ignorancja sprowadza fochy narzeczonego do domu, bo on nieszczęśliwy, że ja niedobra dla mamuni. także nie jest to proste wbrew pozorom. ja bym najchętniej jej w ogóle nie oglądała na oczy. męczy mnie ta kobieta. bo jak nic nie odpowiem na jej zaczepki, to burzę się w środku, a jak odpowiem, to mam sajgon w domu. więc zaczynam podejrzewać, że ja tam nie pasuję po prostu do tej rodziny. moja mama powtarza, że jak się żenisz, to wchodził do całej rodziny i to prawda. żałuję w sumie, że lepiej nie wykorzystałam tych 20-letnich urodzin, mogłabym się rozwieść i na nowo mieć męża
a tak? albo koty albo mąż i ten chudzielec, chociaż ja nie lubię chudzielców 

-> co sroce w oko wpadnie 

klask i: ja chyba powinnam dostawać jakieś prowizje od srzredawców na all i ebay

...
i dzieci jeszcze niet